Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Rising Antivirus/IS

Featured Replies

Zero day protection with Rising Internet Security:

· Rising Internet Security users communicate with the Rising virus lab to form a rapid response network which quickly catches Trojans and other malware. Strong Basic Protection

...............

Колко интегрирани пакети са така окомплектовани ? Ще инсталирам платения пакет, защото безплатният антивирус си е общодостъпен. Центърът им е в Австралия. Поздрави

Toва са реклами. Възможностите на една програма за сигурност в повечето от случаите не покриват рекламните изяви на авторите, били те от Австралия или от Китай. Но за категорични изявления има разни тестове и нови зарази. За съжаление в този форум Rising oбикновено се справя повече от плачевно. Справка: тук. Да се надяваме по-новите версии да са по-добри, особено с Vundo и rogue...
  • Отговори 543
  • Прегледи 62,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Nikssi, версиите на Касперски са като детска играчка спрямо възможните настройки при Rising. Разучи ги както си го направил за руската програма. Поздрави

Предлагам да спреш с глупостите.

"За съжаление в този форум Rising oбикновено се справя повече от плачевно" Ако лично не се убедя - за мен подобни мнения са без никакво значение. Нищо не ме свързва с тях - реших да продължа с безплатния им антивирус засега. Защо да го деинсталирам като никъде още не се е издънил...Superantispyware Free също нищо не откри.Който желае -нека тества. Поздрави

"За съжаление в този форум Rising oбикновено се справя повече от плачевно" Ако лично не се убедя - за мен подобни мнения са без никакво значение. Нищо не ме свързва с тях - реших да продължа с безплатния им антивирус засега. Защо да го деинсталирам като никъде още не се е издънил...Superantispyware Free също нищо не откри.Който желае -нека тества. Поздрави

Искаш някой друг пак да тества Rising? Аз нямам нищо против. След няколко дни ще дам малко резултати, където му е мястото. :wors:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Искаш някой друг пак да тества Rising? Аз нямам нищо против. След няколко дни ще дам малко резултати, където му е мястото. :wors:

Благодаря- винаги ми е интересно.

Мддааа направо се стресирам,като чета тези постове.Няма ли някой да се престраши и пробва това Китайско Чудо според критериите на TNN?

Не желая да ме обвиняват отново пък и ми писна да си губя времето с тази тъпа програма.Е,нови неща има и те са по скоро в анимациите долу вдясно...разните му там лъвчета изявяващи се като помощници Публикувано изображение На децата сигурно им се харесва това.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Мддааа направо се стресирам,като чета тези постове.Няма ли някой да се престраши и пробва това Китайско Чудо според критериите на TNN?

Не желая да ме обвиняват отново пък и ми писна да си губя времето с тази тъпа програма.Е,нови неща има и те са по скоро в анимациите долу вдясно...разните му там лъвчета изявяващи се като помощници Публикувано изображение На децата сигурно им се харесва това.

Миналата година се излъгах да го пробвам. Изтеглям, инсталирам, рестартирам ............. BSOD. Това беше! Добре че теста беше под виртуалния компютър. Поредният китайски боклук, интересно защо TNN си пада все по такива неща.

Редактирано от Fixer (преглед на промените)

Име на хост www.rising-global.com Интернет доставчик Bluecentral Hosted Solutions Държава Австралия Код на държава AU (AUS) Град Sydney Регион New South Wales IP адрес 202.51.171.62

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

iovi

чудесен инструмент за защита...наистина не товари компа..бях с аваст и реших да я опитам...определено е лека за компа и засега нямам оплаквания..времето ще покаже дали си струва, и все пак ако се внимава с нета и саитовете всяка антивирусна би свършила работа...китаиците все ме учудват приятно....а къде сме ние. :P

Нямам критични забележки към безплатната 21-ва версия - след 10 дни ползване при един компютър. При пробвания на платените версии на ESET скоро това не ми се е случвало - за 10 дни съм почиствал какво ли не след пропуските им. Нормално - там някои модули на австралийско-китайския продукт просто липсват. Кое е боклук и кое не е лесно се установява - чрез пробване. Многомодулна програма с доста възможни настройки. Може да функционира в почти незабележим като присъствие режим. Зависи как е настроена. Поздрави

35МВ програма лека ли й викате

ъъ.. какво общо има размерът с използването на системни ресурси?

