Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Айде стига глупости...А защо в БДЖ нямат регистриран такъв случай за въпросния период? Защо МВР нямат никаква информация за инциденти с въпросното лице? Аз вярвам на това,а не на някакъв телефонен разговор с "майка му"... Цялата работа е дотолкова гнусна,че направо се чудя....

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

Може да е всеки който има достъп до компа му.

Е това вече е наглост...Да ровиш от никнейма на умрял човек...

Айде стига вече...

Добре дошъл отново сред нас на "Срефан Чолаков"

med_gallery_14325_161_120133.jpg

В момента профилът му във форума е активен, преглежда теми човекът ;) Скрийншотът е от преди една минута.

И аз го приветствам с едно парче:

http://www.youtube.com/watch?v=XK8gzOo1wEI

:)

She took the last train out of my heart ooo, ooo

She took the last train

And now I think I'll make a brand new start

She took the last train out of my heart

My lady's on the fly and she's never coming back

My love is like a steam train rolling down the tracks yea, yea

cool.gif

Обаче днес НАИСТИНА си отиде един мой любимец, истински джентълмен::

http://www.pinkfloyd.co.uk/index.php

sad.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Може да е всеки който има достъп до компа му.Хора не бързайте пак да говорите.Аз му открих ЕГН -то и гаворих с майка му и с служителката на ГРАО в Белащица.ИСКАТЕ ЛИ ТЕЛЕФОНИТЕ?

Аз също ;)

А дали човекът (момче, момиче, мъж, жена-по дяволите, вече има и ботове, които имитират човек) , който пише във форума тук, е идентичен с починалото момче ? Замисляли сте се за това ?

P.s.прескочете и до другият му (баннатият профил) на drashta в последни посетители фигурира името на "Стефан Чолаков" - преди 47 минути :)

gallery_14325_161_317650.jpg

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз също ;)

А дали човекът (момче, момиче, мъж, жена-по дяволите, вече има и ботове, които имитират човек) , който пише във форума тук, е идентичен с починалото момче ? Замисляли сте се за това ?

ОК,искаш да кажеш че сме жертви на голяма конспирация?Много бих се радвал да е така.Телефона на ГРАО все пак ще го дам.Проверете повече хора и пишете какво са ви отговорили!

ОК,искаш да кажеш че сме жертви на голяма конспирация?Много бих се радвал да е така.Телефона на ГРАО все пак ще го дам.Проверете повече хора и пишете какво са ви отговорили!

Какво има още да проверяваме...

Човека си светеше онлайн доста време във форума, преглеждаше си темите, /в тази не влезе/ и си излезе.

Стига с плачливите сериали. /само не ми говорете сега за посещения от отвъдното/ laugh.gif

На Стефан/или който е там/ - добре "възкръснал" от мен. biggrin.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

абе-няма конспирация бе, Нео, няма ;)

Наистина има момче, което е починал-лека му пръст на него.Най-вероятно то въобще не е и подозирало за форума тук.

Имаме и човек (мъж или жена), което пишеше във форума тук.

За какви телефони става дума ?

/само не ми говорете сега за посещения от отвъдното/ laugh.gif

Защооооо biggrin.gif

Я си представи виртуален призрак, седнал пред компютъра, чете форума на kaldata.com :)

Стана ли сме известни и в отвъдното бре :) Много сме добри laugh.gif

р.s.Довечера тази тема отново ще отпътува във "празни приказки и забава" .За сега-нека да седи тук и да я видят посетителите на "Религии" :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Признавам и аз се ококорих като го видях ohmy.gif. Но ще приседна тихо кротко и спокойно и ще почакам докато някога истината излезе наяве.Всичко започва да ми заприличва на Туин Пийкс.

Бях чела темата преди.... Сега казвам, че...

