Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

Не си много забавен.

Я по-добре ми кажи някои от моите познавания, дето са от Скорпионският асцендент, за които си водиш списък в тефтер. Кажи ми за някои от първите ми познавания. Публикувано изображение

Ама сериозно питам. Кажи няколко от моите познавания по интуиция. ;)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не си много забавен.

Я по-добре ми кажи някои от моите познавания, дето са от Скорпионският асцендент, за които си водиш списък в тефтер. Кажи ми за някои от първите ми познавания. Публикувано изображение

Ама сериозно питам. Кажи няколко от моите познавания по интуиция. :speak:

Имаш само 1- че "Исус е един от многото КЕФали'... Публикувано изображение ...на турски е "Коджа Балък"... Публикувано изображение

Ясно - намерихме "цаката" на Кришна движението. Знаех си аз, че не може да нямат някакъв bug - от доста време им наблюдавам системата... :speak:

Люси, начи - виж де е скрит ключа от бараката - нещо като мюсюлите и техния джиHat - я си умрял в боя (чети проповядването) - я веднага с в рая (чети трансцеденталното) с не знам си колко караконджолки и мед и мляко... ;) И виж тук:

Значи сме невежи, и невежи сме създадени от съвършенния Кришна. Този Кришна трябва да е бил ужасен човекомразец. Щото първо ни е създал несъвършени и невежи, после позволил (по думите на Пип) някой си там - Шива ли, Вишну ли - има ли значение - да ни изпрати нас невежите и наивни "Дефектни" същества тук в материята (дето няма живот) да се мъчим, а той да си прави густото. Аааа, това май повече на мадам рязаноклиторната© ми мяза. :wub: И после - представяш ли си - в момент на разкаяние (за вече стореното) се "излашква" през намсиколко измерения и аватари за да дойде Тук - в Материята (дето Той уж не бил създал щото бил на трансцеденталния Олимп поркайки амброзия и похрупквайки марулки) да ни спаси нас наивно-грешните (и спаси реномето си - може-би). Ама не си давал много труд тогава - все на танци го избивало (не ги знам дали са били трансцедентални) и на "кайма сутрин" упражнения с по-хубавките девойки. Да не ти преразказвам Гитата - и ти си я чела. Там няма нищо особено за неговите "подвизи" - важни са само коментарите след всяка строфа - как трябва да мислиш, как да се ограничиш, кво искал Кришна да каже (пък не го бил казал щото намсикво). На в края на краищата - Спасение. Ако "набиваш" марули като теле, никаква "кайма" - особено сутрин, по пет пъти на ден - четеш Гитата, събрания на "съзнанието" - за инструктаж... :clap: И Хоп - край на самсара и матриалното - вечна слава в трансцеденталното. :bye1: И бай-бай на сички :bye1: Щот ние сме спасени, пък вие да му мислите с този антиживот в материята. Ама карма, ама самсара, ама неизплатени дългове - Кришна плаща сметките. Ние сме ОК. :wub:

Люси, видя ли сценария? Кат че ли аз съм го писал... За НемаТод... :clap:

