Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"Играещият човек остава единствената валидна категория в глобалния виртуален свят, създаден от компютърните технологии"

http://members.tripod.com/nie_monthly/nie78_01/ludens.htm

Лудниците са с ограничена вместимост.

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

Историята е досадна и ако не беше тая тема нямаше изобщо да се сетя, но за да спестя на някои хора мистификациите:

(който прочел, прочел)

Докога ще захранваме егото на този човек с разговорите си за него?

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Историята е досадна и ако не беше тая тема нямаше изобщо да се сетя, но за да спестя на някои хора мистификациите: Стефан ми досаждаше от акаунта на Елисавета в скайп (след като баннах неговия, а защо го направих знае Идан, защото му пейстнах някои от писанията му... ;) ). В последствие баннах и нейния акаунт и предупредих Стефан официално да не ми досажда повече по никакъв начин, включително и да престане да ме проучва по интернет (беше откачил да събира информация за мен по нета, изчел беше всичко писано от мен по форумите, говпреше ми едни такива влюбени приказки с цвят на опиянение... ум да ти зайде, и това по всяко време на деня).

Когато Елисавета за първи път се обади във форума, първата ми реакция беше на съмнение. После обаче видях, че Стефан ми е гледал профила точно на 13-ти август, когато споменах, че съм на морето, и започнах да се чудя дали е възможно този лабилен човек, предвид начина, по който ми се наложи да го изрежа, не е свършил действително някоя глупост. Наблюдавайки дискусията почти бях стигнала до извода, че това е поредната пързалка. Но тогава Елисавета ми се обади в скайп и разговора ме накара да се замисля, че може да е вярно. Рекох й, ако иска, да говорим. На следващия ден тя ми се обади и разговорът беше странен, но не мога да кажа със сигурност, че лъжеше. Повече никой не ми се е обаждал (и по-добре да не ми се обажда...).

Нямам теза, но е твърде вероятно всичко да е било инценировка, за да се види как ще реагирам. Но не мога да съм сигурна. Може Елисавета да се е обадила само на мен, защото само за мен със сигурност знаеше, че съм водуила разговори със Стефан. Може и тя да няма нищо общо с лъжата.

Докога ще захранваме егото на този човек с разговорите си за него?

Скъпа Азбуки,ти отговори прекалено политически!От къде си сигурна че човека се казва Стефан?Тая сладка версия която ни редиш издиша от всякъде.Скайпа си го давам само на познати хора ,освен ако не съм спамър търсещ някаква облага.Не напразно те видях като АЗ-буки,ти си толкова обсебена от егото си,че повече няма накъде.Сигурна ли си че не си била студентка в ПУ"Паисий Хилендарски и не си решила да се изгавриш с преподавателя си по международно право,понеже не ти е отвърнал на чувствата?Това са съвпаденията които открих в нета,и с всеки си пост ти затвърждаваш съмненията към теб.Имаш съучастници или си невинна....Докажи ми че греша!!

Тази тема взе да става досадна. Има ли още какво да му кажете на въпросния "самоубиец", или да я затваряме?

Аз не виждам смисъл да стои.

Айде да пуснем сега една анкетка biggrin.gif Аз съм за ЗАТВАРЯНЕ на темата, но щом е от какава важност нека се постави на гласуване. laugh.gif

гласувах за затварянето на тази тема ... вземете се разберете по по-цивилизован начин кой жив кой умрял кой влюбен и т.н. ... а не да спамите форума ... темата наистина прилича на сапунка пфф :rolleyes:

ЗА

то не бе глупостини,не бе чудо

biggrin.gif

Айде да пуснем сега една анкетка biggrin.gif Аз съм за ЗАТВАРЯНЕ на темата, но щом е от какава важност нека се постави на гласуване. laugh.gif

Това вече наистина се превърна във фарс...Защо просто не смените заглавието? Темата би била много полезна ако се промени същността й. Ако вместо да дъвчем Стефан, та Стефан, а се замислим върху самата поява на такива хора и нуждата им от подобни изяви, наистина би се получила интересна дискусия.

Другото интересно е как хората реагират на подобни теми.

А, още по-интересно ми е колко от нас биха се съгласили ако недай си боже им се случи да се напиш подобна тема в тяхна чест.

Лично аз ако гушна букета, не мисля, че някой от моите близки и приятели ще бият барабана. А, хората от форума, които евентуално биха разбарали са изрично предупредени да не ми оказват тази чест.

Сигурна ли си че не си била студентка в ПУ"Паисий Хилендарски и не си решила да се изгавриш с преподавателя си по международно право,понеже не ти е отвърнал на чувствата?

