Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво умеете да правите най-добре?

Featured Replies

Умея да харча пари :hush: Ама така умело ги пилея, че ми се налага доста често да се замислям над това си умение...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

• Отговори 51
  • Прегледи 7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

А на хората със по-обемисти кореми им е много трудно.

Много ме бива да правя поразии с цигара, и да чупя разни неща. Една приятелка каза ,че на мен ще ми сервира върху вестник и в пластмасови чашки и чинийки.

Много си праФ. Още по-гадно е обаче, ако си с колан и не можеш да намериш нокторезачката.

PS: Секса е ясен

Тъкмо мислех това да напиша като кликнах на темета :ph34r:

И аз, ама докато се отваряше (сега) и се сетих че вече съм писала тука... :ph34r:

Правя страхотни пици - тънки , с богата плънка, не се хваля :ph34r:

Ох и аз ги правя,но на последък съм превключила на спагетки и солени палачинки с плънка,а отгоре с много,много кашкавал-направо съм се специализирала :ph34r:

ааа ми аз съм си скорпион ... за малко стрелец biggrin.gif:P

Ммм,аз без малко везни,но съм скорпион cool.gif .Поне така си мисля biggrin.gif

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Аз пък съм много добре по български език - най ме бива да спрягам глагола "мотая се"

Умея да изслушвам хората

Не знам защо,но всички ми разказват

лични,съкровенни неща...

Сигурно бих направила успешна

кариера като психолог,знам ли ;)

vivilon-бих ти опитала уменията с удоволствие!

И при мен е така,карам хората да се отпускат и всеки разказва за личните си проблеми. ;)

Аз съм като една гъба ,която попива всеки проблем ,всяка болка на приятелите си,но нали

за това са приятелите,пък и професията ,с която може би един ден ще се занимавам е свързана с нещо подбоно.

и аз съм , така да се каже - кошчето за душевни отпадъци на много хора !! умея и съвети да давам :P но едва ли в бъдеще ще се занимавам с това :)

А бе хора да не би всички да сте зодия везни? Аз съм везна и съм много добра в това отношение. Така, че и мен ме считайте към групата на "кошчетата" laugh.gif

И аз май се пресъединявам към тая групичка. Приятно ми е че мога да помогна на другите, а и когато се опитвам да се справя с чуждите проблеми забравям за моите (което често е лошо)

Ами, аз съм Телец. :)

Аз също :)

Малко минути за реклама :);)

Умея много неща...например да се прикривам - това което чувствам, както и да преценям кога и как да изразя чувствата си!

Умея да карам хората да се усмихват!

Умея да предразполагам хората!

Умея да харча пари, без да ги прахосвам!

...абе общо взето направо съм страхотна толкова работи умея, че думи нямам ;)

Умея много неща...например да се прикривам - това което чувствам, както и да преценям кога и как да изразя чувствата си!

Умея да карам хората да се усмихват!

Умея да предразполагам хората!

Умея да харча пари, без да ги прахосвам!

Това са много добри качества,за първото благородно ти завиждам.. ohmy.gif

Не ми завиждай... Платила съм си прескъпо цената за да се науча!

Както се досещаш била съм наранявана хиляда пъти само защото не съм можела...Така, че споко живота учи на много неща!

Редактирано от dareto (преглед на промените)

Аз вече си плащам за това,че не мога да преценям ,за това как и кога да изразя чувствата си и то доста скъпо си платих...... sad.gif

Какво умеете да правите най-добре?

Да говоря глупости. Тук мога да си сложа висшето офицерско звание - Генерал-лейтенант.

Да се гавря със себе си. Тук пък съм цар, или царица, както ви е по-угодно го приемете.

Да пия промишлени количества алкохол. Тук пък съм просто един алкохолик от висша степен.

Да говоря глупости. Тук мога да си сложа висшето офицерско звание - Генерал-лейтенант.

Да се гавря със себе си. Тук пък съм цар, или царица, както ви е по-угодно го приемете.

Да пия промишлени количества алкохол. Тук пък съм просто един алкохолик от висша степен.

Първото те прави съпричастна с околната среда и добра методистка в разбирането на народопсихологията.

Второто е професионално изкривяване.

Третото ти е простено, защото си дегустатор по професия и само служебният ти дълг е мотивът за злоупетребите ти.

От доста време те гледам на 999 поста. Ако те е бъз да ги прекрачиш направи като мен (:

Умея да лазя по нервите, да отбягвам въпроси и други такива нестандартни...

Първото те прави съпричастна с околната среда и добра методистка в разбирането на народопсихологията.

Второто е професионално изкривяване.

Третото ти е простено, защото си дегустатор по професия и само служебният ти дълг е мотивът за злоупетребите ти.

От доста време те гледам на 999 поста. Ако те е бъз да ги прекрачиш направи като мен (:

Умея да лазя по нервите, да отбягвам въпроси и други такива нестандартни...

Умея да се: правя на интересна, да се правя на луда, да се държа нагло, да съм добър слушател, да се целувам....

И ако продължа цената ми ще се вдигне многооооо ;)))))))))))))

• 2 седмици по-късно...

аз пък мога много добре да чистя и направо ми става лошо ,като видя някой яко да е разхвърлял дрехи насам-натам ,иначе и мойта стая отвреме- навреме прилича все едно , че е обърната с главата надолу :)

най-много ме бива да си губя времето..

най-много ме бива да си губя времето..

Ставаме двама... laugh.gif

за пък мога да поглъщам храна в огрромни количества! отстрани съм сравнително слабичко и мъничко, апък всички са ме обявили за най-голямата чревоугодница, много ям! аз само ям, непрекъснато ям biggrin.gif

На 15 сте , едат ви се палачинки, не сте правили досега и не знаете дали ще се получат. Опитвате и О, чудо, те са перфектни. Кое най ви приляга да вършите.

PS: Секса е ясен

Аз мога да спамя :hush:

• 2 седмици по-късно...

посредствеността, владея я до съвършенство

• 2 месеца по-късно...

Най-добре мога да рисувам, само туй правя най-добре.

да греба с лъжица

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.