Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съновник.Тълкуване и поръчване на сънища, видения, суеверия и истина

Featured Replies

Някои сънища може да се проверят, но то е индивидиално и е базирано на самия човек. Примерно, аз като сънувам доста често сънища със звезди, с други планети и галактики, няма как да проверя какво значат, защото ги няма в съновника.

Редактирано от BXER (преглед на промените)

• Отговори 854
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

сънуваш ли че си заварчик се събуждай по- бързо да не се напикаш с огъня не се играе   

• haidukpikaso
    haidukpikaso

Сънувах че се бия с крокодили и ги усмъртих всичките Гадни животни

• Нема ти разберат майтапа, дъ знайш!

Публикувани изображения

Примерно, аз като сънувам доста често сънища със звезди, с други планети и галактики, няма как да проверя какво значат, защото ги няма в съновника.

Има ги:,,сънуването на планета означава изобретателност,изследване и нови приключения.Може би това е знак за теб да потърсиш свои скрити заложби и да ги използваш.''

,,сънуването на звезди символизира успех,твоя стремеж и високи идеали.Звездите показват,че за някои от решенията си разчиташ на късмета си (без да влагаш усилия вярваш,че ще се осъществи нещо).От друга страна,звездите може да сочат твоето желание за известност и богатство.''

Дай сега пет лева :)

Обаче... имам огромен проблем, твърде рядко сънувам :) и/или не помня съня си.

Доста хора са на мнение, че абсолютно всички сънуваме всяка вечер, но просто не помним сънищата си. Доказано е, че до 10 мин. след събуждането си забравяш около 90% от съня си. Предполагам, случвало ти се е. Аз също подокрепям тази теория.

Аз откакто се помня всяка вечер сънувам + това помня сънищата си. Някои с абсолютна точност, други не. От няколко месеца имам регистрация в съновник.бг и казано честно, често влизам да проверявам какво означават сънищата ми (които в доста от случаите са меко казано странни, но това е друг въпрос), но по-скоро от любопитство. Не мога да кажа, че напълно вярвам в съновниците. :lol6:

Има ги:,,сънуването на планета означава изобретателност,изследване и нови приключения.Може би това е знак за теб да потърсиш свои скрити заложби и да ги използваш.''

,,сънуването на звезди символизира успех,твоя стремеж и високи идеали.Звездите показват,че за някои от решенията си разчиташ на късмета си (без да влагаш усилия вярваш,че ще се осъществи нещо).От друга страна,звездите може да сочат твоето желание за известност и богатство.''

Дай сега пет лева :giggle1:

Явно не съм ги видял...

Доста хора са на мнение, че абсолютно всички сънуваме всяка вечер, но просто не помним сънищата си. Доказано е, че до 10 мин. след събуждането си забравяш около 90% от съня си. Предполагам, случвало ти се е. Аз също подокрепям тази теория.

Донякъде се радвам на факта, че спя малко часове и не помня съня или не сънувам, защото когато го помня той определено има предсказателен характер. Десетки пъти съм се уверявала в това. Дори и емоцията, която съм сънувала съвпада с емоцията по-късно. Това по-късно е разтеглив период, тъй като ми се е случвало сънят да предхожда събитието месеци напред. И интересното е, че важи за неприятни ситуации в живота ми. Като че ли се самоподготвям за развръзка, която не желая, но е неизбежна.

Наистина съм убедена, че сами отправяме послания към себе си. Интересно става когато сама пожелая да видя насън разрешаването на дилема.

Нито един пропуск нямам досега.

В един от последните си предизвикани сънища се нуждаех от още малко яснота, тъй като интуитивно усещах нещо, но не бях абсолютно сигурна.

Сънят ме смая с яснотата си и ми каза всичко, дори и това което не исках да знам.

Споделих го с приятелка. А когато излезе наяве... тя самата беше потресена: бях изсънувала ситуацията в детайли-включително аромати, атмосферната обстановка навън, единствено мястото на съня не съвпадаше с реалното място.

Аз така и не успях да намеря обяснение и тълкувание на факта, че някои от сънищата ми са си напълно нормални (дори и да са кошмари). Но не веднъж ми се е случвало сънят ми да е толкова интензивен, както и усещанията, които поражда у мен, че когато се събудя, та дори през целия ден, тези усещания да ме преследват. Независимо дали са били положителни или отрицателни. Сякаш това, което съм чувствала в съня си, продължавам да го чувствам и когато съм вече будна. Убедена съм, че си има логично обяснение, но аз не мога да го намеря.

