Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Онзи, който не иска да разбере езика на сънищата, не иска да чуе езика на своето подсъзнание. Там е скривалището на всичко онова, от което се страхуват хората, което се стремят подсъзнателно да подтиснат и да забравят. Ако се извадят на светло скритите неща от килера на съзнанието и ако съвсем честно пред себе си се поставят и разгледат, страховете на човека ще стават все по-малко и по-малко, докато един ден напълно изчезнат. Онзи, който не иска да чуе какво му казва един сън, подтиска гласа на своята съвест и си остава просто един страхливец, влюбен в страха си, който го е погълнал целия.

• Отговори 854
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Тази нощ сънувах един часовник с махало.

Стрелката му се движеше напред-незад, а таблото отзад беше червено...

Да взема да се разтърся и да видя дали има тълкование за часовници Публикувано изображение

edit: този съновник ми каза, че щял да се разреши голям, сериозен проблем...

Хмм, я да видим дали ще се сетя за някой такъв :)

edit2: Можем ли да тълкуваме сами сънищата си?

Публикувано изображение

Тълкуването на сънищата ни е строго индивидуално и за него не бихме могли да си помогнем, ползвайки готов съновник. Защото става дума за вътрешен диалог между нашите аспекти – свръхсъзнанието и подсъзнанието ни – от една страна, и будното ни съзнание – от друга.

В този ред на мисли е доста трудно някой, който не ни познава, да ни даде отговор и превод на тези вътрешни послания. Изучаването на езика им е всъщност процес на самоопознаване. Вярно е, че има хора, които биха могли да ни подпомогнат в началото, но не и да ни дадат готови формули или речник, посредством който да се справяме с превода.

В процеса на развитието си ние постепенно разширяваме способността си да комуникираме с другите си аспекти и просто трябва да бъдем търпеливи. Тази способност наричаме интуиция и нейното развитие е в правопропорционална зависимост от духовното ни такова. Няма кратки и лесни пътища, нито директни маршрути.

Повечето от нас например се плашат от сън, в който сънуват, че техен близък, или те самите, умират. Искам да споделя, че такъв сън ни показва, че нещо в нас умира. Нещо старо, изживяно и дало плодовете си, нещо вече ненужно. Смъртта винаги е едно ново начало, раждане на по-високо ниво. Така че, ако сте имали такива сънища, би трябвало да се радвате, вместо да се страхувате.

Страхът, като такъв, е породен от нежелание да се изправим преди всичко пред себе си.Нашият изконен стремеж е към свободата – най вече спрямо ограниченията. Страховете ни ни лишават от тази свобода. Има разбира се основателни причини, които са в основата им. Но всеки път, когато преодолеем свой страх, ние сваляме една брънка от веригата, която оковава полета на духа ни.

blog.bg

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Аз пък cяла нищ сънувах моята любов - че се целуваме.Когато ме целуна за последно - се събудих :)

Тази нощ сънувах един часовник с махало.

Стрелката му се движеше напред-незад, а таблото отзад беше червено...

Някаква важна истина ще нахлуе неочаквано в живота ти и ще наруши нормалния ти ритъм, ще се чувстваш объркана. Не се страхувай, само истината е тази, която разрешава проблемите. Приеми я и се хвани за нея.

Аз пък cяла нищ сънувах моята любов - че се целуваме.Когато ме целуна за последно - се събудих :)

Целувка от любима жена насън винаги вещае раздяла.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Сънувах супер странен сън. Бях си в къщи и решавах кръстословица на масата в дневната и по едно време баща ми се появи, говореше по мобилния си (той почина преди няколко години. Влиза си нормално, сяда си на неговото място, пали цигара. По едно време спря да говори по телефона и аз започвам да му обяснявам, че това не е нормално, че той нали е починал и т.н., а той само им се усмихва и ми говори някакви абсолютно ежедневни неща, игнорирайки казаното от мен... Странна работа. От както в Дания стана толкова светло, че има едно 4-5 часа максимум нощ дето се вика съвсем си обърках режима за сън и доста често спя следобед, а тогава ги сънувам най-странните сънища :)

Сънувах супер странен сън.

Бях си в къщи и решавах кръстословица на масата в дневната и по едно време баща ми се появи, говореше по мобилния си (той почина преди няколко години. Влиза си нормално, сяда си на неговото място, пали цигара. По едно време спря да говори по телефона и аз започвам да му обяснявам, че това не е нормално, че той нали е починал и т.н., а той само им се усмихва и ми говори някакви абсолютно ежедневни неща, игнорирайки казаното от мен...

