Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

днеска нещо не ме мързи и ще ви напиша какво са сънищата. Сънят е телепатичен филм прожектиран в съзнанието на човек докато спи от телепатичен разум от паранормалния свят. Да точно така извънземни енергийни разуми ни пускат сънищата всяка нощ. С две думи това са всъщност сънищата, открито доказано от мен лично, обаче няма да повярвате нали ............

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Не искам да Ви обиждам, аз също вярвам в извънземния разум, но това за пускането на сънища са ,,глопости,, - - Прочетете Зигмунд Фройд - Съновиденията - книгата му, която е точна и вярна!

Хмм... аз пък през ден-два сънувам сън в който осъзнавам, че сънувам и правя каквото си искам. Най-често съм в техно полис със празен сак... ;) ... или се мятам от високи сгради, защото знам, че нищо няма да ми стане. Публикувано изображение

Не искам да Ви обиждам, аз също вярвам в извънземния разум, но това за пускането на сънища са ,,глопости,, - - Прочетете Зигмунд Фройд - Съновиденията - книгата му, която е точна и вярна!

глупостта е живота, в който живееш, прост пример ще ти дам веднага, ти дори не знаеш и не можеш да осъзнаеш че имаш телепатия, разбереш ли че имаш телепатия и какво представлява тя, като се сетиш за сънищата и ще кажеш е как не съм се досетил досега какво са сънищата, та то си е чиста телепатия.

Хмм... аз пък през ден-два сънувам сън в който осъзнавам, че сънувам и правя каквото си искам. Най-често съм в техно полис със празен сак... :) ... или се мятам от високи сгради, защото знам, че нищо няма да ми стане. Публикувано изображение

АХАХАХАААХАХААХА неееее. Човече, ти се ебати изрода. И аз трябва да го пробвам това

Книгата му е точна и вярна, така ли? Хм Не му я знам книгата, ама знам, че за Фройд всичко, което сънуваш е или фалус, или вагина, или сексуален акт. Например, ако сънуваш меч, пръчка, нож, нещо продълговато - това е фалус. Публикувано изображение

Ако сънуваш нещо, което може да съдържа нещо - печка, кутия, каквото и да е нещо, което може да поеме нещо - това е вагина. :lol6: Каквото и действие да има в съня - това е сексуален акт или скрити мисли за секс. :offtopic_s:

Ето, вече знаете как да си тълкувате сънищата според Фройд.

Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Не всичко в книгата на Фройд е свързано със секса - да,това е в основата, но има и изкключения. Аз не правя реклама на сексологията, определено не. Има и други полезни неща в книгата му. Просто ,както отбелязах по-горе, не съм съгласна, че извънземните ми пускат сънища - за телепатията -съществува и ми е помагала многократно, имам някакъв личен опит за значението й - всеки си прави своите си изводи, нали. Публикувано изображение

Редактирано от linaadelina (преглед на промените)

Не всичко в книгата на Фройд е свързано със секса - да,това е в основата, но има и изкключения. Аз не правя реклама на сексологията, определено не. Има и други полезни неща в книгата му. Просто ,както отбелязах по-горе, не съм съгласна, че извънземните ми пускат сънища - за телепатията -съществува и ми е помагала многократно, имам някакъв личен опит за значението й - всеки си прави своите си изводи, нали. Публикувано изображение

Сънищата ти ги пускат извънземните - това е факт! Ако примеме, че ги пускат ангели, господарите на планетата или други, т. е. тези, които управляват хората, то и те могат да се нарекат извънемни, защото са извън Земята. Но, в същото време те са и земни, защото влияят на хората, а те, както знаем, са на Земята. Публикувано изображение

А ти я разкажи за някой символ от сънищата, тълкуван според Фройд, който не се отнася до фалус, вагина, секс или до скрити и подтискани мисли за секс. Публикувано изображение:yanim:Ше чакам!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А Вие чели ли сте книгите на ученика му Карл Юнг :blink:

Когато сънувам обикновено сънищата ми са страшно шантави. И ги забравям до два-три часа.

И аз съм така Публикувано изображение ,но повечето пъти не сънувам.А пък когато сънувам - сънищата ми са много заплетени и ги забравям на сутринта .Повечето все едно са от филми на ужасите.

Редактирано от BlooD_d3viL (преглед на промените)

Карл Юнг по своеобразен начин отделя специално внимание на сънищата и специално за секса. А какво е мнението Ви за конфликта му с религията и какви са основанията за това според Вас. !

Редактирано от linaadelina (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Никога няма да забравя един сън, в който сънувах как умирам - ама наистина имах усещането, че душата ми напукса тялото ми!

