Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

И аз ще направя таратор. Ще го комбинирам с кюфтенца.

Включвам се към тараторчовците Публикувано изображение + шишчета (пилешло месо - филе + гъби + домати чери + чушки + лук)
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 112,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

• Автор

Направих възможно най-лесното! (: Изпекох пържолите на барбекюто, направих салатка, изтудих биричката на татко, колата за нас и хапнахме сладко :P

Реших да експериментирам.Комбинирах две рецепти от нета в една.Пиленцето си има:Лук,гъби,соев сос,зехтинче,сметанка,топено сиренце,бульонче,червено и черно пиперче.В момента се пече:P Добър апетит на тези,които вече похапват днешното си творение:)

Тъй като днес не съм на работа ще се постарая да проличи:ориз с гъби на фурна и пържени пилешки крилца!Остава да купя :rolleyes: .

зеленчукова супичка (картофи,моркови,тикчички,чушки,лук,домати - може да съм пропуснала нещичко) + пиле с картофки на фурна и шопска салата :whist:

За втори път в рамкити на два дни, пиле с картофи ще се готвело :) Аз пък ще направя пилешко филе на скара с гарнитурка от броколи и брюкселско зеле :)

За втори път в рамкити на два дни, пиле с картофи ще се готвело :)

Аз пък ще направя пилешко филе на скара с гарнитурка от броколи и брюкселско зеле :)

глезотийки...на пазара мигар не видиш красиво, къдраво българско зеле??... Публикувано изображение

0.75 ако това питаш.

а за заливката и аз не обичам дебела, но съпругът иска мащабна такава Публикувано изображение

И аз съм така като твоя мъж :)

Тъй като приятлката ми е на Абсолвентски бал, след работа ще се забия в кръчмето на бай Данчо под пазара, ще хапна една пилишка супичка с препечено чесново хлебче(направо е магическо). После ще отразя една скара с бира и се прибирам да нанкам :)

Днес грах с пиле... А утре - панирани чушки с яйца и сиренце... Мнооого ги обичам.

Днес грах с пиле...

А утре - панирани чушки с яйца и сиренце... Мнооого ги обичам.

Аз днеска си правих чушки ,ноо утре съм на кифтета( пържени) ,просто съм малко "богче",даже от Ути ги прая по хубави!

Довечера мисля да скалъпя нещо много набързо- ще е таратор (напоследък имам чувството, че мога само с него да живея Публикувано изображение ) и бъркани яйца със сирене и печени чушки- абе, с други думи "миш-маш" :)

Страшни сандвичи си направих преди малко за утре :lock: (домат,чушка,краставичка,топено сирене,яйце,пуешко,щраусово филе и малко маргарин) Писна ми да ям готови (купени) сандвичи.Не стига че са по-скъпи,пък и не са толкова вкусни!

Пиуе със зеуе :sobbing: П.П. Вече го похапвам :slap1:

Няма да е тайна,реших бухти.Ама не ми се точеше и съкратих процедурата Публикувано изображение

• Автор

Крем-супа!С крутончета ... yummy! Публикувано изображение

Вече не само си го приготвих, ами и изядох половината - 1 кг. пилешки крилца на фурна, поръсени с "Маги фикс -Малки тайнички" и завити в целофанчето от фикса - мога да кажа, че се получи идеална вечеря. Комбинарах месцето с таратор, и полях с няколко чаши бяло винце :)

Днес е ден за спагети :rolleyes:

Днес е ден за спагети :clap:

Хмм, даде ми идейка :) не бяхме хапвали скоро спагети

сега ще решавам между първоначалната ми идея за бял ориз на фурна с оилешки крилца и спагетите

Крем-супа!С крутончета ... yummy! Публикувано изображение

Засупи глада Публикувано изображение

Супа топчета тази вечер. Мн обичам ^^

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.