Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

Илюминати ли ги плаща?..

Илюминати плаща ако служиш на Илюминати. Не задължително да си някаквъ агент , а просто да служиш на идеолигията им. Ако трябв ада разясня идеологията на илюминати трябва да отворя нова тема. Въпросът е В СЛУЖБАТА, а службата се опредял от СЪЗНАНИЕТО. Това е това, което е като на симптом, като остава след билогичната ти смърт. ;)

Илюминати се смята за тази змия, която заблуждава съзнанието и го отвежда в Безната, от където се действа.

Всичко за което говоря е СЪЗНАНИЕ.

Мисля, че няма да разбереш на този етап...ти си груб материалист, т.е, не си задаваш и 1/4 от въпросите,които си задава,. примерно Луцката, но тя си фантазира за отговорите им. Тебе не те интересиват такива въпроси, за това всичко възприемаш само с 5-те си сетива. :)

Не ми отговори на нито един въпрос, отново се измъкваш с дрънканици в стил " аз знам, ама няма да ви кажа"
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 73,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Просто си заблудена инатеста материалистка, а след като си задържиш този инат във времето демоните почват да те ползват.

;)

Илюминати са демони. Водени от паднали духове- 'свободните наги'. Луцифер е един от тях. Публикувано изображение

А проблемът при тебе е от нежелание да разбираш. Материята ти изглежда като 'твой дом'. Съвсем скоро ще почувстваш заблудата си....но пак може би няма да разбереш какво да правиш... :)

А ти разбираш ли добре какво правиш????????????????????

А ти разбираш ли добре какво правиш????????????????????

...защо толкова питанки?... Публикувано изображение

Аз ти казам, че Бог е Кришна. Той е дефинирал какво да се прави за спасение на душата. Това не заповед, а съвет, ако човек има това желание(спасение на душата). Публикувано изображение

Това не е фантазия, разбираш ли?... Публикувано изображение разбираш ли, че Бог не е фантазия, не е нещо, което да си фантазираш за да ти 'спаси душата'?.. Ако ти можеше без помощта на БОГ ВЪВ ФОРМА да ти каже, то Той нямаше да се появява. Ти щеше сама да се спасиш. Публикувано изображение

Илюминати ползва това, което ти прокламираш. ;) Това са ану-наги. Или ел-охими, или 'нефилими'(както се интересуваше) или бунтовниците-наги. Публикувано изображение

...защо толкова питанки?... Публикувано изображение

Аз ти казам, че Бог е Кришна. Той е дефинирал какво да се прави за спасение на душата. Това не заповед, а съвет, ако човек има това желание(спасение на душата). Публикувано изображение

Това не е фантазия, разбираш ли?... Публикувано изображение разбираш ли, че Бог не е фантазия, не е нещо, което да си фантазираш за да ти 'спаси душата'?.. Ако ти можеше без помощта на БОГ ВЪВ ФОРМА да ти каже, то Той нямаше да се появява. Ти щеше сама да се спасиш. Публикувано изображение

Илюминати ползва това, което ти прокламираш. :rolleyes: Това са ану-наги. Или ел-охими, или 'нефилими'(както се интересуваше) или бунтовниците-наги. Публикувано изображение

А аз ти казвам, че когато дефинираш нещо, то значи край с него... знаеш ли какво е това твоят Кришна да даде ДЕ-ФИНИ -ЦИЯ за спасение на душата? La definite de la alma...

бре каксе завъртя темата от немесоядсто на религия... и аз кажа какъв е Бог според мен. човек е по образ и подобие на Бог. човек е зъл... значи Бог е зъл... който е играл играта beaves and buthead знае - имаше там едно ниво дето трябваше да се пазят едни трохи да не ги изядат мравките и с една лупа се пазеше като се опарваха мравките. та ситуацията е същата бог е малкото зло детенце с лупата, а хората мравките... пък да не говорим колко недомислия има в библията и корана и всички съвременни религии (всики те са единни за това че отначало са били адам и ева, дъщеря и двама сина, от които единия брат убива другия и бива прокълнат и белязан за да не го убият...) - като за начало след като бог изгонил адам и ева - те имали 2ма сина и една дъщеря... познайте как станало потомство - чрез кръвосмешение на Авел и сестрата (това била една от причините да го ревнува Каин и като капан на всичко бог не харесал жертвата на Каин, което пак доказва как бог не обича всички еднакво...) друга недосмислица - след като изгонил Каин, Каин поискал бог да го защити от хората да не го убият (какви хора не е ясно при положение че са били само 5 човека преди Каин да убие брат си...) и интересно как земевладелеца дето обработва земята е убил брат животновъда (който е знаел как се убива) вместо да стане обратното

Редактирано от the professor (преглед на промените)

бре каксе завъртя темата от немесоядсто на религия... и аз кажа какъв е бог според мен.

