Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

• Автор

защо е вредно?

"Вредно е", защото нали трябва да опонира?.. Публикувано изображение

Ако искаш да я накараш да каже, че "тютюна е вреден" ти кажи пръв , че е полезен ! Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Вредно е", защото нали трябва да опонира?.. Публикувано изображение

Ако искаш да я накараш да каже, че "тютюна е вреден" ти кажи пръв , че е полезен ! Публикувано изображение

А ти как позна, че обичам да опонирам? :cant believe::top secret:

Ето ви материали за соята.

Тук прочети малко по-надолу:

http://archives.zavinagi.com/archive/index...?topic=155438.0

И това:

http://www.bg.yosif.net/med/index15.htm

• Автор

А ти как позна, че обичам да опонирам? :cant believe::top secret:

И това:

Кажи на Чоли да предаде много поздрави(нали знаеш от кого?- пише се с 2 "ПП" ) на друг форумец от 1999-та година- с ник "Wild Cat" :д-р Атанас Гълъбов.

Браво малката, напредваш! Ше стане Човек от тебе! ...с ГОЛЯМО 'Ч'! Публикувано изображение

Кажи на Чоли да предаде много поздрави(нали знаеш от кого?- пише се с 2 "ПП" ) на друг форумец от 1999-та година- с ник "Wild Cat" :д-р Атанас Гълъбов.

Браво малката, напредваш! Ше стане Човек от тебе! ...с ГОЛЯМО 'Ч'! Публикувано изображение

И как позна, че от мен ще стане човек? Публикувано изображение Много ми е любопитно да разбира. :cant believe:

Чоли Боли още ли не ти е писал? Той на мен не ми вярва. Мисли, че съм ченге, което му играе номера и мисли, че зад твоята снимка в профила ти стои друго лице. :top secret:

Иначе, той ми даде без дори да му искам линкове към материали - разни интересни видеоклипове на руски.

Знам, че е с две P!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

И как позна, че от мен ще стане човек? Публикувано изображение Много ми е любопитно да разбира. :cant believe:

Чоли Боли още ли не ти е писал? Той на мен не ми вярва. Мисли, че съм ченге, което му играе номера и мисли, че зад твоята снимка в профила ти стои друго лице. :lol6:

Иначе, той ми даде без дори да му искам линкове към материали - разни интересни видеоклипове на руски.

Знам, че е с две P!

Виж пред 10 години гУУглето го немаше, аз влизах в "yahoo" AltaVista.com за да търся по ключови думи 'соя' и 'вредна'... а от AstalaVista.com си вадех краковете за програмките, а торенти-немаше, интернета бе на dial-up(заемах линията на съседа и после БТК ти го прави от аналогов-цифров и плаща по 2 стики на минута време!), като за интернет се купува карта от 5 лв. за 1 час, като скоростта бе 5 кб/сек.(това бе постижение! :eek: ).

Сега в гуглето да въведеш ключови думи 'pig' и 'on the wing' ще ти изкара КУР ана дори! ;)

Времена се менят- вече им а мелез между 'маймуна' и 'акула'! Има "несектантски сектанти" и "сектантски несектатни"!... :top secret: К'о знаеш ти , ейййй?... ;)

Времена се менят- вече им а мелез между 'маймуна' и 'акула'! Има "несектантски сектанти" и "сектантски несектатни"!... :P К'о знаеш ти , ейййй?... ;)

:lol6::baby::lol6:

Да има, да има, че нищетата не била като бедността... Публикувано изображение

• Автор

:lol6::baby:;)

Да има, да има, че нищетата не била като бедността... Публикувано изображение

Ейй, Инфи не се чуди! Акселерацията вече прави " condom vending machines" в детските ясли! :P ..няяяма време за гуууе'не, времето е пааариииииииии! Публикувано изображение

Виж к'о ста'а тука:

http://www.bgfactor.org/index_.php?cm=12&id=17724

9 Януари 2009

Първокласник отиде на училище с колата на баща си

Изпуснал училищния автобус и не се чудил дълго!

