Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И кое те прави толкова уверен да дрънкаш умности? Третото око между веждите ли?

Последна дума има Елисавета или който там стои за него.

Умностите са твоя специалност Профуит,имам инсайд инфърмейшън.Пък и окото си го имам.Ти Нямаш ли?Като ти четем постовити за фоткити ти баба Ванга отдавна си си я сложил у джобу./НА РУСКИ Е ТУЙ/ДА ни съ убъркаш.... ;)

Все по пиян ставам,ако тфа е извининие>>>> cool.gif Сега се сещам чи съм прекалено учтив.Само още едно такова изказване и ще си приказваме по сериозно...

Редактирано от N e o (преглед на промените)

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

N e o: стига си пил...да не направиш някоя глупост,ей!

Няма ли да ни кажеш подробности?!

Венцислав:странно,пейстни да видим.

N e o: стига си пил...да не направиш някоя глупост,ей!

Няма ли да ни кажеш подробности?!

Венцислав:странно,пейстни да видим.

Нямам намерение да правя глупости.Вашите са ми достатъчни за сега..... laugh.gif

Явно човека е бил с доста лабилна психика за да стигне дотам, да се самоубие.

Да. Няколкото лични разговори с него ми стигнаха, за да си съставя представата за един доста лабилен и объркан човек. В тези лични разговори поведението и изказванията нямаха нищо общо с това, което четях на форума. За съжаление. Самата бях изненадана. Но не съм споменавала или цитирала нищо, защото... когато човек си има проблем с психиката, това не помага особено.

П.П. И все пак, Тома неверни, защото точно в лични разговори Стефан говореше за това, че "бил играл театър", за да види реакция... Дали не става дума и тук за това? Има ли някакво съобщение в новините? Официална информация? Съмнявам се такова нещо да не се отрази.

За всички, които ще се възмутят от съмняващите се, спомнете си приказката за лъжливото овчарче. Когато наистина го нападнал вълкът, никой не дошъл. Помислили го за фалшива тревога - като предните два пъти.

Вчера и днес отделих време и правя комбинации с ключови фрази. През август е имало самоубийства/инциденти с влакове, които не пасват на изградената ми представа за човек с ник "Стефан Чолаков". Зад истинското име Стефан Чолаков има един луд и той пише от Швеция в форума на в. "Новинар". Предполагаемо нещастие от 18 август до 20 август и търсим. Българският Google мълчи. Най-малкото има един съфорумец с ник Traмway и той чете сводките на БДЖ, защото е машинист на влак.

Не е лудият от Швеция. Стефан е от Пловдив и действително е правист, както твърдеше. На 30 години е. Едно от малкото неща, на които повярвах, въпреки многото... информация, която подаваше и звучеше като лъжлива.

За некролога обаче съм съгласна. Иначе ревем за нероден Петко... или за неумрял де... перифразирано.

Лунното затъмнение може да му се е отразило като на рак. Беше на 17-ти август. Ама чак да е скочил от влака и при това ни вест, ни кост... Не вярвам.

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Дано тревогата да е фалшива силно се надявам на това. Не познавам добре момчето само тук съм го засичала но ще се радвам ако се окаже че е жив и здрав и дано само злото му да е умряло. Стискам палци да се окаже така ;).

> kaldata.com - Форуми > Преглед на профил

Профил

Лична снимка

Оценка

-----

Опции

Опции

Покажи съобщенията на потребителя

Покажи темите на потребителя

Лично описание

Кенгуру :-)

Лична информация

Стефан Чолаков

Редовен потребител

Неизвестна възраст години

Полът не е посочен

Неизвестно местонахождение

Неизвестна рождена дата

Интереси:

Няма информация

Статистика

Регистриран: 16.12.2007г.

Прегледи на профила: 1 414*

Последна активност: Вчера в 20:51ч.

Местно време: 13.08.2008г. в 03:48ч.

181 поста (0.75 съобщения на ден)

Информация за връзка

Skype Няма информация

Yahoo Няма информация

ICQ Няма информация

MSN Няма информация

Контакт Изпрати лично съобщение

Контакт Скрито

* Обновява се на всеки кръгъл час

Стефан Чолаков

Потребители

За Мен

Теми

Постове

Галерия

Блог

Коментари

Приятели

Съдържание

--------------------

Не, не съм опасен. И не, не съм безопасен :-)

Последни посетители

EMTEC

Вчера в 23:41ч.

Вало

Вчера в 20:04ч.

Hanibal_Lekta...

Вчера в 11:53ч.

trapped

Вчера в 10:45ч.

nadejda71

10 Aug 2008 - 22:31

Коментари

Стефан Чолаков

:-ppppp

5 Aug 2008 - 21:50

neredoven

значи затова ми се радват като ме разопаковат...