човек е по образ и подобие на бог. човек е зъл... значи бог е зъл... който е играл играта beaves and buthead знае - имаше там едно ниво дето трябваше да се пазят едни трохи да не ги изядат мравките и с една лупа се пазеше като се опарваха мравките. та ситуацията е същата бог е малкото зло детенце с лупата, а хората мравките...

пък да не говорим колко недомислия има в библията и корана и всички съвременни религии (всики те са единни за това че отначало са били адам и ева и техните синове и дъщеря от които единия брат убива другия и бива прокълнат и белязан за да не го убият...) - като за начало след като бог изгонил адам и ева - те имали 2ма сина и една дъщеря... познайте как станало потомство - чрез кръвосмешение на Авел и сестрата (това била една от причините да го ревнува Каин и като капан на всичко бог не харесал жертвата на Каин, което пак доказва как бог не обича всички еднакво...) друга недосмислица - след като изгонил Каин, Каин поискал бог да го защити от хората да не го убият (какви хора не е ясно при положение че са били само 5 човека преди Каин да убие брат си...)

Именно Бог съветва да не се яде месо, като една от предпоставките да се върне съзнанието при Него...друг смисъл няма или- поне е измамен и заблуждаващ ;)

ПС: тези еврейски религии с паднали духове за 'богове' ги зАрежи...прекалено са разконспирирани днес. Публикувано изображение

Редактирано от .... (преглед на промените)

бре каксе завъртя темата от немесоядсто на религия... и аз кажа какъв е Бог според мен.

човек е по образ и подобие на Бог. човек е зъл... значи Бог е зъл... който е играл играта beaves and buthead знае - имаше там едно ниво дето трябваше да се пазят едни трохи да не ги изядат мравките и с една лупа се пазеше като се опарваха мравките. та ситуацията е същата бог е малкото зло детенце с лупата, а хората мравките...

пък да не говорим колко недомислия има в библията и корана и всички съвременни религии (всики те са единни за това че отначало са били адам и ева, дъщеря и двама сина, от които единия брат убива другия и бива прокълнат и белязан за да не го убият...) - като за начало след като бог изгонил адам и ева - те имали 2ма сина и една дъщеря... познайте как станало потомство - чрез кръвосмешение на Авел и сестрата (това била една от причините да го ревнува Каин и като капан на всичко бог не харесал жертвата на Каин, което пак доказва как бог не обича всички еднакво...) друга недосмислица - след като изгонил Каин, Каин поискал бог да го защити от хората да не го убият (какви хора не е ясно при положение че са били само 5 човека преди Каин да убие брат си...) и интересно как земевладелеца дето обработва земята е убил брат животновъда (който е знаел как се убива) вместо да стане обратното

Да, това е точно така! И примерите, особено този с харесването и нехаресването са очеизвадващи направо - ми явно тоя бог е кръволок, щом не харесва плодовете на Каин, а си е харесал месото и кръвта на животното на Авел. И да - в онези времена са боготворели някакви незнам какви кръволоци, дето и човешки жертви са вземали...

Пип каза:

За Царят знам, че не разбира Христос и го смята за 'рязан балък', ма много ми е забавна твоята интерпретация за Христос.

Грешиш браткиш... Отново грешиш. :wors: Направило ми е вЧепетление, че напоследък много прибързваш с изводите, бързо-бързо слагаш нещата по чекмеджета (щампи), и както виждам и мен си ме "набутал" в някакво чекмедже... :wors: Преди (десетина години) не правеше такива грешки. За бързото ти мислене кажи thanks на Водолея - щото е негово качество, но той изглежда и малко ти "куца" щото има и едно друго качество, което не ти се проявява - интуитивен анализ. А този интуитивен анализ не ти личи от извода за мен, който си си направил - цитиран в куотата.

И за да не навлизаш по-дълбоко в грешката си ще ти я поясня най-добронамерено и приятелски.

Йошуа съм го изследвал от дълги години. Знанията ми за неговата есейска секта са повече от колкото на един средно грамотен епископ. (падрето ченгесарско Максим е пълен неграмотник в това отношение) Истината за Йошуа може (както нееднократно съм заявявал) да се намери само при коптите и християните Николаити. Частично я има и при йоанитите, но онези са много крайни (като джайнистите) не само по отношение на секса. Монашеството тръгва от тях. Самия Йошуа е проповядвал Гаутамския "Среден път", което не го прави автоматично будист, така както и твоето логично (често) мислене не те прави автоматично Кришнат. А и сам ти заявяваш, че не си "черната овца" - симпатизираш им, но не си от тях.

