Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Rising Antivirus/IS

Featured Replies

Еееееее стига де! Вие вече изкарахте,че нищо не струва. Всяка една програма си има добра и лоша страна. Михнев имах в предвид,че някои АВ ,при вирус които е незасечен и предназначението my е да го изключи AV-a става бързо, при други става бавно! За това едни са лесни за манипулиране други по трудни.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Отговори 543
  • Прегледи 62,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еееееее стига де!

Вие вече изкарахте,че нищо не струва.

Всяка една програма си има добра и лоша страна.

Михнев имах в предвид,че някои АВ ,при вирус които е незасечен и предназначението my е да го изключи AV-a става бързо, при други става бавно!

За това едни са лесни за манипулиране други по трудни.

Androcure

Тестваният файл го засичат 27 от 41 антивирусни програми,Рисинг блокира действието му но май блокира покрай него и доста неща...

Инженера,ако не ме нападне просто няма да е истина. Казвал съм го не еднократно:

- Не ми харесват само няколко програми и сред тях не е нито Рисинг,нито Касперски,Панда,Нортон,Авира,Аваст. Това не означава,че на други няма да им харесват. Хора различни,всеки прави избора си.

Спирам да критикувам да не би случайно някой да излезе от правилно очертаният път посочен от висшият интелект.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Androcure

Тестваният файл го засичат 27 от 41 антивирусни програми,Рисинг блокира действието му но май блокира покрай него и доста неща...

Инженера,ако не ме нападне просто няма да е истина. Казвал съм го не еднократно:

- Не ми харесват само няколко програми и сред тях не е нито Рисинг,нито Касперски,Панда,Нортон,Авира,Аваст. Това не означава,че на други няма да им харесват. Хора различни,всеки прави избора си.

Спирам да критикувам да не би случайно някой да излезе от правилно очертаният път посочен от висшият интелект.

хахаха,...чак ме развеселяваш като започнеш да се впрягаш.

Какво толкова има за изследване.

Златно правило N%1

Всички Антивируси пропускат!

хахаха,...чак ме развеселяваш като започнеш да се впрягаш.

Какво толкова има за изследване.

Златно правило N%1

Всички Антивируси пропускат!

Права си. Всички пропускат и се радвам,че ти става весело,макар че грешиш в определението :) Странно къде намери колегата нещо нередно в постовете ми...къде писах,че Рисинг не струва или се е издънил? Блокира непознатата зараза успешно.

Кой се е впрегнал според тебе?

Androcure

..............Рисинг блокира действието му но май блокира покрай него и доста неща...

Това ако не е завоалирано оплюване, не знам какво е.... И по същият "тънък" начин го правяш за всяка програма, с изключение на една-"Великата"!

Androcure

Това не означава,че на други няма да им харесват. Хора различни,всеки прави избора си.

Ти си уникален бе....неведнъж съм го казвал...измъкваш се като "Пилат Понтийски", обаче истината е друга....Ето какво казваш няколко поста по-нагоре:

http://www.kaldata.c...dpost&p=1335339

След този екшън малко вероятно е да повярвам на разни писаници из братските форуми Новата версия,как ли ще се представи? Да и сложа ли защитна стена и каква. Ползвам XP SP3

Това цитатче според теб да говори за готовност за оплюване? Според мен говори...

Поставил съм за задача (като ми остане по-свободно време покрай празниците) ще се поразровя из темите и ще извадя твои цитати, доказващи пряко или косвено оплюване, чрез представени от теб "доказателства", на голяма част от програмите, с изключение разбира се на "Великата дефиниционна програма"...да видим тогава как ще се отмяташ!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Еееееее стига де!

Вие вече изкарахте,че нищо не струва.

Е то това е целта на занятието....И за да не остава потребителят разочарован, и без защита, като алтернатива веднага се предлага една програма, която "струва".....при това се рекламира в целият и блясък и величие със всички средства с които разполага един форум! :)

Каквито и съпоставки да правим, в световен план Rising си е реален конкурент на Касперски и това ние не можем да го променим.През 2007 година доникъде не стигнаха споровете за дефиниции между тях - още има информация в мрежата. Поздрави

1.Всеки има различно мнение в различни ситуации,интересно ще ми е как че го направиш - повечето отговори в една тема са свързани

2.Не си прочел поста ми внимателно иначе да си разбрал за каво иде реч. Без дефиниции блокира файла - виж и какво е блокирал.

3.Пречи ли нещо аз например да се поразровя за твоите мнения?

не съм следил цялата тема, но да попитам: какъв е в крайна сметка резултата от изследването? пуснето го в табличен вид да се види,...ще е любопитно!

