Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не е самоубийство.Просто е слязъл от влака.

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

Моите съболезнования на първо място, на всички негови близки. Има друго нещо обаче, което ме изумява. Явно човека е бил с доста лабилна психика за да стигне дотам, да се самоубие. Питам хората, които са го познавали лично, какво направиха, за да му помогнат? Жалко за човека, никой не му е протегнал ръка, когато е имал нужда...

Една безмислена смърт, която би могла да бъде предотвратена.

P.P. Още нещо искам да ви кажа на вас, които пишете в оня раздел, който аз наричам "Четвърти километър", говорите ми за бог, за сатаната, за на баба ми хвърчилото, а всъщност сте толкова егоистични *******, че няма накъде. Замислете се, защото вие сте косвено виновни за смъртта на това момче...

Замислете се какви ги пишете, и как влияете на психиката на подрастващото поколение, ВИЕ, толкова "близки" с господ БОГ.

Резултата е налице, дами и господа...

Семената, които посяхте, вече дават резултат.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

Моите съболезнования на първо място, на всички негови близки. Има друго нещо обаче, което ме изумява. Явно човека е бил с доста лабилна психика за да стигне дотам, да се самоубие. Питам хората, които са го познавали лично, какво направиха, за да му помогнат? Жалко за човека, никой не му е протегнал ръка, когато е имал нужда...

Ами прочети му постовете.Не виждам лабилна психика там.Съжалявам само че не съм го познавал лично.И спрете с глупостите че се е самоубил,това е нещастен случай.

Не е самоубийство.Просто е слязъл от влака.

и после?

и после?

Ами аз сега ще се напия с много червено вино ,защото искам да съм безсъзнателен,за вас не знам.Просто явно се чувствам ВИНОвен че не съм разбрал за какво точно говори на 18-ти!!!!!!!1

Нещо което съм качила в своя форум на първо място:

"За никого, дори за нас самите не е тайна, че ние — хора вярващи, християни — понякога стоим пред невярващите в тоя свят не като открита за тях врата към Царството небесно, а като врата затворена и дори затръшната. Мнозина вярващи ще отговарят за неверието на невярващите! Мнозина несамоубийци ще отговарят за самоубийци! За това, че са довели, за това, че не са възпрели, за това, че не са помогнали, за това, че не са положили душата си за тях."

http://network-hv.com/forum//index.php?showtopic=1264(

" Мир на Духа му и светлина вечна на душата му!"

Останалото е тишина!

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

Да, човек казва много неща стига да има кой да го чуе! Човекът е искал да бъде чут и разбран!!! Явно това, че никой не е внимавал на думите му е оказало такова влияние... sad.gif

Не, го познавам лично, но вестта е тъжна! sad.gif

То хубво е когато "искаш да те чуят", ма първо трябва да се научиш ти самият да го правиш. cool.gif Иначе се получава, като тропане с краче на малко :)

Дори в подписа и авто-описанието на Стефан се вижда иронията, че НЕ ИСКА да чува.. Плагиатствал от мене и си затворил ушите... :P

http://u-ra.blogspot.com/2008/07/blog-post_24.html

P.P. Още нещо искам да ви кажа на вас, които пишете в оня раздел, който аз наричам "Четвърти километър", говорите ми за бог, за сатаната, за на баба ми хвърчилото, а всъщност сте толкова егоистични *******, че няма накъде. Замислете се, защото вие сте косвено виновни за смъртта на това момче...

Замислете се какви ги пишете, и как влияете на психиката на подрастващото поколение, ВИЕ, толкова "близки" с господ БОГ.

Резултата е налице, дами и господа...

Семената, които посяхте, вече дават резултат.

Явно, Стефан не е ценял живота, по простата причина, че не е знаел от къде произхожда. sad.gif По всичко личеше. Но интересно е защо се издига в култ неговият Бунт срещу Бога в името на Хуманността?... ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

О, моля ви поне в тази тема не спорете...Благодаря предварително!

