Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Абе, доколкото знам сънищата не се отнасят до миналите животи, а само до настоящият. Ако изобщо имат някакъв смисъл, те показват на човек къде бърка, накъде да върви или какво ще му се случи. Няма нищо общо с миналите животи.

Тюксюм всеки си има лично мнение, аз от сънищата си намерих още един минал живот - бедна норвежка, ако искате да го разкажа.

• Отговори 854
  • Прегледи 141k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Тюксюм всеки си има лично мнение, аз от сънищата си намерих още един минал живот - бедна норвежка, ако искате да го разкажа.

сънувам преди години един човек и през 2006 г. се запознавам с такъв човек.Може да се каже че сме добри познати. На здравей -здрасти сме.Нищо повече.

Но интересното е че започнах да го сънувам в някаква бяла кола-фолксфаген или нещо подобно-смътен е сънят.

Нямам физическо влечение към него. Нямам никакви допирни точки. Просто се познаваме от един общ познат,много близък и на двамата. Маха ми, като ме види.

Какво означават тия сънища. Дали го познавам от предишен живот.

сънувам преди години един човек и през 2006 г. се запознавам с такъв човек.Може да се каже че сме добри познати. На здравей -здрасти сме.Нищо повече.

Но интересното е че започнах да го сънувам в някаква бяла кола-фолксфаген или нещо подобно-смътен е сънят.

Нямам физическо влечение към него. Нямам никакви допирни точки. Просто се познаваме от един общ познат,много близък и на двамата. Маха ми, като ме види.

а какво значи да сънуваш полов акт? С любовника си.

Че си се забавлявала и на сън! Публикувано изображение

Миличко, значи, че любовникът ти е повече от любовник...

"Бялото братство" да 'го възродя' значи, че съм се раждал там, но съм и умрял.. Публикувано изображение ....а аз от самото начало не съм бил обожател на Шайви-планските истории. Публикувано изображение а да не говорим за демонизмите на абрахамските религии, които са 'орязан шайвизъм' без йога, а само консумация, агресия и догма.

:wors:

Шива никога не ме впечатлявал с мощта Му в материята, но го приемам, като част от Божествената подредба, тъй като , особено в кали-йуга, Шива е особено знчим за демоните. :help:

А можеш ли да ми отговориш на един въпрос - ти защо толкова много ми липсваш тук, без дори да те познавам на яве... Ти сън ли си ... или си реалност, отвъд белите и черните, отвъд сексуалността, отвъд всичко преходно... кое е това, което ме кара да те позная, кое е това, което ме кара да те обичам...

Кой тъп модератор забрани един фин човек да пише и дава тук истините отвъд ...

Въпреки всички нападки против него, видях, че той се усмихва, аз видях душата му, не сте прави - вие, които я спирате, не, не сте. Той е рядък, не го ли виждате, как не го виждате, ех, свят, свят, само дето си кръстен свят!

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Фиги 78 записах сънищата ти и ще попитам моят духовен учител Иеова за тях. Утре вечер или в събота най-късно ще ти отговоря.

Фиги 78 записах сънищата ти и ще попитам моят духовен учител Иеова за тях. Утре вечер или в събота най-късно ще ти отговоря.

Фиги 78 били сте заедно в един от многото минали животи в Италия с този човек от съня ви с колата в Италия, така ми отговори моят духовен учител Иеова. Дали обичате тази страна в сегашния си живот? А съня ви с любовника също сте били с любовника ви в един от миналите животи. И с него в Италия.

• 2 седмици по-късно...

Прочетете за съновиденията от Зигмунд Фройд - там всичко е обяснено в детайли

http://www.vbox7.com/play:e054d407

За Фройд всичко се свежда само до едно - знаете до кое. Предпочитам Юнг. Юнг говори за значението на сънищата за бъдещето на човека, за архетипите, за колективното несъзнавано, за предсказанията за възможни болести, с помощта на сънищата.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

За сънищата има различни тълкувания, затова древногръцките философи казват, че всеки трябва сам да си ги тълкува, което е най-правилно.

За сънищата има различни тълкувания, затова древногръцките философи казват, че всеки трябва сам да си ги тълкува, което е най-правилно.

Не искате ли да си разказваме сънища, за които смятаме, че са важни и после с дружни усилия да ги разгадаваме? Нямам предвид себе си. Аз моите сънища си ги разгадавам. Все пак, искам да се науча или усъвършенствам в тази област, тъй че казвай си сънищата народе. Само да не почнете сега да ми разправяте разни глупави сънища, които са без никакво значение. Или пък, като FIGI_78 (не се обиждай FIGI_78, ама питането ти беше меко казано елементарно)да питате какво значело, ако сънуваш, че спиш с някого. Айде сига уе. Не забравяйте, че не всички сънища имат смисъл и не всички се отнасят за нещо важно - повечето нямат никакво значение. Можем и просто да обсъдим някой архетипи и други символи.