Хехехе, да, хехе, ама оооо, няма да се разминеш само с хрупкане на марули и харе маре, ооо, то така ако се бягаше от материята, аз ще ти кажа как се промиват мозъци, щото това важи не само за тоя видоизменен Кришна-мутри, а за всички сектантски, без изключения нагноясали сутри-мутри внушения. Първо - обяснява ти се колко много си грешен и мръсен, щото си в материята. И колко лошо, лошо и грешно нещо е това материята, майка й стара, така де, щото виж на някои лидери не им достига нещо, ма това е друг въпрос, ти нямаш тука думата. После ти се казва, че начинът да се избавиш от мръсотията си, е само един - да плюеш на себе си - щото те там баните с плюнки ги правят май, плюейки себето си и другите, около него, си мислят, че се чистят. И като се оплюят достатъчно и целите станат едни големи плюнки, а от тях не остане и следа, вече преминават към същината на извисяването си - спират да мислят, щото това е много грешно нещо и води директно в мръсната материя, заради която толкова много плюнки са пожертвали да се измият от нея. И така - спират първо да мислят, после идва важното - започват като роботи да изпълняват каквото там им казват да правят - каква музика да слушат - а тя предимно е минорна особено в първите стадии на промиване, да ги разплаква само - щото са много грешни и не трябва да се веселят, после каква литература да четат - само богоизбрана, щото другото е плод на майа, мръсната й мама, после им се казва с кого да дружат, кого да обичат и т.н. И най-вече да си предан на сектата и водачите й - който е против сектата и се опита да мисли самостоятелно дори и за миг, той е против духовното извисяване и изпада директно в майа, нейната мръсна мама, та язък за усилията досега да се мие с плюнки, после когато видят, че за дребни неща са предани, пробват ги с по-едрички - например колко парички ще донесат, пласирайки тая или оная книга, промиваща съзнанието или малко дрогичка, все тая, само парици да има за висшето учение на духовното извисяване - сектата.

А дали богът им ще се нарича Кришна като на кришнарите или Аллах като на ислямските главорези, или Исус като на протестантите, или Йехова като на свидетелите, или Учителя като на дъновистите, или пък Абсолюта на розенкройцерите и всякакви подобни неонацистчета и готови идиотчета, няма абсолютно никакво значение - методите им са абсолютно идентични, а ти, който виждаш и критикуваш това, си един затънал в лай.. материалист, невеж и духовно нисш човек, разбра ли, о, неосъзнатий немоде?! Публикувано изображение

И точно тука се удря - в Аза, щото на който му е слаб гАза, по-добре ще го е... , ммм, такова, исках да кажа духовно извисяват...

Има една подробност - това духовно извисяване и съвършенство така и не се случва никога, ама и за това си има обяснение - само ти си виновен, щото не се стараеш, не се надупваш добре да те извисят, така ами, егоизмът ти е голям и не пущаш гювеч добре, щото си още грешен и още много мръсен, много, много мръсен, пфу, ама си заблуден и не можеш да се видиш колко е грешно да мислиш самостоятелно, ама това е най-грешното, да знаеш. Аха. А духовното извисяване не е за такива като теб, я. То за такива само - толкова немислещи, толкова чисти, чисти, че чак липсващи... от живота. Фифююю такива, дето ги няма... тук, излетели някъде в небитието, толкова пречистени чак.

По конкретния казус - тоя Кришна не е оня Кришна, ама кво да правиш, за това комунизмът е виновен, ако питаш мен и маймунското му съзнание, щото носталгията по него е силна и още не си е отишъл, а си е надянал маска на Кришна. Думата комуна все си мисля, че идва от кооп - маймуна - ко-Мунчо и сие.

И всички секти са така. До една. И това е по-лошо от джихата на фанатиците ислямисти, щото ония си убиват тялото, а тези си самоубиват душата.

Хехехе, да, хехе, ама оооо, няма да се разминеш само с хрупкане на марули и харе маре, ооо, то така ако се бягаше от материята, аз ще ти кажа как се промиват мозъци, щото това важи не само за тоя видоизменен Кришна-мутри, а за всички сектантски, без изключения нагноясали сутри-мутри внушения. Първо - обяснява ти се колко много си грешен и мръсен, щото си в материята. И колко лошо, лошо и грешно нещо е това материята, майка й стара, така де, щото виж на някои лидери не им достига нещо, ма това е друг въпрос, ти нямаш тука думата. После ти се казва, че начинът да се избавиш от мръсотията си, е само един - да плюеш на себе си - щото те там баните с плюнки ги правят май, плюейки себето си и другите, около него, си мислят, че се чистят. И като се оплюят достатъчно и целите станат едни големи плюнки, а от тях не остане и следа, вече преминават към същината на извисяването си - спират да мислят, щото това е много грешно нещо и води директно в мръсната материя, заради която толкова много плюнки са пожертвали да се измият от нея. И така - спират първо да мислят, после идва важното - започват като роботи да изпълняват каквото там им казват да правят - каква музика да слушат - а тя предимно е минорна особено в първите стадии на промиване, да ги разплаква само - щото са много грешни и не трябва да се веселят, после каква литература да четат - само богоизбрана, щото другото е плод на майа, мръсната й мама, после им се казва с кого да дружат, кого да обичат и т.н. И най-вече да си предан на сектата и водачите й - който е против сектата и се опита да мисли самостоятелно дори и за миг, той е против духовното извисяване и изпада директно в майа, нейната мръсна мама, та язък за усилията досега да се мие с плюнки, после когато видят, че за дребни неща са предани, пробват ги с по-едрички - например колко парички ще донесат, пласирайки тая или оная книга, промиваща съзнанието или малко дрогичка, все тая, само парици да има за висшето учение на духовното извисяване - сектата.

