Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Като го изтеглиш от официалния сайт проблема изчезва.

Изтеглих го от официалния сайт и проблема изчезна :beer:

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 448,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Според мен Google Chrome е най - добрият . Ползвам го вече 2 години и съм доволен :)

След като обнових с най-новата версия на браузъра.... Както си стоя във Facebook и страницата ми замръзва, не мога да направя нищо. Ако дам рефлеш си върти постоянно и нищо. Преди съм нямал такива проблеми... :no-no: Някой знае ли дали е от версията, ако е така веднага връщам на по-стара... :(

мне, фейсбук просто вече е твърде тежък а и флаша допълнително усложнява ситуацията а качеството на изработка на мухъл хром няма много общо

След като обнових с най-новата версия на браузъра.... Както си стоя във Facebook и страницата ми замръзва, не мога да направя нищо. Ако дам рефлеш си върти постоянно и нищо. Преди съм нямал такива проблеми... :no-no: Някой знае ли дали е от версията, ако е така веднага връщам на по-стара... :(

При мен нещата седят по същия начин относно Facebook. Предполагам ще го коригират в следващите версии.

Използвам основно хром, но днес като кликнах върху иконата не се отвори, а ми показа прозорец с грешката, че някакъв .dll файл липсва или е увреден и трябва да деинсталирам и инсталирам наново хром.Това и направих- деинсталирах го успешно, но когато се пробвах да го изтегля и инсталирам отново(от google.com/chrome) само започна да се тегли и изписа, че тегленето е неуспешно и че ще пробва пак и това 100 пъти... рестартирах лаптопа, също така пробвах и с изтеглен вече хром, но пак същия прозорец се появи и изписа същото.. Windows 7 е операционната система, модела лаптоп е HP ProBook 6360b, Intel core i5 процесор, ако трябва още някаква информация, давам :)))

Използвам основно хром, но днес като кликнах върху иконата не се отвори, а ми показа прозорец с грешката, че някакъв .dll файл липсва или е увреден и трябва да деинсталирам и инсталирам наново хром.Това и направих- деинсталирах го успешно, но когато се пробвах да го изтегля и инсталирам отново(от google.com/chrome) само започна да се тегли и изписа, че тегленето е неуспешно и че ще пробва пак и това 100 пъти...

рестартирах лаптопа, също така пробвах и с изтеглен вече хром, но пак същия прозорец се появи и изписа същото..

Windows 7 е операционната система, модела лаптоп е HP ProBook 6360b, Intel core i5 процесор, ако трябва още някаква информация, давам :)))

Ето ти stand alone инсталатор на Хром: http://dox.bg/files/dw?a=93b8dcc8bd

Здравейте Със уиндоус 7 съм и понякога използвам интернет експлорър 9 . При влизане в един сайт ми се предлага да инсталирам плъгина- гугъл хром фрейм за интернет експлорър за да могат да се използват по-пълно новите уеб технологии! Чета хубави отзиви в интернет ,но искам да попитам: Имали ли сте някакви проблеми със този плъгин за ИЕ9 -прави ли някакви конфликти или някакви допълнителни проблеми ?

Според мен Google Chrome е най - добрият . Ползвам го вече 2 години и съм доволен :)

Поредното мнение от юзер, който идея си няма защо Мухъл Погром е най-добрият, но повтаря прочетени неща и заучени фрази. А въпросният Мухъл Погром е боклук и половина и ако не се налагаше да го използвам за една определена игра, да съм го разкарал отдавна. И какво му е най-доброто? Че за всеки таб отваря отделен процес, че всеки таб дори и без флаш яде по 30-40 МБ РАМ, а с флаш скача на 500 и Погромът зацикля тотално? И всичко това на фона на Мозилата, която с 8 отворени таба яде между 10 и 50 МБ РАМ, с флаш скача на 60.

При мен нещата седят по същия начин относно Facebook. Предполагам ще го коригират в следващите версии.

Днес пуснаха нова стабилна версия, с коригирани проблеми, но този с Facebook още е на лице. :huh:

Поредното мнение от юзер, който идея си няма защо Мухъл Погром е най-добрият, но повтаря прочетени неща и заучени фрази. А въпросният Мухъл Погром е боклук и половина и ако не се налагаше да го използвам за една определена игра, да съм го разкарал отдавна. И какво му е най-доброто? Че за всеки таб отваря отделен процес, че всеки таб дори и без флаш яде по 30-40 МБ РАМ, а с флаш скача на 500 и Погромът зацикля тотално? И всичко това на фона на Мозилата, която с 8 отворени таба яде между 10 и 50 МБ РАМ, с флаш скача на 60.

