Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

Ааа, вие как разбирате, че Кришна се е наял? В смисъл, като оставите баницата пред статуята му, докога го чакате да се наяде?

Няма кой ,да ги остави да чакат ,през това време докато се храни Той ,

те "мантратират"докато им мине глада ,щото остатъците са оскъдни!

Ти да не си мислиш ,че яденето е някаква трапеза и някаква веселба и т.н. :wors: не ,не !!! :question:

А като си хапнеш,от остатъците ,а пък си гладен,не се притеснявай ,"мантратираш"още два часа и ти минава,мдаа!!!

Стегната е организацията ,няма глезотии!!!

хехе абе като новопосветен си мого зле,само едната мантра ти остава Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ти да не си мислиш ,че яденето е някаква трапеза и някаква веселба и т.н. :wors: не ,не !!! :question:

А като си хапнеш,от остатъците ,а пък си гладен,не се притеснявай ,"мантратираш"още два часа и ти минава,мдаа!!!

хехе абе като новопосветен си мого зле,само едната мантра ти остава Публикувано изображение

Проблемът ти е, че няма на софрата вино и пържола. Така е, браточка. Ще ти къркори коремче щом си го свикнал да я кара на месомелачка. Публикувано изображение

Ти да не си мислиш ,че яденето е някаква трапеза и някаква веселба и т.н. :huh: не ,не !!! :)

А, ако си още гладен и нямаш сили, как ще имаш сили и желание за работа и за каквото и да е?

U.Ra, ти хапваш ли си достатъчно, за да имаш сили или не, защото това е грях? Публикувано изображение

И те питах дали ядеш захар! Като ти дойда на гости с какво ще ме нагостиш, още повече, като знаеш, че съм Телец?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

А, ако си още гладен и нямаш сили, как ще имаш сили и желание за работа и за каквото и да е?

U.Ra, ти хапваш ли си достатъчно, за да имаш сили или не, защото това е грях? Публикувано изображение

И те питах дали ядеш захар! Като ти дойда на гости с какво ще ме нагостиш, още повече, като знаеш, че съм Телец?

...не съм привърженик на соц.лозунгите 'РанЪта прай БорбЪта".

Пробвай на гости при Камериера или някой соц.гвардеец-Ма-мУУУт-ра.

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

...не съм привърженик на соц.лозунгите 'РанЪта прай БорбЪта".

Провай на гости при Камериера или някой соц.гвардеец-мУУУ-ра.

Значи, като ти дойда на гости ше ме държиш на ... пости... или на пълен глад???

С нещо сладко поне няма ли да почерпиш?

• Автор

Значи, като ти дойда на гости ше ме държиш на ... пости... или на пълен глад???

С нещо сладко поне няма ли да почерпиш?

Публикувано изображение

http://www.ayurvedabg.com/food.php

Като ти дойда на гости с какво ще ме нагостиш, още повече, като знаеш, че съм Телец?

Никой няма да те пита кви ти са желанията ти се отдаваш на Него и това е привилегия ,не е заслуга!

Няма награди и медали ,най много да ти позволят вечерта да изпиеш водата дет са Го къпали и един

час "мантра' в повече,хехехехехе

ама то са свиква ,след третия месец си кат пружинка,даже имаш такова желание да продаваш литератуа че ....ще ги утрепеш от приказки потенциялните клиенти мдаа

Виж сега ,неправилно е да мислиш ,че У.рато е на ниското ниво ,той се е издифнал вече ,така че щом си теле

" Телешко варено"хахахаха :huh:

Видях там да предлагат сладки и солени плънки за пирожки, както и вариант на банички, което е много добре. Поздрави по този случай! :yanim:

Пък и щом правиш кекс с орехи и стафиди, значи все пак има с какво да ме нагостиш - с нещо вкусно. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:P

Сега се сещам, че приди години майка ми веднъж или два пъти ми донесе разни дребни сладки, направени от кришнарите, които и ги дали на улицата. Значи все пак се яде сладко, макар и здравословно.

• Автор

Видях там да предлагат сладки и солени плънки за пирожки, както и вариант на банички, което е много добре. Поздрави по този случай! :yanim:

Пък и щом правиш кекс с орехи и стафиди, значи все пак има с какво да ме нагостиш - с нещо вкусно. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:P

Храната, която се приготвя се нарича "ПРАСАДАМ" -ОСВЕТЕНА храна-НЕКАРМИЧНА, тази, която не те връща в материалния свят, с нея може да се тъпче колко си иска този, който е в началния период на Кришна-съзнание. Публикувано изображение

Публикувано изображение

На варените и пържените зеленчуци и ориз "Изкуство" ли му викат?

