Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Човекът, който слушахме, но не винаги чувахме реши да ни напусне. За първи път пиша в този форум. Надявам се Стефан да е намирал приятели сред вас. Не знам дали има Бог. Има живот тук и сега, а след него е празно. Най- красивото създаваме докато дишаме и във вените ни тече топла кръв. Почивай в мир, Стефчо.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

• Автор
Това е някаква шега,нали?

ohmy.gifohmy.gifohmy.gif

Сълзите на майка му по телефона не бяха на шега. Всичко си има граници. Надявам се сред вас да има хора, на които им е пукало

Ако е истина,нека почива в мир...Тъжно е,когато умни и нестандартни хора си отиват.

(Простете недоверието ми,просто съм се нагледал на "форумни смърти" и винаги имам едно наум...)

Какво се е случило Елисавета??

Силно се надявам да е шега....

Рано или късно - всички умираме. Смъртта е единственото сигурно нещо, което ни предстои.

Най-добри пожелания за мъртвите и за живите.

А той предварително каза, че ще влиза за последно.

Елисавета, ти защо реши тук да пуснеш точно съобщението?

Моите съболезнования!

• Автор
Какво се е случило Елисавета??

Силно се надявам да е шега....

Знаех, че пише тук. Познавам го от 6 години. Беше колега по право на приятеля ми. - Проверих последните му съобщения. Мисля, че се е сбогувал с хората от форума. Заминал е за морето и е скочил от влака за Бургас. Сметнах че ако има хора , за които е значел нещо е добре да знаят. Не не е шега. Познавам стила на Стефан и се страхувах, че първата реакция ще е недоверие. За съжаление днес не мога да се засмея.

Защо???!!!

..............

Моите саболезнования на майка му,близките и роднините.

Планувал е да се самоубие ли..........

Приятели, бих искал да ви помоля за прошка. Тези дни за пореден път се убедих, че с дълбоката медитация шега не бива... За няколко часа съвсем бях превъртял. Сега съм малко по-стабилен.

Ако съм наранил някого в психотичния си пристъп - бих го/я помолил още веднъж за прошка.

С много нежност от мен.

Елисавета-ще изпитвам угризения до края на живота си,че

не съм направила нещо,за да му помогна...

Явно е бил в депресия

Все още се надявам историята да е шега sad.gif

Знаех, че пише тук. Познавам го от 6 години. Беше колега по право на приятеля ми. - Проверих последните му съобщения. Мисля, че се е сбогувал с хората от форума. Заминал е за морето и е скочил от влака за Бургас. Сметнах че ако има хора , за които е значел нещо е добре да знаят. Не не е шега. Познавам стила на Стефан и се страхувах, че първата реакция ще е недоверие. За съжаление днес не мога да се засмея.

Стефан Чолаков

Виж профила

Добави като приятел

Изпрати съобщение

Покажи темите на потребителя

Покажи постовете на потребителя 17.08.2008г. в 17:32ч. Коментар: #474

Редовен потребител

Група: Потребители

Съобщения: 202

Дата на регистрация: 16.12.2007г.

Потребител # 134 780

Реших да направя малко признание - всъщност аз съм Христос, освен това аз съм и Антихристът. А второто е, че който очаква спасение - моля да го духа. Тук съм за последно, така че смятам да се забавлявам като за последно. Останалото си е ВАШ проблем.

--------------------

Психиатрите лекуват нормалните луди, а ненормалните луди лекуват психиатрите :-)

Не мога да го повярвам. Не мога, не мога, мамка му! Стефчо - най-милото момче от този сайт, най-нежната, най-чистата, най-лъчезарната душица ни е напуснал, а всички вие тука ми разсъждавате за смъртта. По дяволите да вървят всичките ви философии! На мен ми пукаше за него, обичах това момче като роден брат, не го познавах на живо, но познвавах душата му и тя ми беше толкова родна и близка. Такава душа не се среща всеки ден. Трябваше да се сетя, трябваше да го предугадя, трябваше да се сетя, той никога не споделяше мъката си, а раздаваше само любов, мислех, че последния му пост е шега отново, той се шегуваше непрекъснато, вечно усмихнат беше, колко пъти ме е разсмивал с глас, как можах да не се сетя, какво самолюбиво лайно съм, Стефчо си е отишъл от нас, мамка му и на скапания живот! Никога, никога няма да си простя, че не съм предусетила какво е намислил, няма да си го простя. Стеф, обичам те брато, където и да си сега, зная, че го чуваш. Потресена съм.