А дали богът им ще се нарича Кришна като на кришнарите или Аллах като на ислямските главорези, или Исус като на протестантите, или Йехова като на свидетелите, или Учителя като на дъновистите, или пък Абсолюта на розенкройцерите и всякакви подобни неонацистчета и готови идиотчета, няма абсолютно никакво значение - методите им са абсолютно идентични, а ти, който виждаш и критикуваш това, си един затънал в лай.. материалист, невеж и духовно нисш човек, разбра ли, о, неосъзнатий немоде?! Публикувано изображение

И точно тука се удря - в Аза, щото на който му е слаб гАза, по-добре ще го е... , ммм, такова, исках да кажа духовно извисяват...

Има една подробност - това духовно извисяване и съвършенство така и не се случва никога, ама и за това си има обяснение - само ти си виновен, щото не се стараеш, не се надупваш добре да те извисят, така ами, егоизмът ти е голям и не пущаш гювеч добре, щото си още грешен и още много мръсен, много, много мръсен, пфу, ама си заблуден и не можеш да се видиш колко е грешно да мислиш самостоятелно, ама това е най-грешното, да знаеш. Аха. А духовното извисяване не е за такива като теб, я. То за такива само - толкова немислещи, толкова чисти, чисти, че чак липсващи... от живота. Фифююю такива, дето ги няма... тук, излетели някъде в небитието, толкова пречистени чак.

По конкретния казус - тоя Кришна не е оня Кришна, ама кво да правиш, за това комунизмът е виновен, ако питаш мен и маймунското му съзнание, щото носталгията по него е силна и още не си е отишъл, а си е надянал маска на Кришна. Думата комуна все си мисля, че идва от кооп - маймуна - ко-Мунчо и сие.

И всички секти са така. До една. И това е по-лошо от джихата на фанатиците ислямисти, щото ония си убиват тялото, а тези си самоубиват душата.

Мммм, не бих казал, че Кришна говори за материята с омраза. Мисля, че е крайно време Люци, ако нещо не знаеш да вдигнеш ръка и учтиво да попиташ "Моля другарко така ли беше или ако не-как бе?"... :speak:

За Царят знам, че не разбира Христос и го смята за 'рязан балък', ма много ми е забавна твоята интерпретация за Христос. Публикувано изображение Първо бил Венера, после Люцифер, накрая да не се окаже, че е Вулкан?.. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от .... (преглед на промените)

:speak: Много добре си го написала...

Именно затова бягам от всякакви сложнотии,височайши теории и умни думички. И от организациите...

Всеки сам за себе си...

;) Много добре си го написала...

Именно затова бягам от всякакви сложнотии,височайши теории и умни думички. И от организациите...

Всеки сам за себе си...

