Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Процесора ти загрява, защото се натоварва на 100%. А се натоварва на 100%, защото обработва голям поток информация, който, щом от няколко дни е така, ми се струва твърде вероятно да е причинен от някое вирусче. Аз съм с Chrome вкъщи и нищо по-различно от обикновено няма при мен, така че проблемът, дето се вика, е във вашия телевизор. За всеки случай, пусни един Firefox със същите табове и сравни положението. Може самия Chrome да има бъг, може и преинсталация на браузера да оправи положението, но ми се струва логично да се пусне една проверка за вируси.

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 437,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Колеги, някой скоро да е усетил нещо нередно с google chrome?

От няколко дни, като отворя 3 страници в Chrome и процесора ми вдига 100+ градуса за нула време!?

В task manager/ processes има около 8-9 процеса на chrome, който черпят по 100к+ рам и са на челните места по ползване на Cpu.

Не мога да си обясня защо!? С Chrome съм от 2+ години и не е правил така!

Машината ми е:

CPU: Intel i5 2.55Ghz - по време на този проблем качва на 2.87ghz (overclock -%)

RAM: 4Gb DDR3 1333mhz

VGA: Intel HDintegrated + NVIDIA® GeForce GT 325M CUDA 1GB DDR3

ОS: Windows 7 SP1 64bit

Някакви предположения за проблема??

Още повече ме притеснява факт-а , че така бързото загряване и охлаждане от ~50 до 100 и... градуса, може да е фатално за спойките и т.н.

Може ли снимка на въпросното отчитане на температура! Впрочем за лаптоп, ако се е задръстил с прахоляк, не е чудно в настоящите жеги да почне да прегрява. Какво е положението с хардуерната акселерация на флаш и други натоварващи процеси в браузерите с използуване възможностите на видео картата(между другото проблема може да е както от страна на браузера така и от страна на Адоби, които ако не се лъжа вече прекратиха поддръжката на Флаш(засега съм сигурен в това само за версията за Андроид, но вероятно и за Уиндоус положението не е особено различно). Да не би да Сте по някаква причина го изключили и/или да е станал проблем с Нвидиа картата и да карате на вграденото Интелско видео?

Не е нормално да вдига такава температура от отворени 3-4 таба. Забелязвам че зачестяват оплакванията тук във форума за проблеми от това естество. При някои проблема се решава с преинсталация на браузера, при други на флаш плеъра. Възможно е прегряването да е причинено и от задръстване с прахоляк.

Ето как се държи без натоварване:

Публикувано изображение

Ето веднага след отварянето на Chrome (Калдата,фейсбук,Сайт за хотели)

Публикувано изображение

След малко ровичкане по сайтове, форуми и т.н. Не отваряни повече от 4 таб-а. :

Публикувано изображение

Лаптоп-а е чисто нов.

Вируси - едва ли.

Защита- Уин, Авира

Прахоляк- няма.

Прави ми го от скоро. Принципно си ровя едни и същи неща- работя, но сега става нещо страаанно!

Редактирано от How_to (преглед на промените)

Човече, не виждам нищо странно в натоварването на машината ти - единственото странно нещо е защо "без натоварване" както казваш, има включени и едновременно работещи 82 (осемдесет и два) процеса ?!

На последния шот има 98 (!!!) процеса. Какво очакваш от машинката ? Махай всичко ненужно, което не ти трябва, само за сравнение ще ти кажа, че при мен с пуснати браузер с 10-ина таб-а, музика, архиватори, офис пакет с няколко документа отворени, антивирусна и т.н. имам всичко на всичко 40 процеса.

Да не споменавам, че при теб даже не е маркирана отметката да се показват процесите от всички потребители.. така че има и още..

Здравейте, Интересуваме има ли начин в Ghrome да добавя няколко линка към специализирани речници и примерно като маркирам дума от десен бутон да избера да я търси в.... един къде си и да може да се превключва бързо между отделните речници-сайтове? В лисицата ставаше от падащото меню на търсачката горе в дясно, но в Chrome няма такова нещо и за това питам ако има къде се намира.

