Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Някъде по-нагоре в мненията прочетох,че ако сънуваш как някой умира значи,че злото му умира..

Да ама преди горе-долу 7 месеца постоянно сънувах как ме убиват..Помня че тогава почти всяка вечер сънувах такива работи,и от вечер на вечер бяха от брутални към по-брутални..И сега като се сетя за този период на "кошмари" най-странно ми се струва това,че въобще не се плашех от тези си сънища..

А наскоро(да е било преди най-много 2 месеца) сънувах пак подобен сън,обаче преди това (под това разбирайте моята смърт) бяха убили много скъпи за мен хора..и се събудих със засъхнали сълзи на очи.А много рядко плача на сън..

Също и аз като много от потребителите изказали се по-горе много често съм имала дежа-вю.

А пък напоследък,когато сънувам(което се случва много рядко след периода с кошмарите ми)имам чувството че не спя.Имам предвид хем съм заспала и сънувам,хем не..дори не мога да го обясня.Ако някой може да ми даде поне една теория защо е така-ще съм му много благодарна.

П.С.-Накой знае ли как мога да "се изследвам психически".Защото имам съченение на тема "Кой съм АЗ?",а не знам какво да пиша..а не искам да си измисля едно "АЗ" и за него да пиша..

Нормално е да имаш чуството, че не спиш понякога. Но, знай че спиш!

Няма нужда от изследвания , можеш да го направиш със собствена сила , но , не знам как точно ще ме разбереш . Аз го казвам по другия начин.

Ти си ти , ако някой друг каже, че си нещо, тогава няма да си ти. Как ще се определиш като самата себе си?

Редактирано от indolain (преглед на промените)

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Много ужасно се чувствам като падам от високо насън .. Направо цялото тяло ме боли...После половин час се чудя, истина ли беше ? Какво се случи? И имам най-развинтеното въображение .. сънувам същества, за които дори не сте си помисляли :rolleyes: Много често сънувам, че плача .. Няколко пъти сънувах, че раждам .. :biggrin: Странни сънища.. дам...

Много ужасно се чувствам като падам от високо насън .. Направо цялото тяло ме боли...После половин час се чудя, истина ли беше ? Какво се случи? И имам най-развинтеното въображение .. сънувам същества, за които дори не сте си помисляли :ph34r: Много често сънувам, че плача .. Няколко пъти сънувах, че раждам .. :mad: Странни сънища.. дам...

Като се чустваш лошо, значи наистина е лошо.

Проблема е, че ти се чустваш лошо и когато не сънуваш , доста често, нали?

Или си наистина нещастна или много по-лошо.

Но , тук наистина няма как да ти помогне някой , като си казваш съня , може би само за това е темата. Но въпреки това, ще се опитам да ти помогна.

Опитай да промениш живота си. Събдата е случайност. Като такава, не взимай насериозно това което говори самия сън, защото той наистина ти казва много лоши неща, които няма да ти кажа. Но, наистина промени нещо, СЕГА!

Леле, а аз какви глупости сънувааааааам xD Госпожата ми по психология ми каза, че имам скрита агресия, защото все в сънищата ми убивам някой - или с пистолетиии, или с меч, дори 1 път с алебарда xD Матрицата ряпа да яде... Ама е доста разтоварващо де. Сутрин като се събудя съм някак си отпочинала xD ^^ Иииии много често сънувам, че летя. Това са ми най-приятните сънища ^^

Леле, а аз какви глупости сънувааааааам xD Госпожата ми по психология ми каза, че имам скрита агресия, защото все в сънищата ми убивам някой - или с пистолетиии, или с меч, дори 1 път с алебарда xD Матрицата ряпа да яде... Ама е доста разтоварващо де. Сутрин като се събудя съм някак си отпочинала xD ^^ Иииии много често сънувам, че летя. Това са ми най-приятните сънища ^^

Не му се коси, живеем сред изроди.

Нормално е да имаме агресия и аз бях така, докато не си взех пистолет, на стрелбището избивам агресията. Сега спа, по-спокойно!

Много ужасно се чувствам като падам от високо насън .. Направо цялото тяло ме боли...После половин час се чудя, истина ли беше ? Какво се случи? И имам най-развинтеното въображение .. сънувам същества, за които дори не сте си помисляли :) Много често сънувам, че плача .. Няколко пъти сънувах, че раждам .. :) Странни сънища.. дам...

