Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

По въпросът за 'идолопоклонничеството' на семитите и ИЗВЪНКАСТВОВИТЕ съм писал:

Понеже съм настроен на вълните на "Радио Кришналок"ми е весело,кастите като организация на са за пренебрегване ,но са на примитивно ниво!

Но по интересно ми беше разказа за любимата на Кришна -Радха ,що не ни разкажеш повече за любовния живот на Него?

айа, ай, ай...аз ако дойда във вас и си нося моите правила - явно ще бъдеш от добрите самаряни, .....дааа........, отново ристенско лицемерие... Публикувано изображение

"ристенското лицемерие" щеше да го изпита много бързо , Абхау Чаран Де ,ако се беше преродил по-рано ,когато светата инквизиция още действаше ,щеше да изгори като факел,заедно с цялата си Божественост,и никой нямаше да го пита дали яде месо !хехехехе

Лицемерието ходи по хората и последователите на Него ,също страдат

Отвън къщичката наречена "кришна "е мого лъскава ,като ябълка в супермаркет"Carrefour" и изглежда супер ,ама има вкус на непознат антибиотик!

Истинските поклонници имат различни ограничения:

-напълно се изключва употребата на алкохол,

-наркотици, кафе, месо, риба, хазартните игри

-разговорите, които не са свързани с Кришна

-четенето на списания и вестници е строго забранено

-контактите с външния свят, включително с приятели и роднини, са много редки и по принцип не се поощряват.

-не се допуска лична собственост.

-учениците напълно зависят от храната и жилището, които им се предоставят в храма.

-децата, родени със съгласието на ръководителите на храма, се отделят от техните родители и се настаняват в специалните училища на МОКС.

-брачните отношения се разглеждат като ниска степен на развитие на съзнанието, но се допускат за тези, които не са готови да приемат обета за безбрачие.

-съпружеските двойки живеят в отделни помещения и сексуални отношения се допускат само с разрешението на храмовите жреци

-сексуалните отношения имат само една цел - раждане на деца и нищо друго.

брате, нали правиш разлика, че ваишнавизма не е ристенска империя, ционистко царство или исламски халифат, където бебетата се раждат с вярата си?... Публикувано изображение

Ама как да не правя,разлика Братко,ваишнаизма ,кришнаизма ,дъновизма и всички останали свидетели и не знам кви си още ,могат да виреят само в свободна среда(среда на търпимост)!

Айде сега като знаеш сподели ,защо Абхау Чаран Де фана пътя за Ю ЕС ЕЙЯ,що не си взе чувала с овес и се обърка и слезе примерно в Алжир или Кайро?

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Понеже съм настроен на вълните на "Радио Кришналок"ми е весело,кастите като организация на са за пренебрегване ,но са на примитивно ниво!

Но по интересно ми беше разказа за любимата на Кришна -Радха ,що не ни разкажеш повече за любовния живот на Него?

Ами аз вече го питах за това, а той каза, че Кришна можел да прави каквото си иска, щото последователите Му не гледат делата на Кришна, а следват неговите завети.

-контактите с външния свят, включително с приятели и роднини, са много редки и по принцип не се поощряват.

-учениците напълно зависят от храната и жилището, които им се предоставят в храма.

-децата, родени със съгласието на ръководителите на храма, се отделят от техните родители и се настаняват в специалните училища на МОКС.

-брачните отношения се разглеждат като ниска степен на развитие на съзнанието, но се допускат за тези, които не са готови да приемат обета за безбрачие.

-съпружеските двойки живеят в отделни помещения и сексуални отношения се допускат само с разрешението на храмовите жреци

Боже, колко мъка има на тоя свят Боже! Сега чакаме наш U.Ra да премине на следващия етап от посвещаването си на Кришна Мишна-та и да започне да следва и тези завети.

съпружеските двойки живеят в отделни помещения и сексуални отношения се допускат само с разрешението на храмовите жреци А жреците през това време гледат ли? :camera2:

брачните отношения се разглеждат като ниска степен на развитие на съзнанието, но се допускат за тези, които не са готови да приемат обета за безбрачие. - U.Ra тоя етап отдавна го е минал. Не го мисли! ;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Нищо не доказва това.

