Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Аз така и не разбрах, че ъпдейт.. Проблемите продължават и много дразнят, след като се опитам където и да е да се логна ми се появява ерор от сорта на

Сертификатът за сигурност на сървъра още не е валиден!

Помагайте!

Редактирано от KaLiMaNsKiq (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

"+" е премахнато умишлено и не е бъг, поне такава е информацията зя сега, предполагам, ако не се хареса масово ще го върнат, както направиха с менюто настройки във все още новите бета версии.

Не ми излиза темата на

Google Chrome, затова ще питам тук. Как да си направя Хрома да ми показва 9 прозореца, като тук, а не традиционните 8 / два реда по 4/ ? То може би има опция и за още повече прозорци, но на мен не ми е известна.

post-89840-0-37697800-1328890229_thumb.j

Не мога да разбера защо не си приведете хрома във този вид.

Публикувано изображение

Идеятя е тази, слагаш си всички сайтове и след клик на този който ти трябва и си там.А и не ти трябват никакви плюсчета.

Този трик само при 7 ли става или може и на XP и как го правиш?

Ами аз съм и със двете ОС и при двете е същото. Ами във общи линии е така: Кликаш горе на гаечният ключ и избираш отметки. Слагаш отметка на => Показване на лентата на отметките. Ще ти се показва папката => други отметки. От тук нататък след като си влязал във любимия си сайт и ти харесва и и искаш да го запомниш, кликаш със десен бутон върху други отметки и избираш добавяне на страница. Най от горе двете полета трябва да са попълнени , става въпрос за име и за URL адрес и ОК.Вярвам че ще се справите, ако не пишете.Едно допълнение . Ако си направите и синхронозция вече дори и да преинсталирате ОС и натиснете синхронозация всичко което сте запаметили ще ви се възстанови.Даже ако сте на друг комп и искате да влезете във вашият акаунт със вашите отметки можете да го направите.

Мерси,ще се справя ! Току що го направих,наистина Chroma е много удобен за ползване по този начин. Благодаря!

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Здравейте, 2 проблема имам: 1) От известно време не ми излизат "най-ползваните" сайтове, които се показват, като отвориш нова страница. Как да го оправя, за да ми излизат? http://i44.tinypic.com/343ovow.jpg 2) Въпреки че съм отбелязала да ми се запази паролата и да влиза в профила ми автоматично като отворя сайтове като фейсбук или ютюб, пак ми излиза да си въведа мейл и парола, което е много дразнещо и бавещо. Проверих дали не е от бисквитките във CCleaner, но не е. Идеи?

Добър вечер 5 дни го търпя това затваряне на браузъра , но след като не се управи от самосебе си реших да пиша тук да се опитаме да отстраним това недоразумение ето видео с проблема

докато си браузвам и си гледам нещо или играя игра в браузъра и се опитам да отворя нещо да разгледам или в ютуба или където и да е понякога се затваря браузъра

след , като го пусна пак се затваря нямам си на идея от какво може да е

http://vbox7.com/play:d47ee74022

Добър вечер 5 дни го търпя това затваряне на браузъра , но след като не се управи от самосебе си реших да пиша тук да се опитаме да отстраним това недоразумение ето видео с проблема

докато си браузвам и си гледам нещо или играя игра в браузъра и се опитам да отворя нещо да разгледам или в ютуба или където и да е понякога се затваря браузъра

след , като го пусна пак се затваря нямам си на идея от какво може да е

http-~~-//vbox7.com/play:d47ee74022

И аз го имам същия проблем както си работи и се затваря сам.И не зная как да го оправя...ако някой наистина знае как се оправя този проблем да сподели.

Missing file error. - Unable to find locale data files - Please reinstall." След ползване на функцията Систем Рестор за Windows XP ми дава тази грешка за съжаление не мога да дам снимка в момента при опит за деинсталиране и инсталиране наново същата работа,дава че браузера е инсталиран и като река да го стартирам пак същата грешка друго освен отново Систем Ресторе може ли да се направи?

деинсталрайте заедно със закотвените папки в потребителския профил и/или където там ги е набучил google след което използвайте srware iron или chromium в портабле вариант

деинсталрайте заедно със закотвените папки в потребителския профил и/или където там ги е набучил google

след което използвайте srware iron или chromium в портабле вариант

Да разбирам че няма да мога да ползвам вече Chrome ли?

е не, като му премахнете всички скрити папки пак можете да си го инсталирате просто намирам srware iron/chromium в portable вариант за много по-удачен избор а и на практика са същите

Здравейте,след изтриването на скрити папки се инсталира без проблем,но има друго,задал съм в опциите да ми предлага паролите да бъдат запазени като вляза в някой сайт,но въобще не ми показва предложението,на какво може да се дължи....? Дали преди време не съм задал да не се запазват никога и затова да е така,нямам спомен...имате ли някакви идеи? Благодаря!

мне, просто хром няма откъде да ги вземе (след като са изтрити скритите папки) ако е пусната синхронизация има начин да се изтеглят...ако синхронизацията работи по този начин де, хром не ми е основен браузър и не мога да гарантирам за това

Май не обяснявам правилно,не че не попълва пароли,а не ми предлага да запази такива,аз нямам запазени пароли,до сега не съм ползвал тази функция и реших да я пробвам...

аха, ясно, моя грешка

не мога да ти кажа, при мен има отметка и помни паролата

като влезеш в опциите на

сега като гледам опциите от Manage saved paswords показва и запаметените пароли, и сайтовете за които никога няма да помни пароли - предполагам че можеш да премахнеш от този списък сайтовете които искаш да запаметяват

доб.: да, можеш да ги махаш от там, сега проверих във FAQ на google

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

hi-днеска си пускам лаптопа и гледам на google chrome иконата картинката я няма Публикувано изображение как да я оправя,че така седи много мангасарско кат го гледам така

hi-днеска си пускам лаптопа и гледам на google chrome иконата картинката я няма Публикувано изображение как да я оправя,че така седи много мангасарско кат го гледам така

десен клавиш, properties, change icon

тва нещо не мога да го намеря change icon

тва нещо не мога да го намеря change icon

Сигурно за това става въпрос -

post-89840-0-01207000-1330413520_thumb.j

http://store.picbg.net/pubpic/DC/34/d170eea95b86dc34.jpg

Не знам как да опиша проблема.. изкарва ми го много често ,а както се вижда е отворен само един фейс.. Преди не ми правеше такива мизерии .. Това е Google Chrome Portable версия ,но не вярвам да е от това.. все пак някакви предложения как да го оправя ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.