Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

• Автор

олеее, работата с тебе става почти толкова сериозна, колко и погледа на Белото смоГче

... :rolleyes:

Малко приличаш оня дето стои-стои и извежднъж вика на коня 'Чууууш-!

С психология се занимават студентчетата. Нещо като период, който трябва да минат за да осъзнаят РЕАЛНОСТТА.

Психолозите са от сорта на Маата- те обичат красивте спекулации. И всичко е 'научно'. Тяхната философия има корени в еллино-римската култура, упдъчна на ведическата.

.... комунизмът никога не може да си отиде от България! ;) Има и 'бодра смяна' вече! :P

Не искаш или не можеш да отговориш на въпроса ми, а?

Надяваш се да постигнеш по-висша духовност, като си мислиш, че сексуалната ти енергия ще се трансформира в по-висша - духовна енергия. Тя наистина ще трябва да се трансформира все в нещо, но в какво??? На този въпрос все още не мога да дам отговор, пък и сега имам много работа за вършене. Ама след около две седмици, като се освободя и имам повече време, обезателно ще потърся, за да намеря отговор на въпроса "До какво водят продължителните сексуални пости според лекарите и психолозите, а може би дори и според психиатрите". ;)

Сексуалното напрежение трябва да се изхаби някак. Ти как си сигурен, че твоята сексуална енергия се трансформира в по-висша духовна? Имаш ли някакви реални доказателства за това, че това наистина се случва?

При тийнейджърите (момчетата) част от излишното сексуално напрежение и притеснение често се изразходва, когато те си разказват цинични вицове на сексуална основа.

Обещавам ти, че когато имам повече време ще се заема с твоя въпрос и ще видя до какви психични отклонения те е докарало това неизразходвано напрежение.

Има едно простичко правило-когато плюеш/пикаеш гледай да не е срещу вятъра!

Значи когато обвиняваха кришнарите за разни неща,ти какво каза?'Ааа няма да се вглеждате в косурите на някой си'.Във всяко стадо имало черни овце.Така е! Тогава защо съдиш за християните по постъпките на някои опредени личности?

Християнин не се става по рождение.По рождение се става псевдо-християнин(например).

Ристиенин СЕ става по рождение! Т.нар. 'християнски държави' са ФАКТ. Това е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА от времето на Константин . ;)

....за разни 'ранни християни', дето доста ристени са напъват да си фантазират как са изглеждали, май нещата клонят именно към това, което аз ти казвам, че са 'кришнарите'- NO MEAT-EATING, NO INTOXICATION, NO GAMBLING, NO ILLICIT SEX.

наистина такъв християнин не се става по рождение, но явно това християнство не 'ОНОВА РИСТИЕНСТВО'?.. ;)

....бе ше си дойдем на един акъл, ма ще ти се наложи да се преместиш срещу вятъра май, а?... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не искаш или не можеш да отговориш на въпроса ми, а?

Надяваш се да постигнеш по-висша духовност, като си мислиш, че сексуалната ти енергия ще се трансформира в по-висша - духовна енергия.

Ти как си сигурен, че твоята сексуална енергия се трансформира в по-висша духовна? Имаш ли някакви реални доказателства за това, че това наистина се случва?

Не ,

няма да ти отговори ,щото ще влезе в противоречие с Него!

Цялата сексуална енергия ,която си натрупал ще ти я премахнат

с бачкане-

тежък физически или монотонен труд и забравяш за всекакви сексуални упражнения

мдаа

• Автор

Не ,

няма да ти отговори ,щото ще влезе в противоречие с Него!

Цялата сексуална енергия ,която си натрупал ще ти я премахнат

с бачкане-

тежък физически или монотонен труд и забравяш за всекакви сексуални упражнения

мдаа

....нали четеш ко писах на секСтантката 'туксъм'?.."

"Коммунизмът се завърща", автор ВашкУ Кръпката.

Сега вече може да направиш справка що "комунистически мироглед"(или- еврейско светоусешане) ;)

С психология се занимават студентчетата. Нещо като период, който трябва да минат за да осъзнаят РЕАЛНОСТТА.

Психолозите са от сорта на Маата- те обичат красивте спекулации. И всичко е 'научно'. Тяхната философия има корени в еллино-римската култура, упдъчна на ведическата.

.... комунизмът никога не може да си отиде от България! :) Има и 'бодра смяна' вече! ;)

Щом казваш, че с психология се занимават само студентчетата, добре - ти знаеш по-добре!