преди време си спомням а и никога няма да забравя едни от странните ми сънища.... накратко - първи сън : сънувах че получавам SMS в който пишеше "ще те чакам в къщи на 10.03.2014г." втори сън : сънувах че ми звъни телефона търси ме някой на име "vito" и ми пее припева от песента на Константин "Обади ми се" Какво значи всичко това немога да си го обясня.....

Слушала си много чалга според мен Публикувано изображение

Съвет за подобни сънища: Откажете чалга , тя вреди.

Онзи ден сънувах че колата ми е на газ....а е дизел...... ха кажете какво означава това?

Сънувах как си има газово, как сипвам газ. С ясното съзнание че това не е възможно.

това може би е някакав знак че трябва да минеш на газ :)

преди време сънувах два странни съня които никога няма да забравя :

първи сън : получавам SMS в него пише "ще те чакам в къщи на 10.03.2014г."

втори сън : телефона ми звъни,търси ме някой си "vito" дигам и ми пее припева на песента на Константин "обади ми се"

Странно нали ;)

Редактирано от mimito91 (преглед на промените)

Слушала си много чалга според мен Публикувано изображение

Съвет за подобни сънища: Откажете чалга , тя вреди.

хаххахах споко знам какво слушам и определено не е смао чалга :) но самта афраза "обади ми се" ме побъркваше... а що се отнася за първия сън с тази дата ...незнам ще чакам да дойде

Не искате ли да си разказваме сънища, за които смятаме, че са важни и после с дружни усилия да ги разгадаваме? Нямам предвид себе си. Аз моите сънища си ги разгадавам. Все пак, искам да се науча или усъвършенствам в тази област, тъй че казвай си сънищата народе.

Само да не почнете сега да ми разправяте разни глупави сънища, които са без никакво значение. Или пък, като FIGI_78 (не се обиждай FIGI_78, ама питането ти беше меко казано елементарно)да питате какво значело, ако сънуваш, че спиш с някого. Айде сига уе.

Не забравяйте, че не всички сънища имат смисъл и не всички се отнасят за нещо важно - повечето нямат никакво значение.

Можем и просто да обсъдим някой архетипи и други символи.

Тюксюм Фиги не е сънувала глупав сън. Само човек който не знае да ги разгадава казва така. Още като го прочетох разбрах, че може да е сънувала този човек , след като може да е била в минал живот заедно с него. Тъй че аз не казвам пък , че е глупав съня. Всеки сън може да се разгадае.

преди време си спомням а и никога няма да забравя едни от странните ми сънища.... накратко -

първи сън : сънувах че получавам SMS в който пишеше "ще те чакам в къщи на 10.03.2014г."

втори сън : сънувах че ми звъни телефона търси ме някой на име "vito" и ми пее припева от песента на Константин "Обади ми се"

Какво значи всичко това немога да си го обясня.....

Ако искате да попитам моят духовен учител Иеова дали не сте били певица в предпоследния си живот? И за датата ще го попитам, не ми казва никога за бъдещето, защото ми казва , че нали има такава заповед да не се намираш измежду ясновидци. Но за сън не съм го питала , пък може да ми каже за сън. Защото аз си намерих един минал живот чрез сън и той моят духовен учител Иеова ми го разтълкува.

преди време си спомням а и никога няма да забравя едни от странните ми сънища.... накратко -

първи сън : сънувах че получавам SMS в който пишеше "ще те чакам в къщи на 10.03.2014г."

втори сън : сънувах че ми звъни телефона търси ме някой на име "vito" и ми пее припева от песента на Константин "Обади ми се"

Ако искате да попитам моят духовен учител Иеова дали не сте били в минал живот певица някъде и още и за датата. Не ми казва никога за бъдещето само за миналите животи, и никога за настоящето и бъдещето. Но това е сън може и да ми каже за сън. Понеже ми откри един минал живот чрез сън, той ми го разтълкува.

Ако искате може да попитам моят духовен учител Иеова дали не сте били певица, а може да го попитам и за датата.

За бъдещето въобще не ми казва, но пък може за сън да ми го каже.

Ако искате може да попитам моят духовен учител Иеова дали не сте били певица, а може да го попитам и за датата.

