Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

• Автор

Я оясни по-подробно. Нали чесънът е сред забранените храни?! Публикувано изображение:rolleyes: А ти ядеш чесън! Тогава??? :rolleyes::rolleyes:

Дзмиите те карат да си фантазираш, Тюки.

Остави ги дзмиите и ме питай за мене. Публикувано изображение

Но не ме питай сериозно за мене, преди дзмиите да са при тебе.. :rolleyes:Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дзмиите те карат да си фантазираш, Тюки.

Остави ги дзмиите и ме питай за мене. Публикувано изображение

Но не ме питай сериозно за мене, преди дзмиите да са при тебе.. :rolleyes:Публикувано изображение

Айде кажи за чесъна!

Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

Айде кажи за чесъна!

Публикувано изображение

Ами ко да кажа?.. фанта много при тебе, Тюки. Имам един приятел художник, Телец, та той рисува доста 'черен-хУ.мор' и го дърпа от духовете от мрака.

Когато рискуваш дух с косата, рискуваш да попаднеш на ..... Публикувано изображение

Жалко за Русия, че се я абрахамизирали и сатурнизирали. :(

Превърнали са я падналите духове от Хиперборея в "хипер-бафуметия"... Публикувано изображение

Когато човешкото съзнание се занимава с подобни неща, то е на една крачка от (прикачения файл). Прикачения файл е 'материализиране на тази твоя фантазия' в реалния свят.

post-176307-1234705039_thumb.jpg

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ами ко да кажа?.. фанта много при тебе, Тюки. Имам един приятел художник, Телец, та той рисува доста 'черен-хУ.мор' и го дърпа от духовете от мрака.

Когато рискуваш дух с косата, рискуваш да попаднеш на ..... Публикувано изображение

Жалко за Русия, че се я абрахамизирали и сатурнизирали. :P

Превърнали са я падналите духове от Хиперборея в "хипер-бафуметия"... Публикувано изображение

Когато човешкото съзнание се занимава с подобни неща, то е на една крачка от (прикачения файл). Прикачения файл е 'материализиране на тази твоя фантазия' в реалния свят.

Отврат!

:angry:

Значи си суеверен, така ли? :(

• Автор

Отврат! :angry:

Значи си суеверен, така ли? :(

Аре Кръшна! :P

• Автор

Кво??? Публикувано изображение

Суеверен си значи? :(

...суверенен съм... :angry:

Не съм всуе-верен(да вярвам във "всуе"-то, нищото... :P

Тези на снимката всички ли са умрели? Май че и преди я гледах тази снимка, популярна е. Не искам много да я гледам, затова те питам ти да кажеш дали всички са умрели. ;)

Да. Публикувано изображение

Аааа, сега видях снимката по-добре и видях, че това са канибали в Украйна? А мъжът и жената живи ли са или са умрели? И защо са канибали - заради глада след или по време на войната ли? :love:

Глада е умишлено предизвикан,ти от Марс ли падаш?Всъщност не ,от Венера си. Публикувано изображение:P даже и да не са ги гръмнали тогава,най -вероятно и те са умрели,минали са 87 години оттогава все пак.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

• Автор

Аааа, сега видях снимката по-добре и видях, че това са канибали в Украйна? А мъжът и жената живи ли са или са умрели? И защо са канибали - заради глада след или по време на войната ли? :love:

Ето за Венерическата особа-едно едукационно клипче. Ако го гледаш внимателно ще забележиш тази снимка и още една, която е след нея, (и двете снимки са от личната колеция ан фреснки фотограф-пътешественик)на която в цял ръст са живите канибали, а на земата са умрелите от глад, които после ще изядат)

http://www.youtube.com/watch?v=8ajqk875Xu0...re=channel_page

Ако не се справиш с намирането ми свирни, като не си вадиш езичето, което е разделено да две.... Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Всяка едно религия е едновременно Божие и човешко дело, но е повече Божие дело. Човекът е само инструмент в ръцете на Бог и според мен човека си няма свободна воля и е изключително лесно манипулируем. ;)

Ми не е така, тъй като ти като ядеш месото, не знаеш как се добива това. Ядеш го по инерция, за да си угодиш на червото, а не знаеш, че именно това твое качеството те отдалечава от Бога, а ти имаш свободна воля да кажеш- "АЗ НЕ УЧАСТВАМ ТУКА", а "АЗ УЧАСТВАМ ТАМ".