аз пък съм сънувал, че правя деца... ама не на теб де :(, просто те цитирах, че ми хареса :biggrin:

сега като се замисля е логично защо вече не сънувам нищо... то се сънува след дълбокият сън който трае 3 часа, пък аз толкова си и давам в леглото :biggrin:

е сега се сетих нещо откачено... понякога наяве посещавам за първи път места които съм сънувал...

Аз пък напоследък съм на вълна отвличания и убийства. Тази вечер бяха и двете :speak:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Аз пък напоследък съм на вълна отвличания и убийства. Тази вечер бяха и двете :)

Отвлече някой и го уби, или отвлякоха теб и те убиха, или отвлече някой който те уби или те отвлякоха и ти ги уби?

... определено сънищата ми с преследване и в ролята на хищник и на жертва са онези изпълнени с най-много тестостерон...

Странен сън, е може би този който сънувах днес... Сънувам , че е*а една жена , обаче след като се събудих *уя ми беше надраскан . След няколко часа, му няма нищо , драскотините са изчезнали .

Редактирано от umenpich (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките :)

Гадни животни :P

Може и да си била в един от миналите си животи в Африка или в някои други страни,в които имат крокодили и да си водила наистина битки с тях.

Не мога да разбера за какво говориш - за нарочване на сън и/или осъзнато сънуване?

И двете съм имала. Осъзнатото обаче не го контролирам, а го оставам по течението, наблюдавайки го осъзнато, че сънувам. Не искам и не съм променяла от него нищо.

Нарочването също - искам да сънувам по даден в-с нещо си, например което ще се случи близко бъдеще и го сънувам. Не винаги се получава и не винаги всичко ми се 'дава' да видя в съня.

Искаш странни сънища. Не знам до колко е странен единия, но за мен е интересен и ценен. Даже сън ги разказвала тези. Другия си е странен, малко психарски, обаче искам да ти кажа, че всичко от него си отговори на реалността на по-късен етап, което се случи и смисъла, който беше вложен зад символиката в съня. Целия сън беше една огромна символика, която си предсказваше и казваше как стоят и как ще стоят нещата във връзката ми тогава. Или иначе казано - тогавашната ми връзка и мен в нея, поради дадените там причини. Всичко си излезе. Ама психарска работа хахахахаха.

Първия:

Сънувах, че съм с човека, към когото имам чувства и чувствам някаква духовна близост. Та, сънувам, че съм с него и си купувам яке черно, спортно-елегантно. Сменяме си якетата - аз намятам неговото, той моето и после пак си ги връщаме. После пресичаме заедно една идеално гладка, хубава улица и отиваме на спирката отсреща, чакайки превозното средство. Качваме се в един микробус, за да идем някъде си - къде не знам точно, но виждах отсреща сякаш като пристанище, док, море, леко слънце - от улицата нататък става дума, иначе си бяхме на суша. Стояхме от дясната страна на седалките в микробуса, а той беше на седалката пред мен. Бяхме с обърнати лица към лявата страна. Постоянно мълчеше и само наблюдаваше, все едно гледа и си прави изводи, стоейки до мен, но не за мен, а за околните, другите в бус-а. Като аха да ми каже, ако види нещо нередно. Мислителя, наблюдателя. Някаква жена на около 40 ме заговори. Отговорих й 3 пъти от възпитание, иначе не ми се говореше. Протегнах си краката към нея и замълчах (това е тип отбранителна позиция - така го разбирам).

После картината се смени.

Видях карта като звездна карта - картина от съзвездия като на карта, която говори за бъдещето ти. Виждах само тъмносиньото небе със съзвездията и картината, която образуваха. Беше кошница пълна с цветя, от която даже преливаха навън. Беше хубаво. И образите са все от съвкупност на звезди в небето.

После се появи друга звездна карта с личице на бебе от звезди. Стоях и го гледах странно. Очите му - големи. Нещо ме беше притеснило. Прочетох като на карта отдолу едно послание, което в началото ме наведе на мисълта, че не мога да имам деца, но когато довърших изречението се усмихнах и разбрах, че всъщност е завъртяна мисъл, тип мъдрост, която гласи, че всичко ще стане когато трябва, при когото трябва и не е случайно. После погледнах пак личицето на бебето на звездната карта и звездите започнаха да се пръскат и да се пренареждат, образувайки друг образ - на същото бебе, но този път цялото - с телцето, всичко. Беше едно пухкаво, нагърчено, здраво, сладко бебе. И приличаше на мен като малка.

