Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Отделно от това, че се смях със сълзи на последните постове, тези сънища са сериозни:

Разминало ти се е. Датата 10.03.2014г. ти се е разминала... Ако си болна от нещо, ще оздравееш.

Нека дружно се посмеем на всички постове, включително и на този ти пост. Ще те помоля да подхождаш по-сериозно. Все пак, темата ми, която е прекрасна го заслужава. :)

Наистина! По-сериозно.

Няма ли някой гост да се включи? Айде пишете, бе! Гледам, че доста често гостите в този подфорум, а и не само в този, са доста повече от потребителите. Айде, ще се опитаме да ви разгадаем някой сън безплатно! ;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Веджнъж сънувах че съм във филма STAR WARS и пилотирам X-wing.

п.с. Няколко пъти са ми казвали че съм ходила насън.

А кога си ходила насън - само в детството си или и в по-зряла възраст? Всъщност, не знам каква е възрастта ти. Колко често ти се е случвало?

Отговори ми също, дали обичаш да пиеш много кафе, да ядеш много сладки неща, да пушиш много, да гледаш страшни филми преди да заспиш, да правиш силно възбуждащи те (не ме разбирай погрешно) емоционално и психически нещо.

Като ми кажеш и аз ще ти кажа защо те питах.

Преди 2 нощи скочих в 5 часа с викове в леглото, докато крещях, че има земетресение Публикувано изображение Не знам какво точно сънувах, ама леглото в съня ми се люлееше много здраво и ми трябваше известно време да осъзная, че не е наистина.

Преди 2 нощи скочих в 5 часа с викове в леглото, докато крещях, че има земетресение Публикувано изображение Не знам какво точно сънувах, ама леглото в съня ми се люлееше много здраво и ми трябваше известно време да осъзная, че не е наистина.

Не искам да те плаша-но този сън означава само едно-големи обрати в живота ти

Дано за теб са хубави-от сърце ти го желая

За мен-ами сега като се замисля-било е за добро

Но тогава бях само на 22 години и ми беше много тежко

1990 година сънувах подобен сън,който никога няма да забравя-че се люлея

Преживях насън земетресение,което нямаше в действителност

След няколко дни получих призовката за развод от мъжа си

Не искам да те плаша-но този сън означава само едно-големи обрати в живота ти

Дано за теб са хубави-от сърце ти го желая

За мен-ами сега като се замисля-било е за добро

Но тогава бях само на 22 години и ми беше много тежко

1990 година сънувах подобен сън,който никога няма да забравя-че се люлея

Преживях насън земетресение,което нямаше в действителност

След няколко дни получих призовката за развод от мъжа си

Слушай какво сега (чети), недей да тълкуваш така сънищата. По принцип и аз смятам наличието на земетресение в съня за знак за отрицателни промени, но в случая според мен става въпрос за нещо друго. Този сън е просто отражение на скорошните събития и реалните земетресения, които се случиха наскоро. Просто човекът все още не е проживял шока от земетресението. В случая се съмнявам, че става въпрос за сън-предсказание.

Не се безпокой desert_rose.

Слушай какво сега (чети), недей да тълкуваш така сънищата. По принцип и аз смятам наличието на земетресение в съня за знак за отрицателни промени, но в случая според мен става въпрос за нещо друго. Този сън е просто отражение на скорошните събития и реалните земетресения, които се случиха наскоро. Просто човекът все още не е проживял шока от земетресението. В случая се съмнявам, че става въпрос за сън-предсказание.

Не се безпокой desert_rose.

Може и така да е

Само че аз отдавна не бях преживявала земетресение-че да сънувам такъв сън

Сега,когато се люляхме 2 пъти в София-защо не сънувам такива сънища

Спя си сладко и не ми идва в сънищата кошмара-а то на 15-тия етаж си е баш кошмар-гондола отвсякъде

Може и така да е

Само че аз отдавна не бях преживявала земетресение-че да сънувам такъв сън

Сега,когато се люляхме 2 пъти в София-защо не сънувам такива сънища

Спя си сладко и не ми идва в сънищата кошмара-а то на 15-тия етаж си е баш кошмар-гондола отвсякъде

Това, което си сънувала преди години е било сън-предсказание.