Странна работа.

От както в Дания стана толкова светло, че има едно 4-5 часа максимум нощ дето се вика съвсем си обърках режима за сън и доста често спя следобед, а тогава ги сънувам най-странните сънища :speak:

Този сън означава благословия.

А какво означава да си сънуваш любовника как ти се усмихва и после физиономиятя се размазва.

Сънят траеше2-3 секунди.

Някаква важна истина ще нахлуе неочаквано в живота ти и ще наруши нормалния ти ритъм, ще се чувстваш объркана. Не се страхувай, само истината е тази, която разрешава проблемите. Приеми я и се хвани за нея.

Благодаря ти Публикувано изображение

Мисля, че има нещо вярно, обаче предпочитам да не вниквам толкова в сънищата и това, което означават, а да си живея живота, както аз си знам :P Защото не веднъж съм сънувала неща, които казват, че не са на хубаво, а за мое щастие не се е случвало нищо подобни нито с мен, нито с близките ми :speak:

Но определено си мися за сънищата си с усмивка на уста

Онзи, който не иска да разбере езика на сънищата, не иска да чуе езика на своето подсъзнание. Там е скривалището на всичко онова, от което се страхуват хората, което се стремят подсъзнателно да подтиснат и да забравят. Ако се извадят на светло скритите неща от килера на съзнанието и ако съвсем честно пред себе си се поставят и разгледат, страховете на човека ще стават все по-малко и по-малко, докато един ден напълно изчезнат.

Онзи, който не иска да чуе какво му казва един сън, подтиска гласа на своята съвест и си остава просто един страхливец, влюбен в страха си, който го е погълнал целия.

Защо само на онова, от което се страхуваме? Това въобще не е вярно! Сънищата се освен на подсъзнателни страхове, се дължат и на копнежи, желания, преживявания от ежедневието, минало, бъдеще, настояще. Тук не се опира до страха, а до тълкуването на съня. И то правилното му такова, защото ако не се познава добре даден човек, трудно негов сън би бил разтълкуван такъв, какъвто е, защото всичко е относително!

Едно истинско предизвикателство Публикувано изображение

Много сънувам, знам.

Онази вечер сънувах, че умирам - не помня как. Но после се събудих (в съня си) и осъзнах, че съм сънувала, че умирам и чак след това се събудих (в действителност) и осъзнах, че съм сънувала, че съм сънувала, че умирам Публикувано изображение

Схванахте ли ми мисълта?

Сън в съня. Нещо от този сорт. Но беше супер странно - до сега не съм сънувала подобни сънища :rolleyes:

Едно истинско предизвикателство Публикувано изображение

Много сънувам, знам.

Онази вечер сънувах, че умирам - не помня как. Но после се събудих (в съня си) и осъзнах, че съм сънувала, че умирам и чак след това се събудих (в действителност) и осъзнах, че съм сънувала, че съм сънувала, че умирам Публикувано изображение

Схванахте ли ми мисълта?

Сън в съня. Нещо от този сорт. Но беше супер странно - до сега не съм сънувала подобни сънища :rolleyes:

Според баба ми - щом сънуваш, че умираш - значи "ти е умряло злото".

Хубав сън е.

колкото до сън в съня - ти от къде си сигурна, че сега си будна ? :)

Аз си казах вече, че не вярвам много-много в тълкуванията на сънищата, но ми е любопитно какво значи да сънуваш крокодили- как гледаш да завличат някого нанякъде ;)

Аз си казах вече, че не вярвам много-много в тълкуванията на сънищата, но ми е любопитно какво значи да сънуваш крокодили- как гледаш да завличат някого нанякъде :)

Днес окончателно се убедих, че всеки сам трябва да си тълкува сънищата.

Днес окончателно се убедих, че всеки сам трябва да си тълкува сънищата.

Ще ни кажеш ли какво те убеди, та да видим дали и ние трябва да се убедим в същото? :)

Аз си казах вече, че не вярвам много-много в тълкуванията на сънищата, но ми е любопитно какво значи да сънуваш крокодили- как гледаш да завличат някого нанякъде :)

Тълкувам (без пари): скоро ще гледаш "Завръщане в рая".