• 2 седмици по-късно...
http://www.freerav.com/ Заради любопитството вчера заместих при един от домашните компютри НОД 32 с безплатния Rising. Деинсталирах и стената PrivateFirewall 7- оставих му вградената на Win XP за да няма възможни конфликтности. Rising не откри нищо при сканирането си. Този тежкоатлет е с обща маса над 190 MB, обаче конкурира Нод 32 в лекотата на функциониране. Окомллектован е впечатляващо и разполага с разни възможности, които от ESET все още не са разработени.Да не говорим за наличната безплатна пълнофункционална версия-ESET подобна изобщо не предоставят. Програмата е от тип инсталирай и забрави за същата - не досажда с параноични въпроси като някои стени с HIPS-окомплектоване - инсталации и деинсталации на други програми протичат гладко и почти без блокирания с въпроси.Версия 21.67.62 сега е пред мен - намирам го за по-лек и по-добър спрямо пробванията ми преди.С настройки по подразбиране изобщо не се усеща, а аз пак ще проверявам дали е направен от пласмаса или от нещо друго... Поздрави

http://www.freerav.com/ Заради любопитството вчера заместих при един от домашните компютри НОД 32 с безплатния Rising. Деинсталирах и стената PrivateFirewall 7- оставих му вградената на Win XP за да няма възможни конфликтности. Rising не откри нищо при сканирането си. Този тежкоатлет е с обща маса над 190 MB, обаче конкурира Нод 32 в лекотата на функциониране. Окомллектован е впечатляващо и разполага с разни възможности, които от ESET все още не са разработени.Да не говорим за наличната безплатна пълнофункционална версия-ESET подобна изобщо не предоставят. Програмата е от тип инсталирай и забрави за същата - не досажда с параноични въпроси като някои стени с HIPS-окомплектоване - инсталации и деинсталации на други програми протичат гладко и почти без блокирания с въпроси.Версия 21.67.62 сега е пред мен - намирам го за по-лек и по-добър спрямо пробванията ми преди.С настройки по подразбиране изобщо не се усеща, а аз пак ще проверявам дали е направен от пласмаса или от нещо друго... Поздрави

Може ли да му пробваш и да добавиш стената на Комодо (с и без "защита+") и да споделиш как се държи и какво се случва?

Може ли да му пробваш и да добавиш стената на Комодо (с и без "защита+") и да споделиш как се държи и какво се случва?

Споделих в темата за изследванията конкретни констатации за три пропуска на Comodo - в моите очи продуктите им излетяха извън челната двадесетица и сега не ми са интересни. То и мястото си им е там. Нещо друго може да добавя - но само ако го преценя за нужно - Rising e окомплектован с какво ли не... Поздрави

Споделих в темата за изследванията конкретни констатации за три пропуска на Comodo - в моите очи продуктите им излетяха извън челната двадесетица и сега не ми са интересни. То и мястото си им е там. Нещо друго може да добавя - но само ако го преценя за нужно - Rising e окомплектован с какво ли не... Поздрави

Нека и аз да кажа, другарко. :speak:

Rising е слаба ракия.Говоря за безплатната версия.Тествал съм го многократно и не става за чеп за зеле.Виж, платената е друга работа.Не зная защо разликите са толкова големи, но те дори не ползват едни и същи сигнатури, по мои наблюдения.За comodo.Съвсем скоро ще се появи версия 4 и ще бъде една от най-добрите security suites на пазара.В момента сменят дефинициите с

Generic/Family/Polymorphic/Daisy

и намаляват обема, за сметка на detection rate.Поживём — увидим :speak:

На сайта на Rising не се споменава за разлики в енджина,по-скоро в поддръжката и ъпдейтите? Стана тя .... Много го кльопате туй Comodo...още ли не вижда връзките под DOS :speak: че както се смях навремето,малеей...

Редактирано от thomson (преглед на промените)

На сайта на Rising не се споменава за разлики в енджина,по-скоро в поддръжката и ъпдейтите? Стана тя ....

Много го кльопате туй Comodo...още ли не вижда връзките под DOS :singer: че както се смях навремето,малеей...

Не ми е нужна поддръжката им, а последният автоматичен ъпдейт е от преди около 2 часа.Днес е неделя - ъпдейтва се и безплатната версия. Засега няма да прибързвам с избора и добавянето на защитна стена. Поздрави

Засега няма да прибързвам с избора и добавянето на защитна стена. Поздрави

Все пак ще очаквам с интерес коментарите ти при комбинирането със стената на Комодо (с и без защита+) или ПС Туулс!

Прави ми впечатление (от официалният руски сайт), че имат доста сериозни клиенти в Азия, че и в Германия: Bosch, Sanio, Mitsubishi, много китайски банки, университети, телекоми.... Явно не е случайна програма и не е за подценяване.... Ще трябва май да я пробвам...

Публикувано изображение

Все пак ще очаквам с интерес коментарите ти при комбинирането със стената на Комодо (с и без защита+) или ПС Туулс!

