Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стефан Чолаков

За или против затварянето на темата 81 гласували потребители

1. 1. За или против затварянето на темата сте ?

• За
      53%
      38
    • Против
      35%
      25
    • не ме интересува-модераторите да правят каквото си искат
      11%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Бях решила да не пиша тук починал или не личността на Стефан няма да я обсъждам, не съм си комуникирала с него и съм чела много малко от написаното от него и общо взето не ме вълнува. За първи път, обаче откакто съм тук виждам подобна зверска тъпота, то едни в негова чест не пускаха музикални поздравчета, други ги удари музата, трети не спираха да питат: Ама какво, ама къде, ама защо, ама как? Направихте си една циркаджийска седянка, която показва, че ви липсва елементарно уважение и достойнство.

Що се отнася до начина по който е починал и там изписахте купчина глупости.

"Той не се е самоубил, а слязал от влака".

Ама разбира се, докато влака се движи какво ти пречи да слезеш?

Тва е все едно някой да скочи от 10 етаж и друг да каже...

" Той не се е самоубил, искал е да слезне на 1 - вия етаж".

Сигурно и за убийците така ще кажете...

" Ми той не го е убил, просто му е показал как действат огнестралните оръжия".

По-големи безумщини не бях чела...

А това ме разби отвсякъде...

Не приказвай глупости пич....Магьосниците така го правят номера.Магически.Официалните органи духат супата.

Дано да се окажа лош пророк, но май сме свидетели на нова мода в Интернет пространството - едни да се представят за мъртви, а други да се скъсват да им поднасят съболезнованията си.

Вярвайте ми ако мой близък от нечии форум почине последното нещо, което ще направя е да му създам тема и да гледам развоя й. Когато наистина ти пука не си хабиш думите, а си там да държиш ръката на най-близките, да участваш в организирането на погребението(колкото и жестоко да звучи).

Да си правиш "веселото" на гърба на нечии живот или смърт е ******

Бихте ли ми казали защо никой от вас не поднесе съболезнованията си тук...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=92811 (изключение прави Aliah)

Ама, то смъртта на Стефан е къде, къде по-важна от тази на други 140 души нали?

Защо никой не поднесе съболезнования на българката починала там. Защо не поднесете съболезнованията на детето й. Отишло там да се развива, жената сигурно много се е гордяла с него...и със сигурност няма да види сина си пораснал, няма да види какво се е случило с футболната му кариера.

Едно е ясно поне за нея със сигурност знаете че е мъртва.

А не текат дебати "за" и "против".

Да пуснем една анкета ако искате да стане още по-интересно.

Тази тема е гнусна по същността си. Ако се окаже, че Стефан е жив ще даде повод на много други болни хора да се изявяват по същия начин, ако се окаже, че е загинал, ще се окаже, че много хора са проявили неуважение към смъртта му, колебаейки се. И в двата случаи печеливши няма. Единственото нещо, което се прави е да си чешаме езиците за нещо, за което е по-добре да замълчиме. Така, че модераторите нека приемат приятелския ми съвет и не допуснат тук да стават подобни вълнения, всички виждаме как чата тече с пълна сила. И колко е грозно отстрани...

Аз която не съм вярваща не мога да приема подобно отношение към смъртта. Особено от хора, които се пишат християни.

П.П Темата май си дойде в точния раздел.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 327
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• кой се чудеше има ли живот след смъртта? как стои този въпрос при профилите вече е изяснен

Май не можеш да се удържиш, а?

Май или Юни? cool.gif

Май или Юни? cool.gif

Ти кажи, ти си от знаещите, спамерче. :gift:

Наистина.Dindi е абсолютна права.

Темата се заключва до получаване на нова информация по въпроса, а ако получите такава-пишете ми на ЛС .

За сега мога да ви кажа следното :

от 18 август до днес, в "Спешно отделение" на Бургаската МБАЛ не е постъпвал човек с имената "Стефан Чолаков" по никакъв повод .

