Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

• Автор

цитат:

Истината е, че римската религия "ристенство" е КОНСПИРАТИВНА РЕЛИГИЯ. Как е станала конспирацията на римляни с йудеи? Римляните са имали огромен проблем с демоничните евреи, които вечно чакат еврейския месия да ги направи царе на Земята и да експлоатират другите народи и материални богатства на Земята. За това евреите нагаждат древните писания, които НАИСТИНА касаят Бога, а евреите им придават ЧИСТО МАТЕРИАЛНО ИЗРАЖЕНИЕ-тука на Земята!

Това ,ако си го писал ти -е много слабо,бих казал елементарно и доста улично(имам предвид за продажба на улицата)

"И врагове на човека са неговите домашни. Който обича баща или майка повече от Мене, не е достоен за Мене; и който обича син или дъщеря повече от Мене, не е достоен за Мене" (Мат. 10:36-37).

Тия от copy rights са забравили този текст ,който се използва много удобно от Прабхупада!

Той май доста е променил писанките на "ведите"и последните части преведоха ли ги или ...?

Най интересното е ,че е разменил местата на вишна с кришна или обратно беше?

А не се разпасвай мого!хехехехе а какво е казал Прабхупада за понятието "гей"

то по негово време май не бяха с туй название а ? Публикувано изображение:wors:

Стилът е съобразен с манталитетът на ристенинът ДНЕС. Манталитетът на ристенин днес е тип "МАЧО"(пиКчо).

Прабхупада е правил така- винаги е имал ПЕРСОНАЛЕН подход към всеки. Никога не проповядва като популистки поп, ревнив равин или мамещ имам.

Отношението към индидивидът, като ЛИЧНОСТ, а не -част от стадото, идва след като човек разбере, ч Богът е ЛИЧНОСТ.

До този момент той ще счита по комунистически, че "Сговорна дружина планина повдигат".

Прабхупада е казал за понятието 'гей' че е много "геоценрично".

Но нали знаеш, че понятието "гой"(гаджо-гяур) е по-актуално за Прабху-пада?... Публикувано изображение За него е казал, че иде от понятието 'го'(говедо) ;)

За абрахамецът понятията "Религия, Мистика и Езотерика" са "Ракия, Мастика и Мезе Драно"

:beer::beer11::rolleyes::lol6:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 73,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Прабхупада е казал за понятието 'гей' че е много "геоценрично".

А твоята философия и тя ли е геоцентрична? Публикувано изображение

Като се заговорихме за гейове, я направете този тест - прави се за секунди:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=108364

Иииии какви са резултатите ви? Ха ха ха Май излезе, че аз имам скрити хомосексуални наклонности. :rolleyes: Можееееееееее!!!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Съпка към божественост ли е самонараняването,самоконтрола?

притеснителни снимки от Карнавала на вегитарянците на о.Пукетт:

..........

още+инфо:

http://www.thailandmagic.com/Vegetarian-Fe...t-Thailand.html

хм..вегитариянство+пробиване на тялото=божественост!??

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

• Автор

Е?...

Какво общо има този карнавал с киртаните?... Публикувано изображение

Пак виждаме пиерсинг като на оргиите на Ашура>

Али, вникни бе, гюзел хаъм, кво загатвам и не съди по външни атрибути, първични полови белези, или "месоядство без сФинско".

Виж сега тука какво казва Астро-теософа за ДУМАТА "Карнавал"!

http://u-ra.blogspot.com/2009/01/how-nagas...natikilled.html

"carnival" coming from "carnivorous"(eating of flesh)-"carnivore" you will find that....

...."The King of Carnival(Carnovore) is King "SAT U -rn

Съпка към божественост ли е самонараняването,самоконтрола?

притеснителни снимки от Карнавала на вегитарянците на о.Пукетт:

Публикувано изображение

още+инфо:

http://www.thailandmagic.com/Vegetarian-Fe...t-Thailand.html

хм..вегитариянство+пробиване на тялото=божественост!??

Какво ,,Е?,,?

ти видя ли на заден план в първата снимка няколко сини младежа-

има общо,можеш да кажеш просто,че не знаеш.