Но си намираш оправдание, поради инстинктите ти. ;)

• 3 седмици по-късно...

Йоан, любимият ученик на Исус, е писал не такова отКРОВьенье, което 'светите държавно-ристенски отци'(на римската империя) сега са вмъкнали в НЗ.

В истинското 'Откровение на Йона' не са включвали ужасните сцени на кръв и закани, идещо от Небето. Това не нито Исус Христос, нито Бога. Това са КАЛИ и бесовете. Публикувано изображение

Определно това що е 'Откровение на Йоана' е римско-равинска измислица, с цел пак да 'върне лентата' на демонзима на СЗ.

Спиритацията(кон-спирацията) на Синедриона с Римската църква си личи от САМОЛЕТ в преправянето на 'Откровението на Йоана'. ;)

Познаитересувай се-има друго 'откровение на Йоана', без кръв, ал кохол, граал и демонизми...тази секта,която пази това откровение се нарича 'йоанити'..

Вино и интоксиканти вземат шайви-тата, тези, които искат да се прераждат в матрицата. Шива, който е изпил океана с отрова. Публикувано изображение

Универсално правило; Този,който си интоксикира тялото вижда нищо друго а само разрушения(което е за матрицата). Публикувано изображение

Правило #1, без да си 'религиозен'. ;)

Направи ми впечатление последното ти изречение :rolleyes:

А не се ли замисляш, че като интоксикираме телата си - то ги водим към по-бързо разрушаване, а с това постигаме по-лесно целта си - да бъдем отново свободни духове и да се оттървем от затвора на телесното ? :rolleyes:

А не се ли замисляш, че като интоксикираме телата си - то ги водим към по-бързо разрушаване, а с това постигаме по-лесно целта си - да бъдем отново свободни духове и да се отървем от затвора на телесното ?

Трихо, Пип хич не иска да се разделя с тялото си щото му трябва тук - на земята. Пък на небето като го гледам нещо не му се ходи... Не ще да става ангелче... ;)

А не се ли замисляш, че като интоксикираме телата си - то ги водим към по-бързо разрушаване, а с това постигаме по-лесно целта си - да бъдем отново свободни духове и да се оттървем от затвора на телесното ? :magnifier:

Трихич, ти си полвин радетел на илюминатската политика за борба срещу наркотиците, като прибират най-голямата печалба от тях... Публикувано изображение "City-bank"-примерно.

Преди ден ми направи отлично пичтление, като каза, че само Бог може да отнема живот, тъй като той ти го дава и нито една религия, особено мюсли и джудаика-сатурниана, нямат право, защото навлизат в 'терра торията' на террор.. Публикувано изображение

Виж колко интересен въпрос?-- Когато инстоксикираш тялото си при Бога ли отиваш или в бездънната Яма-"Маха-Майа"(Кали) или още- 'Велика Илюзия".. Публикувано изображение

Между другото 'Яма' е царя на Аддо лока... Публикувано изображение

Имай в пред вид, че душата е безсмъртна, само съзнанието 'си играе' с материята... или се отказва от нея... когато се взема интоксикант дали душата се освобождава от материята или не?.. За разрушаване на грубото тяло - ми това не ти решава проблема с безсмъртието... Нима убиецът или самоубиецът се скрил при Бога, така ли?... Публикувано изображение

Вземане на интоксиканти не ли ВИД САМОУБИЙСТВО?... Публикувано изображение

Трихо, Пип хич не иска да се разделя с тялото си щото му трябва тук - на земята. Пък на небето като го гледам нещо не му се ходи... Не ще да става ангелче... ;)

Царю, вие огнените си имате проблем... светоусещането ви е или за плодене или за разрушаване в материята...ма това си е самсара... Върши го оня с Тризъбеца и с Лингама... Публикувано изображение

Никъде рарушаването(трансформацията)на материята не гарантирало връщане в Трансцедента... особено в кали-йуга :magnifier:

Редактирано от .... (преглед на промените)

Еееех Публикувано изображение само да можех да бръкна в тяхната "City-bank" - примерно :blink:

За другите въпроси си прав, защото и аз си ги задавам всеки път, когато запаля цигара, например.

