Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

Я,ама аз май още не съм се представил,пък вися тука от половин година... :)

С две думи - Аз съм Данчо,на 28 години (лелееее - егати дъртофелника!!!), от Велико Търново.

Завърших висшето си образование във Варна - туризъм.В момента работя като администратор в един търновски хотел,но това ще е до време,така че се оглеждам за нещо ново. Не мога без музика - MP3 плейъра винаги е с мен, слушам много неща - като се тръгне от електронна музика - дръмендбейс,брекбийт,ембиънт,чил-аут,транс, та до класически рок парчета и тежък съвременен метъл и хардкор,та понякога дори и класическа музика.Мразя чалгата и рапа,а също така и нахалството,простотията и липсата на култура - неща,които в днешно време често се срещат,особено в нашия "преход",продължаващ вече 17 години...Ужасно спокойна натура съм, ако някой иска да ме ядоса,голям зор ще види... :wors: Много държа на спокойствието и гледам да не се хабя за глупости,защото живота е кратък и държа да си го изживея както на мен ми харесва. Та това е от мен. Аривидерчи! Публикувано изображение

• Отговори 630
  • Прегледи 170k
  • Създадено
  • Последен отговор

Приятно ми е , Цветомир (цецо) 21 години 189 110 кг голям добик хахаха слушам метъл (заклет ) живея в милано италия емигрант ..........

Приятно ми е Калоян. На 13 съм от Стара Загора ( ей ся да не ма баннете - имам 13 и съм " over " ). Много обичам компютрите както споменах поне 2-3 пъти!!!!

Приятно ми e - Никола, но някак си Еней, повече ми харесва Публикувано изображение. На 22 съм, но според мен годините нямат толкова голямо заначение, ако не мислите за брак деца или нещо по-сериозно (по тази логика явно съм малко несериозен Публикувано изображение ), ама какво да се прави - акъв съм си. В момента работя, иначе съм прекъснал студент от ТУ - София. Хоби - компютри и музика, като май първото преобладава ... Хм, в момента се опитвам да се сетя за нещо умно, тъй като искам да подчертая, че трябва да се мисли тая глава на раменете не ВИ е дадена случайно ! Публикувано изображение

P.S. На който все не му стига времето, зле борави с него.

Редактирано от Enei (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

It's time to re-introduce myself. My name is Ай --> Ви to the Оу ....ха-ха, демек Иво

нааа...24 години (извинете ме трябваше да сметна на пръсти че все забравям) :)

Завърших Икономическия във Варна - счетоводство и контрол и сега съм си пак Бак Ту Пловдив. Аааа да, иначе съм от Пловдив, работя в една жабарска фирма като счетоводител Публикувано изображение скучна работа викате ааа ? е на мен си ми харесва :P

Иначе съм фен на Хип-хопа, направо не мога да дишам без тази музика, всяка друг вид музика е на заден план... без чалгииката и разните там видове метъл...те не са ми и в най-задния план Публикувано изображение

Ааа, много обичам да танцувам по баровете, да знаете...ако видите някой да се е изпънал посредата на някой бар облегнат на някой щъркел и да си денси...това съм аз да знаете, хаха

Обичам и да пея, не мога, но си пея... най-вече си пея Ар енд Би и Хип-хоп, ама не на БГ щото нещо не ме кефииии....

МИ това е в общи линии.

П.С. Ако някой иска да му "видя сметката" да се обажда ;) в професионален смисъл го казвам :)

Емиии окс щом сте казали да се представим значи и аз съм ин ;) и такааа... Казвам се Димана и съм от Казанлък на 14 години съм и уча в ПМГ в града.Мога да кажа за себе си че съм мн добро човече и се опитвам да бъда полезна на всекиго с всичко,което май май не е мн добра черта!Обичам.... да играя волйбол,да се забавлявам и да излизам насам натам и от време на време поучвам хах!Иот скоро започнах да вярвам във философията на една приятелка която гласи:" В сравнение колко време ще съм умряла с това колкото ще съм жива по-добре да се забавлявам и правя каквото ми се иска на момента!"МХ който иска да пита нещо да шита иначе това съм аз на кратко ;)

• 2 седмици по-късно...

