Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Немесоядството - необходимо, но недостатъчно за божественост

Featured Replies

Аз му викам стълбички, U.Ra.

Пък немесоядството/да се върнем на темата ))))/ е в подножието им.

Така е. А на върха те чака Кришна... :P

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 73,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така е. А на върха те чака Кришна... :lol6:

:clap::P:friends1:

Май е точно така според някои от пишещите тук. Публикувано изображение

Кришнарите не са капиталисти, но не са и комунисти.

ISKCON са разделени

едната част се води за администрация ,но всъщност оперира с доста големи масиви от пари набрани само и изключително по" капиталистически"начин

До 1987 г. са реализираи печалби почти за 2 милиарда долара,но това са официални данни,след тази година сменят политиката

Имат ресторанти и комуни в почти всички страни с либерална религиозна система!

Така ,че били само духовни и мислели за духовното е невярно!

В ресторантите и комуните се работи по много часове и е тежък труд,

ама за сметка на това си "възвишен " и благодарен на Него!

Всъщност производството на зеленчуци и плодове също си е бизнес,и всички отрови ,които се влагат в производството Не ги прави Божествена храна ,ако ще и сто пъти да измият Идолите си!

Единственото ,което е ,че е много Евтино и се реаализира много бързо "цена прим"

мдаа

Редактирано от camarero (преглед на промените)

Пак не си разбрал. Те тези от ISKCON се управляват всъщност от евреите и имат за цел нарочно да напакостят и да развалят името на онзи кришнарски пророк... как му беше името. Той U.Ra даже има и видео, посветено на този въпрос.

ISKCON са разделени

едната част се води за администрация ,но всъщност оперира с доста големи масиви от пари набрани само и изключително по" капиталистически"начин

До 1987 г. са реализираи печалби почти за 2 милиарда долара,но това са официални данни,след тази година сменят политиката

ама за метка на това си "възвишен " и благодарен на Него!

Всъщност производството на зеленчуци и плодове също си е бизнес,и всички отрови ,които се влагат в производството Не ги прави Божествена храна ,ако ще и сто пъти да измият Идолите си!

Единственото ,което е ,че е много Евтино и се реаализира много бързо "цена прим"

мдаа

Пак не си разбрал. Те тези от ISKCON се управляват всъщност от евреите и имат за цел нарочно да напакостят и да развалят името на онзи кришнарски пророк... как му беше името.

Хе ,хехехехе как ме разсмя,пророк беше друго ,

той Ура.то ги обяснява мого в блога си тия работи ,хехехехехе симпатяга ,кво да прай трябва да се заработва все пак,някак си!

Ща зема и аз да напрая един блогс,ама няма да ми каже ,хехехехе

• Автор

Дааа, знам, че 'тежкия труд' е мечта за всеки комунист.

Така както в главата на православния е сянката под асмата. Удари му една балканска ракия и се оригни на воля, брате!

Свободен си, братко! ИСКОН са роби на капиталистическия труд! Скъсай тези окови египетски и полегни в обещаната земя с мед и масло(е -и салам овнешки!)! :help wanted:

Човек като ви чете примитивизмите ви абрамски ще каже, че имате докторска степен по здравословно хранене! :idea:

ISKCON са разделени

ама за сметка на това си "възвишен " и благодарен на Него!

мдаа

Дааа, знам, че 'тежкия труд' е мечта за всеки комунист.

Така както в главата на православния е сянката под асмата. Удари му една балканска ракия и се оригни на воля, брате!

Свободен си, братко! ИСКОН са роби на капиталистическия труд! Скъсай тези окови египетски и полегни в обещаната земя с мед и масло(е -и салам овнешки!)! :rolleyes:

Човек като ви чете примитивизмите ви абрамски ще каже, че имате докторска степен по здравословно хранене! ;)

Ееееех ,братко!

Как ме подсети за ракийката ,ама не моога , joder!!!!Не ми дават ,веееече!Стар и немощен съм!хехехехее

Много ,ме разсмиваш ,ти да не се засегна нещо,

комунарите (комуна,комунистически,комунален,комун,самун,и т.н.)и те са хора ,нищо че са тръгнали уж по пътя към духовното извисяване!

Имам директни наблюдения и даже нервен допир,и за това съм с малко практичен поглед върху темата и не знам преча ли ти върху работата?

