Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Чувал ли си за осъзнато сънуване?

Много неща съм чувал.

АЗ ДА - СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е МНОГОКРАТНО.

На всеки се е случвало.

Редактирано от ultraracer (преглед на промените)

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

А ако не е сън ;)

Здравейте Снощи за пореден път санувах сън който беше продължение на предишни сънища със същите участващи хора просто все едно е друг живот та затова ви питам дали и вие имате такива сънища който никога няма да забравите не говоря за някой кошмар а сън който ви е разтарсил и сте се сабудили и се чудите какво е станало вир вода сте мокри в леглото и се чудите каде сте ...

В сънят общо взето става на въпрос че сам женен за една позната и все едно жиевеем в някакъв измислен свят ядем разхождаме се правим секс обичаме се караме се луда работа

Незнам дали това е плод на шантавият ми мозък или подсъзнателно ...

А ако не е сън :cheers:

Не плаши човека Публикувано изображение

Шантавия мозък на duvi е запечатил образа на ,,познатата,,и нощем си го изважда и му се радва.

Може да е предсказание,може да е несбъдната мечта,може да е нужда,емоция,дори и страх..

Бъдещето ще покаже.

• 2 седмици по-късно...

Изобщо не си луд според мен.Аз също вярвам в санищата и имам много сановници а и при мен каквото санувам се сбава

Но някои сънища предсказват точно противоположното.

Със сигурност. А други сънища ни показват от какво се страхуваме.

Преди да почине вуйчо ми сънувах много хубав сън- само една красива картина. Така че някои сънища дори не ни загатват каква страшна истина ще чуем като се събудим.

Не е вярно че всеки сън е пророчески,той може да отразява наши скрити мисли или е плод на случилото се през деня.

Аз определено не вярвам в съновници. Да ме извинявате.

Az viarvam doniakade na sanovnici,no ne napalnl.Aza za drugoto sam napalno saglasna s teb.

правила на форума

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Здравейте Снощи за пореден път санувах сън който беше продължение на предишни сънища със същите участващи хора просто все едно е друг живот та затова ви питам дали и вие имате такива сънища който никога няма да забравите не говоря за някой кошмар а сън който ви е разтарсил и сте се сабудили и се чудите какво е станало вир вода сте мокри в леглото и се чудите каде сте ...

В сънят общо взето става на въпрос че сам женен за една позната и все едно жиевеем в някакъв измислен свят ядем разхождаме се правим секс обичаме се караме се луда работа

Незнам дали това е плод на шантавият ми мозък или подсъзнателно ...

Скоро четох в наш вестник, че сънищата ни са три вида - спомени, сегашни шреживявания и подсъзнателни - от минали прераждания. Подробности, като намеря статията.

Някой може ли да ми каже какво означава да плачеш насън буйно и неудържимо.

До колкото знам - те очаква някаква радост.Колкото повече си плакал(а) толкова повече радост ще имаш.А ако сълзите ти са капели по дрехите - тогава ще намериш решение на труден проблем.

До колкото знам - те очаква някаква радост.Колкото повече си плакал(а) толкова повече радост ще имаш.А ако сълзите ти са капели по дрехите - тогава ще намериш решение на труден проблем.

благодаря

не зная... мисля, че не е това...

отивам да видя бате Юнг какво е казал по въпроса Публикувано изображение

Ето го Мистър Чрихо: :wub:;):)

Публикувано изображение

Чрихи, тъкмо ми трябваше дзмията-кошчейка от братството "Join and Die" за новата си публикация и виж на какво попадам?... :newspaper:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ха, здрасти! Публикувано изображениеПубликувано изображение

сълзите означават радост със сигурност

От 3 дена само кошмари сънувам...тва дето не ми се е случвало от 3-4 години най-малко :) Налага се да спя през деня после... <_<

От 3 дена само кошмари сънувам...тва дето не ми се е случвало от 3-4 години най-малко :) Налага се да спя през деня после... <_<

Смени си подписа и аватара - този съвет е съвсем добронамерен.

ей на това съм му се заканил Публикувано изображение, мисля, че засенчва Юнг

мисля, че кошмарите са състоянието в което се лутаме

откакто съм наясно със себе си, не съм сънувал кошмар, с някой инцидентни изключения

В последните два месеца се натъквам на друг проблем.

