Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

Когато ядеш месо до към 30-те 'преливаш от безсмислена шакти енергия' и после, ако не се усетиш за броени години се сдухваш, като наркоман.

Месото е токсично е като допинг-отрова. Не само ангажира енергия на организма за смилането му, но и самата енергия от духовна гледна точка е 'удволетворяване' на наги(змийски царе), някой ги нарича 'ану-наги'. ;)

Ти не си ли убеден, че като ядеш месо все едно ядеш от самият пъкъл? Публикувано изображение .... особено на т.нар- 'суб-продукти', там наистина 'си в пъкъла', при все, че си на Земята още... Публикувано изображение

Не ми се превежда, но погледни тук и тук. Има доста изписано за месото. Малко за гледните точки на вегетарианците и на месоядците Публикувано изображение

Аз ям месо. Няма сила на земята, която да ме накара да спра да го консумирам, а в други сили не вярвам, защото не съм ги видяла или усетила. И не смятам, че ям самия пъкъл :Pако и него го има съобще

Сега да попитам- да разбирам ли, че, като не ядете меси и нищо животинско, се възвишавате? Явно духът ви се възвищава? А този дух може ли да живее без тялото ви? Знам, че тялото няма да умре без месо, но го лишавате от много полезни за него вещества. Или пък искате здрав и възвишен дух в болно тяло???

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не ми се превежда, но погледни тук и тук. Има доста изписано за месото. Малко за гледните точки на вегетарианците и на месоядците Публикувано изображение

Аз ям месо. Няма сила на земята, която да ме накара да спра да го консумирам, а в други сили не вярвам, защото не съм ги видяла или усетила. И не смятам, че ям самия пъкъл :Pако и него го има съобще

Сега да попитам- да разбирам ли, че, като не ядете меси и нищо животинско, се възвишавате? Явно духът ви се възвищава? А този дух може ли да живее без тялото ви? Знам, че тялото няма да умре без месо, но го лишавате от много полезни за него вещества. Или пък искате здрав и възвишен дух в болно тяло???

Картинките от първия сайт са отвротителни. Никого няма да успееш да убедиш, че яденето на месо е хубаво нещо с тези картинки.

А това за аминокиселините си е вярно. В месото има много желязо. При анемия се яде много червено месо.

Картинките от първия сайт са отвротителни. Никого няма да успееш да убедиш, че яденето на месо е хубаво нещо с тези картинки.

А това за аминокиселините си е вярно. В месото има много желязо. При анемия се яде много червено месо.

Не е задължително - има толкова други растителни продукти, които ще осигурят здрава и силна кръв, че не ми се изреждат сега. Анемия може да се развие и от консумация на еднообразна храна - примерно само месо.

Една колежка имаше желязодефицитна анемия и лекарите и бяха казали да яде заешки дробчета. Тя си носеше една кесийка, пълна със заешки дробчета и си ги хапваше.

Една колежка имаше желязодефицитна анемия и лекарите и бяха казали да яде заешки дробчета. Тя си носеше една кесийка, пълна със заешки дробчета и си ги хапваше.

няма лошо -нека си ги хапва.

И аз ги обичам - върви в раздел "задраве и медицина" - има цяла тема за желязото, кои храни го съдържат, как се усвоява и т.н. Почети малко, не се заяждай....

Maat -чукай тук - една гъбка

• Автор

мисля да метна едни джуланчета във фурната довечера.... Идеални са за червено вино.

Скорпи обича и отрова , та камо ли- да яде месце, обича да опича... Публикувано изображение

Понеже Шива-Линга се счита за прототип на архетипа на Скорпи, то иде от там, че Шива е изпил океан с отрова:

Публикувано изображение

Аз ям месо. Няма сила на земята, която да ме накара да спра да го консумирам, а в други сили не вярвам, защото не съм ги видяла или усетила. И не смятам, че ям самия пъкъл :laughing5:ако и него го има съобще

Мнението на хора, които се изказват ПСЕВДО-научно за "полезността на месото" е продуктувано от астрални същества, наречени 'НАГИ'(змии), които изпозват само грубата опаковка на човека, на който вече са му развратили съзнанието.