Аз имам докторска титла по надушване на ментета!Няма значение какви-ракии,млека,зеленчуци,меса,салами,кайми,секти,религиозни течения,нови пророци,нови вестители,нови духове и т.н.

пример:

Този,няма нужда да ми казва нищо,погледа му е категоричен! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Малко тема за размисъл тук:

http://www.beinsadouno.com/board/index.php...c=6022&st=0

Растенията притежават сложна мисловна дейност и храненето с тях е равносилно на убийство.

Аз имам докторска титла по надушване на ментета!Няма значение какви-ракии,млека,зеленчуци,меса,салами,кайми,секти,религиозни течения,нови пророци,нови вестители,нови духове и т.н.

пример:

Този,няма нужда да ми казва нищо,погледа му е категоричен! Публикувано изображение

Публикувано изображение

А каво ще кажеш за погледа на този русия отдолу?

http://4.bp.blogspot.com/_5X4JrFsBMHE/SK0n...0-h/muslies.jpg

Нека ти кажа аз какво видях в него преди известно време. Смятам, че и аз притежавам способността да разпознавам истинската същност на доста от хората само по външния вид. Аз виждам един кришнар, по-точно, човек, увлякъл се отдавна по разни сектантски учения. Видях го още преди да разбера, че е кришнар, но в началото не ми се вярваше. Сега виждам, че интуицията ми не ме е излъгала.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

Ееееех ,братко!

Как ме подсети за ракийката ,ама не моога , joder!!!!Не ми дават ,веееече!Стар и немощен съм!хехехехее

Много ,ме разсмиваш ,ти да не се засегна нещо,

комунарите (комуна,комунистически,комунален,комун,самун,и т.н.)и те са хора ,нищо че са тръгнали уж по пътя към духовното извисяване!

Имам директни наблюдения и даже нервен допир,и за това съм с малко практичен поглед върху темата и не знам преча ли ти върху работата?

пример:

Публикувано изображение

Хайде прощава ти се, брате! Вземи една българска роза от мене -нека тя да ти напомня с ароматния си дъх за Балкана и морето и за всички нас.

Публикувано изображение

Тука няма поглед-има само копнеж по земния рай! Ти си Земен рай!

Хайде прощава ти се, брате!

Аз,не търся прошка ,братко!За мене няма рай или ад,ако има ,аз ще отида където поискам!

И може би ти си последния от който ще я поискам!

Но все пак оценям желанието ти,предполалагам ,че е добронамерено!

Щях да ти слагам една снимка на едно ,момиченце,което остана без майка,заради един изрод ,като оня оцъкления с празния поглед,но е безмислено!

Всеки е свободен да прави каквото си иска!

Публикувано изображение

амин или алилуя все тая

• Автор

Аз,не търся прошка ,братко!За мене няма рай или ад,ако има ,аз ще отида където поискам!

И може би ти си последния от който ще я поискам!

Но все пак оценям желанието ти,предполалагам ,че е добронамерено!

Щях да ти слагам една снимка на едно ,момиченце,което остана без майка,заради един изрод ,като оня оцъкления с празния поглед,но е безмислено!

Всеки е свободен да прави каквото си иска!

Публикувано изображение

амин или алилуя все тая

Брате, примитивизмът ти е пословичен.

Изроди навсякъде има. и в Кришна съзнание ги има. Особено днес.

Прави впечатление примитивизмът ти при търсене на кусури на учението по последователите му.

Ако става думи за кусури: в последовтелите на Христос са най-развратените днес. И това е факт.

Ставаше дума за ДОКТРИНАТА, не за несъвършенството на този или онзи последовател.

По такъв критерий съдят САМО ПРИМИТИВНИТЕ по светоусещане.

Дали съм 'първият' или 'последния' или 'някой между тях' за тебе или за твоята прошка, според тебе,= засяга ли ме много?... :)

Много бих искал да ме трогнеш с нещо, но не знам защо не се получава?... :rolleyes:

Аз си имам обяснение и пак трябва да се повтарям- фалшивото его на ристените ги кара да се завръщат към демонът-паднал дух от СЗ- яхова. И при тебе не прави изключение. ....запалил си свещ пред иконата на Дева мария а в същото време обвиняваш този или онзи в 'идоло-поклонничество'?... Приказки наизуст, като латерна= юдейска латерна.

Това се нарича просто 'тепе-гьоз-лък' :) . Гьоз, който гледа от тепе.