Дали е имало инцидент със скачане от влак-очаквам информация от Tramway и Censored .

Информация от БДЖ :

Единственият инцидент с човек за периода е на 20.08 при Сточна гара Пловдив, където влакът за Асеновград минава през нарочно легнала на релсите жена.

изт : Tramway

В МВР,на територията на цялата страна няма регистриран нещастен случай или смърт или какъвто и да е инцидент с такова лице.

изт : censored

Смятам темата за приключена.Премествам я в раздел "празни приказки и забава" и я отварям за коментари, тъй като каквото и да кажете от тук нататък-ще си е това-празни приказки и забава.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Каква каша...

А това момиче Дакота е псохопатка

може и тук да е решила да си пусне отровата...

Дали ще разберем

колко тъпо........

Такаааа... biggrin.gif

Станахме свидетели на поредната форумна "смърт"...Само че ние сме от стара коза яре и не се хващаме толкова лесно...Не мога да си обясня защо толкова аматьорски е подходил Стефчо...И оная Дакота във форума на Хулите и тя...Уж била загинала в катастрофа до Любляна...Ами това много лесно може да се провери и отрече. Тук - същата работа - бил скочил от влака... biggrin.gif Ами това също е много лесно за опровергаване...Един съвет към бъдещите актьори,решили да инсценират смъртта си по форумите - избирайте си някаква смърт,която не е публична и е трудна за опровергаване. Примерно инфаркти,разни нелечими болести и т.н.

Относно това доколко изкривен психически трябва да е човек,за да направи такава идиотщина,нещата са ясни...Свят широк,и луди хора по него - бол...

В виртуалния мир имаме невероятна възможност да създадем себе си от нулата. Да се превърнем в каквито искаме да сме, защото досега не сме успели. По този начин ние сме Богове. Дори над тях, защото създаваме самите себе си. Градим миналото, настоящето, бъдещето си. Създаваме родителите си, децата си, прятелите си, света си. Превъплъщаваме реалността, но своята мечтана реалност.

И ето аз съм Бог. Създавам емоции, чувства, любов, омраза, страст, ненавист. Буря в чаша вода.

О! Ред е да създавам Ева от собственото си ребро. Влюбвам се в нея, от пръв поглед. Лошото е, че тя след време придобива известна автономност и дори понякога се обръща срещу Създателя си. Дори се опитва да промени образа, който Той й е дал. Борбата на Творението. Франкенщайн.

Добрата новина е, че има шалтер. Аз съм го създал - мога да го унищожа. Ей така, с пощракване на пръсти. Келнер, сметка моля. Ако То не ме унищожи преди това. Внимавам, но понякога допускам грешки. Разкривам се. Вероятно някоя от тях ще е фатална, но сега не ми се мисли за това. То не е прекалено умно, нали така съм го създал. Никой не обича прекалено умните Творения. То не може да се възползва от грешките ми, защото така е програмирано. Но то не греши. Да се греши е човешко. Ще ти отговоря с въпрос - какво е казал йовковия Петър Моканина в края на разказа "По жицата"?

Погребение наистина имаше. Погребахте потребителското име "Стефан Чолаков". Този потребител пишеше единствено в подфорумите за възвишено-въздухарски теми. В подфоруми софтуер, хардуер никакъв го нямаше. Писва му и решава да си провери рейтинга. Само че живеем в света на Осмото чудо с неблагозвучно име Google. Ей там долу до имената ви на главната страница има бот Google.com, който чака да пръднете и в следващите 10 минути може да видите индексирани в кеша му вашите миризми. То бяха клетви, проклинания, скубане на коси (актрисите могат да си спомнят препрочитайки назад в темата), да но на мен не ми се спеше и чаках някой да запали огъня на съмнението. Азбуки показа трезво мислене и това ми даде ръчка. Близо половин час ровех в бг страници по (регионални) вестници, БДЖ. Логично да бъда презрян от Elisaveta от този миг. Има нет етикет, има правила на форума, който аз не престъпих. Създала тема - ще търпи опозиция, още повече ми бе пох какво ще мисли за мен. Лично й/му препоръчвам да си смени диетолога, ако изпитва проблеми с целулита, но това друга тема.