Същите неща/че и малко преувеличени, и някои с малки изменения/ се срещат и при евреите и мормоните, например.

Ами аз вече го питах за това, а той каза, че Кришна можел да прави каквото си иска, щото последователите Му не гледат делата на Кришна, а следват неговите завети.

U.Ra тоя етап отдавна го е минал. Не го мисли! :)

Да ,да аз знам за Него,че така Ги учи!

Много е готино така , а и с гурутата е така и на тях не се гледа в" канчето"!

Абе ,ако си нов си мого зле,остава ти мантрата,две шепи ориз и здраво бачкане докато почнеш да гледаш като "агрегат"!

Тая история с пътуванията и опознаването ,на не знам си кво Го забрави!

Сега се интересувам колко са поклониците на Кришна в Индия ,това ще е доста интересно!

U.Ra тоя етап отдавна го е минал. Не го мисли!

Ама как ще Го мисля ,за него не се притеснявам хич!!!хехехехе той е нашо монче!

И плюс тва е от моята кръвна група!

"жули,жули,Генчо"хехехе

• Автор

"Среда на търпиомост"?..- тука грешиш, че в България "вирее Кришна-съзнание". 'Търпимостта' е на финансова основа. Но когато разбрат и тези ристени-попове, заедно с комунистическите си масонски кметове, че душите вече не гледат на 'ристенския' яхве, като 'спасител', то яхве ангажира легиона демони за 'търпимостта', както се е случило с Исус Христос.

Значи ти наричаш 'търпимост' това ристенски поп като видя киртан в София да възкликне "Каква е тази чума"?... Публикувано изображение;)

ай-ай-ай, Брате, брате, лицемерието е безкрайно като 'божията обич' на яхве към Исус Христос! :jeer::)

Как проповядва ристовата църква? -Че яхве заколил от обич любимия си Единороден Син ли бе?... Публикувано изображение

"ристенското лицемерие" щеше да го изпита много бързо , Абхау Чаран Де ,ако се беше преродил по-рано ,когато светата инквизиция още действаше ,щеше да изгори като факел,заедно с цялата си Божественост,и никой нямаше да го пита дали яде месо !хехехехе

Лицемерието ходи по хората и последователите на Него ,също страдат

Отвън къщичката наречена "кришна "е мого лъскава ,като ябълка в супермаркет"Carrefour" и изглежда супер ,ама има вкус на непознат антибиотик!

Ама как да не правя,разлика Братко,ваишнаизма ,кришнаизма ,дъновизма и всички останали свидетели и не знам кви си още ,могат да виреят само в свободна среда(среда на търпимост)!

Айде сега като знаеш сподели ,защо Абхау Чаран Де фана пътя за Ю ЕС ЕЙЯ,що не си взе чувала с овес и се обърка и слезе примерно в Алжир или Кайро?

Нищо не доказва това.

Същите неща/че и малко преувеличени, и някои с малки изменения/ се срещат и при евреите и мормоните, например.

Напротив ,това доказва ,че Са затворена система,или веднъж влязъл в нея трудно излизаш!

Затаряне на общности има във всяко историческо време!

Напротив ,това доказва ,че Са затворена система,или веднъж влязъл в нея трудно излизаш!

Затаряне на общности има във всяко историческо време!

Зависи от гледната точка.

Материята също е вид затвор. Кришнарите/до колкото съм запозната/ са по-освободени от нас в това отношение.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

• Автор

Материята също е вид затвор. Кришнарите/до колкото съм запозната/ са по-освободени от нас в това отношение.

Именно от този затвор се мъчи да ги освободи Кришна-съзнание, но те си го искат. И го си наричат 'божествена черна кутия'(кааба, кебаба, кивот, кабинет и тем подобни). Кришна съзнание не е 'затоврено'= за всеки който иска да влезе и излезе от него. Но да влезеш с бутилка вино или водка и манастирско чеверме по 'ристенски' - няма да стане!