Обаче пушейки я си викам следното - "Бог е създателят на света и всьичко в него.Щом цигарата съществува -значи Бог е пожелал това.Следователно - не върша нищо нередно" . :)

Виждаш ли колко е по-удобно да си имаш Бог, който да създава всичко ? А не като при тебе - да има Наги ?

Ясно - интоксикантите са вредни. Обаче остава въпроса кой и защо ги е създал. Има една стара приказка - Това, което те убива Те И Лекува. Този приказка навремето ми помогна да разбера твърдението на една (известна) астроложка, че Рака лекува човека (ако се абстрахираме от тези 60-70 години инкарнация). Малко по-късно разбрах и "раковите" аспекти при медицинската астрология. Но това е друг филм. Въобще интоксикантите нито са вредни, нито полезни. Въпрос е на гледна точка от камбанарията на която си се качил. Аз например съм ЗА конопа и неговата употреба. Но и пък никога не съм го употребявал. За твърди наркотици въобще да не говорим - Мая е голямата илюзия. И Нептун е нейният пророк. "ЗапоВеди" забраняващи това или онова Са Догми. А всяка догма ограничава и унижава Човешкия Дух.

ще изместя на друга проскост разговора Ако посветиш живота си на освобождаване от самсара и пробив в матрицата, спазването на определени условия са необходими. Едно от тях е минимално разбалансиране на жизнената ни система /защото всяка интоксикация е точно това/. Защо е така и какво точно се случва е друг въпрос. А дали е вредно, полезно или прилично...в случая е без значение, почти :)

Ясно - интоксикантите са вредни. Обаче остава въпроса кой и защо ги е създал. Има една стара приказка - Това, което те убива Те И Лекува.

Този приказка навремето ми помогна да разбера твърдението на една (известна) астроложка, че Рака лекува човека (ако се абстрахираме от тези 60-70 години инкарнация). Малко по-късно разбрах и "раковите" аспекти при медицинската астрология. Но това е друг филм.

Въобще интоксикантите нито са вредни, нито полезни. Въпрос е на гледна точка от камбанарията на която си се качил. Аз например съм ЗА конопа и неговата употреба. Но и пък никога не съм го употребявал. За твърди наркотици въобще да не говорим - Мая е голямата илюзия. И Нептун е нейният пророк. "ЗапоВеди" забраняващи това или онова Са Догми. А всяка догма ограничава и унижава Човешкия Дух.

На мен за тази цел ми помага ВЕДА. Там се казва, че при "Биенето на Млечения океан(път)" се получила Амрита(Амброзия) и Мрита(Отрова). Шива е изпил океанът с отрова, който обаче, е задържал на грълото си и не го е глътнал. Там стои и Васуки, нагата, пазителка на клана.

При биенето са взели участие и лунни и слънчеви- и сури и асури..

Астрологично 'А-мритя' е Лакшми(Везни-архетип), както и единствената женска аватара на Вишну- "Мохини", а 'Мритя' е Скорпион -самият Шива.

Не е нужно дори да знаеш това- просто наблюдавай :magnifier: членовете на различните култове какво отношение имат към интоксикантите за да можеш да ги приличислиш към 'Лунен' или 'Слънчев култ'.

'Ракът'(Cancer) е под агидата самата Луна, много ясно--това е най-големия 'т-Умор'. На англисйки има етимологична близост между 'Crab'(Рак) и 'Crap'('боклук-фъшкии'),жарон з анещо нестойностно...

''да верно, че малко отрова се ползва за хомеопатията, но това е защото вече предварително организмът ти е интоксикиран...('подобното лекува подобно'--/хоме-патос...:ill:

Привет, Царю! :handshake:

Конопа, Царю Кару се смята за вреден от средата на 20-ти век, когато американските производители на найлон ( нов за тогава материал, от който са започнали да правят въжета) решили, че конкуренцията от производители на конопени въжета им пречи. Обавяват конопа за наркотик и започват "борба" с него, като от това цената му скача до небесата и започва масова наркомания с марихуаната. До тогава canabis indica е бил селскостопанска култура Първоначалната употреба на опиумът е бил за медицински цели - като болкоуспокояващо. Производни на опиума като морфин, папаверин и сега се употребяват за купиране на болки.(в моето отделение употребяваме по една кофа морфин на месец). Всички синтетични производни на опиума са създадени с медицински цели - да се постигне по-голям болкоуспокояващ ефект без странични действия. Необходимо или недостатъчно за божественост е това ? Valentinus - мерси за включването.Мислех да насоча разговора към това, но ти ме изправари :magnifier:

да вярно, че малко отрова се ползва за хомеопатията

д-р Рекевег (Reckeweg) не разглежда нещата точно така, независимо от това до каква степен са профанизирали неговите открития в хомеопатията. Той е казвал, че подобното се лекува с подобно. И със Страх. (Това вече е съвсем отделна тема - за степента на фалшификациите фармацептологично-****** относно хомеопатията)

Това, което имах предвид е, че болестта се явява и лечение. Особено това важи за раковите клетки, които са си наши собствени.

Трихо, знам цялата история за медицинската мафия и нейните "напъни" да разболеят цялото човечество по ционистко-масонски план. В британска хамерика фермерите са имали квоти за производството на коноп и затвор за тези, които не си изпълнят квотите. Първите джинси са конопени. Тогава е нямало наркомания. Днес, когато конопът е забранен наркоманията е всекидневие. За Джамейка, конопа, и неговите плюсове (здравословни) мога да говоря с часове. Но това е вече друга тема.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Трихо, знам цялата история за медицинската мафия и нейните "напъни" да разболеят цялото човечество по ционистко-масонски план.

И защо им е да разболяват човечеството?

И защо им е да разболяват човечеството?

Питай Пип относно това. Аз вече се уморих да го казвам в продължение на толкова много години. Пип много добре (перфектно) знае как стоят нещата и ще ги каже. :magnifier:

д-р Рекевег (Reckeweg) не разглежда нещата точно така, независимо от това до каква степен са профанизирали неговите открития в хомеопатията. Той е казвал, че подобното се лекува с подобно. И със Страх. (Това вече е съвсем отделна тема - за степента на фалшификациите фармацептологично-****** относно хомеопатията)

Това, което имах предвид е, че болестта се явява и лечение. Особено това важи за раковите клетки, които са си наши собствени.

Трихо, знам цялата история за медицинската мафия и нейните "напъни" да разболеят цялото човечество по ционистко-масонски план. В британска хамерика фермерите са имали квоти за производството на коноп и затвор за тези, които не си изпълнят квотите. Първите джинси са конопени. Тогава е нямало наркомания. Днес, когато конопът е забранен наркоманията е всекидневие. За Джамейка, конопа, и неговите плюсове (здравословни) мога да говоря с часове. Но това е вече друга тема.

Родината на Хопеопатията е Индия. Въпреки, че Саму ел Ханеман е бил взаимствал от близко-източни школи в частност -арабската.

А че фармацефтиката е ****** индустрия на 2 или 3 място по отрасъл на печалба- 2 мнения само лудите могат да имат днес. :magnifier:

Виж преди 10 години не бяха много уверени родните 'демократи'...помниш ли в Монитор един доктор с ник 'Wild Cat' (между другото-зодия 'рак, които са здравословно хранене'... както една с 'Мунчо Подиговски'?... Публикувано изображение

Отначало 'Дивата котка' едвам убеди 'Близнакът' 'Мунчо', на който му дай само да теоритизира, без да прилага на практика. Макар и с титлите си Мунчо, имайки Луна в Скорпи, се съгласи, че здравослвоното хранене е много важно. Мунчо бе заклет православен ристиенин, имаща баба от етнос "******" . Публикувано изображение

Престанете с епитетите дискриминиращи евреите , защото и към двама Ви ще бъде принуден да предприема административни мерки !

Престанете с епитетите дискриминиращи евреите , защото и към двама Ви ще бъде принуден да предприема административни мерки !

Овенът "Георги Ифандиев" ползва думата 'хазар' вместо тези 'епитети', която, според мненние, е най-точната. Разрешаваш ли да я ползвам и аз?.... Публикувано изображение

"Ифандиев отделя голямо внимание на дейността на лица от еврейски произход. За да избегне подозрението в антисемитизъм, той ги нарича "ционисти", "хазари" и др."

Бг-Вики-педия

Питай Пип относно това. Аз вече се уморих да го казвам в продължение на толкова много години. Пип много добре (перфектно) знае как стоят нещата и ще ги каже. ;)

Е U.Ra, ще кажеш ли?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.