Не съм забравил любимката си от 2007 година - Comodo Firewall Pro 2.4 - вероятно тя ще е по-подходяща. Или Sygate Personal Firewall. Поживём — увидим. Конечно... Ще проверявам отново и за допълнително възможното китайско любопитство.Предоставяйки такава безплатна програма - май те са прави да търсят максимум от приложението и... Поздрави P.S. Реално е представен в този Московски форум http://www.cyberforum.ru/security/thread36622.html

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Прави ми впечатление (от официалният руски сайт), че имат доста сериозни клиенти в Азия, че и в Германия: Bosch, Sanio, Mitsubishi, много китайски банки, университети, телекоми.... Явно не е случайна програма и не е за подценяване.... Ще трябва май да я пробвам...

Публикувано изображение

2527 active domain were found for AS4134 (China Telecom)

show 200 of 2527 - display all - (Include inactive websites)

http://www.malwareurl.com/listing.php?as=AS4134

Не знам какво ги охранява но са доста продуктивни.

http://www.malwareurl.com/listing.php?as=AS4134

Не знам какво ги охранява но са доста продуктивни.

малко не ми стана ясно какво искаш да кажеш: че China Telekom бълва вируси, или, че Рисинг нищо не пази...???

малко не ми стана ясно какво искаш да кажеш: че China Telekom бълва вируси, или, че Рисинг нищо не пази...???

Ако дадена компания(China Telekom) е клиент на Рисинг и има такава информация за нея в този сайт какво да си мислим...

Ако дадена компания(China Telekom) е клиент на Рисинг и има такава информация за нея в този сайт какво да си мислим...

От където и да погледна, няма логика Рисинг да е зловредна програма:

1. Не е "вчерашна" програма

2. Има глобални сайтове на много езици, вкл. и на руски, което е доказателство за международен интерес

3. Има награди от Вирус бюлетин, Checkmark, учавствала е и в тестовете на AV-Comparatives....

От където и да се погледне- няма логика да е зловредна програма!

И те са си създали свой Облак - разликата спрямо другите подобни е, че броят на ползвателите им вече се измерва със стотици милиони.Какво от това, че преобладаващата част от тях са в Азия...Тази безплатна програма определено е станала доста добра - като незабележима е. При рестарт изпреварва зареждането на ОС с проверка за възможно вредоносно присъствие. Умно замислено. По ползвани минимални системни ресурси имам усещане, че са имали за цел да надминат дори Нод 32. От първите три дни съм само с положителни впечатления. Дори това, че лови малко има хубава страна - няма да ме занимава със всевъзможни тревожни предупреждения. Поздрави

От където и да погледна, няма логика Рисинг да е зловредна програма:

1. Не е "вчерашна" програма

2. Има глобални сайтове на много езици, вкл. и на руски, което е доказателство за международен интерес

3. Има награди от Вирус бюлетин, Checkmark, учавствала е и в тестовете на AV-Comparatives....

От където и да се погледне- няма логика да е зловредна програма!

И къде написах,че е зловредна програма Рисинг? Пак както винаги преиначаваш постовете измислиците край нямат...

И те са си създали свой Облак

Да това е нещо наистина хубаво.

И къде написах,че е зловредна програма Рисинг? Пак както винаги преиначаваш постовете измислиците край нямат...

А какво мислиш се чете "между редовете" ти? Задаваш ли си този въпрос? Идваш в темата, пускаш някакъв линк показващ че еди-кой си клиент на Рисинг бълвал вируси и от Рисинг знаели за него.... Какво мислиш ще разбере човек, който ти чете писаниците, а и малко от малко те познава и знае, че и в предишни постове на тази тема, се е прокрадвало някакво негативно отношение към конкретната програма... Да ровя ли назад? Познавам те много добре!

п.с.

Веднъж за винаги трябва да разбереш, че света не се върти около Касапа! Има доста програми, които не само, че не му отстъпват, ами и го превъзхождат по доста показатели!

А какво мислиш се чете "между редовете" ти? Задаваш ли си този въпрос? Идваш в темата, пускаш някакъв линк показващ че еди-кой си клиент на Рисинг бълвал вируси и от Рисинг знаели за него.... Какво мислиш ще разбере човек, който ти чете писаниците, а и малко от малко те познава и знае, че и в предишни постове на тази тема, се е прокрадвало някакво негативно отношение към конкретната програма... Да ровя ли назад? Познавам те много добре!

п.с.

China Telekom си е бълвал бацили открай време,добре че сега го забеляза.

И пак питам защо преиначаваш и си измисляш? Къде написах,че Рисинг знаели за него? Малко ме познаваш,дори изобщо не си в час.

Веднъж за винаги трябва да разбереш, че света не се върти около Касапа! Има доста програми, които не само, че не му отстъпват, ами и го превъзхождат по доста показатели!

Свали си розовите очила инженере. Не си ли ти човека,който непрекъснато тръби и то с гореми букви за успеваемостта на една програма?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.