Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Както каза KiriL Cox, сънищата са резултат от нещо, което ти се е случвало преди съня. Особено ако е нещо много емоционално или интересно. Мозъкът сглобява по свой собствен начин наличната информация-картини, емоции и други и създава една друга реалност. При твоя случай случващото се е по-скоро нещо от сорта на видение или просто си си внушил, че каквото и да сънуваш ще се случи. Отчасти можеш и ти да предизвикваш събитията, които си видял преди. При мен например много често ми се случва да чувствам, че сам преживявал дадена сцена. Викам му дежа ву... Сякаш съм сънувал дадената случка, но не се сещам за нея, докато не я изживея в реалния живот. Опитай се да не обръщаш внимание на сънищата си или може да се опиташ да извлечеш някаква полза от тях. Можеш да имаш някаква дарба, кой знае... :speak:

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

При някой друг има ли подобно нещо?

Значи става въпрос за това че, когато сънувам изживявам целия ден под така казано криптиран начин, т.е информацията се скрива, за пример сънувам гадни неща и после деня ми е гаден, постоянно се опитвам да променя, примерно деня да не е гаден, но не става, каквото съм го сънувал такова е, и това е много гадно нещо , знам всеки ден какъв ще е, при всички ли е така?

Определено в такова състояние човек е податлив на всякакви психични въздействия.

Не е зле да поработи върху самозащитата си от психични атаки.Трудно, но не е невъзможно.

Препоръка: Ориентирай се към Источните бойни искуства,запознай се с философията на Истока.

Поздрави Публикувано изображение

Определено в такова състояние човек е податлив на всякакви психични въздействия.

Не е зле да поработи върху самозащитата си от психични атаки.Трудно, но не е невъзможно.

Препоръка: Ориентирай се към Источните бойни искуства,запознай се с философията на Истока.

Поздрави Публикувано изображение

психични атаки от духове ли?

нямам страх от духове от малак от какво видях ада пред учите си, в реалния смисъл, но за жалост не мога да гарантирам истинността защото бях много малак и спомена отлетя като летен дъжд

моля заглавието ми да не се редактира, защото идеята е че съня показва какъв ще е деня ми, а не обратното и никога не съм карал аз деня ми да е лош, само заради съня, това няма нищо общо !

Здравей! Наистина смятам, че всичко това, което се случва с теб, е странно, но едва ли непредотвратимо. Всъщност от кога се започна с това неприятно изживяване (така да го нарека)?

Здравей!

Наистина смятам, че всичко това, което се случва с теб, е странно, но едва ли непредотвратимо. Всъщност от кога се започна с това неприятно изживяване (така да го нарека)?

честно казано, не помня от кога, от малък, но през последните години осъзнах че сънищата ми предсказват какъв ще ми е деня...

Както по-назад са написали, наистина е възможно, изпълненият с ден напрежение, да е оказал съответното влияние върху съня ти. Или просто това ти е заложено в теб. Сам не знаеш точно от кога се е започнало с тези сънища и тяхното изпълнение, което ми дава предпоставка да мисля за този вариант. На мен лично такова нещо не ми се е случвало. Сънувам кошмари, но не смятам, че сънищата диктуват съдбата на човек. :blink:

Както по-назад са написали, наистина е възможно, изпълненият с ден напрежение, да е оказал съответното влияние върху съня ти.

Или просто това ти е заложено в теб. Сам не знаеш точно от кога се е започнало с тези сънища и тяхното изпълнение, което ми дава предпоставка да мисля за този вариант. На мен лично такова нещо не ми се е случвало. Сънувам кошмари, но не смятам, че сънищата диктуват съдбата на човек. :blink:

Може би винаги е било така, а може би през последните няколко години, един от двата варианта е, просто сега се осъзнах, може би е от сега, по-вероятно. Сънищата определено не диктуват съдбата! Моите ми показват какъв ще е утрешния ми ден, опитвам се да го променя, но не става. Предполагам че ако днешния ми ден е изпълнен с хубави емоции и утрешния ще е такъв,но това няма общо със сънищата, моите просто ми показват следващия ден и колкото и да не искате да повярвате, това е факт! Наистина, не е много приятно, защото като по-рано не обръщах внимание и мислих че това не важи за всички дни и карах усмихнато, но в момента в който разбирах че съня не ме е лъгал и ми ставаше гадно, сега вече знам какъв ще е всеки ден и все още не им вярвам, но за жалост никога не лъжат.