Госпожо, не знам коя сте вие, не ви познавам, но моля ви, предайте на майка му моите неизказуеми съжаления и това, че споделям напълно мъката й. Благодаря ви, че ни уведомихте! Стефан никога няма да го забравя и никога няма да си простя, че не предвидих това.

Мерси. Понякога и аз имам нужда някой да ме гушне и да ми каже, че съм добро дете :-)

С малко късмет и желание от моя страна - довечера заминавам.

Най-доброто в света.....

Това му бях отговорил тогава,но после не знам защо го изтрих.Преди да ни премести някой постовете в да поговорим за религия.

Ако е истина,нека почива в мир...Тъжно е,когато умни и нестандартни хора си отиват.

(Простете недоверието ми,просто съм се нагледал на "форумни смърти" и винаги имам едно наум...)

Истина е

• Автор
Защо???!!!

..............

Моите саболезнования на майка му,близките и роднините.

Планувал е да се самоубие ли..........

Приятели, бих искал да ви помоля за прошка. Тези дни за пореден път се убедих, че с дълбоката медитация шега не бива... За няколко часа съвсем бях превъртял. Сега съм малко по-стабилен.

Ако съм наранил някого в психотичния си пристъп - бих го/я помолил още веднъж за прошка.

С много нежност от мен.

Елисавета-ще изпитвам угризения до края на живота си,че

не съм направила нещо,за да му помогна...

Явно е бил в депресия

Все още се надявам историята да е шега sad.gif

На всички, които откликнаха благодаря. На 26 Юли спа у нас. Цяла нощ гледах леглото и не мога да повярвам, че сега лежи някъде студен и сам. В момента не мога да говоря просто. Само мога да ви кажа Слушайте и се опитвайте те Чуете, това, което ви казва човека до вас

Най-доброто в света.....

Това му бях отговорил тогава,но после не знам защо го изтрих.Преди да ни премести някой постовете в да поговорим за религия.

Истина е

Вярата Бога, би трябвало да дава на човека Упование в Живота, а не да те разколебава от Него. Истинската религия в Живия и Персонален Бог ти дава Упование не само в Отвъдния, но - и в Този свят. sad.gif

На всички, които откликнаха благодаря. На 26 Юли спа у нас. Цяла нощ гледах леглото и не мога да повярвам, че сега лежи някъде студен и сам. В момента не мога да говоря просто. Само мога да ви кажа Слушайте и се опитвайте те Чуете, това, което ви казва човека до вас

Много исках да се запозная с него.Наистина добрите хора трудно се задържат на тоя свят.Преди седмица бе сложил за малко снимката на Петя Дубарова за аватар и пуликува нейни стихове.Изобщо не му мина през ума какво иска да каже с това.

Благодаря ти!

Слушайте и се опитвайте те Чуете, това, което ви казва човека до вас

Какво, според тебе, казва до нас?.... sad.gif

Много исках да се запозная с него.Наистина добрите хора трудно се задържат на тоя свят.Преди седмица бе сложил за малко снимката на Петя Дубарова за аватар и пуликува нейни стихове.Изобщо не му мина през ума какво иска да каже с това.

Благодаря ти!

Според мене, Стефан беше 'социалист' по душа. Неговата любов стигаше до 'хуманност'. Той презираше Бога. За него енергията е това що се нарича "топла кръв" и "въздух в дробовете"! Не можеше да види, че това е много малък аспект на ВСИЧКО и, че рипайки срещу ТАЗИ подредба от Бога той рипа срещу себе си. Мисля, че времето на героите е свършило. Не е нужно да си "герой в името на хуманността". Всичко от което се нуждаем е РАЗБИРАНЕ НА БОГА. Какво иска от нас?... Дали иска да проливаме някаква кръв въобще за нещо?.... :rolleyes:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Аз не мисля, че Стефан е мъртъв. И разбира се, радвам се, дано е така...

Ако е, душата му най-малко се нуждае от оплаквания, но няма да развивам теории тук. Нека е мирна и тиха, тук, или другото тук...

За теб, Стеф:

До утрото

"Един далечен фар, като око на гларус,

напълнено със морска светлина,

повика ме при себе си.

Не зная -

да ида или тука да стоя.

Поглеждам към морето.

То люлее и себе си, и хиляди звезди

като златни отпечатъци от пръсти...

То моли ме при него да стоя.