а ако сънуваш умял?

а ако сънуваш умял?

доколкото знам, ако е починал близък, очаквай някаква новина

ако говориш с него, очаквай сватба :help wanted3:

П.П.То и погребение беше на сватба :help wanted3:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Аз си казах вече, че не вярвам много-много в тълкуванията на сънищата, но ми е любопитно какво значи да сънуваш крокодили- как гледаш да завличат някого нанякъде :help wanted3:

Ако само си гледала отстрани - значи ще се провалиш в нещо с което си се заела , ама ако си се била с него и си го победила - ще успееш в нещо.Общо взето крокодилите са свързани с работата ти.

а ако сънуваш умял?

Зависи как го сънуваш :

Ако е умрял приятел ==> очаквай новини.

Ако умрял човек те вика или ти се усмихва ==> ще се разболееш.

Ако е умрял и след това е възкръснал==> добри неща в работата си.

Ако го оплакваш ==> добри вести.

Ако само си говорите с умрелия ==>някой от познатите ти ще се жени.

Ако само си гледала отстрани - значи ще се провалиш в нещо с което си се заела , ама ако си се била с него и си го победила - ще успееш в нещо.Общо взето крокодилите са свързани с работата ти.

Такаа

аз гледах отстрани, изобщо не участвах в действието, но така или иначе мина доста време откак го сънувах, не мога да кажа дали съм се провалила, защото получих бонусче за представянето си на работа :help wanted3:

П.П.Сега да вярвам ли на тези тълкувания на сънищата ми кажете, а? Тц, ще си ги тълкувам, както ми е угодно на мене Публикувано изображение

Такаа

аз гледах отстрани, изобщо не участвах в действието, но така или иначе мина доста време откак го сънувах, не мога да кажа дали съм се провалила, защото получих бонусче за представянето си на работа ;)

П.П.Сега да вярвам ли на тези тълкувания на сънищата ми кажете, а? Тц, ще си ги тълкувам, както ми е угодно на мене Публикувано изображение

Какво ме убеди да не вярвам- просто в различните съновници се тълкува различно. Някъде- за хубаво-някъде-не. Как тълкуваш влизане в аптека? И даване на рецепта на аптекар.

Единствения кошмар, който сънувам години наред е, че губя детето си, търся го обезумяла и никога не го откривам. Събуждайки се чувствам най-щастливия човек, че това е било само сън! Но ми държи влага поне 2 дни!

Единствения кошмар, който сънувам години наред е, че губя детето си, търся го обезумяла и никога не го откривам. Събуждайки се чувствам най-щастливия човек, че това е било само сън! Но ми държи влага поне 2 дни!

кошмарите са за хубаво.

кошмарите са за хубаво.

Не е така. Когато сънувам кошмар, нещо лошо се случва на следващия ден.

Иначе и аз съм имал сънища които се повтарят с години през няколко дни и все още не мога да анализирам какво точно значат.

Някой ги определям като връзка с друга енергия която ми казва някой неща, примерно когато някой умира, винаги санувам как съм на луната и гледам земята,

после на сутринта научавам, че някой е починал от квартала. Няколко пъти това е ставало.

В повечето случаи,нашите сънища са "изблик"на нашето подсъзнание,и когато си ги втълпяват някой хора,че нещо предсказват,и започва мъчението-сънуването на едни и същи сънища.....То има изключения дето имат съновидения,ама като вземе всеки да си мисли,че нещо си означавало съня му и край неможеш да го убедиш в обратното...Е,иначе благодаря на всеки,който ме разсмя с неговите "съновидения",то вицове да бях чела нямаше да се смея толкова Публикувано изображение Успехи на всички в "разгадаването" на сънища! Публикувано изображение

В повечето случаи,нашите сънища са "изблик"на нашето подсъзнание,и когато си ги втълпяват някой хора,че нещо предсказват,и започва мъчението-сънуването на едни и същи сънища.....То има изключения дето имат съновидения,ама като вземе всеки да си мисли,че нещо си означавало съня му и край неможеш да го убедиш в обратното...Е,иначе благодаря на всеки,който ме разсмя с неговите "съновидения",то вицове да бях чела нямаше да се смея толкова Публикувано изображение Успехи на всички в "разгадаването" на сънища! Публикувано изображение

Това изблик на твойто подсъзнание ли е , или най-обикновено избиване на комплекси?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.