Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Психоанализа значи е необходима. Не е лошо, ако човек обича да му вадят душата с памук.

Да съм казал някъде, че е необходима? :rolleyes:

Обикновено подобни проблеми се лекуват най-добре с времето, което да позволи на психиката постепенно да се адаптира към новата ситуация.

• Отговори 854
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Обикновено подобни проблеми се лекуват най-добре с времето, което да позволи на психиката постепенно да се адаптира към новата ситуация.

Халоперидол 3х5 мг, Диазепам за коректор и Тизерцин за разкош в комбинация с чистия въздух в ДПБ Карлуково ще свършат чудеса :)

По цял ден ще си лежи в леглото, ще спи и изобщо няма да сънува нищо, камо ли баща си.

Чудех се дали ще кажеш това и го каза. При повечето хора е така, но все пак при някои след време се оказва, че са им необходими психотерапевти. И пишат ли, пишат по всевъзможни форуми за паникьосани и омагьосани, обменят си диагнози, лекове и специалисти. 90% са жени, естествено.

FD GOD не възприема света като теб.Тези "реакции" не винаги изчезват с времето и отключват автоимунни болести и психози.

Халоперидол 3х5 мг, Диазепам за коректор и Тизерцин за разкош в комбинация с чистия въздух в ДПБ Карлуково ще свършат чудеса :)

По цял ден ще си лежи в леглото, ще спи и изобщо няма да сънува нищо, камо ли баща си.

Ами да, така е. За известно време. Защо не и малко Паркизан, Акинетон..., а Халоперидола да е 10. Въобще няма да мръдне.

FD GOD не възприема света като теб.Тези "реакции" не винаги изчезват с времето и отключват автоимунни болести и психози.

И как точно отключват автоимунните болести, че ми стана интересно? :rolleyes:

Много си любознателен, но може би е рано за революции в медицината :) Човечеството има хилядолетен опит и той е съхранен в традициите на някои стари племена, които днес изживяват второ детство. Като старците, които живеят достатъчно дълго, само за да предадат спомените си, ако има кой да ги попита обаче. Всички те посочват състоянието на страх и случващото се в човека и около него в този момент за отключващо. Шаманите описват как става и имат свои методи, но теб, предполагам, това не те засяга. Между другото, човекът е изгубил баща си преди по-малко от четиридесет дни. Биваше ли да го пращаме там, където го пратихме.

Между другото, човекът е изгубил баща си преди по-малко от четиридесет дни. Биваше ли да го пращаме там, където го пратихме.

Аз никъде не съм го пращал. ;)

Просто казах, че ще му трябва малко време да му отмине това състояние. Загубата на близък човек е голям стрес и може да предизвика състояния, които иначе не биха се пробудили - затова се казва, че човек е в траур, и се предполага, че околните трябва да го взимат предвид. А сънищата понякога показват неща, които не бихме искали да ги видим, защото нагласите ни не го позволяват.

• 3 месеца по-късно...

Когато сънувате нещо странно ,влияете ли се от съновника?

Нощес сънувах много красив сън. Гледах нощното небе и видях една изключително красива галактика, в която преливаха всички цветове на дъгата. Събудих се от вълнение, а в съзнанието ми беше невероятния син цвят, който преобладаваше в съня.

• 1 месец по-късно...