Ама ти как я мислиш тая работа? Аз не казах, че се занимавам с ясновидство, а с разгадаване на сънища! Кажи в момента преди сънуването на тези сънища какви са били актуалните за теб проблеми. Кой проблем те е вълнувал най-много? За кой аспект от живота ти мислиш, че се отнася този въпрос? Но, най-вече - кажи за актуалният ти проблем точно в момента преди сънуването на сънищата. Този въпрос се отнася най-вече за първият ти сън. Вторият едва ли значи нещо - освен ако не познаваш въпросният Вито и ако чакаш той да ти се обади.

Тюксюм Фиги не е сънувала глупав сън. Само човек който не знае да ги разгадава казва така. Още като го прочетох разбрах, че може да е сънувала този човек , след като може да е била в минал живот заедно с него. Тъй че аз не казвам пък , че е глупав съня. Всеки сън може да се разгадае.

Ако искате да попитам моят духовен учител Иеова дали не сте били певица в предпоследния си живот? И за датата ще го попитам, не ми казва никога за бъдещето, защото ми казва , че нали има такава заповед да не се намираш измежду ясновидци. Но за сън не съм го питала , пък може да ми каже за сън. Защото аз си намерих един минал живот чрез сън и той моят духовен учител Иеова ми го разтълкува.

Ако искате да попитам моят духовен учител Иеова дали не сте били в минал живот певица някъде и още и за датата. Не ми казва никога за бъдещето само за миналите животи, и никога за настоящето и бъдещето. Но това е сън може и да ми каже за сън. Понеже ми откри един минал живот чрез сън, той ми го разтълкува.

Ама няма да се разберем така, бе. Досега някой от вас имаха навика да пишат един и същ пост по два пъти, а сега почнахте и по четири пъти. Може би си мислите: "Я за всеки случай да го постна 4 пъти, че да не би някой да не забележи изключително важната ми и мъдра мисъл." Споко, ние четем. Вече всички, не само в този форум, но и в други отдавна знаят за духовният ти учител Иеова. Няма опасност някой да не разбере.

Колкото до миналите животи, аз не вярвам в тях. Освен това, според мен няма никаква вероятност сънищата да имат каквото и да било общо с миналите животи. Когато значат нещо, те служат на настоящият живот. Миналото прераждане си е минало и е завършено. Всички събития, които се случват в сегашният живот служат именно на настоящият живот. Ама ти, ако искаш питай Иеова за щяло и нещяло и за най-олигофренските сънища. Само не забравяй, че не може да питаш някой си там за всяко нещо. Трябва да се научиш и сама, със собствени сили да помислиш по някой въпроси. Туй е много важен урок. Пожелавам ти да стигнеш до него. Не се обиждай marushka. Това е честното ми мнение.

хахах ми незнам както искаш...лично аз не съм мн голяма привърженичка на това а и смятам че едва ли ще ми помогне нещо

Ама ти как я мислиш тая работа? Аз не казах, че се занимавам с ясновидство, а с разгадаване на сънища! Кажи в момента преди сънуването на тези сънища какви са били актуалните за теб проблеми. Кой проблем те е вълнувал най-много? За кой аспект от живота ти мислиш, че се отнася този въпрос? Но, най-вече - кажи за актуалният ти проблем точно в момента преди сънуването на сънищата. Този въпрос се отнася най-вече за първият ти сън. Вторият едва ли значи нещо - освен ако не познаваш въпросният Вито и ако чакаш той да ти се обади.

Ама няма да се разберем така, бе. Досега някой от вас имаха навика да пишат един и същ пост по два пъти, а сега почнахте и по четири пъти. Може би си мислите: "Я за всеки случай да го постна 4 пъти, че да не би някой да не забележи изключително важната ми и мъдра мисъл." Споко, ние четем. Вече всички, не само в този форум, но и в други отдавна знаят за духовният ти учител Иеова. Няма опасност някой да не разбере.

Колкото до миналите животи, аз не вярвам в тях. Освен това, според мен няма никакво вероятност сънищата да имат каквото и да било общо с миналите животи. Когато значат нещо, те служат на настоящият живот. Миналото прераждане си е минало и е завършено. Всички събития, които се случвато в сегашният живот служат именно на настоящият живот. Ама ти, ако искаш питай Иеова за щяло и нещяло и за най-олигофренските сънища. Само не забравяй, че не може да питаш някой си там за всяко нещо. Трябва да се научиш и сама, със собствени сили да помислиш по някой въпроси. Туй е много важен урок. Пожелавам ти да стигнеш до него. Не се обиждай marushka. Това е честното ми мнение.