Ми на тебе ти харесва щото Луцката е атеист. :clap: И това свое качество го оправдава с това, че някъде било 'секта'? :speak: .. Ти нали си атеист?.. Ми как няма да ти хареса?.. Ако имаш 4 ръце и с 4т-е ще пляскаш с педалите... Публикувано изображение

Ми на тебе ти харесва щото Луцката е атеист. :) И това свое качество го оправдава с това, че някъде било 'секта'? :angry: .. Ти нали си атеист?.. Ми как няма да ти хареса?.. Ако имаш 4 ръце и с 4т-е ще пляскаш с педалите... Публикувано изображение

Само дето не разбирам защо за да си теист, трябва да си част от някаква организация... Задължително ли е? :angry:

Ми на тебе ти харесва щото Луцката е атеист. :angry: И това свое качество го оправдава с това, че някъде било 'секта'? :angry: .. Ти нали си атеист?.. Ми как няма да ти хареса?.. Ако имаш 4 ръце и с 4т-е ще пляскаш с педалите... Публикувано изображение

Хехе, не съм нито а-теист, нито а-мамист, аз съм от сектата на теисто-мамистите. Публикувано изображениеПубликувано изображение В човека има и дух и материя и който се отрича от едното от двете, се отрича от и забравя своя род, а това е най-страшното. Щото става из-род.

А ти си прекрасно момче, не мога да се начудя още кво правиш в тая тъпа кришнарска секта... Време е да се осъзнаеш. Крайно време е!

Само дето не разбирам защо за да си теист, трябва да си част от някаква организация... Задължително ли е? :angry:

Ми не е, ма, тогава 'Бог' за тебе е фантазия, а не -КОНКРЕТИКА. Публикувано изображение Както при Луцката. Публикувано изображение

Виж колко е проста логиката: няма независими душИ. Колкото повече претендираш, че 'сам си си Бог' и 'вярваш в себе си' толкова повече затъваш в илюзия. И знаеш ли кое е най-странното?.. Ти пак служиш на Бога, но -на неговата низша енергия-материалната, където се подвизават демоните. Публикувано изображение

Луцка казва, че е 'независима' от 'този или онзи бог' от тази или 'оназа секта'. От друга страна ходи на работа и си получава парите от илюминатска структура на светското общество, което и дава енергия да спекулира с ума. Публикувано изображение

Но е иска да пробва да живее в гората и да медитира, разчитайки на 'собствените си сили', нали?... Публикувано изображение за да разбере дали тези сили пак са 'нейни'?...

Виждаш ли колко е прост механизма, че няма независимост?.. Публикувано изображение

Ми на тебе ти харесва щото Луцката е атеист. ;) И това свое качество го оправдава с това, че някъде било 'секта'? :angry: .. Ти нали си атеист?.. Ми как няма да ти хареса?.. Ако имаш 4 ръце и с 4т-е ще пляскаш с педалите... Публикувано изображение

И аз се съгласявам с това, което тя е написала. Съжалявам, но тук няма други любители на Кришна, освен теб, макар че сме си големи уууумници. :angry::):):)

Луцка казва, че е 'независима' от 'този или онзи бог' от тази или 'оназа секта'. От друга страна ходи на работа и си получава парите от илюминатска структура на светското общество, което и дава енергия да спекулира с ума. Публикувано изображение

Но е иска да пробва да живее в гората и да медитира, разчитайки на 'собствените си сили', нали?... Публикувано изображение за да разбере дали тези сили пак са 'нейни'?...

Виждаш ли колко е прост механизма, че няма независимост?.. Публикувано изображение

Амиии и ти така.

И аз се съгласявам с това, което тя е написала. Съжалявам, но тук няма други любители на Кришна, освен теб, макар че сме си големи уууумници. :angry::angry::):)

Аз не съм 'любител' на Кришна, както ти на салама.. Публикувано изображение Освен това, имаш време да си промениш мнението на 180 градуса, както и всеки. Луцката дори за мене ми даде срок. Публикувано изображение .. аз на тебе ти давам срок да си промениш мнението за Кришна, когато ти решиш. :) Имаш всички инкарнация и цялото време. Дотогава -материята е "твоя'', никой не ти я пипа... Публикувано изображение

Аз не съм 'любител' на Кришна, както ти на салама.. Публикувано изображение Освен това, имаш време да си промениш мнението на 180 градуса, както и всеки. Луцката дори за мене ми даде срок. Публикувано изображение .. аз на тебе ти давам срок да си промениш мнението за Кришна, когато ти решиш. ;) Имаш всички инкарнация и цялото време. Дотогава -материята е "твоя'', никой не ти я пипа... Публикувано изображение

Не обичам много салам.