....дано поне не се присъединиш към ционизма в Ристиенството! Нямам нищо на против да си тачиш лунните питри и предци. Щом ти дават успокение. Въпросът е да не си ЦИОНИСТКИ-настроен. ... :rolleyes: Че бая ционистки ристени има. Повече от юдеите са! ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Изроди навсякъде има. и в Кришна съзнание ги има. Особено днес.

Това слага точка! :)

А пък ,че не ми харесваш иконката,ми е най малкия проблем!

Пък не трябва да обвинявате ,учениците си,Учителя ви е за .......!

Сменете Го ,колко му е !

Важно е далавера да има!

Имам още една икона искаш ли да ти я покажа?

• Автор

Това слага точка! :rolleyes:

А пък ,че не ми харесваш иконката,ми е най малкия проблем!

Пък не трябва да обвинявате ,учениците си,Учителя ви е за .......!

Сменете Го ,колко му е !

Важно е далавера да има!

Имам още една икона искаш ли да ти я покажа?

ех, брате, брате, Публикувано изображение

затвърждаваш ми мнението, че в абрахамизма са бохемски мозъци- да се наплюскат, напият и да ударят кьоравото и делят всичко на "мое" и "твое", че и Бога дето го нямат.

ма сте все божие творение, макар и полуживотно, нема как -ще мислиш с животинската си глава и ще развяваш байряка! :)

ака ще бъде, знам, абрахамците сте неандерталци! ... Публикувано изображение

ха, сполай те и живей в мир! :)

ех, брате, брате, Публикувано изображение

затвърждаваш ми мнението, че в абрахамизма са бохемски мозъци- да се наплюскат, напият и да ударят кьоравото и делят всичко на "мое" и "твое", че и Бога дето го нямат.

ма сте все божие творение, макар и полуживотно, нема как -ще мислиш с животинската си глава и ще развяваш байряка! :)

ака ще бъде, знам, абрахамците сте неандерталци! ... Публикувано изображение

ха, сполай те и живей в мир! :)

Твоят бог към това ли води душите ви? Към оплюване на всичко, де не е кришнарско...

Колко си приличат, наистина, всички сектанти, без значение как се зоват - кришнари, дъновисти, розенкройцери и т.н. чекисти - като не се съгласиш да изповядваш тяхната истина, започва да се излива един дъжд от неегоистични слова тип всички вие сте животни, само ние сме богове.

Само гледай да не си оспорите божествеността с едни други тук - те нещо замлъкнаха - сигурно са вече на Не - бе - то.

Жалко.

Позната форумна история...

И за темата жалко - беше за неупотребата на месо.

Беше.

По такъв критерий съдят САМО ПРИМИТИВНИТЕ по светоусещане.

Дали съм 'първият' или 'последния' или 'някой между тях' за тебе или за твоята прошка, според тебе,= засяга ли ме много?... ;)

Много бих искал да ме трогнеш с нещо, но не знам защо не се получава?... :rolleyes:

Аз си имам обяснение и пак трябва да се повтарям- фалшивото его на ристените ги кара да се завръщат към демонът-паднал дух от СЗ- яхова.

Maлко за светоусещането на християните.

..............

Но заради мене, добре ми е да се приближа към Бога.

За да приеме учение в разум, в правда, съдба и правота, за да даде остроумие на простите и на младите знание и разсъждение.

Виделото на праведните е весело.; Радост и веселие ще придобият.; и вечно веселие ще бъде на главата им.

Ще упазиш в съвършен мир непоколебимият ум.

И ще намерите спокойствие на душите си.

Мирно ще легна и ще спя, защото само Ти, Господи, правиш ме да живея в безопасност.

Следователно ,братя, което е чисто, което е любезно, което е доброхвално-ако има някоя добродетел, това размишлявайте.

Кой ще обитава във Твоята скиния, кой ще живее във святата своя гора? Който ходи в незлобие и който прави правда, и който говори истината от сърцето си.

Вярвам Господи.

Смиреният духом.

Бойте се Богу, царят почитайте.

Затова, понеже примаме царство, което се не колебае, трябва да имаме благодатта, чрез която да служим Богу благоприятно, с почест и благоволение, защото Бог наш е огън пояждаящ.

Ето царят твой иде към теб кротък.; ,защото Съм кротък и смирен на сърце; и ще намерите спокойствие на душите си.

