Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

П.П Как може да ги ядете тези салати?Не са ли ви гнусни.Аз само миризмата на оцет да подуша и повръщам.

Че то може и без оцет да си приготвиш една салатка. Аз обаче се чудя как някои слагат на доматите оцет?!

Днес едно сиренце на тиганче с гарнитура от пресни зеленчуци.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 112,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Ние с писаната сме на пиле с ориз-не се знае обаче аз какво ще ям :)

П.П Как може да ги ядете тези салати?Не са ли ви гнусни.Аз само миризмата на оцет да подуша и повръщам.

:) не вярвам на очите си, нима някой може да мисли по подобен начин за салатите Публикувано изображение аз мога само с тях да живея, ако има и пърленка, още по-добре :)

Вчера кокошката се размина, направихме пилешка супа+печено месце на фурна с картофи. А за закуска си спретнахме мляко с ориз :)

Че то може и без оцет да си приготвиш една салатка. Аз обаче се чудя как някои слагат на доматите оцет?!

Слагаме,слагаме ,много са вкусни с оцет Публикувано изображение ,в моя край така ги ядем :) Няма да споменавам колко пъти съм спорила по този въпрос :)

Чудя се дали да не врътна пиперки бюрек :)

Слагаме,слагаме ,много са вкусни с оцет Публикувано изображение ,в моя край така ги ядем :) Няма да споменавам колко пъти съм спорила по този въпрос :)

Аз пък ще ти ги сервирам със захар Публикувано изображение

Сутринта правих на Ивето закуската - пънчетата от кори с домати, яйца и сирене.

Друго няма да готвя, стига толкова - в тая жега да се опъна до фурната... как пък не

Аз пък ще ти ги сервирам със захар Публикувано изображение

:)

какво се учудваш, на една приятелка баща й хапва пъпеш със сол Публикувано изображение

- в тая жега да се опъна до фурната... как пък не

Да ти кажа опъването беше много яко, ще ми държи влага поне 2 дни! От един месец климата работи на 25 градуса заради малкия, но днес не издържах на напъна и свалих на 21!Отделно фурната на 200 градуса, че пекох един стар хляб със заливка (грехота е да се изхвърля храна, когато на другия край на света хората умират от глад), едновременно с това пържих пипер с доматен сос и поръсен с натрошено сирене и в момента на друг котлон варя царевица...С две думи ми се е....м.....само заради един амел...

Имам да сваря и една тарелка с пилешки сърца...

:angel19:

какво се учудваш, на една приятелка баща й хапва пъпеш със сол Публикувано изображение

УжЪссс,някои ядат динята пък със сирене

Публикувано изображение

За ангорката остана малко пиле от вчера,аз съм на тиквени лодки с яйце и сирене-ще отплувам нанейде,де ми видят очите

:lol6:

Публикувано изображение

:ph34r:

ааа, моля, моля, това си е голяма вкуснотийка. Дажо може да добавиш и хляб, за предпочитане средичката :wub:

p.s. спирам с офтопиците, обещавам

Това е майка ми, тя яде така с хляб! Мокър хляб не мога да ям!

Ммм, диня със сирене е страхотийка. Само, който не е опитвал, не се е влюбил Публикувано изображение Също, но по-малко вкусно е грозде със сирене, а може и ябълка със сирене.

(доматите със захарта си бе майтап)

За утре ще е картофена супичка и се чудя между риба и тиквички, което да избера за основно.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Довечера сме на кюфтенца на скара с шопска салатка. Чудя се дали да не изпържа и картофки :rolleyes:

• Автор

Ммм, диня със сирене е страхотийка. Само, който не е опитвал, не се е влюбил Публикувано изображение Също, но по-малко вкусно е грозде със сирене, а може и ябълка със сирене.

(доматите със захарта си бе майтап)

За утре ще е картофена супичка и се чудя между риба и тиквички, което да избера за основно.

Да бе Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Не мога да повярвам ... вярно, че баба ми си хапва диня с хляб, ама т'ва за пръв път го чувам Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ще тр да се пробва Публикувано изображение

Паниран кашкавал със салатка, за десерт кекс

Днес ще готвя паста, по стриктната рецепта на Андреа и Джулия :)

Днес съм на курбанче от агнешко. Страхотно се получи, може би защото агънцето е леко навлязло в зрялата си възраст Публикувано изображение Дежурната салата от домашни краставици и домати поръсени със сиренце, много и отива. Днес сутринта по хладното си купих и една страхотна динка със собствено тегло от 12 килограма и един пъпеш от 3.5 кг, нали съм си лаком г@@. Единият климатик бичи непрекъснато и поддържа около 22-23 градуса навсякъде, какво друго му трябва на човек ;)

А, сетих се за предните постове, наистина динята много върви със сиренце. Пробвайте, никак не е сложно и не боли дори ;)

А, сетих се за предните постове, наистина динята много върви със сиренце. Пробвайте, никак не е сложно и не боли дори ;)

Не боли мда,ама аз си ям отделно сладкото от соленото,не ги мешам

Публикувано изображение

Сега ако дойде някой и да ми изпържи картофките у тоя мор-екстра

Бирата от мене

;)

Хареса ми идеята за панирания кашкавал - от 100 години не съм правила. Днес ще е значи! :-)

Отдала съм се на италианска кухня тези дни - вчера паста, днес пица.

Но довечера ще си направя картофи на фурна, с много подправки и кашкавал, барабар с пилешко месо. Ще направя повече, защото съквартирантите вече точат лиги по следващите ми гозби и се е видяло, че няма да вечерям сама Публикувано изображение

Обмислям варианта да отворя ресорант в общежитието - тъкмо няма да плащам данъци на печалбата, че тея 38 процента мамата ми таковат... Публикувано изображение

Направих баница (на Шефката!!!), пиле с ориз, салата от домати...

пълнени чушки с кайма и ориз и за десерт плодове (те дали се броят Публикувано изображение )

Публикувано изображение

Мусака с тиквички и кайма ;)

Днес ми се рамина с готвенето, но за утре съм си намислила да си приготвим хек :) само трябва да видя какво ще върви за салатка...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.