Материята не я мразя, за разлика от теб.

Ми не е, ма, тогава 'Бог' за тебе е фантазия, а не -КОНКРЕТИКА. Публикувано изображение Както при Луцката. Публикувано изображение

Виж колко е проста логиката: няма независими душИ. Колкото повече претендираш, че 'сам си си Бог' и 'вярваш в себе си' толкова повече затъваш в илюзия. И знаеш ли кое е най-странното?.. Ти пак служиш на Бога, но -на неговата низша енергия-материалната, където се подвизават демоните. Публикувано изображение

Душице миличка, аз получавам пари, щото сама си ги изработвам - като дойде болен да потърси помощ от мен, не сядам да пея харе маре, а си запрятам ръкавите да го спасявам - с главата си, която работи на бързи обороти, а не да седна и да се моля и чакам някой бог да благоволи да слезе от трона на небитието си и да свърши работата ми вместо мен.

Ти, ако дойдеш, не ти го пожелавам - нека си здрав, разбира се, но, ако ти се наложи, пак така ще направя, а не да ти пея мантри за спасение. Чат ли си?

Не обичам много салам.

Материята не я мразя, за разлика от теб.

Той не я мрази - напротив, тя го привлича неистово, но сам не го съзнава. Ако си мисли, че с бягане от себе си може да се промени, страшно много се лъже. Човек може да надскочи сянката си, само ако се срещне очи в очи с нея.

Той не я мрази - напротив, тя го привлича неистово, но сам не го съзнава. Ако си мисли, че с бягане от себе си може да се промени, страшно много се лъже. Човек може да надскочи сянката си, само ако се срещне очи в очи с нея.

Мислиш, че материята го привлича неистово? ;)Публикувано изображение

А защо според теб той бяга от себе си? :P

Мислиш, че материята го привлича неистово? ;)Публикувано изображение

А защо според теб той бяга от себе си? :P

Не зная и не е моя работа. Питай него, ако иска, ще ти отговори, но желателно е това вече да е на лични.

Душице миличка, аз получавам пари, щото сама си ги изработвам - като дойде болен да потърси помощ от мен, не сядам да пея харе маре, а си запрятам ръкавите да го спасявам - с главата си, която работи на бързи обороти, а не да седна и да се моля и чакам някой бог да благоволи да слезе от трона на небитието си и да свърши работата ми вместо мен.

Ти, ако дойдеш, не ти го пожелавам - нека си здрав, разбира се, но, ако ти се наложи, пак така ще направя, а не да ти пея мантри за спасение. Чат ли си?

Луцка, очаквам от тебе по-задълбочени разсъждения... какво значи 'сама си ги заработвам'?.. Нали обществото има институции и ценности?.. ти си само в механизма му?.. дали ще заработиш 2 или 200- няма никакво значение- ти удволеторяваш някакви правила?..

за тях говорих- ТЕ СА ИЛЮМИНАТСКИ. ;)

Ако решиш да се отделиш от това илюминатско общество имаш 2 алтернативи:

1)или да отидиш в някое религиозно общество, имащо собствени правила ...

2)или да отидеш сама да живееш в гората?..

