Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Споделете!Със своите идеи ще помогнете на тези, които все още се чудят какво да сготвят! :rolleyes:

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 112,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Фасул с месо за вечеря. :rolleyes:

Ами ще готвя каквото имам, имам байълдъ, докато байълдисам...

:snowballfight:

Споделете!Със своите идеи ще помогнете на тези, които все още се чудят какво да сготвят! :comp_virus:

за обяд спагети по китайски :handshake:

Публикувано изображение

• Автор

Аз пък днес направих зеленцеее :baby: Добре се получи, имайки предвит, че не съм навлезнала в кулинарията много добре ;)

Като първо ястие - Чорба от свински крачета с много чесън и оцет :speak: А като второ - сиджук с препечени филийки, намазани с хайвер, салата от мариновани капии. Чаша (водна :speak: ) с бяло вино (домашно) ;)

Споделете!Със своите идеи ще помогнете на тези, които все още се чудят какво да сготвят! :laughing5:

Да споделя какво сътворих днес:купих две пакетчета "Сочно пиле".В първото сложих 1 кг пилешки крилца,във второто сложих 3 обелени картофа (цели),3 моркова,3 глави лук(обелени,но цели) и половин кг гъби.Завързах торбичките и ги пекох в една тавичка около 50 мин.Божествено-имах и ястие и гарнитурка...Само изтичах до бакалията за биричка...Наздраве и пробвайте!

Зелен боб, нарязан на дълго (по френски) и с всичките му подправки.

:)

Споделете!Със своите идеи ще помогнете на тези, които все още се чудят какво да сготвят! :rolleyes:

Шопска салата + маруля+ наразяни наденички+чеснов сос+ 2 бири - всичко в една купа го разбърках, без бирата Публикувано изображение

• Автор

Аз правих палачинки днееес :angry:

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение от мързеливите манджи на Маги

фикс за пикантни кюфтета с картофи + някоя и друга салатка....

Днес, визирам 21 март :) мисля да сготвя нещо, най-накрая, тази година за първи път! Не знам какво, ама искам да готвя пък изяждането на сготвеното ще го измислим после :)

Аз мисля да сготвя една бисквитена торта, че докато се накумя да я направя и ще взема да си я купя от магазиня Публикувано изображение

...... От няколко дни се каня да направя паниран кашкавал и се нямам време . Днес е събота и за обяд мисля да ги изненадам мойте хора :)

Вече сготвих - пълнени пиперки. Публикувано изображение

Аз от няколко дена карам на чушки, мариновани чушки, панирани чушки, чушки пълнени със сирене и панирани чушки със сирене. Преди малко изядох последните :top secret:

Не, днес вече ще я направя таз пуста бисквитена торта! Публикувано изображение

Не, днес вече ще я направя таз пуста бисквитена торта! Публикувано изображение

Прави се за 5 минутки и гледай да е с истинско мляко ;)

А аз днес съм на агнешка дроп-сърма от т.н. комплект от дреболийки със салата от пресни марулки Публикувано изображение

Прави се за 5 минутки и гледай да е с истинско мляко ;)

Много добре знам как се прави, не я правя за първи път :-)

Готвенето лесна работа, ама мързела вече си е кофти тръпка Публикувано изображение

• Автор

Аз от няколко дена карам на чушки, мариновани чушки, панирани чушки, чушки пълнени със сирене и панирани чушки със сирене. Преди малко изядох последните :yanim:

Хахаха, а ся почвай с картофи, пържени, варени, картофена салата, картофени кюфтета и т.н, докато опустошиш и картофите Публикувано изображение

Аз от скоро само салата правя вкъщи ;)

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Пиле със спанак и една идея ориз.Обичам го тоя спанак!

Пиле със спанак и една идея ориз.Обичам го тоя спанак!

И аз съм фенка на спанака,ама с пиле не съм готвила

Това нещо яхния ли е или на фурна

:yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.