Според мен програмата не става за нищо, като гледам и по това как е направен интерфейса й или GUI-to й не е професионална изработка

GUI = Graphical User Interface, професоре

Искам да ми дадете обяснение за Рисинг! Наистина ли мислите,че само за това,че е излязла нова версия Рисин достигна първото място!!!!!! Танганика ми пише,че Авира нищо не стрyвала пред него. Обяснете ми как така до онзи ден в класациите беше на 16\18 място а само с излизането на нова версия скочи направо на първо???? Стига вече писахте глyпости. Рисинг на тестовете е достигал до 95%(Авира 99,8%) тези почти 5% разлика на 1 Милион вируси дават 50 000 които Рисинг не засича . Вие твърдите,че само с излизането на една нова версия Рисинг си набави още 50 000 сигнатури....Вече сте смешни. Да за рекорда 95% за домашно ползване става Рисинг и никога не съм твърдяла,че е лош,но при наличието на Авира в сегашния и Free вариант е смешно да се слага Рисинг ...които + е 178 МБ в компа!!! P.S. Искам снимки да виждам тук за Рисинг!!! Какво засича,как чисти,...SPU\RAM и още от сорта нали е Лидер искам доказателства!!! Това че са добавили един Defence нищо не означава,то има доста програми с Hips и Defence зачатия ама...

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

При мен на Win XP SP3 Rising Antivirus 21 Free Edition е 175 mB - тази ОС обаче функционира леко и пъргако както с KIS 2009 и Avira Premium 8. Може да не лови колкото тях, но определено блокира добре непознат вредоносен код. Абсурдно е да се сравняват безплатната Авира и безплатния Rising - вторият е подсигурен с модули срещу всички видове заплахи. Доволен съм и от справянето му досега. На кое място го класират някои някъде е последното, което ми е интересно. Поздрави

При мен на Win XP SP3 Rising Antivirus 21 Free Edition е 175 mB - тази ОС обаче функционира леко и пъргако както с KIS 2009 и Avira Premium 8. Може да не лови колкото тях, но определено блокира добре непознат вредоносен код. Абсурдно е да се сравняват безплатната Авира и безплатния Rising - вторият е подсигурен с модули срещу всички видове заплахи. Доволен съм и от справянето му досега. На кое място го класират някои някъде е последното, което ми е интересно. Поздрави

Само искам да те светна,че предишната версия на Авира(8)нямаше Antispy а АVast Free имаше всички модyли и пак беше зад нея.

Това че има модyли означава ли че хваща?

Не слагам Рисинг на последно място.

Казах вече!!!

За мен е добър за домашно ползване ако искате да пренебрегнете Авира и Аvast.

Мисля,че и с него можем да бъдем добре защитени ,...в къщи....,но чак пък първенец!!!Безплатната версия!!!!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Напробвах им се и личното ми мнение си е лично - между безплатните алтернативи единствено Comodo IS Free му е равностоен конкурент. Модулите на Rising са с индивидуални настройки и работят добре. Обаче програмата е в групата на по-сложните- като за разучаване и експерименти. За разлика от Авира, още не съм видял чадърчето му затворено след рестарт или при старт на Win. Поздрави

Абсурдно е да се сравняват безплатната Авира и безплатния Rising - вторият е подсигурен с модули срещу всички видове заплахи. Доволен съм и от справянето му досега. На кое място го класират някои някъде е последното, което ми е интересно. Поздрави

Бих повярвал на констатациите от форума.

Виж обаче,защо не са се сработили някои от модулите на Rising в коментар Коментар: #192 на Nikssi от тази тема?Дали нивото е такова, каквото го представяш?Накара ли го да реагира по-различен начин с различните му модули в защита?

Nikssi, откъде да изтегля WinPCDefender ? http://www.nigma.ru/index.php?s=WinPCDefen...amp;news_sel=on За да го стартирам при Rising Antivirus. Поздрави

Питам теб,понеже го имаш инсталиран,просто допитване до ползвателите му!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Често ми е предварително блокирано изтеглянето на съмнителни файлове. Стартирането на полиморфния AVZ бе блокирано.На максимални настройки не позволява изтегляне и стартиране дори на Dr WEB Curelt. При такива настройки контролира всичко чуждо и дори смяната от кирилица на латиница или обратно. Добре подсигурен е, но и аз още не съм го "тероризирал" достатъчно. Доста време е нужно за разучаване - заради многото настройки по модули. Поздрави

Често ми е предварително блокирано изтеглянето на съмнителни файлове. Стартирането на полиморфния AVZ бе блокирано.На максимални настройки не позволява изтегляне и стартиране дори на Dr WEB Curelt. При такива настройки контролира всичко чуждо и дори смяната от кирилица на латиница или обратно. Добре подсигурен е, но и аз още не съм го "тероризирал" достатъчно. Доста време е нужно за разучаване - заради многото настройки по модули. Поздрави

Високо параноично поведение,рисковете да блокира системен файл, се покачват.Какво ли е мнението на Nikssi относно програмата,определено ще е от полза.