Ама естествено, че философията на Maat ще е упадъчна. То всичко е упадъчно, в сравнение с Великитте Ведически Писания. Отвъд Ведите - НЕ! Никогаж!

И къде я видя тая бодра комунистическа смяна в мое лице, миличкото ми кришарче?!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

Щом казваш, че с психология се занимават само студентчетата, добре - ти знаеш по-добре!

Ама естествено, че философията на Maat ще е упадъчна. То всичко е упадъчно, в сравнение с Великитте Ведически Писания. Отвъд Ведите - НЕ! Никогаж!

И къде я видя тая бодра комунистическа смяна в мое лице, миличкото ми кришарче?!

Вижда се в примитивното светоусещане, което е доСаурнианско- храна, секс, (и в последствие: кариера, пари, светска власт и т .нат). :P

Илюминати са построени на принципа на сексуална и парична корупция на душата.

Това не извод на 'кришнар', а извод, доказан от МНОГО МЕСТА. Дори има крайна степен на параноя на Дейвид Айк, че илюминатите са рептили(наги), които аз не споделям ПО ТОЧНИ ИЗЛОЖЕН ОТ НЕГО НАЧИН.

Битката(между девите и нагите) е на астрално ниво , но 'кришнарите' не участват в нея.

.....така, че СЪВСЕМ елементарния извод е, че си губиш времето за доказване висши ценности със сексуална енергия. 'Кундалини-шакти' е низша енергия на нагите и примитивни лунни сатурниански(Шива-майа, Линага-йони) кутове я боготвоят, както и масонските ложи на илюминати. И резултатът е, че ти ставаш 'ПОЛУ-ПРПВОДНИК' на нагите, ма за това ще разбереш по-късно... :P

"Днес полупроводници-утре-ЦЕЛИ проводници! ха, да ви е честви новия завод в ГРАД Правец!" :P:):)

Битката(между девите и нагите) е на астрално ниво , но 'кришнарите' не участват в нея.

.....така, че СЪВСЕМ елементарния извод е, че си губиш времето за доказване висши ценности със сексуална енергия. 'Кундалини-шакти' е низша енергия на нагите и примитивни лунни сатурниански(Шива-майа, Линага-йони) кутове я боготвоят, както и масонските ложи на илюминати. И резултатът е, че ти ставаш 'ПОЛУ-ПРПВОДНИК' на нагите, ма за това ще разбереш по-късно... :whist:

Е, хайде кажи ми как така ставам полупроводник на нагите. Кво ше стане с мен? Трябва ли по сто пъти да те питам, за да ми го кажеш в прав текст? Какво искат тея наги маги и кво ша ме правят?

• Автор

Е, хайде кажи ми как така ставам полупроводник на нагите. Кво ше стане с мен? Трябва ли по сто пъти да те питам, за да ми го кажеш в прав текст? Какво искат тея наги маги и кво ша ме правят?

.....не е ли крайно време да ограничиш въпросите си?...

Редовният секс води до лавина от въпроси.

Намаляш секса и намаляш въпросите... :whist:

Енергията, която хабиш в секса я впрягаш за отговарянe сама на повечето от въпросите. ;)

Е? Разбира се- на остатъка от 1-2 въпроса винаги ще се намери някой който да задоволи нагонът ти към знание! ;)

не е ли крайно време да ограничиш въпросите си?...

Редовният секс води до лавина от от въпроси.

Намаляш секса и намаляш въпросите... :whist:

Енергията, която хабиш в секса я впрягаш за отговаряна сама на повечето от въпросите. ;)

Е? Разбира се на остатъка от 1-2 въпроса винаги ще се намери някой който да задоволи нагонът ти към знание! ;)

По тази логика "Редовното мислене води до лавина от въпроси. Намаляваш мисленето - намаляват и въпросите" Току що ти измислих втори лозунг след снощния. Публикувано изображение

• Автор

По тази логика "Редовното мислене води до лавина от въпроси. Намаляваш мисленето - намаляват и въпросите" Току що ти измислих втори лозунг след снощния. Публикувано изображение

"Чудесно! -Загуба в количеството води до ново, по-висше качество. :whist:

'Медитация' значи да отидеш ОТВЪД УМА СИ. А не да го въртиш, като прасенце на шиш!

Медитацията ползва 6 и 7-ма чакри. Но 2ра става празна като "г....з" ;)

Интересно - хайде да отидем в темата за сектите и да си поприказваме за разликите , искаш ли ?

