Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И къде те нападнах?

Ами замисли се. Изказването ми не беше лично. Но си проследи мисълта за "онези от темата за религията". Това мисъл на обединение ли е? Цяла България се дели на онези такивата и онези онакивата. И най-лошото е, че хора като теб дори не забелязват.

Ето заради такива постове темата се опорочава и е готова за затваряне.

Още една мисъл на разделение. По същата логика бих могла да кажа, че заради твоите постове темата е готова за затваряне. Субективното възприятие на хората за нещата се различава. Само толерантността помага.

Един тъп въпрос.

Имаш ли дечица, които са над 1-2-3 годишни, които ползват интернет?

Искаш да кажеш, че за дечицата е полезно да четат как какичките и батковците се ругаят? Страхотна възпитателна техника. Затова някои от нас искат да сложат ключ на темата и сеира.

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

Аз няма да имамнищо против, ако някой съощи че съм гушнала букета. Споменава на кратко малко факти като дата, час и място... и който иска нека дойде да пророни сълза или да се изхрачи... ич няма да ми пука. Уважението е важно, но е по-ценно ако се паказва и го получаваш докато си жив. За мъртвите то се знае... или добро или нищо.

;) Абе, не искам някой да си чеша егото на мой гръб biggrin.gif

Според мен ще се изредят разни знаини и незнаини хора, някои от които не съм харесвала, а други пък които въобще не познавам. Голямо лицемерие ми се струва...

Както и видяхме едни си показаха потичните заложби, други започнаха да си се поздравяват...въобще шоу...

Ако трябва да бъда чесна свалям шапка на Инфинити...Едно почивай в мир и толкова, ето това е съчувствието с две думи да кажеш нещо, за което други изписват страници...

Щуротии...

П.П Аз като се омъжих що никой не ми посвети стихове а? Я бързо сядайте да ми измислите една сватбарска поема biggrin.gif

Щом Азбуки започна дисекция на пост-значи е ядосана biggrin.gif

Дайте факти хора,стига спорове.

Смърт 99% няма

Спете спокойно

до следващия път

Искаш да кажеш, че за дечицата е полезно да четат как какичките и батковците се ругаят? Страхотна възпитателна техника. Затова някои от нас искат да сложат ключ на темата и сеира.

На първите две няма да отговоря.

За сега.

А относно цитираното се чудя какво да кажа от всичко, което напира в мен.

Ти наистина ли не прочете какво пише два поста над този???

Ама наистина ли завъртя така поста ми, че го докара за ползата от карането ви с намкойси?

Едит: Имаше тук още няколко реда.

Ако не ги си прочел/а и те интересува, ако желаеш ще ти го пратя на ЛС.

И който още иска.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

...Щуротии...

П.П Аз като се омъжих що никой не ми посвети стихове а? Я бързо сядайте да ми измислите една сватбарска поема biggrin.gif

ОФФ: Ич и не чакай от мен, аз на Лора още и се сърдя по този повод ;) Цял месец мъдрих осем рими, чак се наложи Трихо да ми удари едно рамо. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Добре де, кой чакате да ви я видоизмени? Динди започна, ами продължете. Едва ли модератор ще седне да я чисти тази тема. Начина е да я поведете в друга насока. Придайте и смисъл, а не да правите сравнения с по-глупави и по-умни теми или с обвинения от кой раздел са най-големите спамъри.

Ох,пак ли почвате с разделението на ние/вие..Аз в този раздел съм некомпетентна..мога да изкажа просто едно мнение,без да се старая да го обличам в религиозни краски.Случилото се е още един идиотски пример за това,че всеки може да говори каквото си иска в някакво интернет общество,всеки може да се самоизживява и възприема както си иска,лошо става когато думите(действията)на този "всеки" влияат на по-лабилните личности,възприемащи този или който и да е форум и случващите се в него "драми" като реална,осезаема действителност.Не се предоверявайте на разни никове,не живейте с този форум..той не е светът,хората,пишещи в него не са винаги тези,за които се представят..Щадете емоциите и не ограничавайте възприятията си..

А ти какво правиш?