Ооо,я виж на кое се казва изкуство -"Боб по хайдушки"хехехехе

Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение

'Айдук' не бе ли разбойник-грабител?... Публикувано изображение

Ч...е ние ги имаме и днес под всяква форма в комунистческа(еврейска) България?... :yanim:

http://u-ra.blogspot.com/2008/06/blog-post.html

Аз искам шоколадови бонбони с пълнеж от алкохол. Хем ти става сладко на душата, хем лееееко се опиваш. :P:yanim:

Публикувано изображение

Аааааа това какво е? Изглежда вкусно!!!

Публикувано изображение

Иииииииииискааааааааааааааамммммммммм!!!

Публикувано изображение

• Автор

Аз искам шоколадови бонбони с пълнеж от алкохол. Хем ти става сладко на душата, хем лееееко се опиваш. :P:yanim:

Публикувано изображение

Аааааа това какво е? Изглежда вкусно!!!

Публикувано изображение

Иииииииииискааааааааааааааамммммммммм!!!

Публикувано изображение

кармични са, не са за мене... ;)

кармични са, не са за мене... :wors:

Ахааааааааааааааххххххххххаааааааааахахахахахахаххаххахахахахахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кармични шоколадови бонбони. :clap:Браво на теб!!!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ще ми се разсърдиш ли ако те сложа в бисерите на форума? Публикувано изображение

Ахааааааааааааааххххххххххаааааааааахахахахахахаххаххахахахахахахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кармични шоколадови бонбони. :clap:Браво на теб!!!

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Ще ми се разсърдиш ли ако те сложа в бисерите на форума? Публикувано изображение

А твоите последни писания ще сложиш ли и тях в бисерите?Особено ефекта на блокирала клавиатура е много оригинален.

Иначе бонбонките изглеждат страхотно,но това е меню за теб предимно.

А твоите последни писания ще сложиш ли и тях в бисерите?Особено ефекта на блокирала клавиатура е много оригинален.

Иначе бонбонките изглеждат страхотно,но това е меню за теб предимно.

Що, ти не обичаш ли бонбони? :clap:

Напротив, уважаема, следим внимателно диспута... Публикувано изображение

Публикувано изображение Аха - в света, ала не от света. Публикувано изображение

Ясно. Люлка, люлка се люля девойко, ву-вей, ву-вей я люля. Обичам люлките. Добре приспиват. :rolleyes:

Публикувано изображение

Lyulka se Lyulia Devoiko

Публикувано изображение Аха - в света, ала не от света. Публикувано изображение

Ясно. Люлка, люлка се люля девойко, ву-вей, ву-вей я люля. Обичам люлките. Добре приспиват. :headphones:

Публикувано изображение

Lyulka se Lyulia Devoiko

Ми да, вегетарианец съм, не пия, не пуша, не се боцкам, утихвам...ма все по - съвършен ставаааааммм!!!

http://vbox7.com/play:d3a4ce56

Веднъж да сме на едно мнение! :P

Тогава за кво бяха тези лицемерия за 'толерантните християнски държави'.

Аз ти казах, че толеранцията е в т.нар. 'западни християнски държави', които са изградени на базата на парите, те не са 'религиозни' и допускат ВСЯКАКВИ религиозни общности, стига да не нарушават светско-конституционния ред. Нещо подобно е било във Вавилон-там на "плененинте юдеи" им е дадена ПЪЛНА РЕЛИГИОЗНА свобода, за което, разбира се, юдеите се отплащат подобавващо с традиционната омраза.Там юдеите и научат за мистични учения, като Кабала, но те сия приватизират като еврейска и ства 'Каб-ала-бала". :rolleyes:

А ето ти и отговора!Именно ЗАЩОТО НЕ СА РЕЛИГИОЗНИ допускат всякакви религиозни общности.Тези държави, които ти наричаш хрисиянски са атеистични.От там произхожда тяхната толерантност и 'демократична свобода' на вероизповеданията.За това ти казах, че този термин, който използваш-'християнска държава' е неточен.