Без да искам да правя анализ на първичното (х)ристиенство бих казал, че есенската секта на Йошуа е нямала никакъв шанс да просъществува във времето. Последователите на Митра са били №1 по онова време, следват култа към Изида (от където неграмотните кюрета взимат първообраза за Дева Мария), и така нататък. Йошуа не е бил даже юдей, въпреки че е бил "рязано пластелинче". Давидовия корен от който (както пише в Книгата) бил Йошуа е чиста измислица и донагласяване от много по-късно време. Така както и при Кришна движението - донагласяване на коментариите към Гитата. Но пък погледнато от друг ъгъл не е ли "разкриване на фалшиментото"="разкриването на Мая" една от смисъла и целта на човешкия живот?

Браткиш Пиппи, Бъди истински Водолей! Защото Водолейските ти Качества трябва да разкриеш. А не да позволяваш овенската Луна да стои на върха на хороскопа ти. Защото в Овена има братко много малко (да не кажа хич) РаЗум - повечето в него е "доказване" на АЗа - нещо, което ти браткиш всекидневно доказваш из форумите. Пък и прогресиралата ти Луна (знаеш какво е secondary progression - нали?) ти е в първи дом и в Рак - в доста странни аспекти с СатУрн (в Овен) и Вертекс (в Скорпио). Но затова пък Слънцето ти е в Риби и на върха на хороскопа ти в 10ти дом. Използвай го това Слънце и намери баланса ("Средния Път". Рибите са и "господари" на Баланса - единственото им полезно предназначение). Защо СатУрн ти е в Овен - ти сам би трябвало да отговориш ( :wors: май става въпрос за учене на уроче от "Училище на времето"... :wors: )

Браткиш Пиппи, Бъди истински Водолей! Защото Водолейските ти Качества трябва да разкриеш. А не да позволяваш овенската Луна да стои на върха на хороскопа ти. Защото в Овена има братко много малко (да не кажа хич) РаЗум - повечето в него е "доказване" на АЗа - нещо, което ти браткиш всекидневно доказваш из форумите. Пък и прогресиралата ти Луна (знаеш какво е secondary progression - нали?) ти е в първи дом и в Рак - в доста странни аспекти с СатУрн (в Овен) и Вертекс (в Скорпио). Но затова пък Слънцето ти е в Риби и на върха на хороскопа ти в 10ти дом. Използвай го това Слънце и намери баланса ("Средния Път". Рибите са и "господари" на Баланса - единственото им полезно предназначение). Защо СатУрн ти е в Овен - ти сам би трябвало да отговориш ( :ph34r: май става въпрос за учене на уроче от "Училище на времето"... :hush: )

Не знам дали разбрах напълно какво искаш да кажеш, но мисля, че е това, което и аз отдавна си мисля, а именно, че Пиппи много изпада в крайности и му е трудно да се придържа към златната среда. Аз това отдавна му го повтарям, ама вече се уморих, защото няма смисъл. Ти това ли искаше да кажеш? :)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Не знам дали разбрах напълно какво искаш да кажеш, но мисля, че е това, което и аз отдавна си мисля, а именно, че Пиппи много изпада в крайности и му е трудно да се придържа към златната среда. Аз това отдавна му го повтарям, ама вече се уморих, защото няма смисъл. Ти това ли искаше да кажеш? ;)

Не баш това исках да му кажа, но пък ти Тукси трябва да си астролог за да прозреш астро"лекцията" дето му "изнесох на Пип

Не баш това исках да му кажа, но пък ти Тукси трябва да си астролог за да прозреш астро"лекцията" дето му "изнесох на Пип

Но е факт, че той изпада в крайности. От една крайност преминава в друга. Ще отречеш ли това? Остави това, че бил умен. Все пак той наистина е много склонен да изпада в крайности.

Не бе Тукси, Пип има възпаление на нервната си система - от там му идват крайностите.

Примерно аз имам повече вятър в нервите и имам своего рода възпъление на нервната система. Но-незначително.

То така се започва де. И се свършва с посоляване на салатата от марули (нали знаеш вица?)... :)

ВОДОЛЕЙ - търси своята Ниагара,да си излее чувствата.

ВОДОЛЕЙ - търси своята Ниагара,да си излее чувствата.