По принцип, умът,който много цениш, в гората няма да ти върши същата работа, както в светското илюминатско оществото на капитализъм и социализъм(двете страни на една илюмионатска монета)Това имах в пред вид, а ти се засегна лично.. Публикувано изображение

Разсъждавай без да се засягаш на его...'Луна в Овен' реагира малко първосигнало щом стане дума за его Публикувано изображение ...аз нямах в пред вид да ти пипам егото- само хипотетчно да разсъдиш ОТ КОГО СИ ЗАВИСИМА?.. Публикувано изображение

Аз казам, че ако не служиш на Кришна си зависима от материланата му НИЗША енергия, кяото те върти в цикли...казвт се 'самасара'. Публикувано изображение

"да служиш на Кришна", не значи 'да си в секта' непременно...

Ти служиш на фантазията...амброзията "Фанта"... Публикувано изображение

Не зная и не е моя работа. Питай него, ако иска, ще ти отговори, но желателно е това вече да е на лични.

Него няма какво да го питам, защото той не е от най-разговорливите. Мълчи като... ;) Той избягва близък контакт с нас. Плаши се от нещо!

Него няма какво да го питам, защото той не е от най-разговорливите. Мълчи като... ;) Той избягва близък контакт с нас. Плаши се от нещо!

.... тебе колко пъти ще те препращам към русенката Телец от "Искрено и ЛИЧНО"?... Публикувано изображение

...аз нямах в пред вид да ти пипам егото- само хипотетчно да разсъдиш ОТ КОГО СИ ЗАВИСИМА?.. Публикувано изображение

Аз казам, че ако не служиш на Кришна си зависима от материланата му НИЗША енергия, кяото те върти в цикли...казвт се 'самасара'. Публикувано изображение

И ти си зависим. Зависим си от Кришна. Зависим си и от илюминати.

Не е вярно това, дето го написа, че ако се присъединиш кам някакво религиозно общество, ще си независим от илюминати. Напротив! Просто ще прибавиш ОЩЕ ЕДНА зависимост ... и заблуда.

Да, знам, че твоята матричарско светоусешане, което е плен на нагите ще бълнува подобни 'заклинания'. Публикувано изображение Това е продиктивано от невежеството ти да разбереш и ПРИЛОЖИШ НА ПРАКТИКА Истината. Публикувано изображение

...илюминати има още много малък 'живот' дори в това битие -нагите демонични духове са обречени..змията хапе точно пред да напусне грубата си опаковка и премине в по-низша форма...

Не е вярно това, дето го написа, че ако се присъединиш кам някакво религиозно общество, ще си независим от илюминати. Напротив! Просто ще прибавиш ОЩЕ ЕДНА зависимост ... и заблуда.

Знам, че ще защитваш илюминати. Ти си под техен контрол- на нагите. Публикувано изображение

Но за радост на противниците на илюминати, те никога не могат да владеят живота, както и съвсем скоро ще бъда погълнати от Бездната. Публикувано изображение

Да, знам, че твоята матричарско светоусешане, което е плен на нагите ще бълнува подобни 'заклинания'. Публикувано изображение Това е продиктивано от невежеството ти да разбереш и ПРИЛОЖИШ НА ПРАКТИКА Истината. Публикувано изображение

...илюминати има още много малък 'живот' дори в това битие -нагите демонични духове са обречени..змията хапе точно пред да напусне грубата си опаковка и премине в по-низша форма...

Знам, че ще защитваш илюминати. Ти си под техен контрол- на нагите. Публикувано изображение

Но за радост на противниците на илюминати, те никога не могат да владеят живота, както и съвсем скоро ще бъда погълнати от Бездната. Публикувано изображение

А сега се притесних сериозно за илюминатите - нали ги защитавам, пък и гориките змии...

И защо мислиш, че скоро илюминати ще бъдат погълнати от Бездната? Как? И кой ще дойде на тяхно място - би трябвало да е някой друг лош. :)

А сега се притесних сериозно за илюминатите - нали ги защитавам, пък и гориките змии...

И защо мислиш, че скоро илюминати ще бъдат погълнати от Бездната? Как? И кой ще дойде на тяхно място - би трябвало да е някой друг лош. :)

Просто си заблудена инатеста материалистка, а след като си задържиш този инат във времето демоните почват да те ползват.