3 Aug 2008 - 20:21

azbuki

http://74.125.39.104/search?q=cache:VG1gbjjI0YU J:universities.poma galo.com/3/24/%3Fview%3Dprofessor%26id%3D117+%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD+%D1%87%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2&hl=de&ct=clnk&cd=21&gl=de&client=firefox-a

25 Jul 2008 - 19:29

Стефан Чолаков

Ще оставя отговора на твоята интуиция :-)

15 Jul 2008 - 17:39

valentinus

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...lapsed&sb=5

дали това има нещо общо с Ваша милост?

15 Jul 2008 - 14:35

Приятели

infinity1305

3100 поста

Скрито

Вало

909 поста

Вчера в 21:56ч.

Maat

751 поста

Вчера в 12:41ч.

Idan

64 поста

21:17 - 24.07.2008г.

azbuki

224 поста

Вчера в 18:10ч.

Ако не е излязл от акаунта си,всеки

би могъл да влезе от неговия компютър......

Дано да го е направил самия той...

Май твоя комп,Венцислав, показва старо инфо.

Няма ли хора от Пловдив,за да разберем най-после sad.gif

Мили хора, връщам си думите назад. Вярно е. Трудно за вярване, но... факт.

Уважение и любов се изразяват пълноценно към хората единствено когато сме свързани със тях. След това можем само да се самообслужваме. Така че, ценете споделените мигове.

Самоубийство или нещастен случай?

Всъщност има ли значение..

Мир на праха му!

• Автор

Понеже аз поставих началото на всички тези редове искам да внеса яснота с точни думи и изречения - по човешки.

Познавам това момче от 6 години. Семейството му е и мое семейство. Домът му мой дом, защото те ме приеха там като дъщеря.

Стефан не слязал от влака и това не е нещастен случай. Поддържам непрекъсната вразка с майка му. Позволете ми да знам най-добре.

Стефан беше човек, в който нямаше и прашинка зло. Този, човек, обаче никога не позволи да го познаем или просто ние не бяхме достатъчно подготвени да го разберем.

Той дойде при мен преди месец и направи прощално исказване, но както винаги в метафори и без да говори направо. Вярвах, че е достатъчно силен и че обича живота. Не го очаквах въпреки че беше в депресия от 3 години или по скоро цял живот.

Искам да помоля всички да уважим избора на този изключителен човек и да се помолим за душата му.

Единственото, което не мога да преживея е това че е бил сам в момента , в който е скочил и че два дена лежа сам в Бургаска болница . Имал е нужда някой да го прегърне. Понеже не можем да го направим нека го прегърнем с безграничната любов, на която само той беше способен.

Стефане, ако ме чуваш, Поклон.

Аз ще продължавам бясно да отказвам да приема самоубийтво. Той имаше своите ексцентричности и н нестандартности, но беше и съзнателен (с изключение на някои цинични пристъпи ;) ).

Искрено се надявам да е жив и здрав. В краен случай - да не се е самоубил, защото...

И повече няма да ръчкам в астралната жар.

ПП: И дано, ама наистина, ако нещо се случи с мен, да не става достояние на такъв вид публичност. (ти си знаеш, Ели)

Редактирано от Венцислав (преглед на промените)

• Автор
Човек посегнал на живота си печели пълното ми презрение. Няма извинение и това е слаб човек. Изглежда се самопречислих в отбора на azbuki.

Ако е нещастен случай - Бог да го прости.

Вчера и днес отделих време и правя комбинации с ключови фрази. През август е имало самоубийства/инциденти с влакове, които не пасват на изградената ми представа за човек с ник "Стефан Чолаков". Зад истинското име Стефан Чолаков има един луд и той пише от Швеция в форума на в. "Новинар". Предполагаемо нещастие от 18 август до 20 август и търсим. Българският Google мълчи. Най-малкото има един съфорумец с ник Traмway и той чете сводките на БДЖ, защото е машинист на влак.

1 2 3

част от комбинациите

Покажете некролог или посетете опелото/погребението, та тогава оплаквайте виртуално. Много ясно, че един всички ще слезем от влака. Аз не бързам.

смятах да не обращам внимание, защото не си заслужава, но се погнусих. за такива като теб не знам дали има спасение = погребението е в петък - днес майка му леля таня и баща му чичо митко отидоха да приберат тялото- на твое място нямаше да мога да живея със себе си

смятах да не обращам внимание, защото не си заслужава, но се погнусих. за такива като теб не знам дали има спасение = погребението е в петък - днес майка му леля таня и баща му чичо митко отидоха да приберат тялото- на твое място нямаше да мога да живея със себе си

Зодия Рак ли беше?..... Един от моите най-добри приятели бе роден на 14 юли и се самоуби преди 14 години. sad.gif

Дано душата на Стефан намери покой! Мир над нея! sad.gif

ПП: И дано, ама наистина, ако нещо се случи с мен, да не става достояние на такъв вид публичност. (ти си знаеш, Ели)

А ти недей да мислиш и говориш така за себе си защото зад бронята която си издигнал съм сигурна че се крие невероятно същество и само да съм чула такива неща ще започна да раздавам шамари :) Мир + Любов + Светлина

п.п. Най-доброто което може да направим за прекрасната душа на това момче е да се помолим от сърце за нея. Сега той има най-голяма нужда точно от това. АУМЪ

Надявам се , че това не е някаква шега (макар че ми се иска).И от това което прочетох до този момент ми се стори много сериозно от страна на Елисавета и затова съм склонен да приема с мъка случилото се. Моите съболезнование ! Но изках да питам не е или много късно погребението ??? тялото ще се разложи , и ви оверявам , че глетката изобщо не и красива... миризмата също.И тъй като все още не е погребан няма да казвам "Мир на праха му" а просто - Поклон !

