Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Ти си изключение, както казах. Т.е. имаш предвид, че се отклонявам от темата. Ми така е донякъде. Тълкуването не ми се вижда много важно.

Защо аз си мисля,че точно там трябва да се загледаме.Винаги съм си мислила,че това е подсъзнанието ни,което ни кара да сме по смели в реалния живот.Зависи разбира се и от съня.

• Отговори 854
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

По-същественото е човек да има контрол или осъзнатост, когато възприема, а не толкова какво възприема.

Точно затова трябваше да преустановя всичко спонтанно. Оттам нататък без наистина опитен водач всички експерименти са нежелателни, според мен. Всяка жаба да си знае гьола :)

Точно затова трябваше да преустановя всичко спонтанно. Оттам нататък без наистина опитен водач всички експерименти са нежелателни, според мен. Всяка жаба да си знае гьола :)

Разбирам, но всъщност има опция да попаднеш на водач и сама. Има хора, които са го правили. Но, признавам, че има известен риск. И наистина това не е най-добрия вариант, но всичко е изкуство ан възможното.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Аз и преди питах защо вече не си помня сънищата. Възможно ли е несъзнателно да съм си заповядала толкова силно такова решение, или има някаква друга причина?

Съновниците са глупост, но бях попаднала в сп."Пламък" на някакъв цигански - удивително точен. Жалко, че затрих някъде книжката.

Редактирано от witness (преглед на промените)

Рогатите най-често идват съвсем незабелязано и в светли дрешки. А за да видиш тунела не е задължително да си на умиране.

Рогатите и дрехи а, че и светлина

да бе да

Разбирам, но всъщност има опция да попаднеш на водач и сама. Има хора, които са го правили. Но, признавам, че има известен риск. И наистина това не е най-добрия вариант, но всичко е изкуство ан възможното.

Ми какво да кажа. Преди да се появи целта, пътищата обикновено са затворени. Първят водач е вътре в нас и докато не бъде чут, и външният няма да се намери. После нищо не може да те спре. Така знам аз и мисля, че е вярно.

Ми какво да кажа. Преди да се появи целта, пътищата обикновено са затворени. Първят водач е вътре в нас и докато не бъде чут, и външният няма да се намери. После нищо не може да те спре. Така знам аз и мисля, че е вярно.

Да и аз мисля така.

Аз и преди питах защо вече не си помня сънищата. Възможно ли е несъзнателно да съм си заповядала толкова силно такова решение, или има някаква друга причина?

Възможно е, но не мога да преценя, защото сме контактували само виртуално. Но можеш да възнамериш и обратното.

Външният водач е Духовния ни водач и всеки от нас го има.

Той е с нас от идването ни тук и ще остане до края ни.

Външният водач е Духовния ни водач и всеки от нас го има. Той е с нас от идването ни тук и ще остане до края ни.

Ако съдя по повечето ти мнения, твоя водач не го бива много, да ме прощаваш. ;)

Ако съдя по повечето ти мнения, твоя водач не го бива много, да ме прощаваш. ;)

Така ли - аз пък да не знаех, намерил кой да ми го каже хаха

Така ли - аз пък да не знаех, намерил кой да ми го каже хаха

Хайди, търпението ми към теб не е безкрайно, т.е. ако предпочиташ да общуваме в този стил ОК. Искаш ли да пробваме? Мога да разбера, ако някой е объркан, защото разполага с погрешна информация или обича да си фантазира. Но да е нахален и да се фука, че е наясно с неща, от които няма понятие е нещо, което е и комично, и трагично едновременно. Ясно ли се изразих?

Хайди, търпението ми към теб не е безкрайно, т.е. ако предпочиташ да общуваме в този стил ОК. Искаш ли да пробваме? Мога да разбера, ако някой е объркан, защото разполага с погрешна информация или обича да си фантазира. Но да е нахален и да се фука, че е наясно с неща, от които няма понятие е нещо, което е и комично, и трагично едновременно. Ясно ли се изразих?

Някъде да съм казала че знам всичко а - не.

Аз и затова съм се върнала пак тук - за да уча още и още уроци.

Само че ти ми кажи с какво си повече от Духовния ми водач ?!?

Какво и кой е духовен водач?

Духовният водач е същност, която е преминала в духовното ниво на съществуване.

Водача ни предоставя ръководство и подкрепа от която се нуждаем, за да продължим нашата духовна еволюция.