Това не го разбрах. Какво означава това? :)

Кое би могло да бъде неговата Ниагара? Публикувано изображение

:) Ами то е същото като:

Все още не разбирам. Кое би могло да бъде неговата Ниагара? :rolleyes:

Близнак си Тукси, не си Телец. Щото Близнаците са малко-нещо "хуморно" оперирани... :)

За Телците казват, че нямали чувство за хумор, а за Близнаците точно обратното.

Пък и аз мисля, че имам чувство за хемор, ама нека и другите да кажат какво мислят по въпроса. Публикувано изображение

И не съм Близнаци, а Телец и това е! Точно Телец съм!

Обичкам прекрасните Телци, а Близнаците не особено. :rolleyes:

За Телците казват, че нямали чувство за хумор, а за Близнаците точно обратното.

Пък и аз мисля, че имам чувство за хемор, ама нека и другите да кажат какво мислят по въпроса. Публикувано изображение

И не съм Близнаци, а Телец и това е! Точно Телец съм!

Обичкам прекрасните Телци, а Близнаците не особено. :)

А как да ти отговорим ние близнаците, като ни отрязваш така остро от списъка си Публикувано изображение

Щото Близнаците са малко-нещо "хуморно" оперирани...

Типичните Близнаци симулират хумор, така както и Телците. Но поне двуличието не е типично за Телците...

Типичните Близнаци симулират хумор, така както и Телците. Но поне двуличието не е типично за Телците...

Не знам кое е типичното, но със сигурност знам, че не ни е много лесно.
  • 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

всички които ядат месо имат достатъчност за малоумие в мисловните си процеси в главите им, защото одобряват убиването на живи същества (защото ги ядат после). Това е повече по въпроса да се яде ли месо или не, спора е приключен.

всички които ядат месо имат достатъчност за малоумие в мисловните си процеси в главите им, защото одобряват убиването на живи същества (защото ги ядат после). Това е повече по въпроса да се яде ли месо или не, спора е приключен.

Тук разглеждаме в духовно-мистичен и религиозен, а не в етико-медицински аспект месоядството.

От една по-обща гледна точка яденето на убити растения не е чак толкова по различно от консумацията на продукти от убити животни. Пък и само с движението си и с дишането непрекъснато убиваме и поглъщаме живи същества. Нали?

От една по-обща гледна точка яденето на убити растения не е чак толкова по различно от консумацията на продукти от убити животни.

разстенията нямат съзнание, а пък животните имат (думата животни идва от живот, кипи живот във животните, а вие ги убивате и ядете), (растението расте, щом няма съзнание в него, значи е доста по различно нещо спрямо животните)

Тук разглеждаме в духовно-мистичен и религиозен, а не в етико-медицински аспект месоядството.

в какъвто и смисъл да го разглеждаш все става дума за извършване на убийство, така че вашия аспект е въздух под налягане, тоест нищо.

разстенията нямат съзнание, а пък животните имат (думата животни идва от живот, кипи живот във животните, а вие ги убивате и ядете), (растението расте, щом няма съзнание в него, значи е доста по различно нещо спрямо животните)

в какъвто и смисъл да го разглеждаш все става дума за извършване на убийство, така че вашия аспект е въздух под налягане, тоест нищо.

такава е пирамидата на живота - всеки служи за храна на някой... даже този дето е бил хищник... и животните ядат животни, животни убиват животни, без да ги ядат. оня ден даваха по дискавъри дето едни биволи за малко да убият лъв (успя да избяга) после дадоха друг бивол дето уби гепард... гепарда се уплаши и се качи на дърво, но беше обрулен от бивола и после размятван като парцал - нищо че тежеше 100 кг - просто правеше саута 2 метра над бика дълго време след като беше мъртъв, а накрая беше стъпкан от цялото стадо.

има и растения дето ядат животни - обикновено насекоми и малки животинки - жаби, гущери, мишки, има гъби които изхвърлят спори, които като се вдишат от мравки им влияят на психиката и мравката се качва възможно най високо (на върха на дървото) и там умира, като тялото и се използва като среда за развитие на гъбите и още по голямо разпространение... обикновено тези животни дето ядат други не могат да си набавят някои вещества, щото организма им не ги синтезира - така е при човека - белтъци, аминокиселини... освен това растителната храна е доста по трудносмилаема от месото, че и дава много по малко енергия... природата така е устроена, че всичко да е в равновесие - в парка йелоустоун е имало масово избиване на вълци и какво се е получило - рязко се дигнал броя на елени и сърни и после и те станали застрашен вид. като нямали естествен враг, те почнали да се размножават в геометрична прогресия и храната им взела да намалява по същия математически закон...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.