Този юнак е супер неинформиран(а може би не иска да се информира), че масонския модел е именно АБРАХАМСКИЯ, не-АРЙАНСКИЯ.

'Ариец' не значи наци. Именно абрахамци са изспекулирали с невежесвто на 'ристенските' народи, паданли под Римксата империя- римското ристенство.

Самитя факт, че той спира до 'българите' и то като 'православни' е на много ниско ниво... к'во да правиш? :) всеки си има ниво.. :jeer:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Значи ти наричаш 'търпимост' това ристенски поп като видя киртан в София да възкликне "Каква е тази чума"?... Публикувано изображение:)

Ами факта ,че го е видял в София ,а не в Момбай ,не ти ли говори нещо?

Ами за попа е чума,и че се стреснал е добре и крайно време е тия попове да тръгнат сред хората ,а не да стоят по офисите!

Да си размърдат малко ,килимявките!

Аз ако съм им шеф ,ша ги направя на глухи петли!хехехе

Пък за финансите си прав ,след тия процеси срещу ISKCON-те,писаха много минус!

Мисля че над 10 милиона ги резнаха!

ЦИТАТ(camarero @ 21.01.2009г. в 18:42ч.) *

Нищо не доказва това.

Aaa,доказва! Доказва например,че тези хора не ходят на работа.Ако са зависими от храната, предоставяна им в храма,то те нямат физическата възможност да работят.Ето-отнето им е едно изконно човешко право-правото на труд.

Зависими и гладни хора лесно се поддават на манипулация,или може би не?

• Автор

Aaa,доказва! Доказва например,че тези хора не ходят на работа.Ако са зависими от храната, предоставяна им в храма,то те нямат физическата възможност да работят.Ето-отнето им е едно изконно човешко право-правото на труд.

дааа, ....който не работи, не трябва да яде(месо)и пие(вино). ;)

Който пие-пее.Който пие вино не пее 'кришнарски' песни! :beer:

Това долу нали не ти прилича на 'кришнарски храм'?...

Публикувано изображение

За какво работи един човек? Какво е онова, което всъщност печели? Това ли е правилния начин според теб и защо?

Някои не приемат подобно/наречено от нас/ ограничение за такова.

дааа, ....който не работи, не трябва да яде(месо)и пие(вино). ;)

Който пие-пее.Който пие вино не пее 'кришнарски' песни! :beer:

Казано е мааааалко по-различно ....и разликата е огромна!

2 Солунци 3"10 Защото и когато бяхме при вас заръчахме ви това: Ако не иска някой да работи, той нито да яде.

• Автор

За какво работи един човек? Какво е онова, което всъщност печели? Това ли е правилния начин според теб и защо?

Единствено комунистите считат, че човек с труд(с лопата и кирка) трябвало да строи сам бъдешето си.

Другарите комунисти забравят, че стоково-паричната система е инвенция на капиталистите, а най-голяма заблуда на комунистическите труженици е, че човек с труд става богат. Излиза, че без капитал комунизма не може, а самите капиталисти-НАЙ- МАЛКО работят.

Кришнарите не са капиталисти, но не са и комунисти.

Значи НЕ СА ЕВРЕИ. защото:

"Неотдавна нашият народ даде на света нов пророк. Той има две лица и носи две имена: едното е Ротшилд - лидер на всички капиталисти, а другото е Карл Маркс - апостол на тези, които искат да унищожат всички останали".Блументал Judisk Tidskrift, 57Sweden, 1929

"Марксизмът, за който вие казвате, че е най-жестокият противник на капитализма, е свещен за нас по простата причина, че той е една от необходимите ни противоположности. Тези два полюса ни принадлежат, и ние сме тяхната ос. Болшевизма и интернационализма утвърдихме ние. Тези две доктрини принадлежат на две социални системи. Те са единни в намерението си да променят света - от горе-чрез контрол на богатството, и от долу - чрез революция. "

Еврейски банкер от The Compt de Saint Aulairein Geneve Conte la Paix Libraire Plan, Paris, 1936

От тука: http://u-ra.blogspot.com/2008/07/blog-post_07.html

Има една книга на Джордж Оруел, писана 1945- "Животинската ферма". Там става дума за комунистческия рай на Земята. Но всъщност е много актуална за това, що тече като процес ,в днешния 'КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ Запад'.