сега под речници имате предвид речник като сбор от думи по даден критерий или търсеща машина като бинг?

иначе същата опция като във firefox има и в Gошо, но смяната на търсачката става единствено от меню settings

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

сега под речници имате предвид речник като сбор от думи по даден критерий или търсеща машина като бинг?

иначе същата опция като във firefox има и в Gошо, но смяната на търсачката става единствено от меню settings

Речник като търсеща машина. Става дума за тези -

http://onelook.com/
http://www.thefreedictionary.com/
http://mycroft.mozdev.org/search-engines.html?name=answers
Да, това с меню настройки го видях, но е дразнещо и мудно лично за мен.

http://cleeki.com/download.html

Изтегли го от линка Download Chrome Add-on - Free (4.0.221.6+, with full configuration) и след това ще ти излезе страница с настройки, откъдето можеш да добавяш и триеш търсачки. (най-долу на страницата)

Chome обаче няма да ти позволи да го инсталираш директно от сайта, за това след като го изтеглиш отвори страницата chrome://chrome/extensions/ , хвани .CRX файла от Download лентата и го провлачи към нея. Само така ще стане.

Намерих май и по-добро, с десен бутон е: https://chrome.googl...pejifljephjabjd

Това е подобно : https://chrome.googl...lmgolijbagmdnfk

A тук и тук даже има още !

Може да пробваш и нещо от тук.

Намерих май и по-добро, с десен бутон е: https://chrome.googl...pejifljephjabjd

Това ми върши работа. Но сега имам проблем с отварянето (зареждането) на една от търсещите машини, линк -> http://mycroft.mozdev.org/jsreq.html/

Показва ми следното предупреждение -

Javascript must be enabled to install a search plugin

If you have installed NoScript, you will need to allow this page to run scripts.

Влезнах в настройки и там е разрешено използването на Java скрипт, не използвам блокиращи плъги за реклами и т.н.

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Та, отново съм аз с проблема със загряването. При току що инсталиран уиндоус 7 и драйвъри, машината постоянно си поддържа по 55-60 процеса. Също така започна да дава проблема на един друг колега, който беше писал тук - зелени/оранжеви квадрати- текстура на целия екран. Ако няма други предложения, ще приема , че проблема е в моя телевизор. Но ако някой има какво да каже...

Та, отново съм аз с проблема със загряването.

При току що инсталиран уиндоус 7 и драйвъри, машината постоянно си поддържа по 55-60 процеса.

Също така започна да дава проблема на един друг колега, който беше писал тук - зелени/оранжеви квадрати- текстура на целия екран.

Ако няма други предложения, ще приема , че проблема е в моя телевизор. Но ако някой има какво да каже...

Колега, темата е "Всичко за Google Chrome". Няма нищо общо питането ти с Google Chrome, така че си пусни една темичка и подробно опиши проблема.

Играя NFS HP2 , Battlefield2 BadCompany, CD3:MW на макс графики и нямам проблеми. Защо пък само при работа с Хром да вдига 100градуса? Щом още пиша тук, значи проблема ми е Chrome!

Играя NFS HP2 , Battlefield2 BadCompany, CD3:MW на макс графики и нямам проблеми. Защо пък само при работа с Хром да вдига 100градуса?

Щом още пиша тук, значи проблема ми е Chrome!

Щом знаеш, че проблема ти е Chrome, защо питаш ? Обяснихме ти вече няколко души твоята ситуация. Няма да се повтаряме по 100 пъти.

...

Също така започна да дава проблема на един друг колега, който беше писал тук - зелени/оранжеви квадрати- текстура на целия екран.

Ако няма други предложения, ще приема , че проблема е в моя телевизор. Но ако някой има какво да каже...

Очевидно проблема не е само в твоя телевизор защото и аз бях писал за този проблем - Цък

Решение до момента не съм намерил също и отговор защо така става, но като се има в предвид

бъговете и недостатъците, които има Хроума, мисля че не трябва да се изненадваме.