не знам, аз ти вярвам... на мен също ми се случва много често и ме стряска понякога, но си мисля че е само съвпадение. е,това не променя факта че съня наистина показва деня ми, така си става, обаче все още не вярвам че е предсказание, а по-скоро някакво предчувствие и предсказуемост. когато имаш едно и също ежедневие постепенно можеш дапредположиш какво най-вероятно ще стане утре и как ще реагират хората около теб. не зная как да го нарека, избиващи страхове или твърди очаквания,няма значение. аз обаче много често имам често чувство за дежа ву (нали така беше когато имаш чувството че деня се повтаря,или определено събити вече се е случвало). смятам че няма нужда да отварям нова тема, защото понякога това чувство за дежа ву ми се струва че идва от сънищата ми. друг път направо имам чувството че целия ден се повтаря 100:100 и сякаш мога да предвидя действията на хората, все едно всичко се повтаря за 100-тен път. нз дали пак е илюзия ама изглежда много реално. по чувство за реализъм определено го слагам преди това със сънищата

психични атаки от духове ли?

нямам страх от духове от малак от какво видях ада пред учите си, в реалния смисъл, но за жалост не мога да гарантирам истинността защото бях много малак и спомена отлетя като летен дъжд

моля заглавието ми да не се редактира, защото идеята е че съня показва какъв ще е деня ми, а не обратното и никога не съм карал аз деня ми да е лош, само заради съня, това няма нищо общо !

Всичко това за което пишеш е вътре в тебе.Няма духове,има различни видове психични атаки.

Например определено психично въздействие от определени хора или дори спомени ако искаш така да го приемеш.Всички настроения си концентрират на ментално ниво и слабата психика реагира.

Усещал ли си как някой те гледа отдалече?Как започваш да правиш грешки и необмислени неща? Сигурно да-ето за това говоря.

Относно спомените и сънищата...Впечатления различни,напрежението си казва думата и е нормално да сънуваш неприятни неща.

Понякога и да имаш пророчески сънища.Сънувал ли си нещо и то да стане точно както си го сънувал?

Доста неща не са ясни още на науката.Доста.

"Днес вече е вчера,а утре е днес" :)

не знам, аз ти вярвам... на мен също ми се случва много често и ме стряска понякога, но си мисля че е само съвпадение. е,това не променя факта че съня наистина показва деня ми, така си става, обаче все още не вярвам че е предсказание, а по-скоро някакво предчувствие и предсказуемост. когато имаш едно и също ежедневие постепенно можеш дапредположиш какво най-вероятно ще стане утре и как ще реагират хората около теб. не зная как да го нарека, избиващи страхове или твърди очаквания,няма значение.

аз обаче много често имам често чувство за дежа ву (нали така беше когато имаш чувството че деня се повтаря,или определено събити вече се е случвало). смятам че няма нужда да отварям нова тема, защото понякога това чувство за дежа ву ми се струва че идва от сънищата ми. друг път направо имам чувството че целия ден се повтаря 100:100 и сякаш мога да предвидя действията на хората, все едно всичко се повтаря за 100-тен път. нз дали пак е илюзия ама изглежда много реално. по чувство за реализъм определено го слагам преди това със сънищата

Това с чувството на повтаряне се случва на всеки, това са моменти които човек е видял когато се ражда, защото именно тогава му се разкрива пътя който ще извърви, но само в основни линии, ти сам избираш пътя.

nikssi

Казваш: "Усещал ли си как някой те гледа отдалече?Как започваш да правиш грешки и необмислени неща? Сигурно да-ето за това говоря."

Отговарям - Не, грешки не съм правил докато някой ме гледа, нито от далече, нито от близо.

И да допълня, духове има.

Казваш: "Относно спомените и сънищата...Впечатления различни,напрежението си казва думата и е нормално да сънуваш неприятни неща."

Огворарям - Глупост!

Говориш глупости, по-добре спри, говориш за неща които не познаваш, не твърди че е така, когато не знаеш дали е така, защото аз ти казвам че не знаеш, повярвай ако искаш, но си длъжен да не го отричаш!

За това спри с глупостите ;)

Казваш: "Относно спомените и сънищата...Впечатления различни,напрежението си казва думата и е нормално да сънуваш неприятни неща."

Огворарям - Глупост!

Говориш глупости, по-добре спри, говориш за неща които не познаваш, не твърди че е така, когато не знаеш дали е така, защото аз ти казвам че не знаеш, повярвай ако искаш, но си длъжен да не го отричаш!

За това спри с глупостите :yanim:

Забравих,че и тука си експерт. :wors:

Само дето от яд бъркаш правописа. Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Забравих,че и тука си експерт. :wors:

Само дето от яд бъркаш правописа. Публикувано изображение

Не, яд ме е за това че си глупав! Правописа къде го бъркам? Явно главата ти го бърка :)

Така, ако не бъркам - ако сънуваш кошмари, ти се случват неприятни неща. Ако е така, би ли дал един конкретен пример (в какво точно се изразя един ден, който е "предначертан" от кошмар)? Знам, че ти е трудно и сам за себе си да го обясниш. Когато нещо неприсъщо се случва с дадена личност, малцина са тези, които се опитват да го разберат. :)

Хайде с определенията "глупав" да се спре до тук, защото при следващо такова ще бъда принуден да взема административни мерки! :)