Човекът не е Остров,

вътре в себе си затворен;

Човекът има връзка с Континента,

той е част от всичко друго;

Отмъкне ли Морето буца Пръст,

по-малка става територията на Европа,

както ако откъсне Полуостров цял

или събори Замъка на твой приятел

или твоя собствен Замък;

всяка човешка смърт ме намалява,

аз съм част от цялото Човечество;

затова не питай за кого бие камбаната;

камбаната бие за теб

Джон Дън

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

Останалото е тишина!

Тишина ли? Иска ти се да е тишина... Това е вопъл за помощ, който доста дълго ще отеква в ушите ви. И едва ли ще е последния такъв.

Ами прочети му постовете.Не виждам лабилна психика там.Съжалявам само че не съм го познавал лично.И спрете с глупостите че се е самоубил,това е нещастен случай.

Наистина ли не виждаш?... ohmy.gif

ПС: Погледни му постовете как се подиграва с Кришна и Христос и как 'философства' благонравно над 'бога на живите'-яхве. :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...9335&st=150

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Тишина ли? Иска ти се да е тишина... Това е вопъл за помощ, който доста дълго ще отеква в ушите ви. И едва ли ще е последния такъв.

Винаги съм се опитвала това да кажа в духовните форуми. Не да се спори а да се споделя, предразполага, чува, влиза в положение и желание за помагане доколкото имаме сили дадени за това. Ние всички сме едно и всеки има своето специално място и дарби. Части сме на един организъм - духовен и когато страда една част цялото тяло страда. Жалко, че смъртта е тази която трябва да ни подсеща за това. Да, вопъл и пред който всички гласове затихват. Моля вслушвайте се това не е нито първия нито последния вопъл.

Наитсина ли не виждаш?... ohmy.gif

Не виждам.Скоро съвсем няма да виждам.Та какво искаше да кажеш?

Да, едва ли...човек, ако е сляп никога няма да забележи нуждата на другия! Вътрешна слепота!!!

sad.gif

То хубво е когато "искаш да те чуят", ма първо трябва да се научиш ти самият да го правиш. cool.gif Иначе се получава, като тропане с краче на малко :baby:

Дори в подписа и авто-описанието на Стефан се вижда иронията, че НЕ ИСКА да чува.. Плагиатствал от мене и си затворил ушите... ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/07/blog-post_24.html

Явно, Стефан не е ценял живота, по простата причина, че не е знаел от къде произхожда. sad.gif По всичко личеше. Но интересно е защо се издига в култ неговият Бунт срещу Бога в името на Хуманността?... ;)

Човек, не може съм скъпа или скъпи!!! sad.gif

По-добре е да подадеш ръка в нужда, а не да се говори много...повече полза има от мълчането даже, но да си в подкрепа на този, който се нуждае.

Да, едва ли...човек, ако е сляп никога няма да забележи нуждата на другия! Вътрешна слепота!!!

sad.gif

Човек, не може съм скъпа или скъпи!!! sad.gif

По-добре е да подадеш ръка в нужда, а не да се говори много...повече полза има от мълчането даже, но да си в подкрепа на този, който се нуждае.

Подава се ръка на чоЛАк, който те моли :"Дръж ми ръката"!, а не- "Дай си ръката!".... нали разбираш?... Тука се крие нещо в намеренеието подсъзнателно cool.gif

Не виждам.Скоро съвсем няма да виждам.Та какво искаше да кажеш?

жалко, наистина! cool.gif Този човек бе пропит с маниакална деприсивност от самото ми встъпване тука. :baby: Дори си позволи да разкрие самоличността ми, мислейки, че така 'сваля маската'. този човек живееше в илюзии, а искаше "да маха маската на реалносгтта", така както невежият прави дисекция на жив организъм с нож, мислейки, че вътре ще намери душата.