Всеки си мнение ;)

Аз съм с Гугъл хром и нямам проблеми от много години,както и в момента с Фейсбук.Забелязал съм че когато в системата има инсталиран Интернет експлорер 8 или 9 -ако той не е по подразбиране се случват странни проблеми и забавяния с инсталираните други браузъри.Това е като един вид несъвместимост,конкуренция между тях, Не забравяйте че дори в актуализациите има такива за сигурност на Интернет експлорер(а за другите няма),които реално забраняват използването или забавят другите браузъри.Целта е да си върнеш браузъра на Микрософт -Интернет експлорер.Аз лично винаги си го забранявам и така се работи перфектно с всички други.

Здравейте

Със уиндоус 7 съм и понякога използвам интернет експлорър 9 .

При влизане в един сайт ми се предлага да инсталирам плъгина- гугъл хром фрейм за интернет експлорър за да могат да се използват по-пълно новите уеб технологии!

Чета хубави отзиви в интернет ,но искам да попитам:

Имали ли сте някакви проблеми със този плъгин за ИЕ9 -прави ли някакви конфликти или някакви допълнителни проблеми ?

Да...поредното забавяне

Едно нещо не мога да разбера, докога хората ще пищят за тази RAM, компютрите се развиват,програмите също,както масово вече комповетв са с 6-8 GB RAM така и новите версии на програмите дърпат повече..съвсем логично и нормално е...аз дето съм само с 2 gb нямам никакъв проблем с Хрома...отвикнете от този критерий,да се ползва малко RAM, не сме 2004 год. а сме 2012. P.S. Също както много хора искат да ползват версия 1 на utorrent и да нямат проблеми...ми трудна работа и при скайп същото...никой няма да се съобразява с нашите слаби машини, те са си наша грижа.

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Здравейте,можете ли да ми кажете как да си импортна паролите от операта към хрома?

Можеш да импиртираш адресите в друг браузър, но паролите за сигурност при първото влизане си ги изисква. Можеш да импортираш адресите в друг браузър, но паролите за сигурност при първото влизане си ги изисква.

Здравейте! Включвам си Chrome и остановявам, че bookmark tab е празен, дава опция Import bookmarks now!! Ами сега... Някакви идеи!? Някой.....

Здравейте ! Търсих, но не открих това, което ми трябва. Затова ще си позволя да питам тук. Търся приставка / адон или нещо подобно за Google Chrome, с което да могат да се свалят клипове от ютуб или вбокс да речем. Имам предвид нещо подобно на Download Helper при Mozilla. Приложението да си е част от браузъра, а не да инсталирам отделна програма за сваляне от типа Доунлоуд Мениджър.

За youtube ползвам ето това http://youtubedownlo....anoniamto.com/ и съм много доволен .Не зная дали става за vbox7 ,по простата причина че ,се намирам в чужбина и зараждането на страниците е ужасно бавно .Дано съм бил полезен .Успех

Ето и един шот ,на предлаганите формати за сваляне на клип .

Новият ъпдейт

The Chrome Stable channel has been updated to 18.0.1025.162 on on Windows, Mac, Linux and Chrome Frame. This release fixes issues including:

Windows

• Facebook page hangs after a while (Issue: 121141)
  • black screen on Hybrid Graphics system with GPU accelerated compositing enabled (Issue: 117371)
Mac

• HTML5 audio doesn't work on some Mac computers (Issue: 109441)

Новият ъпдейт

Време беше, изкара ме от нерви последните дни с това "увисване" в Facebook.

Здравейте. Въпросът ми не е за тук, но моля за помощ. Как да попитам във форума за проблем с гледането на видео с Гугъл Хром? Благодаря и извинявайте. Нов съм.

От известно време имам проблем с гледането на видео с Гугъл Хром. Независимо дали В-бокс, ютюб или другаде. Накъсва и не може да върви нормално. Опитах да инсталирам нов флаш плеър, но ми дава инфо, че имам последна версия в браузъра. С други браузъри няма проблеми, но съм свикнал с Хром-а. Моля, помогнете.

Изчисти си временните файлове и бисквитките.

Инсталирай Adobe Shockwave Player

ПП: Опитай да инсталираш Chrome на ново http://www.google.bg/chrome/index.html?hl=bg&brand=CHNG&utm_source=bg-hpp&utm_medium=hpp&utm_campaign=bg&installdataindex=homepagepromo

Редактирано от androns (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.