Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Значи вече 2 дни сънувам сънища и в 2-та сънища бия разни познати на моята възраст и всички ги смазвам. На какво се дължи това ?

Може да се дължи на много неща и принципно не е правилно да се тълкуват синища по готови шаблони.

• Отговори 854
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Да щото съм чувал, че се случват сънищата нали....

Да щото съм чувал, че се случват сънищата нали....

Пак е много относително, защото принципно сънищата често "изпълняват" подтиснати несъзнавани желания и ако те се случат в действителност, просто конкретният човек може да не си дава сметка за някои неща, които желае. :cool:

• 3 месеца по-късно...

Много рядко помня сънищата си. Но този, който ми изниква веднага в съзнанието и който е и най-шантав, бе, че ставам вампир. Спомнете си филма "Здрач", но с повече... кръв. И трябваше да се омъжа за "приятеля" си (също вампир, разбира се). А дали го сторих... нямам спомени вече за това. :offtopic_s:

Хубав сън бе, хубав. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Сънувам много странни сънища. Малко преди да почна да сънувам ми става адски студено и го усещам на сън, някой път не мога и да се събудя, а като се събудя треперя от студ. Имате ли идеи на какво може да се дължи това?

Редактирано от syotos (преглед на промените)

Я виж тук дали няма отговор

:rolleyes:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=9935

Сънувам много странни сънища.

Малко преди да почна да сънувам ми става адски студено и го усещам на сън, някой път не мога и да се събудя, а като се събудя треперя от студ.

Имате ли идеи на какво може да се дължи това?

Спиш отвит и/или на студено. :)

Спиш отвит и/или на студено. :D

С идването на зимата, студените сънища преобладават :)

Сънувам много странни сънища.

Малко преди да почна да сънувам ми става адски студено и го усещам на сън, някой път не мога и да се събудя, а като се събудя треперя от студ.

Имате ли идеи на какво може да се дължи това?

Дължи се на температурата в помещението в което спиш. :)

Времето рязко застудя, и на организма му е трудно да се адаптира.

Всъщност ми се е случвало лятото в най-големите жеги и зимата, когато е било топло в стаята, а и се завивам. Следователно едва ли е от температурата, а и се случвало да не мога да дишам и да се събудя и да ми е студено по време на сън...

Сънувах как умирам 3 пъти подред, от рояк коршуми, опитвайки да се прикрия. Какво ли може да означава това ?

:) Аз пък сънувах, че съм на море и се карам с някакви хора, че са ми откраднали багажа. Това пък, какво ли трябва да значи?!? :D

Аз пък сънувах огромна купчинка плодови карамелени бонбончета. :money6:

Аз пък сънувах огромна купчинка плодови карамелени бонбончета. :D

Явно много ги харесваш. Един от аспектите на съня е да изпълнява желания. :)

Явно много ги харесваш. Един от аспектите на съня е да изпълнява желания. :)

Наистина ги харесвам, но избягвам да ям захар и захарни изделия.

"Гладна кокошка просо сънува." :D

Често сънувам места (улици, сгради, къщи) които не съм виждал никога и след време виждам същите улици или постройки например преди време разглеждах една снимка направена в Марсилия на нея имаше път и завой а на ъгъла имаше сграда абсолютно всяка подробност от снимката съм я сънувал, също така миналата година ходих в Испания след като стигнах там през цялото време имах чувството че вече съм бил там и повечето от нещата които видях съм ги сънувал години преди да отида. Странно нещо е съня.

• 4 месеца по-късно...

днес сънувах много странен сън, сънувах че приятелката ми къса с мен, но нейната сестра тръгва с мен и се мести да живее у нас(в реалния живот аз и приателката ми не живеем заедно) в съня си се събуждам от телефон, баща и се обажда да я пита как е, след това се виждам как вървя със нея по улицата смеейки се, и отиваме да вземем някакви неща от магазин защото сме решили да направим рамонт на апартамента, после се виждам как ние двамата купуваме щори, и след това се виждам как боядисваме цяла стая в зелено, през целия ми сън новото ми гадже тоест сестрата на бившата ми е до мен, а аз през целия сън се чуствах тъжен че момичето което толкова обичам между другото това беше един от-най реалните ми сънища моля ви само сериозни отговори.

