Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Голяма мистика

Пък и много акаунти

:P

И аз не разбрах с кой съм била приятел-тъжно

sad.gif

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

Да, на момчето с име Стефан Чолаков - лека му пръст.Тук няма нито смях нито забава.Момчето е починало наистина.

Но дали същото това момче е създало този акаунт тук и е писало то него ?

Кой влиза във форума сега ?

Ако ми отговориш на тези въпроси-не само, че ще махна темата от тук, ами и ще изтрия всички неуместни постове ! :angry:

Майка му. Спестете й на жената поне това, достатъчна е мъката й от загубата му. Моля те, Трихо!

За повече информация - тепърва ще се разпитват свидетели по случая. Има съмнение за убийство, затова и не се раздухва много. Повече нищо не мога да кажа.

Тук аз лично те обвинявам в лъжа!!!

Тоест може би някой теб те лъже, но понеже ти си позволяваш да кажеш това, затова ти го отнасяш.

Много хора тук ме познават. Аз не съм дух.

Ако желаете съберете се една групичка и ви водя лично в полицията за проверка. Говоря за полиция като най-висша инстанция, а не в някое забутано районно.

пп. Стига писали тъпотии поне. Ставате не само смешни и жалки, ами наистина както се каза по-горе заприличахте на секта.

Майка му влизала...

Как изобщо съчинихте тая глупост?!?! На Кал ли писаха роднините му, за да смени паролата? Или момчето два дни преди да си отиде е оставил на тайно място лист с паролата си за акаунта във форума?!?!

Как не ви е срам!!!

кой се чудеше има ли живот след смъртта? :angry:

как стои този въпрос при профилите вече е изяснен cool.gif

Тук аз лично те обвинявам в лъжа!!!

Тоест може би някой теб те лъже, но понеже ти си позволяваш да кажеш това, затова ти го отнасяш.

Много хора тук ме познават. Аз не съм дух.

Ако желаете съберете се една групичка и ви водя лично в полицията за проверка. Говоря за полиция като най-висша инстанция, а не в някое забутано районно.

пп. Стига писали тъпотии поне. Ставате не само смешни и жалки, ами наистина както се каза по-горе заприличахте на секта.

Майка му влизала...

Как изобщо съчинихте тая глупост?!?! На Кал ли писаха роднините му, за да смени паролата? Или момчето два дни преди да си отиде е оставил на тайно място лист с паролата си за акаунта във форума?!?!

Как не ви е срам!!!

Знаеш ли, много ме е срам. Затова, че и аз съм от този род - човешкия. Понякога си мисля, че съм попаднала в друг свят - нечовешки - свят на създания с огромни зурли и зъби, но без сърца...

Ти мен не можеш да ме водиш никъде, не се напъвай за водач. Мен ме води друго. Нещо, с което ти нямаш нищо общо.

Дявола се размножава,пророчествата се сбъдват

Извикайте поп да освети

:help:

Мхм,цялата работа ми се струва доста нагласена...Особено след това,което е написала Инфинити - въпросния случай го проследих в реално време във форума на Хулите...И ако Стефан действително има нещо общо с онази персона,която си инсценира смъртта,и няколко дни я оплакваха,за мен нещата са ясни...

Пише ви майката на Стефан. Аз влизам във форума от името на Стефан, защото въобще не вярвам на версията на полицията. Влизам да чета на Стефан мислите и не виждам никъде нещо с което

да се съглася с тази версия.Стефан е един прекпасен син, нямаше ден в който да не ми каже ,че ме обича и честно казано ни ми е никак приятна тази дискусия, макар че от нея разбирам, че много хора обичат сина ми. Също така считам че не трябва да се търси вина у никого за случилото се. Вярвам в съдбата и знам че каквото е писано става. Също така вярвам ,че смърта е само смяна на една дреха с друга. Никой не може да ходи само с една дреха. Така че това не е края на историята. Със Стефчо имаме много силна духовна връзка и в момента я чувствам още по силно и твърдо знам, че не се е самоубил, каквото и да ми казват. В тези дни когато човешкият живот не се цени изобщо смятам че някой го е бутнал ей така от жестокост. Трябва да призная че той успяваше да дразни доста успешно хората, които въпреки всичко обичаше безрезервно. Често ми казваше: Не съди да не бъдеш съден. Малко е некрасиво за една майка да хвали детето си , но почти не се сещам за някоя област от науката с която да не се е захванал със страст, която поякога ме стяскаше. Преди да завърши право с пълно отличие ,завърши 7 семестъра Компютърни технологии също с отличие. После заседна две години в Пловдивската библиотека и изчете всичко което намери по Психология. Може би е усещал, че няма много време в този живот и е бързал да вземе колкото може повече багаж за другото измерение. Както казва Петър Дънов това е единственото нещо, което отнасяме от тук. Това е което искам да ви кажа. Аз гласувам за спиране на дискусията. Повече не смятам да пиша. С много Любов на всички обичащи Стефан