Ами съгласна съм :question:

Казвам се Венера и съм от Видин,омъжена съм и имам една дъщеря на 12 год. :)

В момента съм безработна и си убивам времето в нета Публикувано изображение

Като натура съм весела,романтична...няма да изреждам всичките си качества :)

Ами това е засега в общи линии... :)

Казвам се Амалия-Мария на 14 години съм. Май аз съм най-малката :rolleyes: Живея във Варна и Уча в Математическа Гимназия. Обичам да работя с графични програми и 3D програми също така обичам да гледам филми и бъбренето в различни чатове с приятели Публикувано изображение

Редактирано от samon (преглед на промените)

казвам се николаи.на 17 съм от софия интересите ми са горе долъ всзякакви.много съм марзелив.слъ6ам metal

И неможеш да пишеш

Редактирано от backata (преглед на промените)

казвам се николаи.на 17 съм от софия интересите ми са горе долъ всзякакви.много съм марзелив.слъ6ам metal

И неможеш да пишеш

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Лошо те е срезал backata обаче Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Тук по често чета отколкото пиша,но все пак.........казвам се Росица(много си харесвам името),на 22 съм. Винаги се замислям преди да напиша откъде съм.За последните години съм сменила 4 града и ми омръзна да сменям среда и приятели,да се налага да свиквам и отквиквам.Родена съм в Стара Загора,в момента живея в Пловдив,а догодина в София.Искам дом,но знам че няма да спра да пътувам.... Завършвам висшето си и не работя в момента,макар да би било хубаво.Щастливо обвързана съм от кажи речи 5 години и дай боже скоро да си имаме бебе. Слушам,струва ми се чил-аут.....в най-голяма степен.Все по-малко хеви и блек метъл,но не съм се отказала съвсем.Не ми допада комерсиалната музика...както и всичко масово.Обожавам да чета,да творя-когато имам време и вдъхновение. Не забравяйте,че "суеверието носи нещастие".... :baby:

И аз сам от скоро във форума и освен да се представя.Силвия на 21 години,не успях да стана студентка тази година.В момента съм безработна,убивам времето си в нет пространството.Мания са ми дрешките Публикувано изображение

Аз съм Ивелина на 18 години от Габрово. В момента сам 12 клас в Професионална гимназия по моден дизаин в Г-во> ми кво друго..... обичам да се ровичкам в И-нет, когато имам време, обичам цветята и обожавам кучета, обичам всякъква музика, а от всичко най-много обичам приятеля си с който ходя от 2 год. Ми тва е......

В превод името ми означава Слава на света (Мирослава), живея на най-красивото място в Галактиката - малък планински град. Радвам се на живота с цялата си душа и отпивам от него на големи глътки. Имам куче, приятел, любящи родители, верни приятели, работа и баба на 80 години. Смятам, че всичко това прави живота ми изключително интересен и изпълнен със смисъл. И да има нещо, за което да съжалявам - избягвам да го помня дълго, понеже знам, че винаги ще имам втори шанс да постъпя правилно. Обичам да помня щастливите случки в живота си, а такива (ако не си много взискателен - бол). Смятам, че усмивката е като слънчевия лъч - безплатна и нематериална, но жизнено необходима за живота. Толкова за мене. Пожелавам на всички успешен полет в мечтите им.

Аз съм Цветомир. Роден и живял 18 години в Севлиево. Хубав и малък град. В момента съм студент в Габрово, специалност АИУТ. Целеустремен човек съм. Не позволявам да ме използват и тъпчат, неща които съм научил с цената на много усилия от своя страна. Не обичам да се хваля и да се изтъквам, за това позволявам на хората да ме опознаят и да си кажат мнението. Уважавам хората който са до мен и не умея да мразя. Толкова за моята особа за сега.

Здравейте аз съм от няколко дни във форума и е много хубав поздравления.На 22 съм,родена съм и съм живяла допреди 2 год в малко градче-Горна Оряховица,там съм завършила художествена паралелка с английски.От 2 години живея в Казанлък.Зодия стрелец.Това е от мен за сега. мнота хубава тема наистина :yanim:

На 16 съм, почти 17, уча в немската в София (10ти клас)... Хобитата са ми купони, излизания с приятели, музика(чалга най-вече). МНОГО съм мързелив, което определно ми е в минус, но не ме бърка особено... Т'ва е основното........