Включването на Censored ме накара да потъркам ръце от удоволствие и това укрепи моя лагер. Нови потребители се включват с своите съмнения и настъпва утро, в което Elisaveta прави "Последна активност: Днес в 08:26ч.".

Това си ми бе на устата, но заключиха темата и когато я отключиха аз пих чаша шампанско.

Кой е истинския Стефан Чолаков, не този от kaldata.com, 'дето ви каза да го духате в последния си пост. Онзи е реален и пише с ник своето име Стефан Чолаков. той е на 57г. Живее в Швеция и плюе яко срещу САЩ, турците и с особена ярост срещу евреите. Стилът и форматирането при него са на ниво примат. Умрелият Стефан Чолаков му е допаднал онзи малоумник и решил да се подвизава така. Свещи му палихте, че и поеми му посвещавахте, та на всичко отгоре до края на живота си. Да ба де, само след едим месец щяхте да се чешете с въпрос "кой пък бе този?".

Само не разбрах Neo каква роля игра в динамичния филм, но съм наясно, че не съм "Скъпо другарче" на човек без да го видя в реалния свят. Кафява точка има от мен.

Интернет зависимост е факт от 1994г и тя все повече се разпростира като епидемия.

f_inetm_7789cfe.jpg

Стефан Чолаков

В виртуалния мир имаме невероятна възможност да създадем себе си от нулата. Да се превърнем в каквито искаме да сме, защото досега не сме успели. По този начин ние сме Богове. Дори над тях, защото създаваме самите себе си. Градим миналото, настоящето, бъдещето си. Създаваме родителите си, децата си, прятелите си, света си. Превъплъщаваме реалността, но своята мечтана реалност.

И ето аз съм Бог. Създавам емоции, чувства, любов, омраза, страст, ненавист. Буря в чаша вода.

О! Ред е да създавам Ева от собственото си ребро. Влюбвам се в нея, от пръв поглед. Лошото е, че тя след време придобива известна автономност и дори понякога се обръща срещу Създателя си. Дори се опитва да промени образа, който Той й е дал. Борбата на Творението. Франкенщайн.

Добрата новина е, че има шалтер. Аз съм го създал - мога да го унищожа. Ей така, с пощракване на пръсти. Келнер, сметка моля. Ако То не ме унищожи преди това. Внимавам, но понякога допускам грешки. Разкривам се. Вероятно някоя от тях ще е фатална, но сега не ми се мисли за това. То не е прекалено умно, нали така съм го създал. Никой не обича прекалено умните Творения. То не може да се възползва от грешките ми, защото така е програмирано. Но то не греши. Да се греши е човешко. Ще ти отговоря с въпрос - какво е казал йовковия Петър Моканина в края на разказа "По жицата"?

Погребение наистина имаше. Погребахте потребителското име "Стефан Чолаков". Този потребител пишеше единствено в подфорумите за възвишено-въздухарски теми. В подфоруми софтуер, хардуер никакъв го нямаше. Писва му и решава да си провери рейтинга. Само че живеем в света на Осмото чудо с неблагозвучно име Google. Ей там долу до имената ви на главната страница има бот Google.com, който чака да пръднете и в следващите 10 минути може да видите индексирани в кеша му вашите миризми. То бяха клетви, проклинания, скубане на коси (актрисите могат да си спомнят препрочитайки назад в темата), да но на мен не ми се спеше и чаках някой да запали огъня на съмнението. Азбуки показа трезво мислене и това ми даде ръчка. Близо половин час ровех в бг страници по (регионални) вестници, БДЖ. Логично да бъда презрян от Elisaveta от този миг. Има нет етикет, има правила на форума, който аз не престъпих. Създала тема - ще търпи опозиция, още повече ми бе пох какво ще мисли за мен. Лично й/му препоръчвам да си смени диетолога, ако изпитва проблеми с целулита, но това друга тема.