ми незнам то беше отдавна като го сънувах ...беше период в който нямах никакви проблеми....а и не смятам че си ясновидка :P нищо подобно не търся в това просто исках да споделя моите странни сунища нищо повече

хахах ми незнам както искаш...лично аз не съм мн голяма привърженичка на това а и смятам че едва ли ще ми помогне нещо

ми незнам то беше отдавна като го сънувах ...беше период в който нямах никакви проблеми....а и не смятам че си ясновидка :speak: нищо подобно не търся в това просто исках да споделя моите странни сунища нищо повече

Тая тема не е просто тъй, за споделяне на странни сънища, а за опити за разгадаване на сънища, които изглеждат важни. След като си го сънувала отдавна, че и даже не знаеш за какво ли се отнася (явно за нищо), по-добре изобщо не пиши тук. Не ми трябва спам.

Тая тема не е просто тъй, за споделяне на странни сънища, а за опити за разгадаване на сънища, които изглаждат важни. След като си го сънувала отдавна, че и даже не знаеш за какво ли се отнася (явно за нищо), по-добре изобщо не пиши тук. Не ми трябва спам.

е щом не е за споделяне на сънища как иначе ще разберете за какво пиша точно тук ? пък и как мога да знам за какво се отнася аз ако знаех нямаше да искам мнения. това че не можете да ми отговорите вече е друг проблем ...

Колкото до миналите животи, аз не вярвам в тях. Освен това, според мен няма никакво вероятност сънищата да имат каквото и да било общо с миналите животи. Когато значат нещо, те служат на настоящият живот. Миналото прераждане си е минало и е завършено. Всички събития, които се случвато в сегашният живот служат именно на настоящият живот. Ама ти, ако искаш питай Иеова за щяло и нещяло и за най-олигофренските сънища. Само не забравяй, че не може да питаш някой си там за всяко нещо. Трябва да се научиш и сама, със собствени сили да помислиш по някой въпроси. Туй е много важен урок. Пожелавам ти да стигнеш до него. Не се обиждай marushka. Това е честното ми мнение.

Тюксюм първо компютъра много бавно ми действаше нещо не работеше и аз мислех , че не са го написали все като гледах по темата накрая нямаше коментара и затова го постнах 4 пъти. Ще извинявате за това нещо, но аз не обичам да нахалствам. Не за да го видят и прочетат и 1 път да се постне този коментар ще се види. Знам , че хората не са слепи. Обясних вече , че компютъра нещо не работеше. Никой все още не може да обясни окултното Тюксюм. Ако и ти се свържиш с висша духовна сила ще разбереш , че има висши духовни сили. Само този който не е опитал с такива работи не знае нищо за окултизма и мистиката.

Съжалявам ако има такава тема,но аз не намерих нищо.

Миналата вечер сънувах как с момчето,което харесвам сме близки.Можете ли да ми кажете какво значи това?И още нещо-в същия случай прегръдката каква роля играе?Аз потърсих в интернет в тълковниците за сънища,но нищо не открих.Благодаря предварително.

Може да сте били заедно в минал живот , ако искате Дюнди да попитам моят духовен учител Иеова за това.

Тюксюм първо компютъра много бавно ми действаше нещо не работеше и аз мислех , че не са го написали все като гледах по темата накрая нямаше коментара и затова го постнах 4 пъти. Ще извинявате за това нещо, но аз не обичам да нахалствам. Не за да го видят и прочетат и 1 път да се постне този коментар ще се види. Знам , че хората не са слепи. Обясних вече , че компютъра нещо не работеше. Никой все още не може да обясни окултното Тюксюм. Ако и ти се свържиш с висша духовна сила ще разбереш , че има висши духовни сили. Само този който не е опитал с такива работи не знае нищо за окултизма и мистиката.

Може да сте били заедно в минал живот , ако искате Дюнди да попитам моят духовен учител Иеова за това.

:)Публикувано изображение

Някой хора са си постоянно свързани с висша духовна сила и за това не е нужно изобщо да общуват мислено с тази сила. В смисъл, не е нужно двамата да водят диалог, за да са свързани и да се оказва някакво влияние върху хората. Ако някой не общува мислено с някоя сила, това не значи, че не разбира или не знае, че има весши духовни сили и други мистични работи.

Отделно от това, че се смях със сълзи на последните постове, тези сънища са сериозни:

Разминало ти се е. Датата 10.03.2014г. ти се е разминала... Ако си болна от нещо, ще оздравееш.

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Тази нощ сънувах че си купувам някъкъв жълт прах. :lol6: :lol6: доста откачено.

Отделно от това, че се смях със сълзи на последните постове, тези сънища са сериозни:

Разминало ти се е. Датата 10.03.2014г. ти се е разминала... Ако си болна от нещо, ще оздравееш.

как така ми се е разминало нещо не мога да разбера какво по точно ми се е разминало?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.