Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

П.П Как може да ги ядете тези салати?Не са ли ви гнусни.Аз само миризмата на оцет да подуша и повръщам.

Че то може и без оцет да си приготвиш една салатка. Аз обаче се чудя как някои слагат на доматите оцет?!

Днес едно сиренце на тиганче с гарнитура от пресни зеленчуци.

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Ние с писаната сме на пиле с ориз-не се знае обаче аз какво ще ям :)

П.П Как може да ги ядете тези салати?Не са ли ви гнусни.Аз само миризмата на оцет да подуша и повръщам.

:) не вярвам на очите си, нима някой може да мисли по подобен начин за салатите Публикувано изображение аз мога само с тях да живея, ако има и пърленка, още по-добре :)

Вчера кокошката се размина, направихме пилешка супа+печено месце на фурна с картофи. А за закуска си спретнахме мляко с ориз :)

Че то може и без оцет да си приготвиш една салатка. Аз обаче се чудя как някои слагат на доматите оцет?!

Слагаме,слагаме ,много са вкусни с оцет Публикувано изображение ,в моя край така ги ядем :) Няма да споменавам колко пъти съм спорила по този въпрос :)

Чудя се дали да не врътна пиперки бюрек :)

Слагаме,слагаме ,много са вкусни с оцет Публикувано изображение ,в моя край така ги ядем :) Няма да споменавам колко пъти съм спорила по този въпрос :)

Аз пък ще ти ги сервирам със захар Публикувано изображение

Сутринта правих на Ивето закуската - пънчетата от кори с домати, яйца и сирене.

Друго няма да готвя, стига толкова - в тая жега да се опъна до фурната... как пък не

Аз пък ще ти ги сервирам със захар Публикувано изображение

:)

какво се учудваш, на една приятелка баща й хапва пъпеш със сол Публикувано изображение

- в тая жега да се опъна до фурната... как пък не

Да ти кажа опъването беше много яко, ще ми държи влага поне 2 дни! От един месец климата работи на 25 градуса заради малкия, но днес не издържах на напъна и свалих на 21!Отделно фурната на 200 градуса, че пекох един стар хляб със заливка (грехота е да се изхвърля храна, когато на другия край на света хората умират от глад), едновременно с това пържих пипер с доматен сос и поръсен с натрошено сирене и в момента на друг котлон варя царевица...С две думи ми се е....м.....само заради един амел...

Имам да сваря и една тарелка с пилешки сърца...

:angel19:

какво се учудваш, на една приятелка баща й хапва пъпеш със сол Публикувано изображение

УжЪссс,някои ядат динята пък със сирене

Публикувано изображение

За ангорката остана малко пиле от вчера,аз съм на тиквени лодки с яйце и сирене-ще отплувам нанейде,де ми видят очите

:lol6:

Публикувано изображение

:ph34r:

ааа, моля, моля, това си е голяма вкуснотийка. Дажо може да добавиш и хляб, за предпочитане средичката :wub:

p.s. спирам с офтопиците, обещавам

Това е майка ми, тя яде така с хляб! Мокър хляб не мога да ям!

Ммм, диня със сирене е страхотийка. Само, който не е опитвал, не се е влюбил Публикувано изображение Също, но по-малко вкусно е грозде със сирене, а може и ябълка със сирене.

(доматите със захарта си бе майтап)

За утре ще е картофена супичка и се чудя между риба и тиквички, което да избера за основно.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

• Автор

Ммм, диня със сирене е страхотийка. Само, който не е опитвал, не се е влюбил Публикувано изображение Също, но по-малко вкусно е грозде със сирене, а може и ябълка със сирене.

(доматите със захарта си бе майтап)

За утре ще е картофена супичка и се чудя между риба и тиквички, което да избера за основно.

Да бе Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Не мога да повярвам ... вярно, че баба ми си хапва диня с хляб, ама т'ва за пръв път го чувам Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ще тр да се пробва Публикувано изображение

Днес съм на курбанче от агнешко. Страхотно се получи, може би защото агънцето е леко навлязло в зрялата си възраст Публикувано изображение Дежурната салата от домашни краставици и домати поръсени със сиренце, много и отива. Днес сутринта по хладното си купих и една страхотна динка със собствено тегло от 12 килограма и един пъпеш от 3.5 кг, нали съм си лаком г@@. Единият климатик бичи непрекъснато и поддържа около 22-23 градуса навсякъде, какво друго му трябва на човек ;)

А, сетих се за предните постове, наистина динята много върви със сиренце. Пробвайте, никак не е сложно и не боли дори ;)

А, сетих се за предните постове, наистина динята много върви със сиренце. Пробвайте, никак не е сложно и не боли дори ;)

Не боли мда,ама аз си ям отделно сладкото от соленото,не ги мешам

Публикувано изображение

Сега ако дойде някой и да ми изпържи картофките у тоя мор-екстра

Бирата от мене

;)

Отдала съм се на италианска кухня тези дни - вчера паста, днес пица.

Но довечера ще си направя картофи на фурна, с много подправки и кашкавал, барабар с пилешко месо. Ще направя повече, защото съквартирантите вече точат лиги по следващите ми гозби и се е видяло, че няма да вечерям сама Публикувано изображение

Обмислям варианта да отворя ресорант в общежитието - тъкмо няма да плащам данъци на печалбата, че тея 38 процента мамата ми таковат... Публикувано изображение

Направих баница (на Шефката!!!), пиле с ориз, салата от домати...

пълнени чушки с кайма и ориз и за десерт плодове (те дали се броят Публикувано изображение )

Публикувано изображение

Мусака с тиквички и кайма ;)

Днес ми се рамина с готвенето, но за утре съм си намислила да си приготвим хек :) само трябва да видя какво ще върви за салатка...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.