Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Засупи глада Публикувано изображение

Супа топчета тази вечер. Мн обичам ^^

Просто изпържете две три чинии зелени чушки "Сиврия" . Много пръскат и цвърчат, но са уникално вкусни. Десертвайте с череши или ягоди.
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 112,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Пържени тиквички, домашно кисело мляко с копър и чесън. Публикувано изображение

картофки с месце на фурна и кайсиев пай

това :)

оф, не знам защо, ама аз никак не ги обичам...много хора си ги хапват със сос ит кисело мляко, но аз не съм от тях :help:

Днес най-накрая ще си направя ориза с пилешки крилца и отново таратор :)Откакто на пазара има краставици няма ден, в който да не съм яла тараторче

оф, не знам защо, ама аз никак не ги обичам...много хора си ги хапват със сос ит кисело мляко, но аз не съм от тях :rolleyes:

И аз обичам тиквички... пържени най-вече, ама не правя, щото много бавно стават Публикувано изображение

А пълнени тиквички с кайма или сирене и яйца не харесваш ли?

Панирах домати и зелен фасул и се отчетох за днес Публикувано изображение

Към пилешките шишчета , които купих ще направя таратор , а за десерт - крем от д-р Йоткер ...... :P

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

картофени кюфтета

Ой-ой, как ми напомниии ;)

Лошото е, че още не мога да ги приготвям като тези на тати- той ги прави невероятни...

Пържени кюфтета с пържени картофи...всъщност вече ги сготвих и изядох...не питайте кой нормален яде това в тези жеги,не е истина как се чувствам сега...

Парени кренвирши със сос + картофена салата и печени филийки ;)

Аз вече сготвих студена супа, намерих рецептата някъде в нета и малко я поопростих, защото съм си мързелива, и стана страхотно разхладително мезенце... Пиша ви рецептата: настъргваш 1 морков, режеш 1 голяма глава лук, 2-3 тиквички, копър - колкото обичате, и малко ориз, и варите докато стане ориза, тиквичките би трявало да са още малко хрупкавички. Застройва се с яйце, кисело мляко и брашно, ама с малко повечко кисело мляко от обичайната застройка. На вкус се добавя сол и лимонтузу - аз лично сложих доста :-) след това се охлажда в хладилника докато стане максимално студено... много е готско, на мен поне много ми хареса, и е много лесничко

Ще караме на салати плюс сладоледената торта, дето и Дийката днес е похапвала.

Моята е много скромна откъм съставки, каквото имах - това сложих (кроасани + шоколадов и ванилов с карамел сладолед)

Публикувано изображение

Следващият път - по-добре, нещо плодовко

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Ще караме на салати плюс сладоледената торта, дето и Дийката днес е похапвала.

Моята е много скромна откъм съставки, каквото имах - това сложих (кроасани + шоколадов и ванилов с карамел сладолед)

Публикувано изображение

Следващият път - по-добре, нещо плодовко

крем-супа от гъби. Прави се с полуготовата в пакетчета и истински гъби. За второ- картофени кюфтета.

Десерт-череши.

И аз обичам тиквички... пържени най-вече, ама не правя, щото много бавно стават Публикувано изображение

Стават ако са на кръгчета-това си е мазохизъм в тия жеги

:P

Аз я разфасовам тиквичката на дълго и екстра,по-бързо е определено

Стават ако са на кръгчета-това си е мазохизъм в тия жеги

:singer:

Аз я разфасовам тиквичката на дълго и екстра,по-бързо е определено

Как може да ядете гарнитури като основно ястие не знам... :P Аз почти никакви манжи без месо не ям, ама днес жената каза, че ще прави пълнени чушки с яйца и сирене. Ще трябва да ги гарнирам с някакво пушено филе или една пилешка пържолка... Публикувано изображение Майтапа на страна, ама от февруари насам напълнях рязко от 68кг. на 80 в момента. Ще взема да спра хляба, кроасаните и сладоледа, че вече почва да ми тежи шкембето.

от февруари насам напълнях рязко от 68кг. на 80 в момента. Ще взема да спра хляба, кроасаните и сладоледа, че вече почва да ми тежи шкембето.

Някой май се е поолял Публикувано изображение

Сега ще почнеш и кръвно да вдигаш и холестеролът ти ще се повиши :P Я се вземи в ръце Публикувано изображение

А иначе, днес съмрешила да правя пилешки дробчета по селски :down:

Вчера бе телешко с ориз, преди вчера - телешко с картофи. Днес сутринта си напляках банички с сирене. Сега съм шибнал каймата от аржентиснко телешко, да се размразява и смятам да си надрусам румънски кюфтета с марокански специи. Те и студена диня ще ми са зоба за деня. Комшиийката отдолу млати с бухалката и пак пържи пържоли с картофи. Негрите над мен пържат с бира и е баси смрадта. Тъпото е, че се събират на тумби и се пуска една африканска музика. Днес пак объркаха етажа и ми звънат. Излизам и гледам поредна тумба човекоядци. Търсят Ширли или Шърли (комшийката), с американски имена нигърите. Най-новия хит е, че имам нова комшийка срещу прозореца. Някаква 54 годишна руска баба на вид. Всяка сутрин пуска музика На Киркороф и се почва една аеробика по монокини. Руската музика ме убива от нерви и гърч и неволно ставам свидетел как руската баба мята гола медузи. Хич не й дреме че я гледат мъжове и продължава да тресе аморфното си тяло в такт. Бахти самочувствието, тази навремето е била стриптизьорка май.

Всяка сутрин пуска музика На Киркороф и се почва една аеробика по монокини. Руската музика ме убива от нерви и гърч и неволно ставам свидетел как руската баба мята гола медузи. Хич не й дреме че я гледат мъжове и продължава да тресе аморфното си тяло в такт. Бахти самочувствието, тази навремето е била стриптизьорка май.

Аз поизгубих апетит Публикувано изображение

Пък ти само на телешко ли караш, бре ?

Нещо пилешко, риба, не дъвчеш ли такиви работи ?

Нямате ли си пилета на грил там ? Това се готви най лесно ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.