Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Google Chrome (обединена)

Featured Replies

Добре направих каквото казахте по-горе с плугините но за вбокс си иска флаш плейър ...

Редактирано от n00b4370 (преглед на промените)

• Отговори 2,8k
  • Прегледи 437,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode). Затворете всички стартирани програми и браузъри Кликнете два пъти върху adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. Този път маркирайте

• Точно под хикса горе вдясно има един бутон. Ето го нагледно:   Избираш меню "Настройки". След това правиш така:     Цъкаш на "Задаване на страници" и пишеш в полето, което ще се отвори страни

• Те тука булка: https://support.google.com/chrome/answer/95314?hl=en

Публикувани изображения

Здравейте! Вчера инсталирах някакво разширение в google chrome, което синхронизира браузъра с телефона ми и от тогава се започнаха проблемите. Когато отворя някоя страница, превключа на друга и после пак се върна на първата страница тя е забила и не мога да правя нищо по нея. Давам рефреш и всичко си е по същия начин, т.е. забило. Същото е и в youtube - пускам клипче, превключвам, после се връщам и клипът е спрял, но музиката си върви. Пробвах да деактивирам всички разширения, но нищо не се промени. Някой има ли идея от какво може да е проблемът? П.П. извинявам се за некадърното обяснение :help wanted3:

Деинсталирай google chrome и приложението, рестартирай компютъра и инсталирай чисто нов Chrome. След това кажи дали проблема продължава.

Пробвах да го преинсталирам няколко пъти, не става.

А приложението е Chrome to Mobile.

Пробвах да го преинсталирам няколко пъти, не става.

А приложението е Chrome to Mobile.

Каква грешка ти дава?През контролния панел ли пробва?

Извинявам се за нахалството, но някой ще може ли да помогне? Страшно неприятно и дразнещо е.. :eek:

Не ми дава грешка, успешно го преинсталирах, но положението е същото. :(

Вие успешно сте го инсталирали, но преди това е трябвало много добре да почистите регистрите от оставащите след деинсталацията малки файлове. Също тряба да погледнете преди инсталацията дали в папка "ProgramFiles" е останала папка с име Google Hrome и ако има такава, да я премахнете.. Чак тогава се започва нова преинсталация - на чисто.Това са основни правила и е редно всеки да е запознат с тях, а не на който както му е удобно. Желая Ви успех!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте, търся добвака за Хром, анолгична на прекрасната функция за четене на Maxthon

Публикувано изображение

Moje li da vi popitam . Odeve si igrah sas pada i sega ne mi pokazva lentata na zadachite (za tova pisha na latinica) ... Pomosh na skype :kamikadze-1996

post-331028-0-23465500-1353174568_thumb.

Имам проблем като искам да отворя Google Chrome ми зарежда известно време и ми изписва това : Блокирани страници> Следните страници са блокирали.Можете да изчакате, докато те се активират отново, или да ги затворите. И малко черно квадратче и пише: Неозаглавен. Пробвах да деинсталирам но нямаше ефект ако може някои да помогне да пише. Моля помогнете

Нека продължим темата. Въпроса е, че аз също имам подобен проблем. Когато пусна клип през Google Chrome или Mozila звукът насича и гъгне, същия проблем го няма с Internet Explorer. Проблема беше забелязан преди няколко дни от моя позната. Та въпроса ми е има ли и друг този проблем и начина за оправянето му.

Здравейте.Имам следният проблем с Хром.Преди време си го инсталирах и си направих настройки по мой вкус.Наложи се да преинсталирам ОС на лаптопа и когато сложих Хром отново,той беше с настройките от стария Уиндоус.Деинсталирах го и го инсталирах отново-същата работа.Пази всички стари настройки.Как да го върна във фабричното му състояние и къде може да са се сейвнали тези настройки?

....Наложи се да преинсталирам ОС на лаптопа и когато сложих Хром отново,той беше с настройките от стария Уиндоус....

Следователно не сте преинсталирали Windows, а сте го сложили върху стария. Преинсталиране (чисто) означава да се изтрие системния дял, да се създаде нов такъв и тогава да се инсталира нова и чиста ОС!

...Деинсталирах го и го инсталирах отново-същата работа.Пази всички стари настройки.Как да го върна във фабричното му състояние и къде може да са се сейвнали тези настройки?

Браузърът се инсталира (за Windows 7) в (скрита) папка C:Users<име на потребителя>AppDataLocalGoogleChrome

Там има папка C:Users<име на потребителя>AppDataLocalGoogleChromeUser Data

Следователно не сте преинсталирали Windows, а сте го сложили върху стария. Преинсталиране (чисто) означава да се изтрие системния дял, да се създаде нов такъв и тогава да се инсталира нова и чиста ОС!

Браузърът се инсталира (за Windows 7) в (скрита) папка C:Users<име на потребителя>AppDataLocalGoogleChrome

Там има папка C:Users<име на потребителя>AppDataLocalGoogleChromeUser Data

Благодаря ви.Това означава ли,че като деинсталирам браузъра и изтрия въпросната папка и го инсталирам наново вече ще е с настройките по дефълт?

Да.

Здравейте,

Имам следния проблем, при инсталирането на някоя програма съм пропуснал и съм позволил на някаква търсачка да ми стане начална страница. Много дразнещо! Както и да е това го оправих, но животното се е забутало така, че при отварянето на нов раздел пак да се отваря то. Сега положението е такова: при стартиране на Google Chrome всичко е както преди, но когато отворя нов раздел е пак досадната търсачка. Въпроса ми е може ли някой да ми каже от къде да настроя страницата по подразбиране за нов раздел.

Благодаря предварително!

Задаване на предпочитанията при стартиране на браузъра - Помощ за Google Chrome

И ви препоръчвам да пуснете една тема по инструкциите тук : http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/ или поне да сканирате със SUPERAntiSpyware.

И коя от тези настройки точно е решението на проблема?

И коя от тези настройки точно е решението на проблема?

Отваряне на нов раздел:

Тази.
  • 2 седмици по-късно...

Постояно ми излизат най различни реклами долу в лявата част на монитора когато отварям нова страница в интернет.Как мога да ги спра,нямам вируси сканирах

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.