П.П. Аз съм за затваряне на темата, поради простата причина че не изпълнява никаква друга функция освен да подхранва егото на някои хора, подиграли се с чувствата на другите за иначе сериозни неща, и да служи за поле за изява на разни не много положителни личности или да кажем на техни не много положителни тенденции. Останалата част от форума гледа сеир, което също не е похвално. (Между другото, това много ми прилича на разни разпространени негативни модели, които наблюдавам все по-често в българското общество, ама да не се впускам тук в подробности. Поради любовта към заяжданията и сеира е чудо в днешно време двама българи да се разберат помежду си, а в обществото ни има почти единствено и само разделение. Една малка кочинка, в която всички казват грух, а останалите слушат прасешки концерт.... ей-сега ще ме обвинят в липса на патриотизъм ;) )

Къде е ползата? Освен и децата ни да почнат да казват грух и да се валят в помията? Все си е друго...

Азбуки,продължаваш да се правиш на приятно разсеяна и да не отговаряш на конкретните въпроси.Пак те питам,от къде се знаете със 'Стефан' И "Елисавета"? Глупостите дето си ги написала може да разправяш само на 3-годишни и не е сигурно дали и те ще ти повярват.... cool.gif

Айде да пуснем сега една анкетка biggrin.gif Аз съм за ЗАТВАРЯНЕ на темата, но щом е от какава важност нека се постави на гласуване. laugh.gif

Абе добър тандем сте отдавна,явно е . cool.gif С нетърпение чакам затварянето и изтриването.... vacation1.gif

Едит: Имаше тук още няколко реда.

Ако не ги си прочел/а и те интересува, ако желаеш ще ти го пратя на ЛС.

И който още иска.

Добре е, че си ги редактирал и че не съм ги прочела. Всичко, което действа за мира, е полезно. Караниците на Нео с мен и целия свят не са ми важни. Ама хич даже. Целенасочено не му отговарям.

темата на деня е това

Азбуки-давай скайпа на Елисавета,да си поговорим за живота и смъртта laugh.gif

Азбуки-давай скайпа на Елисавета,да си поговорим за живота и смъртта laugh.gif

Само коректността ме възпира да ви дам и телефона й за справки, че да мирясате най-после. Ще го преживеете някак. :)

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Ех коректност,коректност!

Ако я мернеш Елисавета и дай линк към темата,ако

не я знае-да се позабавлява laugh.gif

Съмнявам се да не я е чела, но нямам желание да я питам, нъл разбираш....

Е не искаш ли справедливост?!

В смисъл да си извън кръга заподозрени :)

Е не искаш ли справедливост?!

В смисъл да си извън кръга заподозрени :)

Хихи, и заподозрени имало. Ох, ще почина. Коректността ми е по-важна от опровергаването на кошмарите на един форумен луд.

Темата не трябва да се затваря. Дори трябва да се направи важна. Ярък пример е за форумна шизофрения.

Не, просто ефектът на махалото. Един идва и тегли един ритник, друг тъкмо се събуди за това, което става и се откаже, ама идва друг, ритва и той, оказва се някакъв мазол на някой друг, и той изревава, трети му се смее, четвърти съчувства. Друг пък се самоизбира за съдия, търси заподозрени, съучастници, виновни, вкл. и където не трябва. На някои не им стига форумът, пишат и лични, разграват се цели лични драми... разменят се удари. И така махалото се засилва още повече и няма спиране.

Решението би било всички да млъкнат за известно време.

Темата не трябва да се затваря. Дори трябва да се направи важна. Ярък пример е за форумна шизофрения.

Ще започна да се съгласявам с тебе и... значи всичко е зазляло- и на мен много, не ми пука...не и след тази неизказано противна тема!!! Направо гавра!

Но има време.

Ще се позадавят няколко пъти и ще се научат.

Така е, има време...време за всичко...то времето и годинките- учат човек на много нещица!!!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Правилно. Трябва да се почете паметта на "мъртвеца". laugh.gif

Бихме те последвали, учителко!

Правилно. Трябва да се почете паметта на "мъртвеца". laugh.gif

А бе казах аз, че Нафарфорий има какво да каже на доста участници в темата, ама никой не слуша.

И в крайна сметка кво е станало ,че 15 страници простотии няма как да ги прочета ?

И в крайна сметка кво е станало ,че 15 страници простотии няма как да ги прочета ?