Изумена съм f07f28c15cf57c7193bdb975365d712e.giff07f28c15cf57c7193bdb975365d712e.giff07f28c15cf57c7193bdb975365d712e.giff07f28c15cf57c7193bdb975365d712e.giff07f28c15cf57c7193bdb975365d712e.gif

И аз го приветствам с едно парче:

http://www.youtube.com/watch?v=XK8gzOo1wEI

:)

She took the last train out of my heart ooo, ooo

She took the last train

And now I think I'll make a brand new start

She took the last train out of my heart

My lady's on the fly and she's never coming back

My love is like a steam train rolling down the tracks yea, yea

cool.gif

Обаче днес НАИСТИНА си отиде един мой любимец, истински джентълмен::

http://www.pinkfloyd.co.uk/index.php

sad.gif

'U.Ra' и аз съжалявам. О, ти слушаш Божествена музика наистина. Отивам в подходящата за това тема. Намини и ти от там да си послушкаме :);)kiss.gif

ohmy.gif

Мъртвия се върна от морето и сега чете,така ли?!!!

Форумен Туин Пийкс не,ами :rolleyes:

Ще следя темата,да видим колко още боза ще има...

абе-няма конспирация бе, Нео, няма ;)

Наистина има момче, което е починал-лека му пръст на него.Най-вероятно то въобще не е и подозирало за форума тук.

Имаме и човек (мъж или жена), което пишеше във форума тук.

За какви телефони става дума ?

Защооооо biggrin.gif

Я си представи виртуален призрак, седнал пред компютъра, чете форума на kaldata.com ;)

Стана ли сме известни и в отвъдното бре :) Много сме добри laugh.gif

р.s.Довечера тази тема отново ще отпътува във "празни приказки и забава" .За сега-нека да седи тук и да я видят посетителите на "Религии" ;)

Вижте тук И ако направите справка с това ЕГН 7707024682 на Стефан Димитров Чолаков за здравно осигуряване в НОИ ,пише че няма данни и че не фигурира в пациентската листа.Обаче на 1 септември пишеше друго.нямаше вноски само за юли месец,а когато говорих точно същия ден -служителката ми каза че смъртния акт още не е пристигнал при тях.Е сега вече явно е пристигнал.Знам че много ви се иска нещата да са тъпа шега,но фактите говорят друго.

Редактирано от N e o (преглед на промените)

ohmy.gif

Мъртвия се върна от морето и сега чете,така ли?!!!

Форумен Туин Пийкс не,ами ;)

Ще следя темата,да видим колко още боза ще има...

Прекрасна ми Лайла,

знаеш ли ционистът Уинстн Чърч Ил какво е казал за европейския Ориент? :P "Там където обществените тоалетни започнат да вонят и да се продава боза започва Европейския Ориент" :)

Но аз обичам боза, както и това лято ремонтирахме пък тоалетните си възли в къщи(вече са като на 5 звезден хотел!), така, че ще мога да пия боза дори в тях.. ;)

Както и думата "Ориент" е дума-ОРИЕНТИР за мене..иде от Оро(Аура) cool.gifhttp://www.vbox7.com/play:4de49490

Какво стана със Стрелочничката с пистолет "Макаров" от първият ти аватар?.. ;)

cool.gif

Едно време даваха японския филм "Влакът стрела". Гледах го с кеф. Там някакви якудзи бяха служили адска машина на влака и ако той падне под еди-колко си километра в час - бум та пляс на кайма. Имаше афиш, а аз маркер. Афишът показваше някакъв строг чичко-агент. С дръпнати очички. Аз обаче му направих ретуш. Издокарах го хеви-металист. Плешив, с очилата на Елвис Пресли.

Днес минавам покрай един колега и го питам.

-Другарю, ти можеш ли в движение да се мяташ от влака?

-Охо, това ми е коронния номер? Колко пъти съм скачал с главата напред.

-Браво другарю. И аз мога да се мятам.

-А ти с колко километра в час правиш смъртното?

-Е, на мен ми стигат 60/час.

-Слаба ракия си другарю, аз по-малко от 120 не се меткам. Приземявам се с двойна цукахара на петички.

Предимството да си живял на 150м от ж.п линията и като те е мързяло да се връщаш пеша от гара Пазарджик по линията до Мокрище сефте се метках с крясък "джеронимо!" И вот тебе на -я живой mother facker копеле! Ако ме разбираш значи, писна ми да дърпам ръчната спирачка за аварийно спиране. Тъпанари, да бяха направили катапулт на седалките.

Стефан Чолаков is not dead. I know it, майна! Стефан Чолаков is bluebird, а който не знае вица за синята птица ... охо.