:hush::lol6:

"....Забележителното е, че доста добре е карал цели десет километра, дори е изпреварвал други автомобили. Когато обаче изтървал контрол и направил катастрофата, обяснил на полицаите, че се е научил да кара кола от компютърни игри. "

;)

А ти как позна, че обичам да опонирам? :);)

И това:

Ако това е вярно,а мисля че е така ,по-добре да ям месо отколкото соя.За аспартама бях чел материала и другаде,но за соята не бях го чел.
  • Автор

Ако това е вярно,а мисля че е така ,по-добре да ям месо отколкото соя.За аспартама бях чел материала и другаде,но за соята не бях го чел.

Нео, при избор на двата типа генно-модифицирани храни-"GMF"(които 'разнищва' Д-р Гълъбов) моят съвет е на не ядеш нито едно от двете.

Говорим, ако всичко е НАТУРАЛНО кое е за предпочитане.

"Туксъм" не я гледай- тя "заработва" червени точки пред мене, ма от време на време се опитва да ми покаже, че пие "Red Bulls"-енергийна напитка за подрастващи! :)

Добре се справя за сега, оценявам старанието и! ;)

Toва е чисто пожелателно и е в сферата на фантастиката, вече!

А да се прави реклама на Кришна ресторанти ,където се използват интензивно произведени зеленчуци с вложени най съвременни "екологични"продукти (отрови) ,си мисля ,че е долнопробна реклама и нищо повече!

В развития свят е невъзможно!

Виж в някои гори и джунгли,може ...

и в Сибир тоже!

Опитвал ли си патладжан (от оранжерия)примерно ,без да му слагаш подправки и зехтин, и половин час след като си го нарязъл!

Ако не си ,опитай!

http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1201468

Нео, при избор на двата типа генно-модифицирани храни-"GMF"(които 'разнищва' Д-р Гълъбов) моят съвет е на не ядеш нито едно от двете.

"Туксъм" не я гледай- тя "заработва" червени точки пред мене, ма от време на време се опитва да ми покаже, че пие "Red Bulls"-енергийна напитка за подрастващи! :sobbing:

Добре се справя за сега, оценявам старанието и! :)

Съгласен съм.Бих избрал зеленчуците и плодовете,но вече наистина е трудно да се намери чиста храна.

Toва е чисто пожелателно и е в сферата на фантастиката, вече!

А да се прави реклама на Кришна ресторанти ,където се използват интензивно произведени зеленчуци с вложени най съвременни "екологични"продукти (отрови) ,си мисля ,че е долнопробна реклама и нищо повече!

В развития свят е невъзможно!

Виж в някои гори и джунгли,може ...

и в Сибир тоже!

Опитвал ли си патладжан (от оранжерия)примерно ,без да му слагаш подправки и зехтин, и половин час след като си го нарязъл!

Ако не си ,опитай!

http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1201468

Не само в храните, но и в козметиката слагат "странни" неща. Например, в кремовете слагат мазнина, получена от варенето на разнообразна храна, която е останала неизядена в ресторантите. Аз вече писах доста за това в раздел Здраве и медицина, в темата за вредната козметика.

Имам една много интересна статия за вас:

http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-10-31_01.html

Не само в храните, но и в козметиката слагат "странни" неща.

Уф ,за китайците ,моля те недей ,че като го свържа китаец+храна +пържене+евтино+дърт китаец хрхрхрхрррррр

настръхнах ,

по добре кришна хехехехехехе

Уф ,за китайците ,моля те недей ,че като го свържа китаец+храна +пържене+евтино+дърт китаец хрхрхрхрррррр

настръхнах ,

по добре кришна хехехехехехе

Не бе, мазнината е получена от храната в ресторантите в Лос Анджелис - не в Китай. Статията за Китай и техните мазнини за пържене е нещо отделно. В Америка слагат мазнината от храната в козметиката. А иначе, и в Америка и в Европа слагат в козметиката животински продукти, останали неизползвани от кланиците.