Включването на Censored ме накара да потъркам ръце от удоволствие и това укрепи моя лагер. Нови потребители се включват с своите съмнения и настъпва утро, в което Elisaveta прави "Последна активност: Днес в 08:26ч.".

Това си ми бе на устата, но заключиха темата и когато я отключиха аз пих чаша шампанско.

Кой е истинския Стефан Чолаков, не този от kaldata.com, 'дето ви каза да го духате в последния си пост. Онзи е реален и пише с ник своето име Стефан Чолаков. той е на 57г. Живее в Швеция и плюе яко срещу САЩ, турците и с особена ярост срещу евреите. Стилът и форматирането при него са на ниво примат. Умрелият Стефан Чолаков му е допаднал онзи малоумник и решил да се подвизава така. Свещи му палихте, че и поеми му посвещавахте, та на всичко отгоре до края на живота си. Да ба де, само след едим месец щяхте да се чешете с въпрос "кой пък бе този?".

Само не разбрах Neo каква роля игра в динамичния филм, но съм наясно, че не съм "Скъпо другарче" на човек без да го видя в реалния свят. Кафява точка има от мен.

Интернет зависимост е факт от 1994г и тя все повече се разпростира като епидемия.

f_inetm_7789cfe.jpg

Стефан Чолаков

Щом не искаш да си ми другарче,нямаш кахър.Кафявата точка можеш да си я залепиш където ти е угодно. Утре ще се обадя отново в Пловдив и се надявам отново да ми кажат същото.Предпочитам тъпа шега пред безумна постъпка.Нямам роля във филма,просто повярвах защото да ме извиняват тъй наречените капацитети,ама не всичко го има в сводките и гугълчето.....Както и преди ви казвах,наше село не е на картата изобщо. cool.gif

тъй наречените капацитети,ама не всичко го има в сводките и гугълчето.....

Ако визираш мен с термина "капацитет", малко си объркал нещицата.

Това, че имам възможност да науча това, което ме интересува и да го споделя с вас, изобщо не ме прави капацитет.

А твоя сарказъм и умишлени груби нападки са меко казано излишни.

Ти на кой и какво се опитваш да докажеш в тази тема сега?

Хайде ти или тази Елисавета дайте някаква сламка. Един телефон - негов или на родителите му. Един адрес. Едно ЕГН или един номер на лична карта.

Ако ви стиска и ако искате да докажете, че нещата, които говорите са така.

Иначе всичко отива точно в този раздел, където е темата в момента.

Стиска ли ви аз да докажа, че нещата, които бърборкате тук с въпросната "жена" са истина?!?!

Ако и сега ти и тя (толкова се съмнявам това име Елисавета да е жена...но това е друга тема) завъртите отговора си в стил "мижи да те лажем", ясно е за какво става дума.

пп.И неговото айпи ми върши работа.

На вас също ще свърши.

Trichocephalus

За сега мога да ви кажа следното :

от 18 август до днес, в "Спешно отделение" на Бургаската МБАЛ не е постъпвал човек с имената "Стефан Чолаков" по никакъв повод.

Мога да кажа същото, защото направих проучвания още вчера. И не само там, а и в хирургичните отделения в МБАЛ-овете в Бургас, също и в реанимацията на голямата болница там.

Зачетох се в постовете на Елисавета и мисля, че зад това име се крие самият Стефан.

Не смятам да правя коментари. Но, каквото и да било, най-важното е, че Стефан е жив и все още може да му се помогне. Защото...