или отричаш

• Автор

А твоята философия и тя ли е геоцентрична? Публикувано изображение

Моята философия е "ГОЙО-бежна" :rolleyes::beer11:

Темата е много добре и ясно поставена от U.Ra, "Немесоядството - необходимо но недостатъчно за Божественост". Ами хайде, да разсъхдаваме върху това. тази тема е за тези които вече са възприели вегитарианството. месоядните да си отворят своя такава. мога да им дам предложение - "Месоядството и канибализма водят ли до Божествено съзнание"

Един друг се стреляте с халосни патрони.

Моля, такива снимки под линк само...

Темата е много добре и ясно поставена от U.Ra, "Немесоядството - необходимо но недостатъчно за Божественост". Ами хайде, да разсъхдаваме върху това. тази тема е за тези които вече са възприели вегитарианството. месоядните да си отворят своя такава. мога да им дам предложение - "Месоядството и канибализма водят ли до Божествено съзнание"

Ако месоядните не бяха заети с това, да убеждават вегитата в правотата си, и обратно... щеше да настъпи апокалипсис. Публикувано изображение
  • Автор

Какво ,,Е?,,?

ти видя ли на заден план в първата снимка няколко сини младежа-

има общо,можеш да кажеш просто,че не знаеш.

или отричаш

Али, ако изхождаш от това, че било 'вегетарански карнавал' си в заблуда.

Вегетариянството е средство, не-ЦЕЛ.

Знаеш ли, че тези касти са наречени ЯВАНИ във ВЕДИте, който са също извънкастови, като ЧАНДАЛА?..

Явани са както ТУРЦИ, така и ТАЙЛАНДЦИ!

http://en.wikipedia.org/wiki/Yavana

о-в "Ява" в Индонейзия и Малайзия е кръстен на тези извънкастови!

"Каста по Духовност"! :rolleyes:

Не е ли крайно време да гледаш с ДУХОВНИ очи, не -с абрахамски?... Публикувано изображение

Ако месоядните не бяха заети с това, да убеждават вегитата в правотата си, и обратно... щеше да настъпи апокалипсис. Публикувано изображение

Не аз мисля, че всеки щеше да си върви по своя път и да не пречи на другия, което е най доброто.

Не аз мисля, че всеки щеше да си върви по своя път и да не пречи на другия, което е най доброто.

Именно де ;)
  • Автор

Всички пътища водят или до риМ или до Мир, зависи от накъде чете... Публикувано изображение

Като се заговорихме за гейове, я направете този тест - прави се за секунди:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=108364

Иииии какви са резултатите ви? Ха ха ха Май излезе, че аз имам скрити хомосексуални наклонности. :lol6: Можееееееееее!!!

Моята философия е "ГОЙО-бежна" ;):lol6:

Ха, знаех си, че бягаш от себе си, криейки се в лъжливото съвременно Кришна Мишна движение!

• Автор

Инфи, Али има огромно предимство, защото е Стрелец :lol6:Публикувано изображение

Но ми е чудно защото мюсли-гюзел ханъмите в подкрепят Адолф Хитлер, който е бил вегетарианец?... ;)

http://u-ra.blogspot.com/2008/10/blog-post.html

Пак игнорансът играе тука?... :lol6:

Мен ме смущава заглавието на темата, така, както е формулирано. Защо се свърза вегетарианството с постигане на някакви цели и то непременно божествени. То е просто един акт на неупотреба на месо и нищо друго. И обвързването му като условие за някакви цели го опорочава само по себе си. Смисълът на вегетарианството е да бъдем повече човеци, а не богове. А какво ли е необходимо, а и достатъчно условие за човечност?

• Автор

Мен ме смущава заглавието на темата, така, както е формулирано. Защо се свърза вегетарианството с постигане на някакви цели и то непременно божествени. То е просто един акт на неупотреба на месо и нищо друго. И обвързването му като условие за някакви цели го опорочава само по себе си. Смисълът на вегетарианството е да бъдем повече човеци, а не богове.

А какво ли е необходимо, а и достатъчно условие за човечност?

напълно съм убеден, че формулировката е коректна.

В математиката има условие- НЕОБХОДИМО, НЕ НЕДОСТАТЪЧНО УСЛОВИЕ.

Т.е. такива са били от сорта на Хитлер и извънкастовите вегетарианци, които Али дава за пример.

