Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи- част 3

Featured Replies

Kaspersky Anti-Virus 6.0: 706

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 169,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Няма ли някое по-новичко тестче вече... :wors:

Dr.Web, беше дал нов архив с вируси (3 000!), този вече трябва да се пенсионира, и да се даде място на новия архив за тестване!

Dr.Web, беше дал нов архив с вируси (3 000!), този вече трябва да се пенсионира, и да се даде място на новия архив за тестване!

Ами къде е тогава това архивче? Дайте го да го разнищваме вече laugh.gif:)

:clap::clap: А има ли опасност ако задържа архивчето? Нода фана 527 малко но остаам с него имам му доверие аре давайте тоя с 3000 вируса и кажете дали има опасност ако го задържа :eek:
Няма ли някое по-новичко тестче вече... :wors:

Ето тук има много буби, цъкайте и тествайте :laughing5:

Ето тук има много буби, цъкайте и тествайте :clap:

Виж сега:там всичко е детектнато от Касперски и на някого току-виж му направило лошо впечатление,

че предложеният тест цели да покаже колко е добра именно антивирусната на руснаците,а не някоя друга и ще се почне пак една...... ;)

Виж сега:там всичко е детектнато от Касперски и на някого току-виж му направило лошо впечатление,

че предложеният тест цели да покаже колко е добра именно антивирусната на руснаците,а не някоя друга и ще се почне пак една...... :)

как пък го определи това "всичко е детектнато от Касперски ...", просто е събрана колекция от гадини (които би трябвало повечето антивирусни да засекът) за ентусиасти.

Незнам ,защо но моята антивирусна "впрочем Интернет секюрити "

Касперски ,нищо не хваща.

Понякога мълчи по 1-2 месеца без да изцвили.

Редовно свалям от Варези ,мулето и торента не спират.

И толква рядко засичка вирус ,че дори по едно време започнах да се притеснявам дали работи.

Че дори я тествах !

И това е моя опит от двата домашни компютъра който са нон стоп в мрежата .

Инсталирал сам въпросната програма на поне още 50 компютъра и там като направя ревизия от време на време и там се вижда ,че в бекъпа няма повече от 1-2 бацила

Но ако си работя със компа както аз си знам,няма да се обади поне още 2-3 месеца.

Ето със това искам да кажа ,че не е важно колко ти лови антивируса ,а как си ползваш компютъра !!!

GLHF

:):) А има ли опасност ако задържа архивчето? Нода фана 527 малко но остаам с него имам му доверие аре давайте тоя с 3000 вируса и кажете дали има опасност ако го задържа :eek:

А легалният Нод 32, знаеш ли колко вирусчета засече - !!! 823 !!!, изводите си прави сам!

Няма опасност, да ги държиш на компа, но Нод ще ти мрънка постоянно за тях, и ще ги изтрие! :P

Предлагам ви един файл който е ОПАСЕН с размер 13МВ и според моята програма съдържа 647 гада ohmy.gif -вируси,троянци,червеи и всякакви други.Той е компресиран

рар и аз го свалих на харда и го сканирах в Компресирано състоание-не смея да го разкомпресирам още! Проблеми след това не съм имал сканирах си два пъти компа-няма инфекция

Та моята анти вирусна показа 647 броя, А вашата???

Понеже всеки твърди че има най-най-най програмата ето ви реални условия да пробвате и всеки ама чистосърдечно да си каже колко от неговата са открити!

те го файла http://free.data.bg/zevzekkk/~temp/v%20i%2...virus%e5s_2.rar

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ че това не е Игра за Неопитни потребители и файла съдържа изключетелно опасни вируси-не го разкомпресирайте!Всичко което правите си е на ваша отговорност! Да няма после ;)

За децата:Деца не правете това в къщи!

Успех ;)

Класацията до тук е

1Kaspersky,BitDefender 8.0,Ф-Секюър- 706 парчета:);):wors:

2McAfee-652

3Нортон антивир 2005-649бройки

4Антивир персонал 647 бройки

5AVG-617

6F-prot3.16a-597

7NOD32версия 2.00- 119 броя ,NOD32 версия 2.50.16- 522 броя

Класацията приключва тук дами и господа!