"Най- красивото създаваме докато дишаме и във вените ни тече топла кръв."

А със смъртта шега не бива! Нито с хората по този зловещ начин...

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Спорен е въпросът дали изобщо въпросният потребител се казва Стефан Чолаков или това е само никнейм...Някой от вас познава ли го лично? Съмнявам се...Това е удобството на уеб пространството - можеш да си изградиш какъвто си искаш образ,а после и да го разрушиш...За мен потребителят "Стефан Чолаков" е мъртъв - едва ли някога ще го видим отново с този профил тук,не и след това,което направи. Зад този никнейм може би се крие някой Пешо или Гошо,който ще се завърне тук с друг профил и ще започне да гради друг образ...

А че темата е партенка,разбрах много бързо по постовете на "Елисавета"... biggrin.gif Аматьорска работа...

Ае стига с тоя фарс ве!

Както Стефан е "умрял", утре ще вземе да му хрумне да възкръсне и хоп ще се изтъпани в темата и ще ни направи на клоуни като каже: "Хилоу". Как до сега не представихте доказателства, за смъртта му, погребение и т.н. Защо не го направихте?

Защото всичко просто някои хора гледат много филми и когато правят глупости им е по-приятен за живеене живота. Аре моля ви се, толкова ли нямате по-важни грижи, а се занимавате с хлапашки работи.

Цялата тема е една голяма простотия измислена от някакъв болен мозък, не мога да разбера каква е причината модераторите още да я държат и да не бъде изтрита, тука се превърна в някакъв сеир вече, то бива да има свобода ама то вече всеки си прави каквото иска.

Абе интересничко си беше...Аз много се забавлявах с тази тема... biggrin.gif На всичкото отгоре е и поучителна...

Абе интересничко си беше...Аз много се забавлявах с тази тема... biggrin.gif На всичкото отгоре е и поучителна...

Или пък дава идеи?

Елисавета, с която говорих по телефона определено не беше Стефан, освен ако зад името Стефан не се е криела винаги жена (малко вероятно). За мен историята също е странна. Повярвах основно защото говорих с жив човек по телефона, който сам се чудеше дали е възможно майката на Стефан да го е излъгала. И гласът беше женски.

Наистина не знам какво да кажа, но мисля, че Елисавета поне може да я плюете по-малко. Изглеждаше ми откровена по телефона, но хора всякакви. Един Господ знае кой как и за какво е излъгал, но май Стефан най-много го е правил.

Странен свят.

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Аз пък си мисля, че темата е добре да постои, за да видят всички какви неща се случват тук-там и до къде може да паднат някои хора.

Нали се сещате какво се получава, ако същия този Лумпи (аз така ще го наричам) е предизвикал волно или неволно някакви чувства в някое девойче, което ако е по-чувствително ни е ясно как ще понесе тази "новина"...

Също можем да поразсъждаваме върху факта какво кара някои хора като Лумпи да забравят факта, че от другата страна на мониторите стоят хора, които мислят, чувстват, плачат, смеят се, самообвиняват се (както видяхме такива хора в тази тема) за смъртта или болката нечия и т.н.

Това разбира се е само примерно.

Мога още доста да изпиша, но за сега спирам. Ако екипа реши да просъществува тази тема, тогава ще поговорим.

Елисавета, с която говорих по телефона определено не беше Стефан, освен ако зад името Стефан не се е криела винаги жена (малко вероятно). За мен историята също е странна. Повярвах основно защото говорих с жив човек по телефона, който сам се чудеше дали е възможно майката на Стефан да го е излъгала. И гласът беше женски.

Наистина не знам какво да кажа, но мисля, че Елисавета поне може да я плюете по-малко. Изглеждаше ми откровена по телефона, но хора всякакви. Един Господ знае кой как и за какво е излъгал, но май Стефан най-много го е правил.

Странен свят.