Разбира се, че е обвързано условието да постигнеш божественост НЕКОНСУМАЦИЯ НА МЕСО.

Не може да ядеш месо и да искаш Бога.

Още в самото начало изразих мнение, че "сме под кака Майа", ако ядем месо и четем 'божествена' психология. Публикувано изображение Но същевременно споменах, че не го налагам с абрамаски устав. Всичко е ДОБРОВОЛНО при Бога. ;)

Но не бохемска оргия, все пак, нали?... Публикувано изображение

U.Ra-какви са другите условия за божественост?
  • Автор

U.Ra-какви са другите условия за божественост?

без интоксиканти, без незакинен секс(повече от 1 ЗАКОННА жена, с тенденция да се освободи от сексуалното чувство), както и без умствени спекулации от рода на хазарт, финансови машинации, игри за матер. печалба и т.нат.... ;)

Не може да ядеш месо и да искаш Бога.

...Всичко е ДОБРОВОЛНО при Бога. :clap:

Всъщност доброволността е до момента в който кажеш ,ще ти харесва да бъдеш един от тези които МУ служат !

За Него е ясно,че е немесояден(така е написал)но , за последователите МУ е Задължително!

Живота в храма преминава в изключително строг режим, при който напълно се изкоренява необходимостта от избиране на каквото и да било или от вземане на някакво решение.

-Всекидневно се става в 3 часа сутринта и вземат хладен душ

-Извършване ритуала по обличане и хранене на Него

-Пеят се мантрите

-Излизат на улицата, където пеят песни в прослава на Кришна(продават книжки,просят пари)сега ограничиха тази дейност ,щото е малко отблъскваща!

-Вечерите преминават в по-интензивно повтаряне на мантрите

-Поклонение на идолите

-Шест часа сън върху твърд под (абсолютно полезно,действие)

Кришна обитава металните и дървените идоли, които се намират в храма.

На тези статуи се предлага храна шест пъти през деня.

Тази ритуална трапеза символизира вкусването на тялото на Кришна, така наречената "евхаристия на Кришна".

Водата, с която мият божествата, се събира и после се изпива,нещо като коктейл преди лягане

Във всеки храм има специално растение, което расте в Индия - Tulasi Devi използва за изкореняване на греховете и за изцеляване на болести

Така ,че има и идолопоклоничество,стройна организация,иерархия,задължения,живот в "Стадо" и т.н.

-по добре да съм "ристен" ,даже "мюслитата" както казваш са за предпочитане,ще огранича само свинското и уискито и мастиката ,не не МИСТИЧНОТО :clap::clap:

• Автор

По въпросът за 'идолопоклонничеството' на семитите и ИЗВЪНКАСТВОВИТЕ съм писал:

http://u-ra.blogspot.com/2008/05/yhvh.html

http://u-ra.blogspot.com/2008/09/blog-post_27.html

http://u-ra.blogspot.com/2008/06/blog-post_04.html

http://u-ra.blogspot.com/2008/09/blog-post_18.html

http://u-ra.blogspot.com/2008/10/blog-post_18.html

Жалко, че ристиените не виждат, че Отецът ан Христос е Кришна, а не измисления паднал дух-яхова или аллх. Това са или рудри или марути на Шива.

Т.е.: ристените са пропилели шанса си да видят, СМИСЪЛЪТ НА МИСИЯТА НА месията0ХРИСТОС В АЗИЯ МИНОР. ТЯХНА ВОЛЯ! ;)

Духът на рудрата-маур ЙахУ ги зове към ЙАМА-та!

Блогът ми е пълен с доказателства на тази тема. ;)

БОГЪТ НЕ Е ЕКВИВАЛЕНЕТЕН НА ДУХ за арйаните, само семитите се кланят на Бога, като 'дух' и обикновено Крипна им еотредл черната дупка за това. Публикувано изображение

И това само и само да си докажат, че "да ядат месо", НЕ БИЛО УБИЙСТВО?... :jeer::rap::clap::lol6:

....на какво ли не е способно фалшивото его?! :clap:

Всъщност доброволността е до момента в който кажеш ,ще ти харесва да бъдеш един от тези които МУ служат !

За Него е ясно,че е немесояден(така е написал)но , за последователите МУ е Задължително!