истината е, че каквото става сам си го правиш. не го отричай, и да не го осъзнаваш си е така. ето например, сънувам че ме бият и на сутринта като стана и съм като пребит. макар и да не се усещаш, през ноща мозъка ти постоянно върти информацията и като сънуваш нещо гадно мозъка ти го възприема и така ти определя настроението. като сънуваш кошмари хем ще си по-изморен от мисленето това което си сънувал (било то през нощта), хем ще ти убие настроението, което води до последствията през деня. пък и като си сънувал нещо неприятно, ако се случи през деня нещо подобно ще си кажеш "Ахаа! Ето случи се, познах!", а ако не се случи няма да ти направи впечатление и просто ще си отмине. така че спирай с това негативно мислене и въври се нафиркай до горе довечера (или утре вечер) да видим дали ще се случи нещо лошо, свързано със сънищата ти. п.с.: ядеш ли боб? :P

Редактирано от No_ReSponSe (преглед на промените)

истината е, че каквото става сам си го правиш. не го отричай, и да не го осъзнаваш си е така. ето например, сънувам че ме бият и на сутринта като стана и съм като пребит.

макар и да не се усещаш, през ноща мозъка ти постоянно върти информацията и като сънуваш нещо гадно мозъка ти го възприема и така ти определя настроението. като сънуваш кошмари хем ще си по-изморен от мисленето това което си сънувал (било то през нощта), хем ще ти убие настроението, което води до последствията през деня.

пък и като си сънувал нещо неприятно, ако се случи през деня нещо подобно ще си кажеш "Ахаа! Ето случи се, познах!", а ако не се случи няма да ти направи впечатление и просто ще си отмине. така че спирай с това негативно мислене и въври се нафиркай до горе довечера (или утре вечер) да видим дали ще се случи нещо лошо, свързано със сънищата ти.

п.с.: ядеш ли боб? ;)

Всъщност наистина бобът е великолепно заземяващо средство - препоръчва се за предотвратяване на астрални пътешествия и опитности - действа непосредствено след ядене. Така че яжте боб и спете спокойно ;)

Всъщност наистина бобът е великолепно заземяващо средство - препоръчва се за предотвратяване на астрални пътешествия и опитности - действа непосредствено след ядене. Така че яжте боб и спете спокойно

За върли месоядци - една препечена мазна свинска пържола върши същата, ако не и по-добра работа. Само не знам, как ще се оправяте с холестерола... :-)

За върли месоядци - една препечена мазна свинска пържола върши същата, ако не и по-добра работа. Само не знам, как ще се оправяте с холестерола... :-)

Не е точно така.Има коренна разлика във въздействието.Може да се комбинират перфектно обаче.свинска пържола с боб за гарнитура,или върхът на гурмето :Свинско с боб и кисело зеле!Мистерия на субатомно и етерално ниво!!!Със сигурност ще се почувстваш като Зевс Гръмовержеца..... Публикувано изображение

Хайде с определенията "глупав" да се спре до тук, защото при следващо такова ще бъда принуден да взема административни мерки! :P

Ха така,, док, вземи ни мярката, да видим тогава дали ще сънуваме страхотии...

Пък и да сънумваме - ще си траем, защото им даваме живот с премислянето им, а още - повече с изговарянето и писането им.

Забелязали ли сте, че ако веднага не си припомним след събуждането даден сън съвсем скоро го забравяме?

Това е, защото създадената по време на сън несъзнателно мисъл/форма не сме захранили с ментална и емоционална енергия /ще утотребя този термин/. И тя бързо изгасва.

Е, това е начинът - волево да не си припомняме кошмарите. :P

При някой друг има ли подобно нещо?

Значи става въпрос за това че, когато сънувам изживявам целия ден под така казано криптиран начин, т.е информацията се скрива, за пример сънувам гадни неща и после деня ми е гаден, постоянно се опитвам да променя, примерно деня да не е гаден, но не става, каквото съм го сънувал такова е, и това е много гадно нещо , знам всеки ден какъв ще е, при всички ли е така?

Подтискаш нещо от подсъзнанието си, което се стреми да излезе наяве. Колкото по-силно е подтискането, толкова по-силен е стремежът на подтиснатото да изплува навън.

В твоя случай то избива и се появява в съня ти, като толкова силно е ангажирало съзнанието ти, че добива материализация и в идния ден.

Попитай се искрено какво скриваш от себе си. Ако си отговориш съвсем честно, ще престанеш да сънуваш гадни неща, скрити в крипти. Но това се върши насаме със себе си.

Успех!

• 1 месец по-късно...

Ами може да ви се стори малко странно,но една вечер сънувах,че падам върху кръста на купула на една църква....

Лошият сън,кошмара-може да не се сбъдне никога

Пускате силно да тече водата и разказвате съня си на нея

После казвате:

"Господи,много лошо сънувах тази нощ

Но както тече тази силна вода-така да изтече и злото"

А за силата на водата се знае

Проверено и изпитано-от мен

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.