Аз много сънувам - кошмари, понякога пълни идиотщини, но понякога сънищата са ми кристално ясни.

От два месеца насам ми се случва да бъркам сън с реалност. Сигурна съм, че и на други хора им се е случвало.

Сънувала съм изключително адекватни и реални случки и разговори с хора - приятели, колеги и прочие. И оставам с впечатлението, че са се случили, до моментът, в който се окаже, че в действителност не са. Полседната ми случка беше, че отивах един петък, рано сутринта до университета, с идеята, че с колегите имаме работа и съм останала с впечатлението, че онзи разговор, дето го водихме, че в петък няма да се работи, а ще се ходи на плаж е било сън. Когато пристигнах в университета и в аудиториума нямаше никой, звъннах на един колега да го попитам дали съм сънувала или не Публикувано изображение

А понякога (и то по-често е така) съм сънувала някакъв разговор или случка с някой и като реша да му е "припомня" той/тя ясно ми обясняват, че подобна случка/разговор, просто не е имало...

Предполагам, че това е от нездравословният сън, с който вече карам от 3 месеца насам...

Предполагам, че това е от нездравословният сън, с който вече карам от 3 месеца насам...

Със сигурност е това. Опита ми показва, че паднеш ли на 3 часа сън се размиват сън и будност. Докато спиш вършиш "задълженията си като буден", а като си буден буквално често спиш.

Май здравословният минимум е 6 часа, така че се наспивай кифличка Публикувано изображение

Със сигурност е това. Опита ми показва, че паднеш ли на 3 часа сън се размиват сън и будност. Докато спиш вършиш "задълженията си като буден", а като си буден буквално често спиш.

Май здравословният минимум е 6 часа, така че се наспивай кифличка Публикувано изображение

А аз като в нощта срещу Еньовден ,когато трябва да сънувам някое добро ергенче,за което да се задомя, сънувам един женен мръсник, какво да кажа? Даже не е и хубав. Даже и през ум не ми е минавало.

Просто Господин Мръсник.

Отказах се да тълкувам сънища.

А аз като в нощта срещу Еньовден ,когато трябва да сънувам някое добро ергенче,за което да се задомя, сънувам един женен мръсник, какво да кажа? Даже не е и хубав. Даже и през ум не ми е минавало.

Просто Господин Мръсник.

Отказах се да тълкувам сънища.

А аз се отказах да сънувам. Като видя, че заспивам, се щипя яко, за да не сънувам мръсници. Публикувано изображение

...

От два месеца насам ми се случва да бъркам сън с реалност. Сигурна съм, че и на други хора им се е случвало.

Сънувала съм изключително адекватни и реални случки и разговори с хора - приятели, колеги и прочие. И оставам с впечатлението, че са се случили, до моментът, в който се окаже, че в действителност не са. Полседната ми случка беше, че отивах един петък, рано сутринта до университета, с идеята, че с колегите имаме работа и съм останала с впечатлението, че онзи разговор, дето го водихме, че в петък няма да се работи, а ще се ходи на плаж е било сън. Когато пристигнах в университета и в аудиториума нямаше никой, звъннах на един колега да го попитам дали съм сънувала или не Публикувано изображение

А понякога (и то по-често е така) съм сънувала някакъв разговор или случка с някой и като реша да му е "припомня" той/тя ясно ми обясняват, че подобна случка/разговор, просто не е имало...

И на мен се е случвало. Веднъж така се засрамих, като разбрах, че случката не се е случвала, а само съм сънувала...

Да не говорим как физическата нужда на организма ни също ни кара да сънуваме разни работи Публикувано изображение

Една нощ така сънувах, че ми се ходи до тоалетна и тръгнах да клякам до някакъв храст :gift: След което се събудих и побягнах към тоалетната да си изпразня бойлерчето :)

Не мисля, че в такива случаи има какво да се тълкува Публикувано изображение

Сънищата са кодирана информация която се изпълнява докато сме будни, така казано тя е част от една сила която ни контролира съдбата, но на физическо ниво, другите нива са си наши.

Редактирано от ultraracer (преглед на промените)

Сънищата са кодирана информация която се изпълнява докато сме будни, така казано тя е част от една сила която ни контролира съдбата, но на физическо ниво, другите нива са си наши.

Как се тълкува насън да си търсиш нова работа? А и не помислям да работя другаде.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.