Уважаеми колеги,

нещо хич не ми се връзва цялата история.

Помислете малко...

В новинарските емисии се отразяват всякакви такива неща...преди няколко вечери казаха за старица дето скочила от не знам кой етаж и паднала върху някаква козирка на магазин...

Защо това не е отразено НИКЪДЕ???

Защо го няма в информационният бюлетин на МВР??? (Бюлетин на МВР)

Как така никой официален орган не знае?

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Понеже аз поставих началото на всички тези редове искам да внеса яснота с точни думи и изречения - по човешки.

Познавам това момче от 6 години. Семейството му е и мое семейство. Домът му мой дом, защото те ме приеха там като дъщеря.

Стефан не слязал от влака и това не е нещастен случай. Поддържам непрекъсната вразка с майка му. Позволете ми да знам най-добре.

Стефан беше човек, в който нямаше и прашинка зло. Този, човек, обаче никога не позволи да го познаем или просто ние не бяхме достатъчно подготвени да го разберем.

Той дойде при мен преди месец и направи прощално исказване, но както винаги в метафори и без да говори направо. Вярвах, че е достатъчно силен и че обича живота. Не го очаквах въпреки че беше в депресия от 3 години или по скоро цял живот.

Искам да помоля всички да уважим избора на този изключителен човек и да се помолим за душата му.

Единственото, което не мога да преживея е това че е бил сам в момента , в който е скочил и че два дена лежа сам в Бургаска болница . Имал е нужда някой да го прегърне. Понеже не можем да го направим нека го прегърнем с безграничната любов, на която само той беше способен.

Стефане, ако ме чуваш, Поклон.

Не се е самоубил.Преди време бе писал че е бил малтретирано дете?!Не вярвам да си го е измислил.

Уважаеми колеги,

Помислете малко...

В новинарските емисии се отразяват всякакви такива неща...преди няколко вечери казаха за старица дето скочила от не знам кой етаж и паднала върху някаква козирка на магазин...

Не приказвай глупости пич....Магьосниците така го правят номера.Магически.Официалните органи духат супата.

Скочил от влак?

После бил 2 дни в Бургаска болница?

Стефан Чолаков ли се казва наистина?

Такива неща не могат да се скрият от "официалните органи".

Утре ще ви кажа дали е истина.

А ако авторката на темата сподели коя по-точно е тази болница, ще ме улесни малко.

Но и да не го направи, няма проблем. Само ще отнеме малко повече време.

Зодия Рак ли беше?..... Един от моите най-добри приятели бе роден на 14 юли и се самоуби преди 14 години. sad.gif

Дано душата на Стефан намери покой! Мир над нея! sad.gif

Я не така!!! Какво общо има зодията с това?!?!

Такаааа той тръгва на 18-ти,темата е пусната вчера-а днес е третия ден..Той два дена лежи в болница..ами малко не се връзват нещата..

Уважаеми колеги,

Помислете малко...

Не зная Иво, понякога не се отразяват такива или подобни неща! Понякога...

... не желая да коментирам и да се включвам в разговора ви... но...

http://hulite.net/modules.php?name=Forums&...opic&t=3698

http://hulite.net/modules.php?name=Forums&...ighlight=#34713

Съвсем пресен подобен случай - момичето, което инсценира смъртта си в интернет наскоро.

Стефчо ми пишеше за нея че била годеницата му.

Оказа се, че тя е жива и здрава и обича да си прави шеги с хората.

Ако е истина, че е мъртъв... нека почива в мир....

Ако е шега... - не мога да го разбера. И не искам.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

... не желая да коментирам и да се включвам в разговора ви... но...

http://hulite.net/modules.php?name=Forums&...opic&t=3698

Съвсем пресен подобен случай - момичето, което инсценира самоубийството си в интернет наскоро.

Стефчо ми пишеше за нея че била годеницата му.

Оказа се, че тя е жива и здрава и обича да си прави шеги с хората.

Ако е истина, че е мъртъв... нека почива в мир....

Ако е шега... - не мога да го разбера. И не искам.

Меко казано е неуважително да си играеш с чувствата на хората до толкова дълбоко. Да не използвам по-груба дума. Особено на тази тема за смърт. Переверзно е. И ако някой има навика да си играе така-обикновено нелепостта му се случва е грубата реалност.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.