Нео, не съм помирисвала български университет през живота си (и слава Богу). Миличък, знам че си поклонник на Стефан (или както му е името), но овладей се малко. Ако ти е много трудно, пиши му любовни поеми на лични. Знам, знам, той е най-великият духовен учител на света. С непоправими психически отклонения, или поне в нета е така. ЗА затваряне! Темата стана поле за изява на хора склонни към просташки лични нападки.

П.П. И тъй като Нео изведнъж толкова убедено каза, че Стефан е бил преподавател в ПУ (как разбра?), мисля си вече, че е едно от алтер-еготата на Стефан или някой от антуража му. Изказванията им намирисват на една и съща откачалщина винаги.

П.П.П. И вземете наистина затворете темата, защото само доставяме удоволствие на този луд и неговите поклонници, след като се подигра с чувствата и загрижеността на хората. Бих му баннала и айпито и всички айпита, от които се обажда. До дупка. (Извинявам се, че раздавам съвети)

А това момче Румен наистина е изчезнало,в неизвестност е от 21.07.

1118908_orig.jpg

Може да му разпространим снимките - вместо да чукаме клавиатурите в сапунки

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=90560

съгласна съм с haidukpikaso човека е бил талантлив и си струва да се опитаме да помогнем за намирането му :rolleyes:

dindi, и аз си мислех за смяна на заглавието със "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени", но това ще служи само за подхранка.

Може да се разсъждава и на близки до това теми, като например за ексхибиционизма, но колко ли по-сериозна ще бъде тя...

съжалявам за него,но не мога да помогна по случая....Едва ли някой вече може......

И колата му и тя се е изпарила-у небитието

Така ли

sad.gif

Според мен темата трябва да отиде в небитието. А що се отнася до предложението да се дискутират такива въпроси, късаещи поведението на такива хора, причините за това им поведение и т.н. - да, би било полезно. Но няма ли да е по-добре да е в нова тема и всичко да започне начисто?

Просто ти си човека най контактувал със извършителите на деянието,съответно е най вероятно да си съучастничка......

Логиката е желязна и основаваща се на неоспорими факти. Велик двигател е човешката глупост. Единствената причина изобщо да знам нещо за въпросната Елисавета е, че Стефан ме тероризираше от нейния акаунт до степен такава, че го заплаших с полицията. Единствената причина да се свържа с нея беше, че се разчувствах и си помислих да не му се е случило нещо (и най-големият луд заслужава малко съчувствие).

Има хора наивни, които могат да се вържат на нещо такова. Но има и хора злобно глупави, на които каквото и да кажеш, ще го изкривят да им пасне на сбствения тесничък мироглед. Винаги съм подозирала това за Нео като гледах как се прекланя пред глупостите на лудия, но ми се доказа окончателно от последния пост.

Дълбоко съжалявам, че изобщо нещо писах по този въпрос. Изкараха ме извършител, лъжец, съучастник и кво ли не. Хора, спрете се малко. Ако нямате какво да правите, излезте на разходка и не плюйте по форумите. По улицата на Българията, от която си тръгвам, има достатъчно злобни плюещи - насочете си усилията натам или изобщо се опомнете. Станах обект на селски одумвания и махленски скандали - каква невероятна гадост.

Обучението на глупаците води до гняв, не до вътрешен мир. Така пише във Ведите. Вслушвам се в тях и оставям плюещите в калта им.

Просто е .Искат любов и внимание което не са получили навреме! cool.gif Може като скърбим за тях сме като неоБходимата им доза която ще им даде временно задоволство. cool.gif

Да, така е. Но това е доста опасен и извратен начин да искаш любов и внимание. Този случай ми доказа за пореден път, че липсата на внимание и любов към едно същество може да доведе до невероятни последици, които засягат доста хора. Даже не искам да ги споменавам дори като примери, за да не задвижа нечие болно съзнание. Тази тема не трябва да се затваря именно за да е като един удивителен знак за това на какво могат да са способни нечии болни умове, независимо от причината за тяхното разболяване.

N e o - искаш да кажеш,че Азбуки и Стефан са спретнали шегичката ли ;)

Против съм да се затваря темата,искам се разбере кой

е замесен в историята(ако е възможно изобщо)

.........

N e o - искаш да кажеш,че Азбуки и Стефан са спретнали шегичката ли ;)

:hush::yanim::whist::lol6:

angry.gif

Единият луд рече на другия и се почна еднааааа biggrin.gif

Между другото, да ви намекна, че има хора на тоя форум, които все пак ме познават лично. Да не стане смешно най-накрая, че който се смее последен, той се смее най-добре, както знаем.

Ако не сте прекалено луди, приемам и лични срещи на по бира - за да ви мине параноята и да се успокоите де. Във всеки случай преди да сте изписали поредица от глупости пак.

Ех,Азбуки,тук всеки е заподозрян :whist:

Аз лично не мисля,че си способна на плоски шеги,

но знае ли човек ;)

Да дойде Нео да обясни с подробности неговата теория,

той реши фарса за себе си,аз-не.