....та, наистина положениео с БПЦ по отношение на 'религиозната търпимост', особено към култ, който ОСВОБОЖДАВА, а не държи в материцата ,-е аналогично на юдейството. Публикувано изображение

...сам си призна... :speak:

Какво съм признал?

....за разни 'ранни християни', дето доста ристени са напъват да си фантазират как са изглеждали, май нещата клонят именно към това, което аз ти казвам, че са 'кришнарите'- NO MEAT-EATING, NO INTOXICATION, NO GAMBLING, NO ILLICIT SEX.

Наскоро будистите твърдяха ,че Исус бил будист,мюсулманите и те не си го дават,ама тва наистина е интересно- Исус кришнар?

YES MEAT-EATING

NO INTOXICATION

NO GAMBLING

YES SEXСъс забележка

NO IDOLS

Говорехме за ранните християни ...или не си спомняш, щото си зает да дърпаш ушите?

NO ASTROLOGY

За тези тримата ли става дума?-Caspar,Melchior end Balthasar

Ми хич не приличат на "ранни християни". На тебе на такива ли ти приличат?

NO SPIRITISM

NO POLITICA

NO MILITARY

Редактирано от arenas (преглед на промените)

NO IDOLS

...

...

Е как - влъхвите - едни от първите християни са, след Мерием :P

А дали точно те не са имали задачата да „обучават“, пазят и да се грижат за Исус докато е бил млад. Всичко сочи, че за знаели за раждането му много преди да се роди и вероятно са сред най-близките му ученици (въпреки че това не е най-точната дума в случая), доста по-близики от тези, които идват после.

• Автор

Самият факт, че си отделил политиката и милитаризма говори, че си в илюзия. Политиката е Везни, а Милитаризма е Овен и са на ЕДНА ОС. Те са скачени съдове!

Ватикана има Слънце във Везни(и е най-мощната политическа световна организация), Асенднентът е Скорпион, което показва, че супер-потайна и свързана с парични машинации на чужди пари и средства, а Луната и в Овен подсказва, че подсъзнанието и е насочено към ВОЙНА! :rolleyes:

А невежеството ти кулминира в това: да ядеш месо, а да не искаш милитаризъм. :dancing18:

Месоядтвото и ВОЙНИТЕ са свързани В ПРЯКА връзка, дори не опосредствена.

:rolleyes:

Кали, непрагопрятния аспект на Майа, конзорта на Шива/Сатурн-ът, изисква КЪРВАВИ и МЕСНИ жертвопринушения. :cupid:

Същата тази Кали, дето е заклала гуруто на семитие- Исус Христос, а новите юдеи и старите абрахамци нарича КАЛИ "Отецът на Исус", с нежните имена 'яхова,яхве или аллах.. :)

А ето ти и отговора!Именно ЗАЩОТО НЕ СА РЕЛИГИОЗНИ допускат всякакви религиозни общности.Тези държави, които ти наричаш хрисиянски са атеистични.От там произхожда тяхната толерантност и 'демократична свобода' на вероизповеданията.За това ти казах, че този термин, който използваш-'християнска държава' е неточен.

Какво съм признал?

Наскоро будистите твърдяха ,че Исус бил будист,мюсулманите и те не си го дават,ама тва наистина е интересно- Исус кришнар?

YES MEAT-EATING

NO INTOXICATION

NO GAMBLING

YES SEXСъс забележка

NO IDOLS

Говорехме за ранните християни ...или не си спомняш, щото си зает да дърпаш ушите?

NO ASTROLOGY

NO SPIRITISM

NO POLITICA

NO MILITARY

Въпрос 1 - този който яде месо от някаква животно, преражда ли се в такава форма след това ? Примерно -ако ядеш много свинско - ще станеш ли прасе след това ? Въпрос 2 - рибата месо ли е ? калмарите, октоподите , мекотелите ?

Кали, непрагопрятния аспект на Майа, конзорта на Шива/Сатурн-ът, изисква КЪРВАВИ и МЕСНИ жертвопринушения. :)

Същата тази Кали, дето е заклала гуруто на семитие- Исус Христос, а новите юдеи и старите абрахамци нарича КАЛИ "Отецът на Исус", с нежните имена 'яхова,яхве или аллах.. :rolleyes:

О, така някой може да остане недоразбрал. Говори им с по-познатите наименования на Кали... Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.