Пише ви майката на Стефан. Аз влизам във форума от името на Стефан, защото въобще не вярвам на версията на полицията. Влизам да чета на Стефан мислите и не виждам никъде нещо с което

да се съглася с тази версия.Стефан е един прекпасен син, нямаше ден в който да не ми каже ,че ме обича и честно казано ни ми е никак приятна тази дискусия, макар че от нея разбирам, че много хора обичат сина ми. Също така считам че не трябва да се търси вина у никого за случилото се. Вярвам в съдбата и знам че каквото е писано става. Също така вярвам ,че смърта е само смяна на една дреха с друга. Никой не може да ходи само с една дреха. Така че това не е края на историята. Със Стефчо имаме много силна духовна връзка и в момента я чувствам още по силно и твърдо знам, че не се е самоубил, каквото и да ми казват. В тези дни когато човешкият живот не се цени изобщо смятам че някой го е бутнал ей така от жестокост. Трябва да призная че той успяваше да дразни доста успешно хората, които въпреки всичко обичаше безрезервно. Често ми казваше: Не съди да не бъдеш съден. Малко е некрасиво за една майка да хвали детето си , но почти не се сещам за някоя област от науката с която да не се е захванал със страст, която поякога ме стяскаше. Преди да завърши право с пълно отличие ,завърши 7 семестъра Компютърни технологии също с отличие. После заседна две години в Пловдивската библиотека и изчете всичко което намери по Психология. Може би е усещал, че няма много време в този живот и е бързал да вземе колкото може повече багаж за другото измерение. Както казва Петър Дънов това е единственото нещо, което отнасяме от тук. Това е което искам да ви кажа. Аз гласувам за спиране на дискусията. Повече не смятам да пиша. С много Любов на всички обичащи Стефан

Егати ненормалниците дето се навъдиха тука!Вие секта ли сте,какво? angry.gif

Мен ме води друго. Нещо, с което ти нямаш нищо общо.

Паля по три пъти на ден свещ, че наистина нямам нищо общо с това, което те води теб.

Всичко останало бих ти го казал лично, но явно на теб и на цялата ви група сценаристи не ви стиска да се мернете за половин час на живо.

Но правилно де - тогава ще трябва да спрете с целия този съшит с бели конци сценарий.

Хайде пишете си измишльотините да видим до къде ще стигнете.

пп. Като гледам новорегистрираната "майка" направо се плаша вече.

За мен това е болна история ,и лично аз се забавлявам като чета какви ненормалници има.... laugh.gif Но и ми харесва , очаквам да пишат бабата,лелята ,правуйчото и първата учителка за да се запознаем и с тях cool.gif

Чета и не вярвам на очите си...То бива,бива,ама това вече е прекалено. Просто си представям как,ако умра,майка ми,смазана от скръб,сяда и започва да пише във форума,защото,разбирате ли,много ще и пука за някакъв си форум...Абсурд на н-та степен е това,драги ми сценаристи. Още от началото си личеше,че има нещо скалъпено тук,а вие затвърждавате мнението ми с всяка ваша добавка към сценария. Човек на име Стефан Чолаков наистина има,и е починал,лека му пръст. Но той едва ли си има и представа за съществуването на този форум. Не знам кой пише от негово име,не ме и интересува. Но смятам това за повече от извратено и болно...Болен сценарий на болни хора. Хайде спрете се вече! Не се ли наситихте?