пп не рискувай с подобни покани,не се знае дали ще се

прибереш(жива) след срещата laugh.gif

Мисля, че достатъчно глупости са се изписали тука.

Темата е милиони пъти по-смислена от тази, която току що докладвах.

Това, че има хора, които не могат да комуникират и да изложат мнението си нормално, е друга бира.

Поучителна е тази тема не за мен, а за децата, които сега са тук и тепърва ще влизат. Нека им бъде като предупреждение какво може да видят в нета и какви хора се мяркат.

Иначе по темата можем да дискутираме нормално още много, много време. Аз лично се учудвам защо пишещите в оня раздел с религията не са започнали една нормална дискусия относно техния...хм...техния "колега" бих се изразил и неговото поведение тук, в скайп и навсякъде. А точно те започнаха в тази тема да се нападат и да се обвиняват.

Все пак не забравяйте, че някои от вашите деца могат да "пострадат" от някой такъв Лумпи.

Гласувах с Не поради гореизложените съображения.

Защо просто не смените заглавието? Темата би била много полезна ако се промени същността й. Ако вместо да дъвчем Стефан, та Стефан, а се замислим върху самата поява на такива хора и нуждата им от подобни изяви, наистина би се получила интересна дискусия.

Другото интересно е как хората реагират на подобни теми.

А, още по-интересно ми е колко от нас биха се съгласили ако недай си боже им се случи да се напиш подобна тема в тяхна чест.

Лично аз ако гушна букета, не мисля, че някой от моите близки и приятели ще бият барабана. А, хората от форума, които евентуално биха разбарали са изрично предупредени да не ми оказват тази чест.

Гласувах с Против.Аз също съм на мнение,че темата би била полезна,ако се видоизмени.

Аз лично се учудвам защо пишещите в оня раздел с религията не са започнали една нормална дискусия относно техния...хм...техния "колега" бих се изразил и неговото поведение тук, в скайп и навсякъде. А точно те започнаха в тази тема да се нападат и да се обвиняват.

А ти какво правиш?

П.П. Аз съм за затваряне на темата, поради простата причина че не изпълнява никаква друга функция освен да подхранва егото на някои хора, подиграли се с чувствата на другите за иначе сериозни неща, и да служи за поле за изява на разни не много положителни личности или да кажем на техни не много положителни тенденции. Останалата част от форума гледа сеир, което също не е похвално. (Между другото, това много ми прилича на разни разпространени негативни модели, които наблюдавам все по-често в българското общество, ама да не се впускам тук в подробности. Поради любовта към заяжданията и сеира е чудо в днешно време двама българи да се разберат помежду си, а в обществото ни има почти единствено и само разделение. Една малка кочинка, в която всички казват грух, а останалите слушат прасешки концерт.... ей-сега ще ме обвинят в липса на патриотизъм ;) )

Къде е ползата? Освен и децата ни да почнат да казват грух и да се валят в помията? Все си е друго...

Гласувах с Против.Аз също съм на мнение,че темата би била полезна,ако се видоизмени.
Добре де, кой чакате да ви я видоизмени? Динди започна, ами продължете. Едва ли модератор ще седне да я чисти тази тема. Начина е да я поведете в друга насока. Придайте и смисъл, а не да правите сравнения с по-глупави и по-умни теми или с обвинения от кой раздел са най-големите спамъри.

Нямам идея защо някой ще симулира смъртта си. Ако искам да избегна някого просто ще си сменя ника и ще се скрия зад прокси. Този Стефан Чолаков не го знам, поразрових се из нета и чичо гугъл ми каза, че е 64- годишен кандидатстудент. Това обаче ми се струва, че е съвпадение с имената. Не ме интересува, но понеже всички тук сме големи ПСИХОлози, ами да го анализираме тогава.

Аз няма да имамнищо против, ако някой съощи че съм гушнала букета. Споменава на кратко малко факти като дата, час и място... и който иска нека дойде да пророни сълза или да се изхрачи... ич няма да ми пука. Уважението е важно, но е по-ценно ако се паказва и го получаваш докато си жив. За мъртвите то се знае... или добро или нищо.
А ти какво правиш?

И къде те нападнах? Къде настъпих друг, освен въпросния Лумпи и колежката му "Елисавета"? Напротив. Даже опитах да спра 1-2-ма от вулгаризми и простащина излишна.

Или това, което си подчертала възприемаш така?

Ето заради такива постове темата се опорочава и е готова за затваряне.

Къде е ползата? Освен и децата ни да почнат да казват грух и да се валят в помията? Все си е друго...

Един тъп въпрос.

Имаш ли дечица, които са над 1-2-3 годишни, които ползват интернет?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.