Подава се ръка на чоЛАк, който те моли :"Дръж ми ръката"!, а не- "Дай си ръката!".... нали разбираш?... Тука се крие нещо в намеренеието подсъзнателно cool.gif

Урая,що не се спреш малко.Защото ми се струва че минаваш границата. cool.gif

Но няма значение .....Поздравявам те с

Не ви знам отношенията с Стефан,но сега е по добре да помълчим.

Дано ни дочака!

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Урая,що не се спреш малко.Защото ми се струва че минаваш границата. cool.gif

Но няма значение .....Поздравявам те с

Не ви знам отношенията с Стефан,но сега е по добре да помълчим.

Дано ни дочака!

Спирам. :baby:

Сим-патос? cool.gifhttp://www.youtube.com/watch?v=ecF95ITFjSQ

Човек посегнал на живота си печели пълното ми презрение. Няма извинение и това е слаб човек. Изглежда се самопречислих в отбора на azbuki.

Ако е нещастен случай - Бог да го прости.

Вчера и днес отделих време и правя комбинации с ключови фрази. През август е имало самоубийства/инциденти с влакове, които не пасват на изградената ми представа за човек с ник "Стефан Чолаков". Зад истинското име Стефан Чолаков има един луд и той пише от Швеция в форума на в. "Новинар". Предполагаемо нещастие от 18 август до 20 август и търсим. Българският Google мълчи. Най-малкото има един съфорумец с ник Traмway и той чете сводките на БДЖ, защото е машинист на влак.

1 2 3

част от комбинациите

Покажете некролог или посетете опелото/погребението, та тогава оплаквайте виртуално. Много ясно, че един всички ще слезем от влака. Аз не бързам.

Кой ли вчера е влизал в профила му, че е сменил и подписа му... Предполагам, че си е той...

Чефи, включи се и в тази тема, след като не си опасен, но с радикалност, щом си опасен...

Значи има шанс историята да е пързалка...

Дано

Последна активност: 19:36 - 18.08.2008г.

В акаунта не е влизано от 18-ти

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

Човек посегнал на живота си печели пълното ми презрение. Няма извинение и това е слаб човек. Изглежда се самопречислих в отбора на azbuki.

Ако е нещастен случай - Бог да го прости.

Вчера и днес отделих време и правя комбинации с ключови фрази. През август е имало самоубийства/инциденти с влакове, които не пасват на изградената ми представа за човек с ник "Стефан Чолаков". Зад истинското име Стефан Чолаков има един луд и той пише от Швеция в форума на в. "Новинар". Предполагаемо нещастие от 18 август до 20 август и търсим. Българският Google мълчи. Най-малкото има един съфорумец с ник Traмway и той чете сводките на БДЖ, защото е машинист на влак.

1 2 3

част от комбинациите

Покажете некролог или посетете опелото/погребението, та тогава оплаквайте виртуално. Много ясно, че един всички ще слезем от влака. Аз не бързам.

Скъпо другарче от изток,по скоро от Юг.Не дрънкай глупости по инерция.Не всичко го пише в ГУгЪл.

Значи има шанс историята да е пързалка...

Дано

Последна активност: 19:36 - 18.08.2008г.

В акаунта не е влизано от 18-ти

Няма пързалка,на 19 -ти е станало.

П.П.Много ми се ще да е пързалка и на мен.

Редактирано от N e o (преглед на промените)

не знам защо, но аз виждам други неща в акаунта му

последно бях видял и аз същото, но сега... както казах

Много исках да се запозная с него.Наистина добрите хора трудно се задържат на тоя свят.Преди седмица бе сложил за малко снимката на Петя Дубарова за аватар и пуликува нейни стихове.Изобщо не му мина през ума какво иска да каже с това.

Благодаря ти!

И кое те прави толкова уверен да дрънкаш умности? Третото око между веждите ли?

Последна дума има Елисавета или който там стои за него.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.