Живота в храма преминава в изключително строг режим, при който напълно се изкоренява необходимостта от избиране на каквото и да било или от вземане на някакво решение.

-Извършване ритуала по обличане и хранене на Него

-Пеят се мантрите

-Излизат на улицата, където пеят песни в прослава на Кришна(продават книжки,просят пари)сега ограничиха тази дейност ,щото е малко отблъскваща!

-Вечерите преминават в по-интензивно повтаряне на мантрите

-Поклонение на идолите

-Шест часа сън върху твърд под (абсолютно полезно,действие)

Кришна обитава металните и дървените идоли, които се намират в храма.

Тази ритуална трапеза символизира вкусването на тялото на Кришна, така наречената "евхаристия на Кришна".

Водата, с която мият божествата, се събира и после се изпива,нещо като коктейл преди лягане

Във всеки храм има специално растение, което расте в Индия - Tulasi Devi използва за изкореняване на греховете и за изцеляване на болести

Така ,че има и идолопоклоничество,стройна организация,иерархия,задължения,живот в "Стадо" и т.н.

-по добре да съм "ристен" ,даже "мюслитата" както казваш са за предпочитане,ще огранича само свинското и уискито и мастиката ,не не МИСТИЧНОТО :clap::wors:

• Автор

айа, ай, ай...аз ако дойда във вас и си нося моите правила - явно ще бъдеш от добрите самаряни, .....дааа........, отново ристенско лицемерие... Публикувано изображение

http://u-ra.blogspot.com/2009/01/welcome-t...chological.html

брате, нали правиш разлика, че ваишнавизма не е ристенска империя, ционистко царство или исламски халифат, където бебетата се раждат с вярата си?... Публикувано изображение

"Всекидневно се става в 3 часа сутринта и вземат хладен душ" Ха, това е за потушаване на страстите. :laughing5:

"На тези статуи се предлага храна шест пъти през деня." Лелеееее, тези са по-зле и от мюмюлманите. Те поне се молеха само по 5 пъти на ден, нали?

"Водата, с която мият божествата, се събира и после се изпива,нещо като коктейл преди лягане" А така!

"Във всеки храм има специално растение, което расте в Индия - Tulasi Devi използва за изкореняване на греховете" А използва ли се бой за изкореняване на греховете? Питам, щот мен нашият кришнар каза, че ще ми приложи бой, за да ме , вкара в правия път. А уж кришнарите били миролюбиви и за ненасилието. Сега ми "светна", че сектантите масово прилагат боя, за да вкарат в правия път невежите. Първо една дъновистка щеше да бие Maat, за да я вкара в правия път, сега пък кришнаря мен, за да ме простевтли относно Кришна.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

...кой гледа така строго и виновно от подписа си?.... ;):idea:

....ми хайде-удари си сам(а) един тупаник, аз ли да ти ходатайствам?... :help:

;)

Айде-от мене да мине!- няма да ползвам МарСовото изкуство на Ма'ата! ;)

:super:

"Всекидневно се става в 3 часа сутринта и вземат хладен душ" Ха, това е за потушаване на страстите. ;)

"На тези статуи се предлага храна шест пъти през деня." Лелеееее, тези са по-зле и от мюмюлманите. Те поне се молеха само по 5 пъти на ден, нали?

"Водата, с която мият божествата, се събира и после се изпива,нещо като коктейл преди лягане" А така!

"Във всеки храм има специално растение, което расте в Индия - Tulasi Devi използва за изкореняване на греховете" А използва ли се бой за изкореняване на греховете? Питам, щот мен нашият кришнар каза, че ще ми приложи бой, за да ме , вкара в правия път. А уж кришнарите били миролюбиви и за ненасилието. Сега ми "светна", че сектантите масово прилагат боя, за да вкарат в провия път невежите. Първо една дъновистка щеше да бие Maat, за да я вкара в правия път, сега пък кришнаря мен, за да ме простевтли относно Кришна.

...кой гледа така строго и виновно от подписа си?.... :):idea:

....ми хайде-удари си сам(а) един тупаник, аз ли да ти ходатайствам?... :blink:

:lol6:

Айде-от мене да мине!- няма да ползвам МарСовото изкуство на Ма'ата! :beat:

:super:

Говориш несвързано, но това не е нещо ново. Или си знаеш за какво говориш?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.