Ей тук и на предните страници писах за козметиката и за някои от нещата, които слагат в нея:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...30&start=30

Не само в храните, но и в козметиката слагат "странни" неща. Например, в кремовете слагат мазнина, получена от варенето на разнообразна храна, която е останала неизядена в ресторантите. Аз вече писах доста за това в раздел Здраве и медицина, в темата за вредната козметика.

Имам една много интересна статия за вас:

http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-10-31_01.html

Е тук вече малко се увлече.От канализацията може да събират мазни л..йна,а не л.йняни мазнини.Отпадъчните мазнини от ресторантите не ги изхвърлят в канала.Статията дето си я дала е доста сигнално жълта.... Публикувано изображение

Е тук вече малко се увлече.От канализацията може да събират мазни л..йна,а не л.йняни мазнини.Отпадъчните мазнини от ресторантите не ги изхвърлят в канала.Статията дето си я дала е доста сигнално жълта.... Публикувано изображение

Очевидно двете неща, за които писах доста са ви объркали. Явно не е трябвало да ги слагам на едно място. Забравете за китайците и техните мазнини в олиото.

Основното в моя пост беше за мазнините, които се слагат в козметиката - те са от храната в ресторантите. Също и за животинските продукти, които остават неизползвани от кланиците - и от тях се извличат мазнини, които се слагат в козметиката. Повече няма да обяснявам! :) Вече дадох линк към темата, в която писах подробно за козметиката. Който иска да чете. Това е!

Очевидно двете неща, за които писах доста са ви объркали. Явно не е трябвало да ги слагам на едно място. Забравете за китайците и техните мазнини в олиото.

Основното в моя пост беше за мазнините, които се слагат в козметиката - те са от храната в ресторантите. Също и за животинските продукти, които остават неизползвани от кланиците - и от тях се извличат мазнини, които се слагат в козметиката. Повече няма да обяснявам! :) Вече дадох линк към темата, в която писах подробно за козметиката. Който иска да чете. Това е!

Така е, защото някои заблудени хора спират да консумират месо и месни продукти, получава се излишък на мазнини от животински произход и за тях се намират различни приложения (да не стават зян) едното от които е козметиката.

Затова яжте повече месо и мазнини - така ще допринесете за възвръщането на естествената красота !

• Автор

Тази икона дето ползваш :down: много ми напомня на тази песен: :PПубликувано изображение

http://www.vbox7.com/play:6d8e765e

:hush:

Стари мой приятелю -чуй годините! :lol6:

;):beer:

Основното в моя пост беше за мазнините, които се слагат в козметиката - те са от храната в ресторантите. Също и за животинските продукти, които остават неизползвани от кланиците - и от тях се извличат мазнини, които се слагат в козметиката. Повече няма да обяснявам! :down: Вече дадох линк към темата, в която писах подробно за козметиката. Който иска да чете. Това е!

Тази икона дето ползваш ;) много ми напомня на тази песен: :lol6:Публикувано изображение

Моя аватар ли имаш предвид ?

Незнайно защо, у мен предизвиква асоциации за сутрешни камбани.

• Автор

Моя аватар ли имаш предвид ?

Незнайно защо, у мен предизвиква асоциации за сутрешни камбани.

не- тази икона, дето Лили Иванова ползва: " :lol6: "- "Моля те не ме докосвай!" :beer:;)

• Автор

Значи - докато четях една друга тема сега ми хрумна да питам - има ли ескимоси - вегетарианци? Публикувано изображение

Не съм чувал, тъй като там няма растителност, освен водорасли дълбоко под леда. :) В моите детски години имаше един СОЦ.сладолед "Ескимо", та ако го ядат може и да се окажат и канибали... ахахаха Публикувано изображение

Не съм чувал, тъй като там няма растителност, освен водорасли дълбоко под леда. ;) В моите детски години имаше един СОЦ.сладолед "Ескимо", та ако го ядат може и да се окажат и канибали... ахахаха Публикувано изображение

Странно... - те са предимно християни, шаманисти и анимисти.

И суровоядци/сурово месо/.

Странно... - те са предимно християни, шаманисти и анимисти.

И суровоядци/сурово месо/.

Това е било в миналото.Ама сега и те ядат от боклуците дето ние ядем. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.