Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Може ли някой да ми даде малко инфо - от къде да си сваля версията с Home basic, Home premium и т.н че четвърти свалям и все ултимейт...

Благодаря ;)

edit: без Demonoid че нещо мие калпава скоростта натаък, от там имам мнооого да свалям....

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

е че то май се избираше като не въведеш код (то кой ли има код от нас)....ама не помня кво е ставало снощи в 1 и половина

слагай ултимейт - голема работа

едиториал: vLite 1.x=se7enLite 1.x

vista manager 2.x=se7en manager 2.x

ah, du liebe zeit.......

ах, ах, ах, sheise.....защо Win+E отваря Libraries а не както досега Computer

ааааааа, нееее

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

едиториал: vLite 1.x=se7enLite 1.x

vista manager 2.x=se7en manager 2.x

ah, du liebe zeit.......

O_O !!!

аз си го инсталнах вчера - като за начало се справя добре... никакви проблеми не ми е направил ;) драйверите си ги намери само... определено е по-бърз от Виста. Удобен е... са надяяме Бил да успее тоя път ;)

хаиахиаих ела при мен да видиш как е: 7 минути инсталиране на WinRAR 3.71 Extreme Final+WinRAR 3.80

ужаст - ей, пуууу пак оспамих темата

още малко (без)полезен спам: имаме фонетикааааааааааааааа, ураааааааааа

няма нужда от външна урааааааааааа (да, правилно, говоря за ХР фонетика)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

След като на моята машина ми инсталира Office 2007 Pro за малко повече от половин час, през което време не можех да правя нищо, понеже компютъра издъхваше.... блокажи, цикления. И това се наблюдаваше при всяко инсталиране на какъвто и да е софтуер, бавно и мъчително. Иначе веднъж инсталиран, вървеше. Всичкия хардуеър по машината ми бе разпонат с изключение на принтера, което е нормално. :bedtime2: Както и да е, разкарах бетата след 1 ден тест. Ето един интересен скрийншот:

shortcuttransparencyproae1.th.png

При вас да се е срещал подобен ефект?

ПС. Ето малко предистория за бетите на ХР, Виста и 7 :grimace:линк

След като на моята машина ми инсталира Office 2007 Pro за малко повече от половин час, през което време не можех да правя нищо, понеже компютъра издъхваше.... блокажи, цикления. И това се наблюдаваше при всяко инсталиране на какъвто и да е софтуер, бавно и мъчително. Иначе веднъж инсталиран, вървеше. Всичкия хардуеър по машината ми бе разпонат с изключение на принтера, което е нормално. :) Както и да е, разкарах бетата след 1 ден тест. Ето един интересен скрийншот:

ПС. Ето малко предистория за бетите на ХР, Виста и 7 ;)линк

При мен всякакви софтуерни инсталации вървят изключително гладко и бързо. Office 2007 SP1, Acrobat 8 Pro, Photoshop CS3. Никакви блокажи, никакви цикления... Явно е имало някакъв проблем с твоя хардуер... Макар и Beta системата работи много добре.

Редактирано от krasen (преглед на промените)

След като на моята машина ми инсталира Office 2007 Pro за малко повече от половин час, през което време не можех да правя нищо, понеже компютъра издъхваше.... блокажи, цикления. И това се наблюдаваше при всяко инсталиране на какъвто и да е софтуер, бавно и мъчително. Иначе веднъж инсталиран, вървеше. Всичкия хардуеър по машината ми бе разпонат с изключение на принтера, което е нормално. :wors: Както и да е, разкарах бетата след 1 ден тест. Ето един интересен скрийншот:

ПС. Ето малко предистория за бетите на ХР, Виста и 7 ;)линк

Форматира ли дяла при инсталацията?

Малко скрийншоти на инсталацията и инфо за ресурсите:

desktopik7.th.png explorerka9.th.png ramusednoappstt3.th.png appsrunningramuj1.th.png

Аз не срещнах никакви проблеми при инсталирането на офис пакета... нито при инсталирането на 7zip... фонетиката си я има в уина (не знам какво инсталираш)

Форматира ли дяла при инсталацията?

Ако му кажеш - форматира го... ако не трябва да имаш около 14гб свободни

При мен исталацията на Office-a ми отне точно 2 часа-вярно сложих и бг-то за повече пригледност!!!За всички които ги интересува -вече има и 64-а,така че бая се чудя да не го преслушам!Любопитно ми е как чичо ми Бил се е справил там!!!Иначе за официалната Бета-не мислете че нещо ще е по различно-преслушах и нея!!!Разлика НЯМА,колеги!!!!Така че-тестването продължава!!!

• Автор
yeeeeah, имам си нов дял и до вечерта ще правя дуал боот

И не пропускай да му инсталираш пак това измислено :yanim:

хаиахиаих ела при мен да видиш как е: 7 минути инсталиране на WinRAR 3.71 Extreme Final ...

А това долното се отнася за мен :whist:

...пуууу пак оспамих темата...