Усещам как и мидите под мене

черупки и треви са ми постлали.

"Постой при нас! Със теб ни е добре!

Ний всички морски тайни ще ти кажем."

Къде да ида?

Толкова неща ме викът или молят да остана.

Дали при фара или тука да стоя

и с мидите добри да разговарям?

Дали със гларусите бели

или с чайките

да дишам на небето ветровете?

Дали пък да отида там, при рибите,

за да ми покажат своето плуване?

О, тука ще остана чак до утрото

и тихо ще изслушам този разказ

на мидите, постлали гърбовете си.

Не ще забравя да целуна фара

по челото, препълнено от блясъци.

Аз своето присъствие на птиците

поне до утрото ще предоставя.

Не ще обидя аз със отказ рибите

и с тях до утрото ще поиграя."

ааааа? най-после малко "светлинка в тунела"?.. :rolleyes: Социалистът се пробужда, разбира, че след "разстрелът няма само червеи". Само, че вече, кой "нов въздух" ще предпочете е въпрос на ЛИЧЕН ИЗБОР! cool.gif

Аз не мисля, че Стефан е мъртъв. И разбира се, радвам се, дано е така...

Ако е, душата му най-малко се нуждае от оплаквания, но няма да развивам теории тук. Нека е мирна и тиха, тук, или другото тук...

За теб, Стеф:

До утрото

"Един далечен фар, като око на гларус,

напълнено със морска светлина,

повика ме при себе си.

Не зная -

да ида или тука да стоя.

Поглеждам към морето.

То люлее и себе си, и хиляди звезди

като златни отпечатъци от пръсти...

То моли ме при него да стоя.

Усещам как и мидите под мене

черупки и треви са ми постлали.

"Постой при нас! Със теб ни е добре!

Ний всички морски тайни ще ти кажем."

Къде да ида?

Толкова неща ме викът или молят да остана.

Дали при фара или тука да стоя

и с мидите добри да разговарям?

Дали със гларусите бели

или с чайките

да дишам на небето ветровете?

Дали пък да отида там, при рибите,

за да ми покажат своето плуване?

О, тука ще остана чак до утрото

и тихо ще изслушам този разказ

на мидите, постлали гърбовете си.

Не ще забравя да целуна фара

по челото, препълнено от блясъци.

Аз своето присъствие на птиците

поне до утрото ще предоставя.

Не ще обидя аз със отказ рибите

и с тях до утрото ще поиграя."

Все пак до всички критикари: за мъртвите или добро или нищо. Дали са мъртви или не и аз се чудя... Макар и Стефан да беше много лабилен, не мислех, че ще стигне чак дотам.

Човекът, който посяга на живота си, има много сериозен проблем и, за съжаление, доста се е отдалечил от Бога или от пътя си. Често го прави под влияние на разни същности, които се прехранват от енергията му, предназначена за други неща. Бях се опитала да предупредя Стефан за това, както и че медитацията може да бъде канал за свързването на такива същности с аурата на човека, но нямах усещането да ме е чул. За съжаление. Късно е било.

Все пак до всички критикари: за мъртвите или добро или нищо. Дали са мъртви или не и аз се чудя... Макар и Стефан да беше много лабилен, не мислех, че ще стигне чак дотам.

Човекът, който посяга на живота си, има много сериозен проблем и, за съжаление, доста се е отдалечил от Бога или от пътя си. Често го прави под влияние на разни същности, които се прехранват от енергията му, предназначена за други неща. Бях се опитала да предупредя Стефан за това, както и че медитацията може да бъде канал за свързването на такива същности с аурата на човека, но нямах усещането да ме е чул. За съжаление. Късно е било.

Скъпа АЗбуки,би ли била тъй добра да си овладееш логореята?Или поне да изчакаш 3 дни както си му е реда.Стефан не е посегнал на живота си.

Нека поне днес да помълчим.

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Стефан не е посегнал на живота си.

ohmy.gif

A какво е правил тогава?

Хора,моля някой да разкаже какво се е случило,

скочил от влака не е ли самоубийство...

Поне 3 подобни случая имаше по вестниците през юли...

Кажете,че не е вярно.....

Благодаря ти!

Да, човек казва много неща стига да има кой да го чуе! Човекът е искал да бъде чут и разбран!!! Явно това, че никой не е внимавал на думите му е оказало такова влияние... sad.gif

Не, го познавам лично, но вестта е тъжна! sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.