Благодарности на всички-да не вземе да се обиди някой

С Avast Home съм и при сканирането на този архив ми хвана 701 вируса. Нямам щотче, но който не вярва да си сложи Avast-чето и да пробва. Защо рискувате с кракнати антивирусни, които нищо не ловят и само името им е на антивирусна програма. А архива е жива "кутия на Пандора" и ако някой се обърка и го разархивира, то тогава жална му майка.

Редактирано от TheMetal (преглед на промените)

С Avast Home съм и при сканирането на този архив ми хвана 701 вируса. Нямам щотче, но който не вярва да си сложи Avast-чето и да пробва. Защо рискувате с кракнати антивирусни, които нищо не ловят и само името им е на антивирусна програма. А архива е жива "кутия на Пандора" и ако някой се обърка и го разархивира, то тогава жална му майка.

Защото приятелю точно предо две седмици пипнах Trojan/hktl, което представлява следния файл:chkntfs.exe. Откри го spyware terminator , в който има вграден clam win.При проверка с Avast free, прогреамата не го разпозна.А google казва, че този троянец е доста стар и е известен от 2003г.Това доста ме притесни и смених аваста.

как пък го определи това "всичко е детектнато от Касперски ...", просто е събрана колекция от гадини (които би трябвало повечето антивирусни да засекът) за ентусиасти.

Ми то си го пише на страницата.Не си обърнал внимание.37303 samples in collection according to Kaspersky Anti-Virus On-Demand Scanner for Linux. Version 5.5.3/RELEASE build #100, compiled Jul 27 2005, 15:36:21

Редактирано от thomson (преглед на промените)

Ще се повторя за 10526-ти път: сканирането на подобни архиви не доказва нищо съществено.

1) Архивът не е чак толкова нов (1 година)

2) В архива може да има както опасни гадини, така и hacktool-чета и некомпилирани вируси, като последните са си напълно безопасни в некомплиран вид. Те разбира се се включват към бройката на засечетените заплахи и хората си въобразяват, че само защото даден продукт е засякъл с 20 заплахи повече и е по-добър.

Всяка програма има различни методи на сканиране. Това, че някоя програма засича 120, друга - 130, друга - 800, друга - 5000, в никакъв случай не значи, че последната е най-сигурна.

Ще се повторя за 10526-ти път: сканирането на подобни архиви не доказва нищо съществено.

1) Архивът не е чак толкова нов (1 година)

2) В архива може да има както опасни гадини, така и hacktool-чета и некомпилирани вируси, като последните са си напълно безопасни в некомплиран вид. Те разбира се се включват към бройката на засечетените заплахи и хората си въобразяват, че само защото даден продукт е засякъл с 20 заплахи повече и е по-добър.

Всяка програма има различни методи на сканиране. Това, че някоя програма засича 120, друга - 130, друга - 800, друга - 5000, в никакъв случай не значи, че последната е най-сигурна.

Много здраве да си носиш.Айде стига.

за хората с нод32 - сигурни ли сте, че скенера сте го настроили да сканира на мах натоварване, защото по подразбиране сканира с минимални ресурси?

Най-лесния начин да тествате скенерите на антивирусната програма.

X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H*

Това е сорса на вируса eicar.

Отваряте Notepad,поставяте кода и съхранявате като EICAR.COM примерно.След това сканирате файла,ако антивирусната нищо не открие моментално да я дейнсталирате. :whist:

Отваряте Notepad,поставяте кода и съхранявате като EICAR.COM примерно.След това сканирате файла,ако антивирусната нищо не открие моментално да я дейнсталирате. :whist:

Хахаха, не вярвам да има антивирусна програма, която да не засече ЕИКАР :)

Отваряте Notepad,поставяте кода и съхранявате като EICAR.COM примерно.След това сканирате файла,ако антивирусната нищо не открие моментално да я дейнсталирате. :)

Някой май откри топлата вода :yanim::)laugh.gif

Хахаха, не вярвам да има антивирусна програма, която да не засече ЕИКАР :wors:

/оффтопик

Знам,ще е ми е много смешно да го пропусне антивирусната на някой biggrin.gif

С Ф-секюре дори неможах да сейфна файла,каза да го трия директно. нормално е да го хванат всички антивирки :wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.