Ще види плодът от трудът на душата Си и ще се насити;

Ако ли някой от вас е оскуден от мъдрост, да проси от Бога, който дава на всички и не укорява, и ще му се даде.

Но да проси със вяра, без да се съмнява, без да се съмнява никак, защото който се съмнява, подобен е на морски вълни, карани и разблъсквани от ветровете. И такъв човек да не мисли, че ще приеме нещо от Господа.

Затова недейте се грижи за утре, защото утрешният ден ще се погрижи за себе си.

Не бой се само верувай.

Мир ви оставям, Моят мир ви давам.

Във света скръб ще имате, но дерзайте, Аз победих светът.

Вярата и надеждата ви да са в Бога.

Удивляваха се на учението Му, защото Неговото слово беше с власт.

И вий седете въ Иерусалим, докле се облечете със сила от горе.

...и да пази себе си неосквернен от света...

.........

Та значи, за това във червеното го асоциирам с думите на Марк Твен :"Когато искам да прочета нещо хубаво, сядам и си го написвам".

Малко тема за размисъл тук:

http://www.beinsadouno.com/board/index.php...c=6022&st=0

Твоят бог към това ли води душите ви? Към оплюване на всичко, де не е кришнарско...

Колко си приличат, наистина, всички сектанти, без значение как се зоват - кришнари, дъновисти, розенкройцери и т.н. чекисти - като не се съгласиш да изповядваш тяхната истина, започва да се излива един дъжд от неегоистични слова тип всички вие сте животни, само ние сме богове.

Само гледай да не си оспорите божествеността с едни други тук - те нещо замлъкнаха - сигурно са вече на Не - бе - то.

Жалко.

Беше.

Напротив, уважаема, следим внимателно диспута... Публикувано изображение

..............

За да приеме учение в разум, в правда, съдба и правота, за да даде остроумие на простите и на младите знание и разсъждение.

Виделото на праведните е весело.; Радост и веселие ще придобият.; и вечно веселие ще бъде на главата им.

Мирно ще легна и ще спя, защото само Ти, Господи, правиш ме да живея в безопасност.

Следователно ,братя, което е чисто, което е любезно, което е доброхвално-ако има някоя добродетел, това размишлявайте.

Кой ще обитава във Твоята скиния, кой ще живее във святата своя гора? Който ходи в незлобие и който прави правда, и който говори истината от сърцето си.

Вярвам Господи.

Смиреният духом.

Затова, понеже примаме царство, което се не колебае, трябва да имаме благодатта, чрез която да служим Богу благоприятно, с почест и благоволение, защото Бог наш е огън пояждаящ.

Ето царят твой иде към теб кротък.; ,защото Съм кротък и смирен на сърце; и ще намерите спокойствие на душите си.

Ако ли някой от вас е оскуден от мъдрост, да проси от Бога, който дава на всички и не укорява, и ще му се даде.

Но да проси със вяра, без да се съмнява, без да се съмнява никак, защото който се съмнява, подобен е на морски вълни, карани и разблъсквани от ветровете. И такъв човек да не мисли, че ще приеме нещо от Господа.

Не бой се само верувай.

.........

Та значи, за това във червеното го асоциирам с думите на Марк Твен :"Когато искам да прочета нещо хубаво, сядам и си го написвам".

И още нещо полезно http://www.bratstvoto.net/vehadi/fr1n.html

Жалко.

Беше.

Маат така и не ми стана ясно ти в какво вярваш, но пък се разбра, че не правиш разлика между секта и духовно учение

Маат така и не ми стана ясно ти в какво вярваш, но пък се разбра, че не правиш разлика между секта и духовно учение

Интересно - хайде да отидем в темата за сектите и да си поприказваме за разликите , искаш ли ?

• Автор

Жалко.

Беше.

И все още Е! ;)

Ристенското лицемерие иде от консумацията на месо и интоксиканти. Оттам им иде и умствената им спекулация! ;)

Жалко е настина, че ристените са се върнали към този, дето им е заклал гУруто-, световният адепт Исус Христос, аватар на извънкастовите и и дравидо-семитите- Джийзъс Крайст, вуйчо яхве.

Скъпа Ма'ат, когато дискутираме и отправям постинг към тебе ми се ще да сложа във фуутноут :P :

"Всичко е 'секта'. 'Секта' не мръсна дума, но редом с "еднорозните"-секти пасат и сектите на чудовищата".