Аз така и не успях да намеря обяснение и тълкувание на факта, че някои от сънищата ми са си напълно нормални (дори и да са кошмари). Но не веднъж ми се е случвало сънят ми да е толкова интензивен, както и усещанията, които поражда у мен, че когато се събудя, та дори през целия ден, тези усещания да ме преследват. Независимо дали са били положителни или отрицателни. Сякаш това, което съм чувствала в съня си, продължавам да го чувствам и когато съм вече будна.

Убедена съм, че си има логично обяснение, но аз не мога да го намеря.

Нарича се хормони. Същото което ни кара изобщо да заспим и след няколко часа да се събудим.

Средно хората сънуват между 1-2 часа, а понякога стига и до 4-7 часа за денонощие. Абсолютно всеки сънува, това че някой няма спомен, не променя факта. 5 минути след съня се забравя половината, а след 10 минути - 90%.

Интересно е, че и незрящите сънуват. Самата дума "сън" произлиза от англ. "dreme" - радост и музика. Децата пък не сънуват себе си, докато не навършат 3-4 години. Оттогава започват кошмарите им които продължават често да сънуват докато навършат 7-8- години.

Има интересни теми за тълкуването на сънищата и основните сюжетни линии:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=27780

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=85549

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=55971

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=32491

ПП: Не съм ровил в съновници, сам си тълкувам сънищата. Самовглъбен съм, а понякога нещата са очевидни...

Нарича се хормони............

3-4 години. Оттогава започват кошмарите им които продължават често да сънуват докато навършат 7-8- години.

Как така,нещо се случва със същите хормони по това време ли?Кои хормони по-точно?

Мерси за линковете.

Хормоните са мелатонин и са "рожби" на епифизата(пинеалиса) или както го наричат-третото око на човека. Това(според Декарт) е седалището на душата. Смята се, че човек е "чист" до 3-годишна възраст, от там нататък губи връзката с извънтелесния опит. Това вероятно обяснява кошмарите или борбата, която човечето води.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

А какво означава да сънуваш Бойко Борисов

:)

Оф, аз снощи такива неща сънувах пак, че ако ги разкажа в съновник.бг, хората вместо мен ще се изчервят... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :yanim:

А относно тълкуването на сънища - редовна посетителка съм на съновник.бг, но май повече от любопитство (понякога проверявам свои сънища, но май повече чета статии...), от колкото, защото напълно вярвам на всичко написано. :)

А какво означава да сънуваш Бойко Борисов

:)

Да сънуваш известен политик означава професионално израстване.
  • 5 седмици по-късно...

Здравейте! Скоро сънувах как бягам в парк с една приятелка и водехме някакъв разговор... (Питам защото ми е много странно, ние не контактуваме въобще, най-много да си кажем 1-2 приказки ;d )

• 2 месеца по-късно...

Ако сънуваш, че падаш от високо съм чувал, че означава духовно израстване, помъдряване. Аз доста често сънувам как се движа в градове като правя огромни скоци, толкова е вълнуващо, скачам толкова нависоко и се движа много бързо. Виждам всичко от високо и надскачам всичко, правя засилки и все едно на трамплин нагоре-надолу, но полета е доста дълъг. Внимавам винаги да не отскоча прекалено високо и да излеза от атмосферата (понякоа имам такова усещане, че ще излеза в орбита:down:). Имам една книжка на компютъра за сънищата и всичко за тях. Някой ако има желание да му я пратя скайп pavlin.vatev

• 2 месеца по-късно...

Не знам какво ми става, но в последните няколко месеца все по-често ми се случва де жавю изключително редовно, ако не всеки ден то поне през ден!

• 4 месеца по-късно...

Ейй, много хубава тема~

Аз все сънувам, че летя на мнооого високо или че плувам гола в чиста и прозрачна вода.

Преди около година изпитах имах най-уникалния и странен сън. Имах чувството, че съм като в полубудно състояние, когато нещо като сянка премина през стаята, от уплаха чак ме стегна в гърдите и се събудих от писъка си. Осъзнах, че съм се изправил в леглото, не знаех къде се намирам в първите секунди. Мислех, че стрясканията с пищене, след кошмар, по филмите са типични само за киното, но ето че го изпитах. Доста странно ми се струва.....

Значи вече 2 дни сънувам сънища и в 2-та сънища бия разни познати на моята възраст и всички ги смазвам. На какво се дължи това ?

Натрупал си негативна енергия,сънищата ти помагат да изпуснеш поне малко парата

:P

Значи вече 2 дни сънувам сънища и в 2-та сънища бия разни познати на моята възраст и всички ги смазвам. На какво се дължи това ?

Уважават те.

Аз скоро сънувах как са ме наобиколили цигани да ме бият.

Имаш душмани.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.