Редактирано от ViR2aL (преглед на промените)

здравейте казвам се Дарина и съм на 17 години обичам да слушам музика и да излизам в свободното си време общо взето това е

Здравейте и от мен. Казвам се Виктория, за приятелите - Вики или Кивс. На 14 години съм, от Русе. Уча в някогашната Руската гимназия, настоящо СОУЕЕ. Обичам да рисувам, да чета (предимно криминални романи), да слушам музика и да се ровя в Интернет. Смятам, че това е достатъчно засега. :)

Казвам се Петър, приятелите ми ме наричат Пешо или Пешарата.

На 17 години съм, от Трявна. Уча в Профисионална гимназия по компютярни технологии и системи град Правец. Автомобилите са ми страст, иначе обичам да слушам музика и да се ровя в нета.

Толкова от мен Публикувано изображение засега :)

Здравейте и от мен. Казвам се Михаел, харесвам името си и затова ми служи и като ник:speak: На 21 години съм. Зодия Лъв, уча Политически науки, работя като КА Мениджър в голяма компания за мобилни услуги. От София съм, живея в Лозенец. Обожавам да слушам музика и да излизам с приятели. Снимка имам в профила си, иначе при желание имам и други;)) Това е засегаа....

ами на 15 съм от стара загора.обожавам морето и всичко свързано с него.страх ме от високо-много

голяма съм фантазьорка. Публикувано изображение

Тъй. Заглавието ми е Никола на 27 Години, Родом от София, по настоящем живуркам в СФ, Младост Гето, Приятелите ми викат (Кол', Никола Стафото.). Последното иде от тва че от време на време пафкам Ганджа(не виждам нищо наркоманско в тва, независимо че е незаконно...). Кефя се на Hardcore Undergroun Hip-Hop в момента повече слушам но мисля да издам Албум(тва са подробности вече:blink:, haRdcore, Crossover. Кефя се на некомерсиални заглавия, ненавиждам простащината в хората и цинизма в взаимотношенията. Алчността ме отвращава тотално. Глобализацията на която е подложена планетата е нещо което ще донеьсе нейната Гибел(не искам да съм такъв песимист, но погледнете поне малко някоя информационна емисия на CNN и ще скивате че има доста голяма доза истина). Кефя се на смъкнатите дрехи(намирам ги за практични и Удобни), на готините обувки и яките Скейт кецове. Скейткултурата е зарибяваща и я уважавам(аз самият съм карал Mountain Bike няколко години непрофесионално), на есктремните спортове като BMX Durt Jumpin' и карането на Рампа. Обичам да вървя по улиците и да си пея откъси от разни песни на любими банди(койту пей. зло не мисли;]) понякога си измислям фрийстайли докато се разхождам. Готино е хората да имат представа за теб и да те смятат за определено нещо но всъщност се оказва че няма нищо подобно. Всеки има право да мисли за всеки квото си сака. Кефя се да говоря на диалектен език, някои от думичките им изменям правописа малко или 'ного като по този начин правя езика на който говоря Уникален сам по себе си. Бързото говорене е моя отличителна черта. Кефя се на моторни спортове и най вече на Ф1, ЧепКар и Индикар. Гонките по овалите и нормалните писти са като наркотик(като седна да гледам косите ми се изправят адреналина скача и т.н...) С Компютри се занимавам почти от дете и знам доста неща но и доста неща не знам за тях. Имам Слак 11 през който емулирам XP за да мога да работя на Фотошопа и Корела. Тва са единствените програми които ги нямам под него но и времето в което ще има версии за Линъкс за тях ще дойде. Човек се учи додека е жив тва мога да ви кажа. АудиоФил съм и се кефя на качествени Тонколони и Слушалки и всичко свързано с тази дейност. По настоящем уча за системен Администратор в Сиско Системс. Имам интереси към Акустиката като наука и по-специално конструирането на ТонКолони(за съжаление в БГ кинтата не стига за нищо, знаете как е;)) и поради тази причина не мога да развивам постоянно тази си наклонност. Перфекционист съм, понякога тва ми пречи понякога ми помага страшно много. За годиинте си научих че на този свят има адски много излишна злоба и че всичко е пред нас и единственото което трябва да знаем е как да си го вземем и да не сме Алчни.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.