Определено нямам нито време, нито нерви, нито желание да изчета 19 страници

Не вярвам в Бог Исус Христос, нито в Аллах, нито в Буда - не вярвам на паранормални явления, нито на магии, нито на секти, още по малко на мапоумни писания в публичен форум.

Вярвам само и единствено на себе си ! И на Бога в мен !

Има живот, има и смърт...... но няма нищо вечно на тоя свят

-едит-

заключете тази измислена тема плс

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

За мен това е болна история ,и лично аз се забавлявам като чета какви ненормалници има.... laugh.gif Но и ми харесва , очаквам да пишат бабата,лелята ,правуйчото и първата учителка за да се запознаем и с тях cool.gif

Вече почнах и аз да се зачитам в тази тема. Фантастиката преди лягане ми действа добре. С нетърпение чакам да се появят гореизброените, други роднини и приятели.

Не затваряйте темата! Става все по-интересна.

Ами моята майка не знае къде пиша-а и не се интересува от писаниците ми по интернет

Той ти е казал паролата за достъп до сайта,акаунтите-така ли

:rolleyes:

Ако наистина има убийство-то трябва да бъде разследвано

И убиеца наказан

Ние нищо не правим. Имаме правото да се съмняваме и се съмняваме. Поводи - бол. Кой ще ми прости,и кой - не,си е мой проблем.

Не мога да разбера защо тази тема продължава да се подхранва. Ако мой близък или приятел почине,със сигурност няма да тръгна да споря по форумите. Който иска,да вярва и това е. Но това,на което ставаме свидетели тук,е абсурдно. Време е тази тема да се затвори,за да няма повече скандали и театри. Каквато и да е истината,нека просто да спрем да се занимаваме с трагико-комедии.

p.s. Изрази като "нещастници","комплексари" и "ходи се е.и" особено много подчертават природната ти доброта...

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Сътрудник съм на много вестници и списания-Дневен Труд,Стандарт,Експрес и т.н.

Само до един час ще я разпратя навсякъде темата

Ако искате публичност-ще ви помогна

Ако наистина е убито момчето-ще ви помогна-да се открие убиеца

Ще изпратя всичко,което сте писали

Чакам отговор

Аз пък чакам да видя актуализирана темата с наказани потребители.

Ако има истина в това-ще помогна

Но ако ни правят на луди-е и за това ще пиша

Trichocephalus

За сега мога да ви кажа следното :

от 18 август до днес, в "Спешно отделение" на Бургаската МБАЛ не е постъпвал човек с имената "Стефан Чолаков" по никакъв повод.

Мога да кажа същото, защото направих проучвания още вчера. И не само там, а и в хирургичните отделения в МБАЛ-овете в Бургас, също и в реанимацията на голямата болница там.

Зачетох се в постовете на Елисавета и мисля, че зад това име се крие самият Стефан.

Интересно каква радикална промяна на мнението,и то въпреки фактите... :sobbing:

Ето заглавията:

Издирва се Стефан Чолаков

Преподавателят от ПУ Стефан Чолаков - жив ли е

Убиха преподавател от ПУ

Стефан Чолаков - писма от Отвъдното

Ето заглавията:

Издирва се Стефан Чолаков

Преподавателят от ПУ Стефан Чолаков - жив ли е

Убиха преподавател от ПУ

Стефан Чолаков - писма от Отвъдното

?!?!

Кво е тва всъщност?

?!?!

Кво е тва всъщност?

Заглавия-нали виждаш-за медиите

Заглавия-нали виждаш-за медиите

А недей, че ще ни се смеят хората.

Пък и първия журналист, който провери в полицията ще му стане ясно веднага каква сапунка е това тук.

А недей, че ще ни се смеят хората.

Пък и първия журналист, който провери в полицията ще му стане ясно веднага каква сапунка е това тук.

Искам да разбера дали е сапунка или е истина

Аз искам да знам истината-и ще я разбера

Мразя да ме правят на маймуна

Никой не обича да го правят на маймуна,нали?

Тази тема се мести от тука па после в Религии,после пак тука

Духове пишат,майка му пише...

Извинявайте,вашите майки знаят ли ви къде пишете-и паролите и акаунтите ви знаят сигурно

Айде стига глупостини

Пратих всичко на колегите-те ще направят разследване

Ще разбера

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.