Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Машина на времето или стартът на LHC

Featured Replies

Казвам си само: Спокойно, те не са българи. В интерес на истината и на мен ми е много интересно какво ще стане, въпреки, че има и известна доза страх. Но хората не са ли били против автомобилите например?!

• Отговори 139
  • Прегледи 19,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Казвам си само:

Спокойно, те не са българи.

В интерес на истината и на мен ми е много интересно какво ще стане, въпреки, че има и известна доза страх. Но хората не са ли били против автомобилите например?!

АХАХАХАХ Има над 30 български учени участващи в проекта.

ехе, черна дупка... а аз си мислех, че американците ще унищожат света. еми страх ще ние, как няма да ни е страх. това което сме градили две хилядолетия сами ще си го унищожим за миг :lol6:

Редактирано от Uranius (преглед на промените)

Има едно хубаво нещо на Нострадамус: Leave, leave Geneva every last one of you, Saturn will be converted from gold to iron, The opposite Raypoz will exterminate all Before the coming the sky will show signs. ==== Migrés, migrés de Geneue trestous, Saturne d'or en fer se changera, Le contre Raypoz exteriminera tous, Auvant l'aruent le ciel signes fera. ==== The year that Saturn and Mars are equal fiery, The air dried for a long way By secret fires of ardent power, a great place burns. Little rain, a hot wind, wars and raids. ==== L'an que Saturne & Mars esgaux combuste, L'air fort sieché longe trajection. Par feux secrets, d'ardeur grand lieu adust, Peu pluie, vent chault, guerres, incursions. RayPoz - Positive Ray (Позитивен лъч или Поток от протони)?

Остана още 1 час и 59 минути до пускането :P

Някой сети ли се, че това, ще е тестово завъртане на адронен сноп, а не работа с максимална енергия?

Преди половин час нямаше проблем да се свържа да им гледам рекламите, ама щом се включиха на живо, се оказаха прекалено натоварени...

От цялата работа България току виж се оказала с излаз на Средиземноморието,без да води война,

Ура другари Публикувано изображение

Експериментът вече стартиран... Каквото и да значи това...

Има едно хубаво нещо на Нострадамус:

Leave, leave Geneva every last one of you,

Saturn will be converted from gold to iron,

The opposite Raypoz will exterminate all

Before the coming the sky will show signs.

Това е най-сериозният аргумент.

Има два успокоителни фактора:

-не сме видяли знаци в небето.

-Нострадамус се разбира постфактум.

Не тръгва.... Публикувано изображение

Упорствайте! Според мен, доста време ще мине, докато го охладят и тестват. Може трафика да падне дотогава.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Все пак още е на ниска мощност... Да видим какво ще стне по-нататък...

Нострадамус е предрекал , че 2060 година ще е краят на света П.П. А и той е предсказал кога ще свърши втората световна война ... :huh:

ВНИМАНИЕ! Поради големия интерес е възможно да не успеете да се свържете със сървъра. При проблеми, моля опитайте да презаредите страницата и опитайте отново!

Няма гледане наживо..

Брей,още сме живи и не е свършил светът... Публикувано изображение Втори живот живеем,другари...Ай ся,кой ша почерпи? Публикувано изображение

Брей,още сме живи и не е свършил светът... Публикувано изображение Втори живот живеем,другари...Ай ся,кой ша почерпи? Публикувано изображение

Не бързай да се радваш. 2010г ще са налице първите резултати Публикувано изображение

хахаха, ама някой в крайна сметка успя ли да го гледа на живо, щото аз не можах..

Edit: нормално ли е Юпитер да е толкова близко Публикувано изображение

Редактирано от frason (преглед на промените)

Абе не го знам Юпитер,ама още от преди обяд ме боли главата Публикувано изображение Може да е от експеримента Публикувано изображение

• Автор

Сигурно ти, защото не си забелязал, как всички останали сме се пренесли в отвъдното, а ти си останал сам-самичък Публикувано изображение

Сигурно ти, защото не си забелязал, как всички останали сме се пренесли в отвъдното, а ти си останал сам-самичък Публикувано изображение

И в момента имам халюцинации и си въобразявам,че си пиша с хора по форумите,нали? Баси,знаех си! :rolleyes: Винаги съм имал едно такова усещане,че совите не са това,което са...
Публикувано изображение Ако някой го е записал моля да го качи на някой торрент тракер или някъде другаде,и е хубаво да дадете линк тук , че има любопитни

Не бързай, днес са правени само проби (според "Хоризонт"), а истинските проби без спиране на ще са след няколко седмици. Тъй че ще имаме достатъчно време с помощта на евентуалната черна дупка да ни изстрелят нейде в пространството.

Не бързай, днес са правени само проби (според "Хоризонт"), а истинските проби без спиране на ще са след няколко седмици. Тъй че ще имаме достатъчно време с помощта на евентуалната черна дупка да ни изстрелят нейде в пространството.

Дано да стане тая работа с края на света преди да трябва да си плащам сметките - поне ще съм на далавера...Че каква сметка за телефон съм навъртял... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.