Това, което е сънувала desert_rose е било сън, породен от шока, който е изпитала и от нейните страхове. :blink:

Аз си релаксирах в Хисаря по време на земетресенията и едва ли съм се впечатлила толкова от тях, но може и така да е, нали чакахме нещо много разтъсващо на 27-ми :) Мерси за пожеланията, Хайдукпикасо. Не съм се притеснила от съня си, но до сега не ми се беше случвало толкова време да не мога да проумея, че е било сън, беше си като истина, съвсем осезаемо го усетих. П.П. Извинявай за черния хумор, миличка, но с моя мъж не сме подписвали, така че успокояващото е, че поне призовка няма да получа :)

Аз си релаксирах в Хисаря по време на земетресенията и едва ли съм се впечатлила толкова от тях, но може и така да е, нали чакахме нещо много разтъсващо на 27-ми :)

Мерси за пожеланията, Хайдукпикасо. Не съм се притеснила от съня си, но до сега не ми се беше случвало толкова време да не мога да проумея, че е било сън, беше си като истина, съвсем осезаемо го усетих.

П.П. Извинявай за черния хумор, миличка, но с моя мъж не сме подписвали, така че успокояващото е, че поне призовка няма да получа ;)

Ти не бързай да се успокояваш толкова. Сънуваното от теб значи отрицателни промени в някой аспект.

:PПубликувано изображение

Някой хора са си постоянно свързани с висша духовна сила и за това не е нужно изобщо да общуват мислено с тази сила. В смисъл, не е нужно двамата да водят диалог, за да са свързани и да се оказва някакво влияние върху хората. Ако някой не общува мислено с някоя сила, това не значи, че не разбира или не знае, че има весши духовни сили и други мистични работи.

:P

Тюксюм неправилно си ме разбрала, аз не казвам , че тези, че ние, които сме свързани с висши духовни сили знаем всичко. Аз не казвам това нещо. Грешно си ме разбрала. Знам, че всеки може да има силна интуиция и не е казано да водиш диалог с висша духовна сила.

• 1 месец по-късно...

Здравейте. Търсих из нета някъде нещо, което да ми разтълкува следният сън. Много ми е важно да знам какво точно означава, защото съм в крайно решителен период в живота си и всеки знак ми е от нужда, а на сънищата имам вяра. Сънувах че сън в някаква танцова зала или нещо подобно. Пред мен едно момче танцуваше поппинг. Ако не знаете какво е - това естил в брейк денса или бибоинга както още го наричат. Седях и го гледах как танцува, но нещо не ми се вързваше в танците му, виждаха ми се твърди сковани без никаква ритмичност, гъвкавост, без онази облост с която свързвам танците попринцип. Седях известно време така, след което и аз започнах да танцувам. Но бавни ориенталски танци с чупките в кръста, някак си едно такова - не преверзно, а еротично в честия смисъл на еротиката. Точно преди да се събудя усетих, че танцувам в леглото си. Другото важно според мен нещо беше, че момчето е бившият ми приятел, с който се разделихме съвсем наскоро, но някак си ликът му беше размит, докато моят кристално ясен. Прочетох, че танцът в съня е от изключителна важност и трябва да му се обърне внимание, но незнам как да го разтълкувам. Ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна.

които сме свързани с висши духовни сили знаем всичко======== ================ - този цитат от Марушка значи нещо, но какво! Ацидуфо! Сънят ти е свързан с ежедневието ти - неща които умееш и хора, които те вълнуват - не е трябвало да се разделяте с приятеля ти - ако не е фатално, оправи нещата. И един много ценен СЪВЕТ - намери Съновиденията на Зигмунд Фройд - съня си там го имаш разтълкуван в детайли - тази книга на Фройд е безкрайно ценна за много хора. Много е истинна.

Редактирано от linaadelina (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Откакто се помня сънувам всяка нощ и най-често си спомням сънищата си.Имам навик и да си ги записвам,защото все пак не всички могат да бъдат запомнени.Винаги съм им обръщала голямо внимание,защото моите освен шантави и разнообразни,често са много реални и още по-често се сбъдват. Публикувано изображение Често общувам насън с любимите си починали хора и това ме радва,така знам,че продължават да са с мен!Много са сънищата,които никога няма да забравя,не знам дали мога да отделя един.... ;)

Почти не сънувам или ако сънувам на сутринта вече и не помня . Много мразя когато близки ми казват че са ме сънували. Всички съм ги предупредил да си пазят сънищата за тях .