Друг път ще ви разкажа вица за тримата богатири и Славей разбойник...кой имал най як таковата...

Друг път ще ви разкажа вица за тримата богатири и Славей разбойник...кой имал най як таковата...

Иля Муромец, Иля Муромец, ама му се счипила кобилицата.

Иля Муромец, Иля Муромец, ама му се счипила кобилицата.

Зачет. Дай си бележника. Има един гламар и всеки ден ми разказва руски вицове. А за противозачатачния мед не го знаеш.

Бях забравил как се казваше тази гега на български...

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Зачет. Дай си бележника. Има един гламар и всеки ден ми разказва руски вицове. А за противозачатачния мед не го знаеш.

Бях забравил как се казваше тази гега на български...

Не го знам, но знам защо американка дала $5500 на един руснак.

Добре дошъл отново сред нас на "Срефан Чолаков"

В момента профилът му във форума е активен, преглежда теми човекът :P Скрийншотът е от преди една минута.

Ех...

Помниш ли кво си говорихме преди две седмици?!?!

Баси. Два дни да ме нема и шепот от отвъдното отново е актуален сериал.

Хора, не се шегувайте с живота и смъртта!

Чуйте "N e o" какви дадни дава. /и не само той до сега/

Погледнете и почувствайте човешкото страдание

със своята любов и състрадание /който ги има.

Аз научих за този форум от друго място, където се пишеше за неговото самоубийство и се даваше линк.

…но харата са тъпи безчувствени животни….

Поздрав за това мило момче:

http://www.sendspace.com/file/c5e502

Изтеглете си го и го чуйте и вие, защото той може да го чуе само чрез вас!

Колкото повече хора го слушат и мислят за него, толкова по-вериятно е и той да го чуе и да усети вашата любов.

Въпреки, че смърт няма - животът е вечен и това е нашата истинска природа, нашата Същност - Аз Съм.

То не умира.

Съзнанието не умира! То е усещането за Живот, тук и сега.

Това е вечността. Почувствайте го, докато тялото е живо.

Дано той знае вече това.

Ако не – вашото любов може да му помогне…

----------------

http://ne2.blog.bg/viewpost.php?id=235046

Редактирано от advaita (преглед на промените)

Тука заприлича на няква секта баси

sad.gif

Моля ви, престанете с тази гавра! Наистина е кощунство да се отнасяте така с покойници.

Към модераторите - много ви моля, сложете темата където си искате другаде, но не и в този раздел. Стефан не заслужаваше това, той ви обичаше всички! Сигурна съм, че и това ви е простил, ако гледа отгоре. В профила му е влизал друг.

За повече информация - тепърва ще се разпитват свидетели по случая. Има съмнение за убийство, затова и не се раздухва много. Повече нищо не мога да кажа. Само махнете темата от тук, много ви моля още веднъж!

Моля ви, престанете с тази гавра! Наистина е кощунство да се отнасяте така с покойници.

Към модераторите - много ви моля, сложете темата където си искате другаде, но не и в този раздел. Стефан не заслужаваше това, той ви обичаше всички! Сигурна съм, че и това ви е простил, ако гледа отгоре. В профила му е влизал друг.

За повече информация - тепърва ще се разпитват свидетели по случая. Има съмнение за убийство, затова и не се раздухва много. Повече нищо не мога да кажа. Само махнете темата от тук, много ви моля още веднъж!

Кажи ми тогава кой влиза всеки ден през профила ?

И днес беше тук-четеше темите , но не писа нищо и никъде.Излезе след около час.Провери сама.

Не вярвам да е дух.

Много ви моля още веднъж - махнете темата от този раздел. Не е Стефан, който влиза, нито е дух.

Лека му пръст на Стефчо!

Много ви моля още веднъж - махнете темата от този раздел. Не е Стефан, който влиза, нито е дух.

Лека му пръст на Стефчо!

Да, на момчето с име Стефан Чолаков - лека му пръст.Тук няма нито смях нито забава.Момчето е починало наистина.

Но дали същото това момче е създало този акаунт тук и е писало то него ?

Кой влиза във форума сега ?

Ако ми отговориш на тези въпроси-не само, че ще махна темата от тук, ами и ще изтрия всички неуместни постове ! :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.