Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

А ти защо ядеш чесън

Май си се объркала. Не вярвам Пип да папа чесън. Щото чесъна и блатната вода е било единственото разрешено за КонСумация за манггалите Чандала водени от Манггал Пандей

Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 71,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Май си се объркала. Не вярвам Пип да папа чесън.

Той готви леща с чесън. Публикувано изображение

Преди време ми написа рецептата. :top secret:

Май си се объркала. Не вярвам Пип да папа чесън. Щото чесъна и блатната вода е било единственото разрешено за КонСумация за манггалите Чандала водени от Манггал Пандей

Публикувано изображение

Да, Царю, чесънът,лука и гъбите са в гуната ТАМас, които са и чандала, млечха и явана. Публикувано изображение:laughing5:

Преди време ми написа рецептата. :handshake:

Ела -навири ми се в чинията да видиш какво ям. :top secret:

Публикувано изображение

Преди време ми написа рецептата. :rolleyes:

Ма тук се пише за немесоядството, а не за чесъна, любими Туксъм гей, опс, Туксъм бей!

Редактирано от неверник (преглед на промените)

U.Ra, я виж това. Това не е трик.

http://www.metacafe.com/watch/606103/stevi...e_regurgitator/

Ето и една статия за него.

http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/3985/

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

U.Ra, я виж това. Това не е трик.

http://www.metacafe.com/watch/606103/stevi...e_regurgitator/

Ето и една статия за него.

http://www.museumofhoaxes.com/hoax/weblog/comments/3985/

Типчен скорпионски архетип си. Уж се правиш на 'комунист'(със стадото), но всъщност това го ползваш, като оправдание пред другите за манипулации. Т.е. искаш да наложиш материалистичния си възглед с 'позволението на стадото'. Публикувано изображение

Съвсем не мога да се съглася с кака ти Луцка, че си 'чиста душа'. Ти си доста замърсена- търсиш извинение за нежеланието да почистиш мръсотията с най-различни трикове. Но са много ефтин-джокса. Публикувано изображение

Замъсряването на съзнанието иде от материалното светоусещане. ;)

Редактирано от .... (преглед на промените)

Ма Тукси, верно ли е дето неверник разправя наляво и надясно? Че си било мъжко Тукси? Ааааа, лошо няма. Само тогава не задиряй Пип, щото той си пада по големи БРАвоооооо ;):P;) Ама в момента не е на тема "кайма сутрин"... :baby:

Ма Тукси, верно ли е дето неверник разправя наляво и надясно? Че си било мъжко Тукси? Ааааа, лошо няма. Само тогава не задиряй Пип, щото той си пада по големи БРАвоооооо ;):yanim: :yanim: Ама в момента не е на тема "кайма сутрин"... :baby:

мани, мани, Царю! да не ти дава Господ с деца да се шегуваш и да ходиш на баня. Публикувано изображение .. не само, че няма да ти изядат сапуна, лещата и каймата, но ще ти я тикват в устата с чаена лъчичка... Публикувано изображение

Типчен скорпионски архетип си. Уж се правиш на 'комунист'(със стадото), но всъщност това го ползваш, като оправдание пред другите за манипулации. Т.е. искаш да наложиш материалистичния си възглед с 'позволението на стадото'. Публикувано изображение

Съвсем не мога да се съглася с кака ти Луцка, че си 'чиста душа'. Ти си доста замърсена- търсиш извинение за нежеланието да почистиш мръсотията с най-различни трикове. Но са много ефтин-джокса. Публикувано изображение

Замъсряването на съзнанието иде от материалното светоусещане. ;)

И по какво позна, че съм Скорпионски архетип?

по аватара ти

защото такъв аватар никога няма да си сложе едно момиче или жена

А ти да не си U.Ra с ник неверник? ;)

Едва ли. Той не говори по такъв просташки начин.

А ти да не си U.Ra с ник неверник? ;)

Едва ли. Той не говори по такъв просташки начин.

Аз Съм този, който не си пада по мъже, които се правят на жени

Аз Съм този, който не си пада по мъже

Тогава бегай да редиш рими в раздел Поезия, заедно с жените, както правеше досега! ;)

Що ли ми трябваше да ходя там. Сега нямаше да довтасаш тук с глупостите си.

Тогава бегай да редиш рими в раздел Поезия, заедно с жените, както правеше досега! ;)

Що ли ми трябваше да ходя там. Сега нямаше да довтасаш тук с глупостите си.