Може, отвори ако искаш тема, тук май за друго ставаше въпрос.

Ристиенин СЕ става по рождение! Т.нар. 'християнски държави' са ФАКТ. Това е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА от времето на Константин . :rolleyes:

....за разни 'ранни християни', дето доста ристени са напъват да си фантазират как са изглеждали, май нещата клонят именно към това, което аз ти казвам, че са 'кришнарите'- NO MEAT-EATING, NO INTOXICATION, NO GAMBLING, NO ILLICIT SEX.

наистина такъв християнин не се става по рождение, но явно това християнство не 'ОНОВА РИСТИЕНСТВО'?.. :)

Да,има 'християнски държави' и те всичките се славят с едно- толерантност към вероизповеданията.Интересно защо ли е така?Ти как мислиш?

И за контраст в нехристиянските държави е много силна нетърпимостта.

Значи правиш разлика между "ристени" и "християни".Аз също,макар и да не ги наричам точно така и гледам имаш филия към ранните християни. Като стана дума за тях дай да видим дали:

NO MEAT-EATING

Половината от тях са били рибари.Познай от три пъти коя е била основната им храна.Чувал си и за Исус и двете риби,нали?

NO INTOXICATION-да

NO GAMBLING-да

NO ILLICIT SEX-донякъде,-"Мъжът нека има с жената дължимото към нея сношение; подобно и жената с мъжа."

И сега идва интересното"

NO IDOLS Публикувано изображение

NO ASTROLOGY Публикувано изображение

Oткрийте разликите!

Редактирано от arenas (преглед на промените)

• Автор

Да,има 'християнски държави' и те всичките се славят с едно- толерантност към вероизповеданията.Интересно защо ли е така?Ти как мислиш?

И за контраст в нехристиянските държави е много силна нетърпимостта.

Значи правиш разлика между "ристени" и "християни".Аз също,макар и да не ги наричам точно така и гледам имаш филия към ранните християни. Като стана дума за тях дай да видим дали:

NO MEAT-EATING

Половината от тях са били рибари.Познай от три пъти коя е била основната им храна.Чувал си и за Исус и двете риби,нали?

NO INTOXICATION-да

NO GAMBLING-да

NO ILLICIT SEX-донякъде,-"Мъжът нека има с жената дължимото към нея сношение; подобно и жената с мъжа."

И сега идва интересното"

NO IDOLS Публикувано изображение

NO ASTROLOGY Публикувано изображение

Oткрийте разликите!

И кои са тези 'християнски' държави?...

Опредлено България май не е сред тях?.. Особено БПЦ. :rolleyes:

No idols:

Публикувано изображение

No Astrology:

Публикувано изображение

http://u-ra.blogspot.com/2008/08/blog-post_18.html -третата картинка отгоре надолу.

Брате, пак те хващам в крачка..... дали е от невежество или от лицемерие- ти си знаеш най-добре. Публикувано изображение

Самата Православна църква е СЕКТА, но най-мощната-както БКП с другите партийки.

Мутрагендта държава-мутрагенска религия. Публикувано изображение

И кои са тези 'християнски' държави?...

Опредлено България май не е сред тях?.. Особено БПЦ. :)

Самата Православна църква е СЕКТА, но най-мощната-както БКП с другите партийки.

Мутрагендта държава-мутрагенска религия. Публикувано изображение

Ако зависеше от БПЦ то Кришна- съзнание(напр.) в България щеше да бъде забранено.Ама не е!

Извод-терминът християнска държава е изсмукан и неточен.

• Автор

Ако зависеше от БПЦ то Кришна- съзнание(напр.) в България щеше да бъде забранено.Ама не е!

Извод-терминът християнска държава е изсмукан и неточен.

Веднъж да сме на едно мнение! :)

Тогава за кво бяха тези лицемерия за 'толерантните християнски държави'.

Аз ти казах, че толеранцията е в т.нар. 'западни християнски държави', които са изградени на базата на парите, те не са 'религиозни' и допускат ВСЯКАКВИ религиозни общности, стига да не нарушават светско-конституционния ред. Нещо подобно е било във Вавилон-там на "плененинте юдеи" им е дадена ПЪЛНА РЕЛИГИОЗНА свобода, за което, разбира се, юдеите се отплащат подобавващо с традиционната омраза.Там юдеите и научат за мистични учения, като Кабала, но те сия приватизират като еврейска и ства 'Каб-ала-бала". :ph34r:

....та, наистина положениео с БПЦ по отношение на 'религиозната търпимост', особено към култ, който ОСВОБОЖДАВА, а не държи в материцата ,-е аналогично на юдейството. Публикувано изображение

...сам си призна... :lol6:

Интересно какво ли ще кажете за този вид хранене, дали е достатъчно за Божественост.