днес сънувах много странен сън, сънувах че приятелката ми къса с мен, но нейната сестра тръгва с мен и се мести да живее у нас(в реалния живот аз и приателката ми не живеем заедно) в съня си се събуждам от телефон, баща и се обажда да я пита как е, след това се виждам как вървя със нея по улицата смеейки се, и отиваме да вземем някакви неща от магазин защото сме решили да направим рамонт на апартамента, после се виждам как ние двамата купуваме щори, и след това се виждам как боядисваме цяла стая в зелено, през целия ми сън новото ми гадже тоест сестрата на бившата ми е до мен, а аз през целия сън се чуствах тъжен че момичето което толкова обичам между другото това беше един от-най реалните ми сънища моля ви само сериозни отговори.

Явно сестрата на гаджето ти те привлича, но ти го подтискаш. Друг вариант е да става въпрос за друго момиче, което в съня ти е представено като сестра на приятелката ти - в този вариант цензурата е по-ефективна.

Явно сестрата на гаджето ти те привлича, но ти го подтискаш. Друг вариант е да става въпрос за друго момиче, което в съня ти е представено като сестра на приятелката ти - в този вариант цензурата е по-ефективна.

няма какво да потискам, защото аз друго момиче не искам, много обичам моето момиче и никога не съм поисквал или пожелавал друга, а и в съня ми нямаше работи като секс или такива работи, ами нещо за зелената стая? цялата беше в зелено и беше пълна с хора които боядисваха с нас и щорите тези щори докато бяхме в магазина много добре си спомням изрично пожелах да ги купя, не знам как да го обясня но това беше мн мн мн. реален сън.... :rolleyes:

Редактирано от kmeta na neta (преглед на промените)

няма какво да потискам, защото аз друго момиче не искам, много обичам моето момиче и никога не съм поисквал или пожелавал друга, а и в съня ми нямаше работи като секс или такива работи, ами нещо за зелената стая? цялата беше в зелено и беше пълна с хора които боядисваха с нас и щорите тези щори докато бяхме в магазина много добре си спомням изрично пожелах да ги купя, не знам как да го обясня но това беше мн мн мн. реален сън.... :rolleyes:

Подчертаното е твоята съпротива срещу съдържанието на съня.

Но по принцип е естествено да си пожелаваш други жени, независимо колко обичаш гаджето си - такава е човешката природа. Ако си го признаеш пред себе си, ще ти бъде по-леко и няма да ти бъде напомняно в съня.

Подчертаното е твоята съпротива срещу съдържанието на съня.

Но по принцип е естествено да си пожелаваш други жени, независимо колко обичаш гаджето си - такава е човешката природа. Ако си го признаеш пред себе си, ще ти бъде по-леко и няма да ти бъде напомняно в съня.

сигурно си прав
  • 1 месец по-късно...

Снощи към 1 посред нощ сънувах много гаден кошмар че майка ми умира.Значи спомням си само както си спя и изведнъж започва да се чука много силно на вратата.След което аз ставам за да видя кое отварям вратата и гледам баща ми с костюм и скъсана вратовръзка а комшията от среща тъкмо си отваря вратата но ключа ми заяде.След което баща ми ми вика майка ти се е самоубила след това започнах да викам и да рева и тогава се събудих.Сега цял ден нещо ми е напрегнато.Седя на компютъра играя на игри излизах да се поразведря малко но пак ми е такова настроението незнам на какво се дължи.Не вярвам много в бабешки суеверия но все пак дали това не е някакъв знак че предстой нещо много лошо в семейството ни .Та искам да помоля за съвет или за някаква билка или хапчета за успокоение.

Редактирано от Ludlamer (преглед на промените)

Известно време вечер преди лягане си взимай по 2 таблетки валериан,ще спиш като къпан,другото не го мисли,то ако се сбъдваха сънища....няма нужда да ти обяснявам:)

Обикновено сънищата не се сбъдват. Дори се случва точно обратното на това от съня. Естествено има и изключения, но в твоя случай е ъпсурдно. Утре ще си по-добре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.