Така си е, розово зайче с навирено гъзле - що теи трябваше да се закачаш...

хайде тичкай, гейче, да си смениш нейма или поне аватара...

Замъсряването на съзнанието иде от материалното светоусещане. :)

И по какво позна, че съм скорпионски архетип?

Това за комунистите и стадото, дето ги манипулирам не го разбрах. Ама ти си знаеш по-добре. Публикувано изображение

какво, да не ядем месо заради религиозни причини?

:yanim: Не бе, само свинско. Щото мадам (как и беше четерибуквеното именце) забранила - сакън, йок - никво свинско. Само марулешка салата и печено йегнешко - ох на мамаааа. И руйно вино - говори ми... :)

Тукси, неверник стреля в тъмното. Щото не знае, че си Теле на ливада... :lol6:;)

Ма невернико, недей да плашиш нашто Тукси, че да не стане Тамси... :speak:

Пип, имаш ли я на диск Сахаразия?

:rolleyes: Не бе, само свинско.

Сетих се как мюсюлманите в САЩ папкаха кюфтета( от свинско месо) като им беше казано, че са от пилешко Публикувано изображение Иначе свинско не се яде според Курана Публикувано изображение

Нямам никакво намерение да чета мненията по темата, само ще коментирам заглавието. От какъв зор някой ще казва на хората какво да ядат, и то с мотива, че ако ядат каквото си искат няма да достигнат "божественост". Абе вие луди ли сте бе? Само Господ може да каже как се постига божественост, а доколкото си спомням в библията никъде не се говори за вегетарианство. Така че моля всички сектанти да напуснат този сайт. Ако искате си направете отделен форум и набирайте почитатели. Щото не е нормално всеки ден като отворя сайта на най-големия софтуерен и хардуерен портал у нас - kaldata.com да виждам някви теми за живота, за това как трябва да го живеем, за някви духовни предводители и т.н. Осъзнайте се малко

Сетих се как мюсюлманите в САЩ папкаха кюфтета( от свинско месо) като им беше казано, че са от пилешко Публикувано изображение Иначе свинско не се яде според Курана Публикувано изображение

Много рядко вече има мюсюлманин, който да спазва стриктно това. Обикновено спазващите са стари хора и крайни фанатици. По време на Рамадана им, например, техните се крият и си консумират тайно и чай, и кафе, и вода, и безалкохолни питиета, някои си пийват и бира дори. Тези, които спазват стриктно им личи - те нямат сили да говорят даже, през деня всу спят и са отмалели като родилка, устните им се напукват и кървят, щото на 60 градуса на сянка да не пиеш вода 12 часа друго какво може да ти се случи. А за свинското, наистина повечето не консумират, но кел файда като ядат други меса, свинското било нечисто, то пък другите - кокошката е също всеядно животно за рода си и в какви ли не боклуци се вре, ако я оставиш свободно, пък тези които се отглеждат изкуствено са още по-нечисти - пълни с антибиотици и хормони, а заешкото си е ужас, ако се замислиш - гризачи са и плъховете. Агнешкото също не е чисто месо много, само козето е малко по-чисто, но месо ли е, всичко е нечисто, ако питате мен, щото е убито - насилствено му е отнет живота и ужасът от това се придава на хората, които, ако се хранеха само с чиста храна, нямаше да знаят какво е страх и какво е злоба един към друг. А чистата храна си остава хляба и плодовете засега. В бъдеще човекът ще мине на слънчево хранене - от праната, но засега най-чиста храна си остава меда, житото и плодовете, които са отглеждани без изкуствени препарати.