Везните могат ли без секта? Везните МОГАТ само без ПОСТОЯННА секта, но все търсят някоя 'НОВА'.. :rolleyes:

..............

Вярвам Господи.

Смиреният духом.

Не бой се само верувай.

.........

Много хубаво пожелание си написъл към ристените, брате!

Но разминаването с това дето си писал с РЕАЛНИЯ РИСТИЕНИН ,ИДЕ ОТ УПОТРЕБАТА им НА МЕСО И АЛКОХОЛ(и цигари), както и умствената спекулация- игри с пари, имоти и т.нат., НЕЩА , застъПени здраво в ЮДАИЗМА!

Сполай ти! Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

И все още Е! :rolleyes:

Ристенското лицемерие иде от консумацията на месо и интоксиканти. Оттам им иде и умствената им спекулация! :P

Но разминаването с това дето си писал с РЕАЛНИЯ РИСТИЕНИН ,ИДЕ ОТ УПОТРЕБАТА им НА МЕСО И АЛКОХОЛ(и цигари), както и умствената спекулация- игри с пари, имоти и т.нат., НЕЩА , застъПени здраво в ЮДАИЗМА!

Ахм А продължителната сексуална незадоволеност до какви психични отклонения води?

Разбрахме що иде от консумацията на месо и интоксиканти. Но, що иде от дългите сексуални пости ми се ще да попитам. Не ще да е нещо добро, май!!!

• Автор

Ахм А продължителната сексуална незадоволеност до какви психични отклонения води?

Разбрахме що иде от консумацията на месо и интоксиканти. Но, що иде от дългите сексуални пости ми се ще да попитам. Не ще да е нещо добро, май!!!

Ми ще извикам накрая Ма'ата да те напляска.... Публикувано изображение имаш къса памет като шлангче на новородено смоГче! :rolleyes:

Вчера стана дума, че ти си от секСтата на "2-ро чакръкчиите", а аз съм от сектата на вишните и крушите. :P

....на Нео даде ли снимката?... Публикувано изображение

Ми ще извикам накрая Ма'ата да те напляска.... Публикувано изображение имаш къса памет като шлангче на новородено смоГче! :rolleyes:

Вчера стана дума, че ти си от секСтата на "2-ро чакръкчиите", а аз съм от сектата на вишните и крушите. :P

....на Нео даде ли снимката?... Публикувано изображение

Не искаш или не можеш да отговориш на въпроса ми, а?

Надяваш се да постигнеш по-висша духовност, като си мислиш, че сексуалната ти енергия ще се трансформира в по-висша - духовна енергия. Тя наистина ще трябва да се трансформира все в нещо, но в какво??? На този въпрос все още не мога да дам отговор, пък и сега имам много работа за вършене. Ама след около две седмици, като се освободя и имам повече време, обезателно ще потърся, за да намеря отговор на въпроса "До какво водят продължителните сексуални пости според лекарите и психолозите, а може би дори и според психиатрите". ;)

Сексуалното напрежение трябва да се изхаби някак. Ти как си сигурен, че твоята сексуална енергия се трансформира в по-висша духовна? Имаш ли някакви реални доказателства за това, че това наистина се случва?

При тийнейджърите (момчетата) част от излишното сексуално напрежение и притеснение често се изразходва, когато те си разказват цинични вицове на сексуална основа.

Обещавам ти, че когато имам повече време ще се заема с твоя въпрос и ще видя до какви психични отклонения те е докарало това неизразходвано напрежение.

И все още Е! :rolleyes:

Ристенското лицемерие иде от консумацията на месо и интоксиканти. Оттам им иде и умствената им спекулация! :P

Жалко е настина, че ристените са се върнали към този, дето им е заклал гУруто-, световният адепт Исус Христос, аватар на извънкастовите и и дравидо-семитите- Джийзъс Крайст, вуйчо яхве.

Има едно простичко правило-когато плюеш/пикаеш гледай да не е срещу вятъра!

Значи когато обвиняваха кришнарите за разни неща,ти какво каза?'Ааа няма да се вглеждате в косурите на някой си'.Във всяко стадо имало черни овце.Така е! Тогава защо съдиш за християните по постъпките на някои опредени личности?

Християнин не се става по рождение.По рождение се става псевдо-християнин(например).

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.