Казано е мааааалко по-различно ....и разликата е огромна!

2 Солунци 3"10 Защото и когато бяхме при вас заръчахме ви това: Ако не иска някой да работи, той нито да яде.

Ох... работа и Работа има...

Ура, обяснявай по-ясно Публикувано изображение

Да!Твърдо да!

Когато човек се труди,изпитва удоволствие от труда си,чувства удовлетворение и най-малкото което печели е, че се чувства полезен.

В обратния случай,най-малкото зло, кото може да го сполети е да бъде зависим от...

Имала ли си ,реален контакт с техен представител(примерно е бил "ристенин")

и среща "свободния дух"или познанието за Него!

както и казва У.ра-то:

Именно от този затвор се мъчи да ги освободи Кришна-съзнание, но те си го искат

да те си го искат ,но са подведени съвсем съзнателно!

Трябва да го видиш такъв човек,на кво прилича!Дано не ти е близък!

Този юнак е супер неинформиран(а може би не иска да се информира), че масонския модел е именно АБРАХАМСКИЯ, не-АРЙАНСКИЯ.

хех,юнак или юначе , Публикувано изображение

инфото ти в блога е посредствено,и не ми представлява интерес ,пък за "арийте" "арианите" "абрахамите" и "ристените"нещата стоят по сериозно!

Ама ти нямаш идея за разговор или дискусия по добре радио "Кришналок" хехехе

U.Ra, ти от колко време си вегетарианец и откога следваш повелите на Кришна?

????????????????????????????????? ;)Публикувано изображение

Да!Твърдо да!

Когато човек се труди,изпитва удоволствие от труда си,чувства удовлетворение и най-малкото което печели е, че се чувства полезен.

В обратния случай,най-малкото зло, кото може да го сполети е да бъде зависим от...

И разликата е, че с работа пораства егото пък с Работа - намалява.
  • Автор

Имала ли си ,реален контакт с техен представител(примерно е бил "ристенин")

и среща "свободния дух"или познанието за Него!

както и казва У.ра-то:

да те си го искат ,но са подведени съвсем съзнателно!

Трябва да го видиш такъв човек,на кво прилича!Дано не ти е близък!

хех,юнак или юначе , Публикувано изображение

инфото ти в блога е посредствено,и не ми представлява интерес ,пък за "арийте" "арианите" "абрахамите" и "ристените"нещата стоят по сериозно!

Ама ти нямаш идея за разговор или дискусия по добре радио "Кришналок" хехехе

щом не ти е интересно-не гледай. Публикувано изображение

Интересно ти е за българската държава и българския ген, моделиран в православието? ;) ....нема проблема-има сумалъка автори вече.

.....на времето познавах ЛИЧНО един от първите- Христо Маджаров. Та той бе писал, че българи са създали санскритския език. ...разбирам сега защо не ти е интересен блогът ми , па- и 'кришнарството'... :beer:

И разликата е, че с работа пораства егото пък с Работа - намалява.

За тази ли Работа говориш?Или за онази ,от която се ставало гърбав?

Май трябва да поясниш, какво искаш да кажеш.

За тази ли Работа говориш?Или за онази ,от която се ставало гърбав?

Май трябва да поясниш, какво искаш да кажеш.

Прощавай, още не мога като Ура с картинки... Публикувано изображение

С физически труд заякваш физически. Необходим е друг труд за самоусъвършенстване/поне що става дума за този раздел/. И в двата случая се изгърбваш сериозно, но само в единия резултатите са дългосрочни.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Ааааааааааа...

U.Ra, ти от колко време си вегетарианец и откога следваш повелите на Кришна?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.