В крайна сметка се чака да се изравнят гласовете "ЗА" и "ПРОТИВ" затварянето на темата.

Другото са простотиите ни.

Само коректността ме възпира да ви дам и телефона й за справки, че да мирясате най-после. Ще го преживеете някак. :huh:

laugh.giflaugh.giflaugh.gif Много сме коректни нещо.....Доста нехарактерно нещо за АЗ-буки.....Не ни трябва нито нейния ,нито твоя телефон...едно убедително обяснение щеше да свърши работа.Ама тогава темата ще стане безинтересна и по-бързо ще забравим за нея.

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Абе Шерлок, ти не разбра ли, че на 99% от хората тук им е през оная работа за Стефи?

То не са разследвания, то не е чудо.

Айде, вземи се погледни отстрани, че ми писна да чета глупости...

Най-доброто в света.....

Това му бях отговорил тогава,но после не знам защо го изтрих.Преди да ни премести някой постовете в да поговорим за религия.

Истина е

Много исках да се запозная с него.Наистина добрите хора трудно се задържат на тоя свят.Преди седмица бе сложил за малко снимката на Петя Дубарова за аватар и пуликува нейни стихове.Изобщо не му мина през ума какво иска да каже с това.

Благодаря ти!

Скъпа АЗбуки,би ли била тъй добра да си овладееш логореята?Или поне да изчакаш 3 дни както си му е реда.Стефан не е посегнал на живота си.

Нека поне днес да помълчим.

Не е самоубийство.Просто е слязъл от влака.

Ами прочети му постовете.Не виждам лабилна психика там.Съжалявам само че не съм го познавал лично.И спрете с глупостите че се е самоубил,това е нещастен случай.

Скъпо другарче от изток,по скоро от Юг.Не дрънкай глупости по инерция.Не всичко го пише в ГУгЪл.

Няма пързалка,на 19 -ти е станало.

П.П.Много ми се ще да е пързалка и на мен.

Не се е самоубил.Преди време бе писал че е бил малтретирано дете?!Не вярвам да си го е измислил.

Не приказвай глупости пич....Магьосниците така го правят номера.Магически.Официалните органи духат супата.

Бих искал да си права ,но знам че е истина за съжаление.

Пиян съм ,но ми минава .ок.Изавинявайте !

Щом не искаш да си ми другарче,нямаш кахър.Кафявата точка можеш да си я залепиш където ти е угодно. Утре ще се обадя отново в Пловдив и се надявам отново да ми кажат същото.Предпочитам тъпа шега пред безумна постъпка.Нямам роля във филма,просто повярвах защото да ме извиняват тъй наречените капацитети,ама не всичко го има в сводките и гугълчето.....Както и преди ви казвах,наше село не е на картата изобщо. cool.gif

И след това нещата взеха друг обрат, изведнъж Стефчо стана Гошо, азбуки съучастница и прочие.

Съжалявам, но лошо ми възпитание няма как да не те попита: Ти кога за последен път ходи на лекар?

Това, което виждам аз, е един човек, който се опитва да си прекара "весело" времето във форум, вкарвайки се в разни филми.

Темата е милиони пъти по-смислена от тази, която току що докладвах.

Това, че има хора, които не могат да комуникират и да изложат мнението си нормално, е друга бира.

Поучителна е тази тема не за мен, а за децата, които сега са тук и тепърва ще влизат. Нека им бъде като предупреждение какво може да видят в нета и какви хора се мяркат.

Иначе по темата можем да дискутираме нормално още много, много време. Аз лично се учудвам защо пишещите в оня раздел с религията не са започнали една нормална дискусия относно техния...хм...техния "колега" бих се изразил и неговото поведение тук, в скайп и навсякъде. А точно те започнаха в тази тема да се нападат и да се обвиняват.

Все пак не забравяйте, че някои от вашите деца могат да "пострадат" от някой такъв Лумпи.

Гласувах с Не поради гореизложените съображения.

Абсолютно съм съгласна и то особено по отношение на децата. След като един родител /в мое лице/ се подаде на тази провокация /ако така може да се нарече този фарс/ какво остава за едно тепърва влизащо в лабиринта на живота дете...Темата трябва да остане!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.