Гледам, че спретнаха официална страница от Microsoft за Windows 7. Според инфото от Windows 7 Team Blog, Windows 7 Beta ще е публично достъпна за сваляне утре под формата на ISO image от страницата на Microsoft.

Аз си сложих рар 3.80 буквално за секунди. Същото важи и за оупер офис 3. Ползвам него, а не МС офис, едно че е на български, второ че вече му свикнах с дизайна. Инсталира се без проблем, все едно го слагах на експи. Сложих си км плеяр, винамп, мозила, у торент, скайп, кю, нод 32.

да, колеги, само че сте пропуснали малкия факт че аз говорех за виртуална машина

обаче да ви кажа едно: на реално, няма такова чудовище като 7-цата

виста пасти да яде

даже не ми поиска драйвъри за ланката - ебаси

довечера повече информация че сега отивам на работа

аеро и transeperancy са активни и в maximize мод - ама споменавайте ги тия дребни подробности

Здравеите. Инсталирах първата бета (7000) на windows 7,всичко точно,но не си намери драйвъри за лан каратата( SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter )

Пробвах какви ли не да инсталирам.Нищо не стана.Инсталирах тези за Vista - те се инсталираха,но ми пише че windows-а не ги чете правилно (или нещо такова)

Някои може ли да ми помогне?

Благодаря предварително :blink:

Някой ползва ли този windows 7 beta 1 като главна OS и как му върви има ли проблеми с игри,програми и интернет.Има ли крашове и проблеми с драйвери на ATI,Nforce,Realteck HD,Sony Ericsson?

Някой ползва ли този windows 7 beta 1 като главна OS и как му върви има ли проблеми с игри,програми и интернет.Има ли крашове и проблеми с драйвери на ATI,Nforce,Realteck HD,Sony Ericsson?
Аз я ползвам по подразбиране и нямам никакви проблеми. Разпознава ми всичкия хардуер и нямам проблеми с драйверите на ATI и Realtek HD. Игрите даже ми вървят по-добре от колкото под Vista - факт! Само една игра не ще да ми се инсталира, но то май си е от нея - GTA 4. Ако някой е успял да инсталира GTA 4 нека сподели как става.
Аз я ползвам по подразбиране и нямам никакви проблеми. Разпознава ми всичкия хардуер и нямам проблеми с драйверите на ATI и Realtek HD. Игрите даже ми вървят по-добре от колкото под Vista - факт! Само една игра не ще да ми се инсталира, но то май си е от нея - GTA 4. Ако някой е успял да инсталира GTA 4 нека сподели как става.

Каква ти е конфигурацията и каква грешка ти дава.По-стабилен ли е този windows от виста сп1 и някой пробвал ли е x64версията вече.cod 5 върви ли?

По-стабилен ли е този windows от виста сп1

Е, не е по-стабилен - все пак сравняваш Beta със SP1...Но е доста стабилен за бета версия.

Малко скрийншоти на инсталацията и инфо за ресурсите:

desktopik7.th.png explorerka9.th.png ramusednoappstt3.th.png appsrunningramuj1.th.png

Ъм... Само тапета ли е VAIO? Ако не.. функционалните бутони и кардчетеца работят ли ти?

Гледам, че спретнаха официална страница от Microsoft за Windows 7. Според инфото от Windows 7 Team Blog, Windows 7 Beta ще е публично достъпна за сваляне утре под формата на ISO image от страницата на Microsoft.

Хм. Аз четох че утре ше пуснат публично сървър 2008 R2, а 7 в събота! В случая обаче не е важно кога, а кой билд ше е. Надявам се да е 7004 или 7013 на които наскоро се появиха скрийншоти. :P

Аз не срещнах никакви проблеми при инсталирането на офис пакета... нито при инсталирането на 7zip... фонетиката си я има в уина (не знам какво инсталираш)

Ако му кажеш - форматира го... ако не трябва да имаш около 14гб свободни

При мен ако не форматирам дяла чупи NTFS-а след всеки рестарт. Вероятно ползва по-нова версия!

Ъм... Само тапета ли е VAIO? Ако не.. функционалните бутони и кардчетеца работят ли ти?

Хм. Аз четох че утре ше пуснат публично сървър 2008 R2, а 7 в събота! В случая обаче не е важно кога, а кой билд ше е. Надявам се да е 7004 или 7013 на които наскоро се появиха скрийншоти. :P

При мен ако не форматирам дяла чупи NTFS-а след всеки рестарт. Вероятно ползва по-нова версия!

Билда си е 7000 и не знам официално но вече е излезнал в арена,дори 64 битовия.

Билда си е 7000 и не знам официално но вече е излезнал в арена,дори 64 битовия.

Той "изтече" из тракерите още миналата година, и се явява неофицялен билд предназначен за много тесен кръг от служители на майкрософт!

ако някой не го е сдъвкал на дъвка, да ъпдейтне и после да пише колко дни му остават до активация - при мен рязко намаляха на 3 дни, не е пробвана никаква активация и кракване.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.