Ние не сме сами и не трябва да вървим през това физическо съществуване сами, защото Водачите са тук за да ни помагат. Те могат да ни асистират да получим разбиране за нашите кармични уроци от този жизнен цикъл.Водачите с любов ни подбутват и водят в нашето пътешествие.

Те са най-големите ни приятели отатък завесата, които ни помагат в тази ни инкарнация.

Те могат да вдъхновят творчество, да дадат защита, да ни помогнат да постигнем изобилие,прозрение, информираност и комфорт в тъмните часове на душата.

Тези високо еволюирали Духовни същества виждат нещата от по-висока перспектива,защото са по-просветени от нас и поради това, както и заради техният опит, те могат да ни дадат прозрение и напътствие в нашето пътешествие,което е безценно за нас.

Има различни видове Водачи и всеки Водач има различна роля и отговорност.

Водачите отговарят за изпълнението на нашата Духовна Мисия.Опознаването на вашите Водачи и установяване на комуникация с тях  е най-важното нещо,което можете да направите за усилване на своите интуитивни способности.

Някъде да съм казала че знам всичко а - не.

Аз и затова съм се върнала пак тук - за да уча още и още уроци.

Само че ти ми кажи с какво си повече от Духовния ми водач ?!?

Къде си се върнала, уважаема? В обусловения свят на феномените ли? Това е нещо, което се случва автоматично и не зависи от твоята воля. А що се отнася до това, което наричаш Духовни Водачи. Да, има и такива неща, но не точно по начина, който го описваш. Това са много, да ме прощаваш, детински и наивни представи. Духовни мисии, кармични уроци и еволюция - нещата изобщо не са толкова оптимистични и розови. Колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре. 

ПП Сега се сещам, че ти твърдеше, че можеш да избереш дори момента и начина на смъртта си, което е абсурдно, освен ако човек има суисидни нагласи. Много глупости си чела. Нищо де, винаги има шанс да минеш отвъд детските фантазии и да стигнеш до по-съществени неща.

дрънкай си, не ми пречиш

и съм разбрала много повече неща от теб

еееееееееее не се карайте де тъкмо ми стана интересно.

Нали съм боса по темата та искам да чуя мнението на всеки един от вас.Ако започнете да се карате и да не уважавате мнението на останалите,то това ще се превърне в селски панаир.

Всеки си има начин да вижда нещата от живота и не само това,но и има правото на това.

и съм разбрала много повече неща от теб

Не става дума кой какво и колко е разбрал, но ти не си наясно с елементарни неща. По-горе развиваш идеята, че всеки има някакъв Духовен Водач или нещо като Ангел-Хранител, който се грижи за него и го наставлява. Това е вятър и мъгла. Там "отвън", драга ми Хайди, има всякакви неща и няма никаква гаранция, че ще попаднеш на нещо добронамерено или по-еволюирало от теб. В много случаи се получава тъкмо обратно. Това е кармично обусловено. Да, има случаи, когато можеш да попаднеш на нещо по-евлюирало от теб, както е напр. Дарил Анка (контактьора с Башар, ако знаеш за какво говоря), но това не се случва толкова често, колкото си въобразяваш.

еееееееееее не се карайте де тъкмо ми стана интересно.

Не точно, че се караме, а спорим разгорещено. ;)

такива като теб дето си излизат от телата да му мислят - какво ще срещнат там

говорим на различни езици

ти нито ще ми промениш мисленето с твоите си теории, нито вярата ми

жив и здрав и Бог да е с теб

жив и здрав и Бог да е с теб

И ти да си жива, здрава и щастлива!

Какво и кой е духовен водач?

Понеже аз вметнах за вътрешния водач, редно е да отговоря - не някакъв външен субект, а способността на съзнанието за правилна преценка, която се развива много дълго и включва (както и отхвърля) доста свойства. Белият кон в колесницата на душата на Платон, висшият манас и т.н. В този смисъл, всеки я има в някаква степен, както и трески за дялане. Това разбирам под вътрешен водач.

Понеже аз вметнах за вътрешния водач, редно е да отговоря - не някакъв външен субект, а способността на съзнанието за правилна преценка, която се развива много дълго и включва (както и отхвърля) доста свойства. Белият кон в колесницата на душата на Платон, висшият манас и т.н. В този смисъл, всеки я има в някаква степен, както и трески за дялане. Това разбирам под вътрешен водач.