Кажете няква програмка подобна на Video Download Helper, защото трябва да слагам Firefox само заради тая програма, понеже не мога да намеря подобна за този браузър, търсих в web магазина и не мога да намеря-трябва ми която може та тегли флаш клипове от всеки сайт и със всякво качество, а не само от youtube, Video Download Helper си беше перфектна, но е само за Firefox

единствения път когато ми се наложи да слагам нещо подобно на хроме ползвах тва: https://chrome.google.com/webstore/detail/lfmhcpmkbdkbgbmkjoiopeeegenkdikp хахаха най-големия ташак е че не бачка в тубата, но аз и без тва отдавна не свалям клипове не се сърдете но идеята на хром е полярно обратна на лисицата - само необходими и достатъчни условия за съществуване без излишни глупости - така че едва ли скоро ще възможностите на лисицата (или опера). ако това стане хром ще се превърне в същото като тях

единствения път когато ми се наложи да слагам нещо подобно на хроме ползвах тва: https://chrome.googl...oiopeeegenkdikp

хахаха най-големия ташак е че не бачка в тубата

Аз я пробвах тая програма, но на някои сайтове не работи и наистина е странно, че не работи на youtube, при положение, че сайта го държи гугъл

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Аз я пробвах тая програма, но на някои сайтове не работи и наистина е странно, че не работи на youtube, при положение, че сайта го държи гугъл

Internet Download Manager.Работи с всички браузъри безотказно!Това е доунлоад менаджер, но има страхотна функция (автоматична) за сваляне на всякакво видео от почти всички сайтове.

Здравейте, от вчера Хром-а води битка с vbox7 и не мога да разбера защо не се понасят..: Публикувано изображение

Никакъв шанс да зареди каквото и да било.С Опера нямам проблем!

Такаа,оказа се че ето тази малка джаджа ми прави мизерийте:

Публикувано изображение

Не знам откъде се взе, но ако не кликна на "Зареждане въпреки това" vbox7 остава в този размазан вид и не може нищо да се гледа.Този проблем го наблюдавам само с Хром, само при vbox7.Някакво решение?

Що за абсурд? Забелязах, че под Firefox, така наречения - Knowledge Graph на Google си работи, а под Chrome - НЕ! И не само това, въобще при мен - weather, time, calculator под Chrome не бачкат, а в Firefox са налице. Единствено конвертора на валута присъства и при двата. Естествено става въпрос за .com версията на сайта! Бахти и иронията.

Ами общо взето е на първо място за мен. После са мозила, опера и ИЕ. Изключително бърз и със страхотни адони :)

Аз съм с Браузер Гугъл Хром!Антивирусната ми програма някой път при сърфиране в интернет ми изкарва предупреждения и ми спира достъпа до някои страници!Бих искал да попитам в такива ситуации трябва ли веднага (и винаги) да сканирам с антивирусната и втори въпрос:дали трябва да деинсталирам браузера,както и историята на посетените страници чрез него и интернет историята и характеристиките като цяло на компютъра(не само конкретния браузер и да го инсталирам наново,защото си мисля.че е увреден и по-нататъшното ми сърфиране не е безопасно или няма нужда от деинсталация?Благодаря Ви предварително за отговорите!

Аз съм с Браузер Гугъл Хром!Антивирусната ми програма някой път при сърфиране в интернет ми изкарва предупреждения и ми спира достъпа до някои страници!Бих искал да попитам в такива ситуации трябва ли веднага (и винаги) да сканирам с антивирусната и втори въпрос:дали трябва да деинсталирам браузера,както и историята на посетените страници чрез него и интернет историята и характеристиките като цяло на компютъра(не само конкретния браузер и да го инсталирам наново,защото си мисля.че е увреден и по-нататъшното ми сърфиране не е безопасно или няма нужда от деинсталация?Благодаря Ви предварително за отговорите!

Щом спира достъпа, предполага се че е ограничила достъпа до компютъра ти от съмнителни страници. Все пак, ако забележиш съмнително "поведение" на компютъра е хубаво да сканираш.

Когато се стартира хрома не ми излизат приставките за абв пощата и още някой други.Вместо това ми излизат приставки за авг и скаип.Също така началната страница ми е сменена с тази на апликациите

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.