После видях мъж, който се явяваше мъжа ми, в панталон и риза облечен. Мисля имаше и вратовръзка, ама не съм сигурна. Говореше по телефона и държеше сметка на някого за детето, но за доброто на мен и детето. Не бях аз човека отсреща на телефона, де. Беше грижовен, любящ, държеше много мен и детето ни. Лицето му не можах да видя. Беше едно петно сянка в лицето. Просто една сянка лицето му. Другото се виждаше, но не и лицето му. После го видях да си играе с детето ни - беше много хубаво. Пола на детето не ми стана ясно в съня какъв е, но май момче. Не знам.

И така, после се събудих.

Втория - психарския сън:

Стоя си в стаята при бившия, у тях (това съня). Той е там и баща му. По едно време си вадя вагината (луда работа! хахах ) като предмет и отивам да си я сложа пак, но в банята. Излизам от стаята и се насочвам по коридора към банята. Влизам вътре. Цялата баня е със стъклени стени и врати, и с огледала - красива, прекрасна баня като лукс. В момента, в който се поглеждам в огледалата, поглеждам и към стъклената врата и виждам себе си как бягам към мен си, онази мен в банята, за да се докопам и разкъсам на малки парченца месо - злоба, звяр. Виждах се как блъскам по стъклената врата и стени, дера с нокти, озъбена като звяр, ревейки като животно, което иска да стигне себе си в банята, да се разкъса. Стоях и гледах себе си от другата страна как иска да разкъса мене си - не знам дали някой е сънувал такова нещо, ама си е ужас. Не знаех какво да правя, бях в шок от ужас и незнание какво да правя, в шок от картинката, която виждах.

После се събудих, ако може да се нарече така. Бях си отворила очите, но продължавах да сънувам това. Виждах едновременно стаята, в която съм в реално време - как спа в стаята на тогавашния ми приятел и той е до мен спи, тъмно е в стаята, всичко е спокойно, нормално - реалността, както си е, но в същото време виждах картината от съня - точно като две нарисувани стъкла насложени едно върху друго - картината от реалността и картината от съня. Като две различни реалности и паралели. Стоях с отворени очи и не мърдах. Приятеля ми тогава се събуди (как и аз не знам - нито издавах звук, нито помръдвах) и почна да ми вика поименно какво ми ставало, да съм кажела нещо, какво ми ставало, молеше ме да му отговоря. Не можех - бях като в шок - парализирана и продължавах да виждам картината от реалността и картината от съня в 1 и също време. Така известно време. После успях да се "отскубна" и да реагирам. Обърнах се към него. Не знаех какво да кажа. Каза, че съм му изкарала акъла, че съм гледала ококорена без да реагирам, без да помръдна дори и съм била бледа, очите ми като две черни точки изглеждали. Бил си изкарал ангелите. Казах му "ти, ако знаеш какво видях...преживях..".. ама и не можах тогава даже да разкажа. Разказах на сутринта с подробности.

За първия ти сън може да е някой от твоите минали животи,но за втория е наистина много странен и страшен,не знам. Но само ако вярвате може да ме попитате.

Сънувах Душата си.

Сънувах я как напуска тялото ми.Просто се отдели от него.Разходи се до вътрешността на някаква сграда и после се прибра отново в тялото ми.

Странно,но точно този сън беше чернобял,а аз сънувам само цветни сънища.

Единствено сградата беше цветна,цвят охра.

Какво ли означава това?...

Това също може да е от твой минал живот,но само ако вярваш в превъплъщенията може да ме попиташ.

Един и същи сън в съновниците се тълкува различно.Но да вярвам ли на тези тълкувания?

Това да вярваш в сънища,си е чиста заблуда. Например сънуваш пари (защо ли?), търсиш в "наръчника"(съновника) думичката "сънуваш пари"..... и какво излиза, 1001 тълкуване на този сън. Прочиташ първите тълкувания намерени от търсачката И сега си казваш "ееии ама наистина ми се случи това " "ама дааааа съня ми се сбъдна " "ами да, това сънувах, и наистина се случи" .... и други такива. Всеки си преиначава фактите и възгледите в съня според своите ЖЕЛАНИЯ (както ти "изнася") . Че за това... не вярвам в сънища; съновници; хороскопи. Аз съм на принципа "Каквото си надробиш, такова ще сърбаш.." Може и да греша, но това ми е личното мнение по въпроса.

• 2 месеца по-късно...