По същата причина изпозлват 'научно' за полезността на КУП отрови, като храна или в околната ни среда. По същия начин насаждат и сексът, като 'полезен за здравето', както и чалгата-поезна за слуха. Както и парите-като цел в живота.

Аааа?..., да не забравя- тяхно дело е "кацането на американец на Луната".

Въобше-нагите не са по-глупави от един циганин или абрахамец, но едва ли ще 'вържат' някой ведантист?... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

...

Мнението на хора, които се изказват ПСЕВДО-научно за "полезността на месото" е продуктувано от астрални същества, наречени 'НАГИ'(змии), които изпозват само грубата опаковка на човека, на който вече са му развратили съзнанието.

По същата причина изпозлват 'научно' за полезността на КУП отрови, като храна или в околната ни среда. По същия начин насаждат и сексът, като 'полезен за здравето', както и чалгата-поезна за слуха. Както и парите-като цел в живота.

....

За мен месото е полезно! Ако дълго време не го консумирам, се чувствам по-слаба. Може да го наречеш мое психическо внипение, но си е факт :rolleyes: Никой нищо не ми е насаждал за месото. Харесвам го на вкус, чувствам се добре, след като съм вкусила от него, затова го и приемам :wors:

Въпросът за чалгата е друг и няма да го дискутирам тук

П.П.Ела ми направи дете, без да правим секс, да видим дали ще успееш :P

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

За мен месото е полезно! Ако дълго време не го консумирам, се чувствам по-слаба. Може да го наречеш мое психическо внипение, но си е факт ;) Никой нищо не ми е насаждал за месото. Харесвам го на вкус, чувствам се добре, след като съм вкусила от него, затова го и приемам ;)

/quote]

Това, че не всеки организъм е готов да възприеме вегетарианството е верно. Ние обаче обсъждаме нещата по принцип.

Това, че не всеки организъм е готов да възприеме вегетарианството е верно. Ние обаче обсъждаме нещата по принцип.

Аз също говоря по принцип. По-напред съм казала какво мисля. Какво искаш да ми кажеш по принцип? Че, ако твоят организъм възприема вегетарианството добре, вече си възвишена ли? Хайде като се качиш на "трола" си, прати вече извисения си дух да каже на моя какво му се е случило, че евентуално и аз да престана да консумирам животински храни ;)

Макар че не мисля да причинявам това на тялото си, защото, когато тялото ми се чувства в хармония със себе си, така се чувства и душата ми ;)

Много станаха желаещите нещоо!

Е, U.R-ко как издържаш при такова внимание да си оставаш целомъдрен? Публикувано изображение:P;)

Защо ми изкривяваш думите? Аз искам да ми направи дете без секс, ама без секс и с моя мъж, абе изобщо да не правя подобни "низши" неща :P

Глобалното решение ще дойде след векове, а може и по-рано от страна на науката. Иде реч за създаването на репликатор за храна. Идеята, която за пръв път е представена в научно-фантастичния сериал на Джийн Роденбери - 'Star Trek' е изключително примамлива дори за NASA, която преди години обяви, че стартира подобен, естествено много по-примитивен, проект. Идеята в резюме е следната: Въпросния репликатор от Стар Трек съдържа скенирани 3D изображения на различни храни и напитки, съхранявайки молекулната комбинация за всяка една от тях и с помощта на енергия, асемблира, тоест свързва една с друга въпросните молекули до желаното меню.