Публикувано изображение,Аз пък,винаги сънувам и по често лоши сънища,които по някога се сбъдват.Няма намерение да си записвам тъпите шантави сънища,и без това са ми в гавата,след като вече съм ги санувал.Публикувано изображение

Неска санувах сън че заека ми е с три очи.Много често сънувам шантави кошмари.Но това не са предсказания и т.н. а са мои представи за света.Преди един приятел казва:Аи санувами заедно.Не стана.Интернета спря ;)

Аз много рядко сънувам.Спомням си веднъж че сънувъх че си вървя на познато място и намирам цяла поляна с GSM-и.И се оглеждам за хора някой да не ме види че грабя и почвам да ги събирам из джобовете.После като се събудих не можех да се опомня и първият ми въпрос който си зададох като се събудих беше къде са ми GSM-ите?

Може би това ми е най-лудият сън който помня.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз пък веднъж сънувах, че съм в Рая, ама по-правилно е да го нарека Горния свят и едно същество ми показваше и разказваше как се управлява света. Видях как това, което се случва в Горния свят влияе пряко на Земята и събитията тук.

Аз пък днес сънувах самолетна катастрофа.Както си гледах през прозореца и един огромен самолет се заби зад съседния блок.Боинг 747 беше май и беше адски страшно и реалистично.Дано съня ми не е пророчески,а само кошмар ,спомен от 11 септември.Иначе мястото беше Студентски град,но не съм сигурен в кой точно блок бях. :eek:

Обичам да сънувам - сънищата са моето второ, но и истинско съществуване. може би затова сутрин, когато се събудя, ми е толкова криво! Действителността, дори и да е задължителна ми е неприятна и безизразна. В сънищата съм в друг свят, мирен, красив, всяко желание е за добро и се изпълнява на мига. Няма крамоли, няма нуждир спокойствие!!! Имам сънища, които сънувам от 30 години насам понякога и са ми показателни, зная какво как вечеи. много полезна ми е книгата на Зигмунд Фройд за съновиденията - прекрасна книга, много съдържателна и значима. Ако имах физическата възможност да спя безконечно и да сънувам - бих го сторила. Нали в една своя книга французинът Жорж Сименон в мотото на книгата е казал: Искам да заспя - да спя, да засънувам! Няколко пъти сънувах, че съм до вратата на рая, надничам, но не мога да вляза - или че Го гледам отдалеч - приказен, с бели старинни постройки, на хълмовете със старинни къщи, облаци от огньове и златисти-бели зарева. Помня сънищата си в повечето случаи, понякога си ги разгадавам и после установявам, че се сбъдват. По Фройд и по български съновник от Вечния календар, които понаучих неволно, защото са ми нужни. Понякога - не винаги, аз умея да направлявам и управлявам сънищата си - думи, действия, мисли, не винаги естествено. Обичам да сънувам - не че ми е лошо в настоящия свят, но може Би ми е скучно, а и съм разочарована от вълчите отношения в него!

Редактирано от linaadelina (преглед на промените)

При мен е един класически сън - падам от високо и точно преди да се разбия на земята се събуждам. Какво значи това? До сега съм го сънувал над 10 пъти.

При мен е един класически сън - падам от високо и точно преди да се разбия на земята се събуждам. Какво значи това? До сега съм го сънувал над 10 пъти.

За това ,,пропадане ,,си има термин,но не го помня за съжаление.

някакъв нерв се притиска,май на тила беше.

Не заспивай по гръб.

Аз пък не съм сънувал от много време... :beer::friends1:

Всички хора сънуват - това е задължително. Просто не си спомняш сънищата. Несънуването води до проблеми с психиката.

80 % от сънищата ми са свързани с убийството на някой Публикувано изображение Голямо трепане се трепят .... Най-често лица, които никога не съм срещала, но има и близки, които стават жертва на въобръжението ми.

Сънят, който все още се е запазил в съзнанието ми беше, когато бях малка - 5-6 годишна. Цвилещи коне изправени на задните си крака, които искат да ме прегазят :rolleyes:

Спрях да гледам каквито и да е хорор филми още преди няколко години, защото си мислих, че може би затова сънувам такива глупости, но ... сънищата продължават и до ден днешен. Все едно, че гледам филм на сън ... понякога ми се е случвало да си продължа съня от предната вечер... да видя какво е развитието ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.