Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Ей това нещо ще ме подлуди ей ... Направо се побърквам:

Публикувано изображение

Само при Chrome е така, при Mozilla и IE, Opera всичко е ОК и нямам такива проблеми.

Това им беше, връщам се на Firefox.

Можеш да направиш така че хрома да ползва плеара на Мозила.
  • Отговори 2,8k
  • Прегледи 437,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Я му удрете по една чиста инсталация на Google Chrome Canary и не се занимвайте с глупости! :ph34r:

Ако проблема продължава и там...значи не е проблема точно в Chrome.

Това е най-последната възможна версия,която може да имате. Не може да се зададе като браузър по подразбиране,тъй като е прекалено бъгав,освен ако не се "хакне" - правил съм го.

Инсталира се отделно от основната версия "Side By Side".

Ето обяснение какво по-точно е-и по-интересното е защо са го кръстили Канарче :) - What Google Chrome Canary Is [Technology Explained] Последната му излязла версия е 20.0.1184.0 и се обновява ежедневно - нещо като Firefox Nightly Builds

Ето screenshot.

Я му удрете по една чиста инсталация на Google Chrome Canary и не се занимвайте с глупости! :ph34r:

Ако проблема продължава и там...значи не е проблема точно в Chrome.

Това е най-последната възможна версия,която може да имате. Не може да се зададе като браузър по подразбиране,тъй като е прекалено бъгав,освен ако не се "хакне" - правил съм го.

Инсталира се отделно от основната версия "Side By Side".

Ето обяснение какво по-точно е-и по-интересното е защо са го кръстили Канарче :) - What Google Chrome Canary Is [Technology Explained] Последната му излязла версия е 20.0.1184.0 и се обновява ежедневно - нещо като Firefox Nightly Builds

Ето screenshot.

Бъгав,хакване...я сподели малко повече за това "канарче".Как се държи, впечатления спрямо Chrome?

Помня преди,като го ползвах за малко като основен браузър към версия 12 някъде - значително повече крашваше от стабилната версия... основно при отваряне на много Flash видеа разбира се,както при продължителна и усилена работа (отваряне и затваряне на разнообразни сайтове)... в момента си ползвам стабилният.

За момента няма Release notes за него. http://productforums...ome/Acaz-UJmXQQ

Има за Developer версиите,които са много сродни със Canary, малко по-рядко излизат може би... http://googlechromer...bel/Dev updates

По мои наблюдения основните промени са в потребителския интерфейс и на страницата chrome://plugins се добавят нови експерименти.

• 2 седмици по-късно...

От 2, 3 дни при стартиране на Хрома, първо ми излиза следния прозорец на бял фон с текст: "Your profile could not be opened correctly. Some features may be unavailable. Please check that the profile exists and you have permission to read and write its contents." post-312777-0-34706400-1341247666_thumb., като го натисна си се зарежда началната страница нормално, но....забелязах, че не помни вече попълваните форми.

Всичко останало уж е ок. Не съм трил регистри преди това, не съм пипал из ОС-а (Win7 64bit).

Предполагам, че е една преинсталация може би ще го оправи, но как да си запазя фаворитите и от какво може да се е получил този краш?

Опитай първо с един CC Cleaner да видим какво ще стане.

Мислех си го, но от т'ва СиСи такива ядове брах в офиса, че не ми се пипа-затри ми всички регистри на легалната AdobeSuite CS5, че в чудо се видяхме с IT-тата....:)

Публикувано изображение

...то било лесно :)))) tnx :)

Нищо няма да ти затрие. Няма да му даваш да ти пипа регистрите. Целта е да изчисти ненужната информация от браузъра. Понякога това е проблема. А ако проблема ти е това дето е на картинката се оправя с чисто нова инсталация на съответния браузър.

Да, картинката си я копнах от екрана :)..ще се преинсталва явно ..поне си "прибрах" фаворитите, че не бяха малко и са ми важни :)

От скоро ползвам браузъра и започва да ми харесва. Но не разбирам едно нещо защо се получава по следния начин?

Получава ми се следната ситуация когато браузвам форума и някои сайтове...

през Хромчето...

Публикувано изображение

Така излиза през Firefox 14 beta 10...

Публикувано изображение

Къде греша в настрйоките че изкарва файла като строшено изображение?

Eми виж счупеното изображение в горния линк - мозилата го визира като външен линк хрома го дава като строшено иозбражение. Странна работа.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Здравейте, мисля че google chrome има проблем с dns-ите.Защото първоначално страниците се отварят много бавно а поле подстраниците-норвмзално.Опитах дали ще се оправи в режим инкогнито но пак не стана.Моля помогнете(от един-два дена е така)

Според някой мнения на професионалисти съм чувал, че е по добър браузър от Firefox и Опера и аз съм на това мнение зарежда ми по-бързо от колкото Firefox няма голяма разлика, но ви го препоръчвам :)

На мен не жеале да ми отвори коректно сайта на Министерство на отбраната. Дори изобщо не иска да го отвори ако трябва да сме напълно обективни.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

При опит да го обновя ми излиза следната грешка:

Публикувано изображение

Само при мен ли е така?

Извинявам се за късният отговор. Сега видях коментара. И при мен е така, само че когато спра следните сервизни услуги:

http://prikachi.com/images/160/5013160e.jpg

На мен не жеале да ми отвори коректно сайта на Министерство на отбраната.

Дори изобщо не иска да го отвори ако трябва да сме напълно обективни.

На мен ми го зарежда, работи коректно. - цък

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Извинявам се за късният отговор. Сега видях коментара. И при мен е така, само че когато спра следните сервизни услуги:

http://prikachi.com/...60/5013160e.jpg

Хмм не съм спирал нищо.

Хмм не съм спирал нищо.

Сега не мога да разбера, погледна ли дали не са спрени, за да продължа да търся решение. Възможно е да използваш оптимизираща програма, която може да ги забранява.Това го казвам като пример.И каква ти е ОС.

Друг вариант, за който се сещам е да си деинсталираш хрома и да си изтеглиш последната версия. При новата инсталация той ще си оправи проблема.

Няма никакъв проблем! Когато пусна всяка нова актуализация във началото ми изписва подобни работи, обаче аз продължавам да си сърфирам със друг браузър и след няколко часа без да съм го пипал гледам ,че само си се е актуализирало!

Сега не мога да разбера, погледна ли дали не са спрени, за да продължа да търся решение. Възможно е да използваш оптимизираща програма, която може да ги забранява.Това го казвам като пример.И каква ти е ОС.

Друг вариант, за който се сещам е да си деинсталираш хрома и да си изтеглиш последната версия. При новата инсталация той ще си оправи проблема.

Интересно, но при мен тези услуги ги няма: Публикувано изображение

Интересно, но при мен тези услуги ги няма:

Хм. А трябва да я има услугата, иначе няма как да се направи връзка със сървъра. Все повече си мисля че една преинсталация на хрома ще оправи нещата.

Намерих нещо за тази грешка, но нищо конкретно. Обясняват че е трябвало да се стартира браузъра със админ. права, за да се оправи проблема:

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=bg&answer=111996

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.