Извинявай за въпроса, но ти въпросната дама познаваш ли я лично? Виждал/а ли си я някога или просто тук ти пусна на ЛС един номер и се чухте?

Ама ако искаш не ми отговаряй.

Няма проблем.

Имах предвид шибаната специфичност на темата, а не друго. Плюс това гледам, че сценария продължава. Ще обясня какво визирам, за да не се тълкува погрешно.

Въпросната авторка на темата адски многозначително подхожда още от първия пост, без да дава никаква конкретика и нищо съществено не казва. Няма да цитирам, защото няма смисъл. Поднася ни на час по лъжичка къде с нейно участие, къде чрез някой друг. Затова и попитах azbuki, дали лично я познава или за него/нея е просто един глас. Защото такива "гласове" аз мога да подсигуря тутакси и то толкова добре подготвени по темата, че свята да му се завие на всеки, който се обади.

Всъщност с удоволствие ми иде да го/ги предложа тия всички за доживотен бан, но пък в същото време ми е интересно до къде ще стигнат, а и бана от тук няма да ги спре да си разиграва/т сценариите из други форуми.

Ей такива работи некви си.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Странен свят.

Коя майка би излъгала за подобно нещо?

Е то си е пределно ясно,че авторката на темата е вътре в сценария...

Видно е и от самолет... laugh.gif

Невероятен фарс!!! Подобни игри, шеги и закачки са подигравка с човечността на хората...има нещо интересно обаче, днес докато четях някои постове и то е как нещо като това кара хората да проучват, разследват...поучително! Като трейнинг, не дай боже ни притрябва в реална ситуация.

има нещо интересно обаче, днес докато четях някои постове и то е как нещо като това кара хората да проучват, разследват...поучително!

Аз мога да ти отговоря за себе си защо направих тази проверка в полицията. За другите не знам.

Ако искаш, разбира се.

Защото такива "гласове" аз мога да подсигуря тутакси и то толкова добре подготвени по темата, че свята да му се завие на всеки, който се обади.

О, а в България "гласове" дето да ти вземат акъла колкото щеш!!! Пример - организирана група, която използвайки психологически методи на въздействие се представя на роднина в беда (прегазил дете, бутнал жена и т.н. и срещу съответната сума предадена на майор от полицията да се спаси от наказанието) или съобщава за член от семейството пострадал и в болница, за да измъкне пари от хората, чиято най-нормална реакция е да се паникьосат и да не мислят в дадения момент. Аз записи на такива имам хиляди...Профила не напомня ли нещо?

Аз мога да ти отговоря за себе си защо направих тази проверка в полицията. За другите не знам.

Ако искаш, разбира се.

Да, да! С най-голямо удоволствие! Както вече споменах на друго място това ми е професионално изкривяване, създаване на профили на измамници и куп други да не се впускам в подробности.

Нали се сещате какво се получава, ако същия този Лумпи (аз така ще го наричам) е предизвикал волно или неволно някакви чувства в някое девойче, което ако е по-чувствително ни е ясно как ще понесе тази "новина"...

Също можем да поразсъждаваме върху факта какво кара някои хора като Лумпи да забравят факта, че от другата страна на мониторите стоят хора, които мислят, чувстват, плачат, смеят се, самообвиняват се (както видяхме такива хора в тази тема) за смъртта или болката нечия и т.н.

Мда.Ако е шега,то е доста жестока.

Преди 3 год.се самоуби приятел....

От първия пост на тази тема пак преживях всичко,

провалих си уикенда,цяла нощ мислих

защо,защо,защо...............

Нито ми е весело,нито забавно

Елисавета ми писа ЛС,нищо конкретно....

Дано се включи.

Като се има в предвид какви ги е забърквала Дакота....

Тя и по тел. е говорила с админи...не можем да предполагаме

до къде може да стигнат хора с явни психични отклонения.....

В Пловдив не може да не се разчуе,ако е починал млад човек....

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.