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...;sb=5&part=

Този вид хранене е добтатъчен, за да преминеш по-бързо към следващото си прераждане. :lol6::jumping11:

• Автор

Този вид хранене е добтатъчен, за да преминеш по-бързо към следващото си прераждане. :lol6::jumping11:

мммм, :hush: именно на тебе ще ти се наложи да преминеш към следващото прераждане след поредното ПРЕ-ЯЖДАНЕ.:wow:

Кришна-съзнание не шиваистки култ или абрахамски земен и "астрален рай"(всъщност-ад) за да с стреми към прераждания. ;):jeer:

мммм, :jumping11: именно на тебе ще ти се наложи да преминеш към следващото прераждане след поредното ПРЕ-ЯЖДАНЕ.:hush:

Кришна-съзнание не шиваистки култ или абрахамски земен и "астрален рай"(всъщност-ад) за да с стреми към прераждания. :jeer::lol6:

Тази вечер смятам пак да преям с вкусна Ала Ба Ла ница с ябълки и канела - постна, домашно приготвена.

Охххаааааааааааааа Добре, че имам хубава фигура и мога да си похапвам и пак си имам стройно тяло. Е, понякога се ограничавам, за да поддържам това тяло стройно, но по принцип спазвам Принципите на Телец. Публикувано изображениеКаква хубава зодия - Телец! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

....това е добре, виждам напредък! ;)

Ние в Кришна-съзнание когато направим храната не се на молим на Кришна 'Дай ни баницата наша насУщна!(и тайно -за плънката вътре от мръвка Публикувано изображение )!,а ----просто Му я предлагаме и после ...ядем остатаците от нея. ;)

....за фигурата добре- ще те цаня за маникЬОнка- самоходна закачалка. ;)

Тази вечер смятам пак да преям с вкусна Ала Ба Ла ница с ябълки и канела - постна, домашно приготвена.

Охххаааааааааааааа Добре, че имам хубава фигура и мога да си похапвам и пак си имам стройно тяло. Е, понякога се ограничавам, за да поддържам това тяло стройно, но по принцип спазвам Принципите на Телец. Публикувано изображениеКаква хубава зодия - Телец! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображение

....това е добре, виждам напредък! ;)

Ние в Кришна-съзнание когато направим храната не се на молим на Кришна 'Дай ни баницата наша насУщна!(и тайно -за плънката вътре от мръвка Публикувано изображение )!,а ----просто Му я предлагаме и после ...ядем остатаците от нея. ;)

....за фигурата добре- ще те цаня за маникЬОнка- самоходна закачалка. ;)

Ааа, вие как разбирате, че Кришна се е наял? В смисъл, като оставите баницата пред статуята му, докога го чакате да се наяде?

• Автор

Ааа, вие как разбирате, че Кришна се е наял? В смисъл, като оставите баницата пред статуята му, докога го чакате да се наяде?

Ми пипаме го по коремчето и преценяваме... ;)

Само внимаваме да не повърне... ;)

Ми пипаме го по коремчето и преценяваме... :speak:

Само внимаваме да не повърне... :angry:

Ахааааааааа, а после как разпределяте помежду си сред останалите сектанти "остатъците" от "Цялата" баница? ;) ;) ;)

Ти захар ядеш ли?

• Автор

Ахааааааааа, а после как разпределяте помежду си сред останалите сектанти "остатъците" от "Цялата" баница? ;) ;) ;)

Ти захар ядеш ли?

...сектаните я режат на сектори. Вътре има късмети, примерно "не съм мюсли", "не съм джудас", "не съм правоСалви трифонов", "не съм като-лик", 'не съм като-гъз", т.нат..... всички тези лисчета са късметчета в сектантстката баница.

Мого внимаваме статуята да не се оригне, защото е таква мюсли традицията- оригнеш ли се на масата-вече си се наял и трябва да ставаш. Така, че много внимаваме Кришна да не се оригне, да не го прехраним, че трябва да ставаме и ние от масата...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.