:)

Илюминати са демони. Водени от паднали духове- 'свободните наги'. Луцифер е един от тях. Публикувано изображение

А проблемът при тебе е от нежелание да разбираш. Материята ти изглежда като 'твой дом'. Съвсем скоро ще почувстваш заблудата си....но пак може би няма да разбереш какво да правиш... ;)

Луцка, очаквам от тебе по-задълбочени разсъждения... какво значи 'сама си ги заработвам'?.. Нали обществото има институции и ценности?.. ти си само в механизма му?.. дали ще заработиш 2 или 200- няма никакво значение- ти удволеторяваш някакви правила?..

за тях говорих- ТЕ СА ИЛЮМИНАТСКИ. :)

Ако решиш да се отделиш от това илюминатско общество имаш 2 алтернативи:

1)или да отидиш в някое религиозно общество, имащо собствени правила ...

2)или да отидеш сама да живееш в гората?..

По принцип, умът,който много цениш, в гората няма да ти върши същата работа, както в светското илюминатско оществото на капитализъм и социализъм(двете страни на една илюмионатска монета)Това имах в пред вид, а ти се засегна лично.. Публикувано изображение

Разсъждавай без да се засягаш на его...'Луна в Овен' реагира малко първосигнало щом стане дума за его Публикувано изображение ...аз нямах в пред вид да ти пипам егото- само хипотетчно да разсъдиш ОТ КОГО СИ ЗАВИСИМА?.. Публикувано изображение

"да служиш на Кришна", не значи 'да си в секта' непременно...

Ти служиш на фантазията...амброзията "Фанта"... Публикувано изображение

О, неметариални, би ли споделил с нас материалните илюминати кой те храни, с какви пари си купуваш неща от първа необходимост и кой ти плаща нета? Или ти си извън тези неща, а за дете сигурно няма нужда да питам? Вие от Кришна комуната сигурно сте извън тези илюминатски неща Публикувано изображение

Просто си заблудена инатеста материалистка, а след като си задържиш този инат във времето демоните почват да те ползват.

:)

Илюминати са демони. Водени от паднали духове- 'свободните наги'. Луцифер е един от тях. Публикувано изображение

А проблемът при тебе е от нежелание да разбираш.

Материята ти изглежда като 'твой дом'. Съвсем скоро ще почувстваш заблудата си....но пак може би няма да разбереш какво да правиш... ;)

За първото може и да се съглася.

А защо мисилш, че скоро ще почувствам заблудата си? Как? :)

О, неметариални, би ли споделил с нас материалните илюминати кой те храни, с какви пари си купуваш неща от първа необходимост и кой ти плаща нета? Или ти си извън тези неща, а за дете сигурно няма нужда да питам? Вие от Кришна комуната сигурно сте извън тези илюминатски неща Публикувано изображение

Илюминати ли ги плаща?..

Илюминати плаща ако служиш на Илюминати. Не задължително да си някаквъ агент , а просто да служиш на идеолигията им. Ако трябв ада разясня идеологията на илюминати трябва да отворя нова тема. Въпросът е В СЛУЖБАТА, а службата се опредял от СЪЗНАНИЕТО. Това е това, което е като на симптом, като остава след билогичната ти смърт. :)

Илюминати се смята за тази змия, която заблуждава съзнанието и го отвежда в Безната, от където се действа.

Всичко за което говоря е СЪЗНАНИЕ.

Мисля, че няма да разбереш на този етап...ти си груб материалист, т.е, не си задаваш и 1/4 от въпросите,които си задава,. примерно Луцката, но тя си фантазира за отговорите им. Тебе не те интересиват такива въпроси, за това всичко възприемаш само с 5-те си сетива. ;)

За първото може и да се съглася.

А защо мисилш, че скоро ще почувствам заблудата си? Как? :)

защото е кармичен закон.

Как? -не знам и не мога да знам, нито се опитвам да ме интересува. Матрицата не ме вълнува да я опознавам в детайли или владея...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.