Никога няма да забравя един сън, в който сънувах как умирам - ама наистина имах усещането, че душата ми напукса тялото ми!

След този сън нещо важно в живота ти промени ли се? Имаше ли важна промяна в живота ти?

И аз за пръв път сънувах подобен сън снощи. Не беше че умирам, но имам чувството, че беше истина. Цял ден се сещам за него и до сега настряхвам сякаш усещам това което докато сънувах...

Карл Юнг по своеобразен начин отделя специално внимание на сънищата и специално за секса. А какво е мнението Ви за конфликта му с религията и какви са основанията за това според Вас.

!

http://www.youtube.com/watch?v=2aSmbL4dUVo...feature=related

Юнг е имал 7 секретарки, 6 от които са му били любовници - нещо против.

Хмм... аз пък през ден-два сънувам сън в който осъзнавам, че сънувам и правя каквото си искам. Най-често съм в техно полис със празен сак... ;) ... или се мятам от високи сгради, защото знам, че нищо няма да ми стане. Публикувано изображение

Да, личи си че си млад и зелен затова такива сънища сънуваш! За теб живота е игра-забавление. :wors:
  • 3 седмици по-късно...

Завчера сънувах себе си до портала на Рая - много красиво беше - аз ядях мек бял хляб, доъдоха 2 кози и яренца, също и котки - аз ги нахраних с хляба. После реших да направя с телефона снимка на пеъзажа, но се събудих.

http://www.vbox7.com/play:bc495336

Страшно много хора ми се подиграват, но това съм аз...момче на 19 години..иначе от 15 годишна възраст се запалих по съновниците...в момента имам цели 4 и когато ми е на кеф ги препрочитам..страшно много вярвам в сънищата..и факт е, че се сбъдват рано или късно...спомням си когато бях първи клас..това нямах наидея какво значи да сънуваш черна котка..сънувах един човек които ми подари черна котка...и аз бях с една бяла котка и той ми я взе, даде ми черната котка..беше следобеден сън...събудих се от кошмара към 16 часа следобед..вечерта пра баба ми почина...няма да го забравя...Сънувал съм и други сънища..момичето, което си харесвах я сънувах с някакво момче и той ми каза: "Тя е моя"..след време проверих нещата и се оказа истина, момчето и момичето ходят, а тя самата ме лъжеше като ми казваше, че си няма приятел..в общи линии има и други истории, но не ми се разказват...знам, че ще ме помислите за луд, но сънищата са си факт и аз вярвам, че всяко нещо носи дълбоко в себе си своето послание...

• 3 седмици по-късно...

Страшно много хора ми се подиграват, но това съм аз...момче на 19 години..иначе от 15 годишна възраст се запалих по съновниците...в момента имам цели 4 и когато ми е на кеф ги препрочитам..страшно много вярвам в сънищата..и факт е, че се сбъдват рано или късно...спомням си когато бях първи клас..това нямах наидея какво значи да сънуваш черна котка..сънувах един човек които ми подари черна котка...и аз бях с една бяла котка и той ми я взе, даде ми черната котка..беше следобеден сън...събудих се от кошмара към 16 часа следобед..вечерта пра баба ми почина...няма да го забравя...Сънувал съм и други сънища..момичето, което си харесвах я сънувах с някакво момче и той ми каза: "Тя е моя"..след време проверих нещата и се оказа истина, момчето и момичето ходят, а тя самата ме лъжеше като ми казваше, че си няма приятел..в общи линии има и други истории, но не ми се разказват...знам, че ще ме помислите за луд, но сънищата са си факт и аз вярвам, че всяко нещо носи дълбоко в себе си своето послание...

Изобщо не си луд според мен.Аз също вярвам в санищата и имам много сановници а и при мен каквото санувам се сбава

Изобщо не си луд според мен.Аз също вярвам в санищата и имам много сановници а и при мен каквото санувам се (е)сбава

...да нямаш сан 'Сан Себастиян'?... Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

В действителност, няма човешко същество на което да не му се сбъдва кодираната информация от съня в начина който трябва да бъде.

Ако някой твърди обратното, просто не познава себе си.

Но факт е, че много малко хора знаят точно какъв ще бъде следващия им ден. И Все пак нищо не можем да променим, съдбата на човек е строго определена.

В действителност, няма човешко същество на което да не му се сбъдва кодираната информация от съня в начина който трябва да бъде.

Ако някой твърди обратното, просто не познава себе си.

Но факт е, че много малко хора знаят точно какъв ще бъде следващия им ден. И Все пак нищо не можем да променим, съдбата на човек е строго определена.

Чувал ли си за осъзнато сънуване?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.