А на професора, който ме убеждава във вредността на храненето с растителност, ще кажа, че най-трудно смилаемата храна от човешкия организъм, това е чуждия белтък, какъвто е животинското месо, а растенията са предимно въглехидрати, повече белтъци се съдържат в някои бобови и др. зеленчуци, съдържащи повече баласта, но в плодовете почти липсват, ако не вярва, да прочете повечко, а не да си търси оправдания за слабостта да убива. Щото по неговата логика хората са били и човекоядци в миналото, та дай сега като не сме, да се убиваме по други начини един друг хората и сами себе си с месоядство. Индианците, които са ловували, са се извинявали на дивеча, защото месото му трябва за прехрана на семействата им. А на растенията са казвали преди да ги откъснат "извинявай, трябваш ми за лечение" или "трябваш ми за храна" и тогава са ги късали и брали. А плодовете имат това за мисия - да внесат разни качества в човека - всеки плод внася някакво качество в човека, това е тяхната мисия и те се жертват доброволно, когато слизат на земята за наша прехрана и затова не е престъпление да се храниш с плодове, а престъпление е да си заобиколен с плодове и да не ги поглеждаш, а пак да угаждаш на атавизма си, който те кара да убиваш и да смучиш кръв. Но немесоядството не е за всеки, насила не става, затова по-добре който не може без месо, да не се лишава, иначе се превръща в емоционален вампир и по други начини си смуче кръв и то от хората. Всяко нещо се случва естествено, както и отказът от месо сам ще дойде при човека, когато на даден етап то вече не му е нужно. Това се случва, когато човек вече се храни само с енергия, която сам си произвежда, а не от други хора или животни още по-лошо. И истински вегетарианец си не ако не се храниш с месо, но при вида му ти се стичат слюнки и умираш да си хапнеш, но се ограничаваш, а когато ти е все едно дали месо има на трапезата или растения и ти посегнеш инстинктивно към посудата с растенията, просто защото с другото не искаш сам да се храниш.

Нямам никакво намерение да чета мненията по темата, само ще коментирам заглавието. От какъв зор някой ще казва на хората какво да ядат, и то с мотива, че ако ядат каквото си искат няма да достигнат "божественост". Абе вие луди ли сте бе? Само Господ може да каже как се постига божественост, а доколкото си спомням в библията никъде не се говори за вегетарианство. Така че моля всички сектанти да напуснат този сайт. Ако искате си направете отделен форум и набирайте почитатели. Щото не е нормално всеки ден като отворя сайта на най-големия софтуерен и хардуерен портал у нас - kaldata.com да виждам някви теми за живота, за това как трябва да го живеем, за някви духовни предводители и т.н. Осъзнайте се малко

Ааааааа, още един недоволен от това, че като си отвори контролния панел, за да види кои са последните четени теми, вижда, че много се чете този раздел, а не това, което той иска. Това е положението. Що не ходиш сам да си търсиш това, което искаш из подфорумите за компютри?

"само Господ можел да каже и Иблията?...".... Публикувано изображение

Иблията, особено СЗ си част, е писана от Демоничен Дух, нарчен 'яхве', 'яху' или 'ал аху'.. Дори още в СЗ има самопризнания от 'изпусквация', че 'сатана' е самият 'яхве'. Публикувано изображениеhttp://u-ra.blogspot.com/2008_05_01_archive.html

Редактирано от .... (преглед на промените)

Много рядко вече има мюсюлманин, който да спазва стриктно това. Обикновено спазващите са стари хора и крайни фанатици.

Не в вярно това, живял съм с мюсюлмани от различни страни и всичко го спазват това правило, на опашката за обяд ВИНАГИ питат дали месото е свинско.

И най-трудно смилаемната храна са губите.

bojiTHEmaster, прав си, ама какво да се прави... явно на някои хора им нареждат да разнасят Божието Слово из форумите Публикувано изображение

Не в вярно това, живял съм с мюсюлмани от различни страни и всичко го спазват това правило, на опашката за обяд ВИНАГИ питат дали месото е свинско.

И най-трудно смилаемната храна са губите.

bojiTHEmaster, прав си, ама какво да се прави... явно на някои хора им нареждат да разнасят Божието Слово из форумите Публикувано изображение

Явно на охльовите им се чука - кой е тука?... Публикувано изображение

Ааааааа, още един недоволен от това, че като си отвори контролния панел, за да види кои са последните четени теми, вижда, че много се чете този раздел, а не това, което той иска. Това е положението. Що не ходиш сам да си търсиш това, което искаш из подфорумите за компютри?

Може и така да е, но това не е най-важното в поста ми. Това което исках да кажа е, че интернет се е превърнал в проводник на мислите на всичките болни мозъци, които няма с кой иначе да си споделят психарските идеи. И това не е нормално според мен. Не може където и да отидеш да виждаш някви хора, които да се опитват да ти казват как да живееш и какво е редно да правиш... Но наглото е, че те не са решили просто да споделят какво за тях е важно в живота, а едва ли не ти заповядват, и спорят, ако мнението ти не е като тяхното. Абе я се успокойте бе! Успокойте се и не си мислете, че крайностите в които сте изпаднали са "правилния път". В живота няма крайности, не трябва да има такива. "Правилния път" го знаят само Господ и Иисус, и са ни го показали чрез библията, другото са само предположения, и личен избор на хората, за това как да си живеят живота.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.