Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Анкетата беше лоша идея от самота начало...Нима, за всяка тема, която се колебаете ще пускате анкети?

Има изключително просто разрешение на въпроса задайте си елементарния въпрос: Кои правила на форума се нарушават?

Така без да се занимавате с глупости, може да го направите....

П.П Жокер- аз виждам поне две нарушения :wors:

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

каквито и да са, ще се намерят извинения.

Разбира се...

Обаче, когато ти се иска, ама не ти стиска също могат да се намерят извинения.

Промених си мнението. Не затваряйте темата, макар и да гласувах за затварянето й. Нека си стои и се вижда всичко, което Нео си е о*кал. :help wanted:

Вота показа, моля, случая "Стефан Чолаков" да бъде закрит и досието да бъде съхранено. За мен този феномен "форумна смърт" бе нещо ново, добре ще е да го имаме. Може да ни е необходим в бъдеще за справка при подобни казуси. Не изключвам възможността въпросния Стефан наистина да е отишъл на почивка в Бургас и понятие да си няма за станалото, а Елисавета да си е направила майтап в отсъствието му. А може самият Стефан да реши да възкръсне на 40-тия ден... казва ли ти някой и смееш ли да питаш, а ако попиташ дали няма да те излъжат... догадки.

Добре.

Тъй като очаквах все пак да се получи продуктивна дискусия, но не само, че такава не виждам, ами и отново се стига до нападки срещу другите потребители, модератори и т.н. , стигам до извода, че темата наистина трябва да бъде затворена.

Ако се появи някаква нова информация по случая ще бъде добавена.

edit :: Оставям темата отворена, поради наличието на нова информация по случая.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Понеже темата за Стефан Чолаков е затворена, искам да направя тук, където той е споделил нещо за себе си, с неописуема мъка в сърцето си едно съобщение:

Стефан Димитров Чолаков роден на 02.07.1977г. в Пловдив, с ЕГН 7707024682, с последно местожителство от няколко години в с. Белащица ул."Родопи"12, завършил с пълно отличие за 4 вместо за 5 години Юридическия факултет към ПУ, адвокат по професия и бивш преподавател по Международно право към ПУ, е починал на място, след като се е хвърлил от влака Пловдив-Бургас на 19.08.2008г. Погребението се е състояло на 22.08.2008г. в село Белащица.

За огромно съжаление, едно момче с прекрасна душа, с висок интелект и с живо сърце вече не е между нас...

Отиде си от света един човек, който се обръщаше към всички хора с "Обич"...

Почивай в Мир, Стефчо! Ти беше един от недоубитите!

Жасминово цвете с прекрасен аромат ще ми напомня винаги за теб и нежната ти душа!

Поне махнете темата за Стефан от раздела "Празни приказки и забава", защото това не е нито празни приказки, нито забава!

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Най-лошата възможна развръзка, ако информацията е достоверна. Посегнал на живота си, а е бил млад, една година по-голям от мен, жалко. Тъжно е до какви отчаяни действия ни води понякога този живот, да си го отнемаме сами. Никога не съм приемала и разбирала това, макар да имах познат който... няма значение.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Отиде си от света един човек, който се обръщаше към всички хора с "Обич"...

Не само към хората, а към всичко живо. Такъв си беше от дете.

Почивай в мир !

Редактирано от Dim_76 (преглед на промените)

Понеже тази тема е посветена на Стефан, а не мога да кача снимката му, ще си я сложа известно време за аватар. Изпрати ми я майка му по мейла. Искам всички да видят лицето на човека, с когото са контактували. То е прекрасно!

Когато влязох в този сайт за пръв път, Стефан пишеше под ника drahshta. Който желае, може да прочете постовете му и от там. Нека всички, които пишат и четат тук, помнят Стефан с добро и не забравят, че зад думите и отвъд смъртта стоят човешки души.

drashta ohmy.gif

Той ми е в списъка с приятели

Нека остане там завинаги

И дано е при Бог и да е добре...