Весел и спокоен уикенд на всички!

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Високо параноично поведение,рисковете да блокира системен файл, се покачват.Какво ли е мнението на Nikssi относно програмата,определено ще е от полза.

Весел и спокоен уикенд на всички!

Зависи какви настройки ще си избереш - може да е и изключително либерална като програма.Nikssi пробва на виртуална машина, която при този продукт не е нужна. С рууткит , който би създал хаос при всички програми- може-би без австрийските - май само те го ловяха.Ако пак ще пробва - нека разучи настройките и да е без виртуална машина. Изобщо не е случайно - Rising е конкурент на Касперски в световен план и не само на него - на много места Avira,Avast,AVG и т. н. още не са известни и популярни. Приятни събота и неделя!

Зависи какви настройки ще си избереш - може да е и изключително либерална като програма.Nikssi пробва на виртуална машина, която при този продукт не е нужна. С рууткит , който би създал хаос при всички програми- може-би без австрийските - май само те го ловяха.Ако пак ще пробва - нека разучи настройките и да е без виртуална машина. Изобщо не е случайно - Rising е конкурент на Касперски в световен план и не само на него - на много места Avira,Avast,AVG и т. н. още не са известни и популярни. Приятни събота и неделя!

Това като покана за танц ли да го приема Публикувано изображение Моля Ви още не съм се нарадвал на NIS той е толкова ловящ...днес е направо върхът вече се чудя кой файл да стартирам.

Публикувано изображение

TNN на виртуална машина трябва да е обратното ;) много файлове не се стартират при виртуализация,докато се сканират и засичат прелестно тогава. Ако до седмица някой не запали свещите на Рисинг може и аз да драсна кибрита... Публикувано изображение нищо,че после някои големи спецове ще ме обвинят,че се правя на клоун :)

Моето мнение,е че освен Лъвчето в трея друго съществено като развитие няма в тази програма.

Лека е,не лови,свалям си файлове спокойно и си ги стартирам на воля.Това направо е върхът.Обаче блокира и уж пази системните файлове но това вече го видях.Я стартирай тези файлове от тука:

http://4storing.com/h5dit/0f872ed419055e3f6a474d99f1288f51.html

и без шикалки,че нали знаеш че мога и да пробвам.Трябват ми около 5 минути да го сторя.

Шегуваш ли се ? Аз съм на линия с KAV 2009 при третия компютър ! Symantec-Rising-Касперски .... Не сме във форум да се лъжем - добре - нека взаимно се проверяваме ! Ще им е по-интересно на останалите. Поздрави

Шегуваш ли се ? Аз съм на линия с KAV 2009 при третия компютър ! Symantec-Rising-Касперски .... Не сме във форум да се лъжем - добре - нека взаимно се проверяваме ! Ще им е по-интересно на останалите. Поздрави

Защо пък не? Действай но в интерактивен режим

Аз пък разполагам с Рисинг,Панда,Касперски,Нортон,Авира и Аваст

Личното ми мнение,че Авира към днешна дата превъзхожда всички изброени горе продукти.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Защо пък не? Действай но в интерактивен режим

Аз пък разполагам с Рисинг,Панда,Касперски,Нортон,Авира и Аваст

Личното ми мнение,че Авира към днешна дата превъзхожда всички изброени горе продукти.

Tова което казваш ми доказва че не си пристрастен към никоя програма(като заклет фен на Каспер).

Да и аз съм така!!!

Ако Рисинг застане на първо място веднага го слагам без да се замислям много,много.

Но уви не такава е реалноста!!!

Понякога имам чувството,че TNN-потребител от 2006 в калдата -ги е въртял всички програми(и ги знае доста добре)и понеже няма какво ново да види започва да си измисля как някакви програми,от изневиделица ,изкачат и вече са шампиони...а той ги е открил,тези програми които никoй не ги знае....а те са си били там и как ние не сме се сетили!!!

Доста Авангардно

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.