Така биха отпаднали много от предразсъдъците, за това от къде идва месото, което ядем и идеята за немесоядството от части би се обезсмислила. Публикувано изображение

С други думи казано - нека спорът продължи...това скоро няма да бъде реалност ;)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

• Автор

За мен месото е полезно! Ако дълго време не го консумирам, се чувствам по-слаба. Може да го наречеш мое психическо внипение, но си е факт :sobbing: Никой нищо не ми е насаждал за месото. Харесвам го на вкус, чувствам се добре, след като съм вкусила от него, затова го и приемам :huh:

Въпросът за чалгата е друг и няма да го дискутирам тук

П.П.Ела ми направи дете, без да правим секс, да видим дали ще успееш :eek:

Можеш ли да доуточниш какво значи 'да се чуствам по-слаба'?... 'Сила' ти трбва да биеш мъжа си , да скачаш в локвата или да слушаш музика?... :rolleyes:

• Автор

U.Ra, от какво се състои най-често твоето меню или по-точно, менюто на един кришнар?

1.боб чорба

2.боб яхния

3.захаросан боб

тъй за бг-кришнар

за саудистска арабия кришнаря яде соево агне Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

1.боб чорба

2.боб яхния

3.захаросан боб

тъй за бг-кришнар

за саудистска арабия кришнаря яде соево агне Публикувано изображение

И тук таме - леща. Публикувано изображение

А какво е това нещо за захаросания боб? Нали захарта била кармична?! :help wanted3:

А на закуска какво ядеш?

• Автор

А какво е това нещо за захаросания боб? Нали захарта била кармична?! :help wanted3:

А на закуска какво ядеш?

кармична я! Ако ядеш захар ще ти пораснат топките, като на този юнак! ;)http://www.youtube.com/watch?v=cMBMGDm37Xw&eurl

;)

1.боб чорба

2.боб яхния

3.захаросан боб

тъй за бг-кришнар

:help wanted3:

Ау, мисля че не трябва да се пали огън близо до такъв субект. Публикувано изображение

• Автор

Отврат! А, ако не ядеш захар (както в твоя случай), намаляват ли? Публикувано изображение;):help wanted3:

не, -увеличва се патката... Публикувано изображение

Отврат! А, ако не ядеш захар (както в твоя случай), намаляват ли? Публикувано изображение;):help wanted3:

Хахаха

В един от коментарите на клипа, един е написал, че затова той мастурбирал поне по 12 пъти на ден. Публикувано изображение Питам се аз, кога му остава толкова време за тия операции... Публикувано изображение

не, -увеличва се патката... Публикувано изображение

Амииииииии, не знам, малко ми е трудно да повярвам. Трябва да докажеш с нагледни материали. Ти нали обичаш да онагледяваш твърденията си?! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Да почакам ли за доказателството?

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А какво е това нещо за захаросания боб? Нали захарта била кармична?! :speak:

А на закуска какво ядеш?

За да разбереш,как са станали божествени в Индия,трябва да прочетеш некои техни традиции ,които са се запазили през вековете!

И тогава можеш да си направиш некои изводи за това дет ти говорят кришнарите!

http://www.menumag.bg/articles/view/198

коментара е на една абрахамбка с паднал дух и е агент на кви бяха още ,хехехе

• Автор

За да разбереш,как са станали божествени в Индия,трябва да прочетеш некои техни традиции ,които са се запазили през вековете!

И тогава можеш да си направиш некои изводи за това дет ти говорят кришнарите!

http://www.menumag.bg/articles/view/198

коментара е на една абрахамбка с паднал дух и е агент на кви бяха още ,хехехе

Абрам принасял на своя 'бог' соевия си син, а после някакъв дух му препоръчал соевото агне. От тогава Абрам яде само китайско туфу. :speak:

Абрам принасял на своя 'бог' соевия си син, а после някакъв дух му препоръчал соевото агне. От тогава Абрам яде само китайско туфу. :cheers:

Тофу се пише с "о". В коя държава си сега, че забравяш българския?

Освен това, тофуто е вредно за здравето. Соята е вредна за здравето, макар някои да я обявяват за полезна.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Тофу се пише с "о". В коя държава си сега, че забравяш българския?

Освен това, тофуто е вредно за здравето. Соята е вредна за здравето, макар някои да я обявяват за полезна.

защо е вредно?

защо е вредно?

Ако питаш за соята - само прекаляването е вредно. Но не е ли така с всичко.

Има страхотни соеви заместители на месото Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.