Преди 6м. оставих бившия ми мъж и от тогава всяка вечер го сънувам. Сънувам,че сме заедно и сме мн щастливи.Аз все още имам чувства към него, но искам да го забравя,а не мога.Това значи ли,че ще съберем?

Преди 6м. оставих бившия ми мъж и от тогава всяка вечер го сънувам. Сънувам,че сме заедно и сме мн щастливи.Аз все още имам чувства към него, но искам да го забравя,а не мога.Това значи ли,че ще съберем?

Не, точно обратното значи. Приеми, че си го загубила завинаги.

Ами във съновник бг има много неща... както за хороскопите пише, така и за сънищата www.sanovnik.bg :cool:

• 2 седмици по-късно...

Имам един сън, който искам да престане. Но вече години го сънувам и не спира! Става въпрос, за торнадо (торнада) или буря или атомна бомба. Сънувам най-често през няколко дни, че в съня ми идва торнадо, което преди години беше далеч. Цялото небе става черно, започват да духат силни ветрове и торнадото идва към мен. Обаче, в последните месеци, торнадото започвам да го сънувам много близо. Във времето, торнадото го сънувам все по-близо, но както казах в последните месеци/седмици е много близо и вече не мога да избягам. Докато преди време, в съня можех да избягам от него. Сънувам доста често, бури с опустошителни ветрове. Както и при торнадото, цялото небе става черно, започва всичко да се тресе, вятъра е с опустошителна сила. Друг път, сънувам, как гледам спокойно хоризонта пред мен (ден или нощ) и изведнъж гръмнва атомна бомба и се събуждам.

Редактирано от BXER (преглед на промените)

Сънищата разкриват много неща за здравословното състояние,личните проблеми,бъдещето,предупреждават за опасност.Хубаво е ако можем да ги разтълкуваме правилно,но с помощта на съновници това е невъзможно.Сънят не е елементарна символика.

Сънищата разкриват много неща за здравословното състояние,личните проблеми,бъдещето,предупреждават за опасност.Хубаво е ако можем да ги разтълкуваме правилно,но с помощта на съновници това е невъзможно.Сънят не е елементарна символика.

Различните съновници тълкуват различно сънищата. От древногръцките философи казват за сънищата, че всеки може сам да си тълкува сънищата. Примерно когато искаш да е хубаво и мислиш,че от съня ти ще излезе нещо хубаво,то в същото време излиза хубаво. Но ако сънуваш само кошмари и мислиш и се притесняваш за това само,ти настройваш негативната енергия и ти се случват само лоши неща. Затова човек трябва да мисли само положително. Някой път сънищата подсказват и за миналите животи. Така пише големият известен писател Едгар Кейси. Аз някъде писах за това де вече. Така ми казва и моят духовен учител Иеова .

Сънищата са послания, отправените от нас към самите нас. Вярвам в предизвиканите и контролирани от мен сънища. В съновниците не вярвам. Обаче... имам огромен проблем, твърде рядко сънувам :angry: и/или не помня съня си.

Различните съновници тълкуват различно сънищата. От древногръцките философи казват за сънищата, че всеки може сам да си тълкува сънищата. Примерно когато искаш да е хубаво и мислиш,че от съня ти ще излезе нещо хубаво,то в същото време излиза хубаво. Но ако сънуваш само кошмари и мислиш и се притесняваш за това само,ти настройваш негативната енергия и ти се случват само лоши неща.

До тук съм съгласна с Марушка и дух.учител.

Вярвам,че сънищата са послания за нас,също,че и само човек,който разбира от тълкуване на сънища,може да ти даде най-смисленото значение,вземайки предвид целия сън и най-важните детайли,а не просто една книга с предположения.

Внимавайте на кого споделяте сънища:ако той им направи тълкование-може да се сбъдне.За това се предпоръчва някой,който се занимава с това.

Често такива хора просто отказват да говорят,за да не се сбъдне лошото.

До тук съм съгласна с Марушка и дух.учител.

Вярвам,че сънищата са послания за нас,също,че и само човек,който разбира от тълкуване на сънища,може да ти даде най-смисленото значение,вземайки предвид целия сън и най-важните детайли,а не просто една книга с предположения.

Внимавайте на кого споделяте сънища:ако той им направи тълкование-може да се сбъдне.За това се предпоръчва някой,който се занимава с това.

Често такива хора просто отказват да говорят,за да не се сбъдне лошото.

Права си Алиах,защото в настоящето има много мошеници и гледат само да прибират парите,а не

да помогнат. Затова трябва да се внимава много с кого споделяш такива неща.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.