Преди и аз сънувах като всички, дори прекалено. Често сънувах неща, които се случваха - на другия ден, след няколко дни, едно към едно. От около две години, особено последната, вече не помня сънищата си изобщо. Нормално ли е да не помниш нищо? Чувствам се странно. Долу-горе оттогава изгубих всякакво желание да пиша или да рисувам. Не че има някакво значение, но каква може да е причината? А някои сънища никога няма да ги забравя. Засега са на брой три или четири. Първият беше през 1996, последният през 2007. Всичко, което ми се каза и показа в последния, ми се случи. За казаното в първия няма да има кой да провери, но засяга единствено мен. Беше кратък, ясен сън. Тогава много бях изтървала положението с базедовата болест, бях под 40 кг и само като си затворех очите, отлепях като надрусана. Не знаех къде са ми ръцете, тялото, реех се, и то без да спя. Виждах и чувах странни неща. Но аз откакто се помня почти до 2000-та година бях така, после по собствена воля го преустанових, отхвърлих го след втория сън. Та за първия. Малко преди да се събудя, чух глас - доста налудно-библейски звучи, но все пак е сън и така си беше - и виждах само тъмнина. Гласът беше мъжки, много строг, и каза: "Ще си оставиш костите на една река с "Д". Аз казах: "Дунав". Той каза "Не, не е Дунав, а Дон". Аз започнах да споря: "Има грешка, родила съм се там, значи там ще ги оставя." Третият път гласът натърти: "Във Воронеж, на Дон". Докато произнасяше това, видях хълмисто поле и бърза река, и малка могила с плоча. Едновременно с произнасянето, думите се издълбаха в плочата. И се събудих. Грабнах една карта да видя близо ли е Воронеж до реката, май не беше, но картата беше едромащабна и си беше отбелязан точно в горното течение. Сега зная не кога, а къде ще си оставя костите. Познатите, на които съм го разказвала, го възприемат като моя странност, че му вярвам. Сигурно съм пълна откачалка да разказвам на всеослушание това. Когато го опишеш в стихотворение минава, с Лермонтов например се е случило. Не че ми пука, но откакто спрях да сънувам, се чувствам като инвалид. Може да е следствие от промяна в начина, по който работи мозъкът ми, не знам.

• 4 месеца по-късно...

Какво значи да сънуваш Бойко Борисов ?

:rolleyes:

Е може ли така да се излагате - да не сте сложили премиера у ни един съновник пфуууу

:D

Какво значи да сънуваш Бойко Борисов ?

:rolleyes:

Е може ли така да се излагате - да не сте сложили премиера у ни един съновник пфуууу

:D

На добро ще да е... :D

На добро ще да е... :D

от твойте уста в Божиите уши

ама кво добро - Тодор Батков ни чува ни плаща

от твойте уста в Божиите уши

ама кво добро - Тодор Батков ни чува ни плаща

Все някога ще плати, но не се знае дали ще е с пари... :D 

е нещо е значел съня ми значи - виж кви работи станаха

е нещо е значел съня ми значи - виж кви работи станаха

Сънят ти е бил пророчески.

Помниш ли подробности от съня?

Сънят ти е бил пророчески.

Помниш ли подробности от съня?

така и предположих, сега като станаха тия неща

беше кратък съня, и за кратко се появи, беше тъжен това помня, седеше на нещо като маса ама не съвсем маса, дървено голямо

и не искаше с никой да говори, това чувствах, а хора нямаше, после махна с ръка и изчезна

:(

така и предположих, сега като станаха тия неща

беше кратък съня, и за кратко се появи, беше тъжен това помня, седеше на нещо като маса ама не съвсем маса, дървено голямо

и не искаше с никой да говори, това чувствах, а хора нямаше, после махна с ръка и изчезна

Точно това се случи...

да, случи се

да, случи се

Дано е за добро!

Дано е за добро!

не знам, изчетох и Книга на сънищата на Силвия Браун, и я препрочитам - ама

Публикувано изображение

научих много от Силвия Браун - как да не допускаме кошмари в сънищата си, как да не се страхуваме от астралната каталепсия

препоръчвам ви я, дори и да не успеете от първия път - поне вече ще знаете как да ги контролирате, да, те могат да се контролират, в това се убедих

• 2 седмици по-късно...

Сънувах горящ самолет, горяха му задните криле, опитваше се да кацне, небето беше сиво и ниско, а долу хората бягахме в паника...

Според мен отдавате прекалено голямо значение на сънищата :) ...Не искам да обидя никого,но в повечето случай сънищата нямат значение ,това,което е вече като " предсказание " или "видение" не се забравя лесно и стои в съзнанието дълго време..

Според мен отдавате прекалено голямо значение на сънищата :) ...Не искам да обидя никого,но в повечето случай сънищата нямат значение ,това,което е вече като " предсказание " или "видение" не се забравя лесно и стои в съзнанието дълго време..

в голяма грешка си -

сънищата са другия живот на душата ти

в голяма грешка си -

сънищата са другия живот на душата ти

Ако не е нахално от моя страна бихте ли доказали своето твърдение?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.