Последна активност: 23:43 - 9.11.2007г.

Снимката на Стефан която ми прати Маат.

Искаше ми се да бях излъгана, по-добре да му бях ядосана въпреки че ядосана не беше точната дума. УВИ!

Искаше ми се да бях излъгана, по-добре да му бях ядосана въпреки че ядосана не беше точната дума. УВИ!

Съжалявам .И аз исках да е така.И аз го предпочитах и повярвах че компетентните органи са прави.И затова вчера сутринта намерих телефона на сем.Чолакови-11800 е справки БТК.Обадих се към 10 часа силно надявайки се да ми отговори мъжки глас и като попитам за Стефан да каже:"Да,какво обичате".....

Останалото вече го знаете.

Та извинявайте че ви наруших спокойствието.

Истината ще ни направи свободни? Или както там беше......

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Съжалявам .И аз исках да е така.И аз го предпочитах и повярвах че компетентните органи са прави.И затова вчера сутринта намерих телефона на сем.Чолакови-11800 е справки БТК.Обадих се към 10 часа силно надявайки се да ми отговори мъжки глас и като попитам за Стефан да каже:"Да,какво обичате".....

Останалото вече го знаете.

Та извинявайте че ви наруших спокойствието.

Истината ще ни направи свободни? Или както там беше......

Не се извинявай, няма по-важно нещо от истината.

Не се извинявай, няма по-важно нещо от истината.

Благодаря ти!Вече силно се съмнявам че е така.Поне не за болшинството което казват че определяло правилата.

:-) :-) :-)

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Благодаря ти!Вече силно се съмнявам че е така.Поне не за болшинството което казват че определяло правилата.

:-) :-) :-)

"Истината е опасна любовница" казва Дж. Стайнбек и тя съвсем не те отвежда до райските врати, но...

Правилата са важни но тук става въпрос за принципи :whist:. Хмммм не успях да проследя линка защото бързах и сега от компа на който съм не виждам да има линк. Ще проверя по късно. Поздрави!

"Истината е опасна любовница" казва Дж. Стайнбек и тя съвсем не те отвежда до райските врати, но...

До райските врати се стига само като минеш през ада.

До райските врати се стига само като минеш през ада.

Пст :top secret: Да не отнемаме илюзиите на хората cool.gif

п.п. Понякога това е доста опасно!

п.п.п. По моето скромно мнение няма какво повече да се добави по темата. " Мир и светлината на душата на това момче!" АУМЪ

Редактирано от Алморот (преглед на промените)

Пст :) Да не отнемаме илюзиите на хората cool.gif

п.п. Понякога това е доста опасно!

п.п.п. По моето скромно мнение няма какво повече да се добави по темата.

А ти къде си мислиш, че си?

Не понякога. Винаги е опасно.

Това последното някой тъп и надут модератор/ка ли ти го шушна?

Аз чакам ония задници с плюнките. Още съм жива!

Отново затварям темата !

То не бяха нападки, не бяха обиди, не беше чудо тук !

Лека му пръст на момчето.

• 2 седмици по-късно...

Добре дошъл отново сред нас на "Срефан Чолаков"

med_gallery_14325_161_120133.jpg

В момента профилът му във форума е активен, преглежда теми човекът ;) Скрийншотът е от преди една минута.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Добре дошъл отново сред нас на "Срефан Чолаков"

med_gallery_14325_161_120133.jpg

В момента профилът му във форума е активен, преглежда теми човекът ;) Скрийншотът е от преди една минута.

ohmy.gifohmy.gifohmy.gif Явно все пак цялата работа се оказа кьорфишек...Аз така и не повярвах докрай,въпреки поста на Маат с ЕГН-то му и т.н. Отвратителна история...

Може да е всеки който има достъп до компа му.Хора не бързайте пак да говорите.Аз му открих ЕГН -то и гаворих с майка му и с служителката на ГРАО в Белащица.ИСКАТЕ ЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ?

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.