Да, аз бих го нарекъл Буда-природа, но името, разбира се, не е важно. Това е нещото дето ни тласка по духовния път. В общия случай заглушаваме този глас и следваме общоприетите тенденции и обичайнита си склонност да се опитваме да съхраним своята зона на комфорт. Затова ни е нужен и външен тласък и в това е ролята на външния водач. Не казвам, че не може без него. Теоретично е възможно, но се случва рядко. Също така е добре този водач да е във физическо тяло, защото, както писах по-горе, в началото сме много зелени и нямаме способност за правилна преценка, т.е. можем да попаднем на всичко. И, разбира се, водачът трябва да бъде проверен много внимателно, защото след като веднъж сме приели да се учим от него създаваме връзка, която не можем да прекъснем просто така. Но всяка ситуация е много индивидуална, т.е. има общи принципи, но не и няакакви твърди правила. 

Да, аз бих го нарекъл Буда-природа, но името, разбира се, не е важно. Това е нещото дето ни тласка по духовния път. В общия случай заглушаваме този глас и следваме общоприетите тенденции и обичайнита си склонност да се опитваме да съхраним своята зона на комфорт. Затова ни е нужен и външен тласък и в това е ролята на външния водач. Не казвам, че не може без него. Теоретично е възможно, но се случва рядко. Също така е добре този водач да е във физическо тяло, защото, както писах по-горе, в началото сме много зелени и нямаме способност за правилна преценка, т.е. можем да попаднем на всичко. И, разбира се, водачът трябва да бъде проверен много внимателно, защото след като веднъж сме приели да се учим от него създаваме връзка, която не можем да прекъснем просто така. Но всяка ситуация е много индивидуална, т.е. има общи принципи, но не и няакакви твърди правила. 

И аз не мисля, че е възможно без учител в тяло, поне така знам от литературата, която съм чела.

(Говоря информационно и по принцип, разбира се, за сведение какви неща четат теософстващите откачалки :clown:)

Връзката се гради в продължение на едно-две въплъщения и преди приемането има изпитателен срок, който е труден, защото по силата някакъв странен закон цялата природа на изпитвания, и добрите и лоши качества се усилват и излизат наяве. Едва след това прекъсването й не минава без последствия - не някакви наказания като в окултните романи разбира се, просто карма. Доколкото знам, някакъв контакт може да се осъществи, дори често, по време на сън и това не означава задължително, че предаващият ти нещо е безтелесна същност някаква, но… тъй като Морфей приема много форми - всичко в началото е съмнително.

Полезно е човек да се е улавял нееднократно как възприема каквото иска или мисли, че трябва да възприеме и да бъде после доста по-критичен. Моментите на този контакт си имат някои особености, но това едва ли е интересно на всички.

Eдна от тях е абсолютната вътрешна забрана да говориш за това с друг, особено във форум)). Което автоматично изключва моя случай. Само споделям нещо любопитно.

Всъщност това което казваш се покрива напълно с моето разбиране. Обратното, предполагам, може и да не важи.

Редактирано от witness (преглед на промените)

И аз не мисля, че е възможно без учител в тяло, поне така знам от литературата, която съм чела.

(Говоря информационно и по принцип, разбира се, за сведение какви неща четат теософстващите откачалки :clown:)

Връзката се гради в продължение на едно-две въплъщения и преди приемането има изпитателен срок, който е труден, защото по силата някакъв странен закон цялата природа на изпитвания, и добрите и лоши качества се усилват и излизат наяве. Едва след това прекъсването й не минава без последствия - не някакви наказания като в окултните романи разбира се, просто карма. Доколкото знам, някакъв контакт може да се осъществи, дори често, по време на сън и това не означава задължително, че предаващият ти нещо е безтелесна същност някаква, но… тъй като Морфей приема много форми - всичко в началото е съмнително.

Полезно е човек да се е улавял нееднократно как възприема каквото иска или мисли, че трябва да възприеме и да бъде после доста по-критичен. Моментите на този контакт си имат някои особености, но това едва ли е интересно на всички.

Eдна от тях е абсолютната вътрешна забрана да говориш за това с друг, особено във форум)). Което автоматично изключва моя случай. Само споделям нещо любопитно.

Всъщност това което казваш се покрива напълно с моето разбиране. Обратното, предполагам, може и да не важи.

Да, нещата са близки до това, което описваш. Наистина не можем да коментираме тези неща тук в детайли, но теоретичното ти разбиране е ОК, според мен, макар че аз, разбира се, не съм някакъв капацитет по въпроса. Повече кураж! Поздрави!

Ако обичате се преместете в другия раздел и си търсете теософските теми и теории там -

тук говорим за Тълкуване на сънища

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.