Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

Аз го почнах,то се самодоготвя-Гювеч:)

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Аз го почнах,то се самодоготвя-Гювеч:beer11:

пълнени чушки с ориз и малко каймичка.От зелените.

Още сутринта сготвих... пилешка супичка, но без застройка и пилешки крилца и кълки с мед и соев сос + картофки на фурна. Сега мисля да вадя маринованото сиренце на Емката и ще си налея една чашка винце след работния ден. :)

Още сутринта сготвих... пилешка супичка, но без застройка и пилешки крилца и кълки с мед и соев сос + картофки на фурна. Сега мисля да вадя маринованото сиренце на Емката и ще си налея една чашка винце след работния ден. :P

ееееееееее, много рано бееее Публикувано изображение

аз мисля две седмици да не готвя - егати кефа Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

ееееееееее, много рано бееее Публикувано изображение

Късно е чадо... Публикувано изображение

То и така е супер! Нищо, другото няма да го вадя. Колко трябва да седи тогава? Да не взема да излезе някой син мухъл Публикувано изображение

Късно е чадо... Публикувано изображение

То и така е супер! Нищо, другото няма да го вадя. Колко трябва да седи тогава? Да не взема да излезе някой син мухъл Публикувано изображение

колкото повече - толкова по-ароматно

сложи още сирене на мястото на, което си извадила

Добре изглеждат тия чушки... Днес мисля свински пържили да пека, ама първо ще ги мариновам леко със соев сос, вино и няколко подправки :)

• Автор

От кога не съм готвилаааа Публикувано изображение

картофи на фурна + кренвирши (парени) :)

Салата - мисля да тази вечер да си я наравя със шпроти. Дали ще стане добре ? Другото ще бъдат принцеси със яйца, сирене, кашкавал и бекон. Виното е задължително и няма да же и нужда да го споменавам, нали ?

Салата - мисля да тази вечер да си я наравя със шпроти.

..... това пък какво е :P

..... това пък какво е :P

е -те това :

Публикувано изображение

чудя се дали на салатата от домати, краставици, царевичка, лук, маслини и сиренце ще и приличат и шпроти отгоре ?

някой опитвал ли е такава салата ?

чудя се дали на салатата от домати, краставици, царевичка, лук, маслини и сиренце ще и приличат и шпроти отгоре ?

... предполагам ти ще опиташ .... , но да не прекалиш с маслините и шпроти ;)

... добър апетит , там :P

е -те това :

Публикувано изображение

Aз. А сега напълно сериозно. От един бедуин научих, че плодовете на даден кактус се смятат за полов стимулатор. Те са червени на цвят с размер на лимон. Обелва се с нож кората и бодилите, и ядеш сурово. Има вкус на киви. Бедуина предупреди, че ако преядеш можеш да вдигнеш крава в въздуха без ръце.

За вечеря свински пържоли с картофено пюре, а към 23:00 половин диня. Най-много калории от плодовете дават гроздето и динята, затова наблягам на тях. Морето ме изтощава. Плувам до шамандурата и обратно, даже пренабивах нови дупки на коланите.

Те, японците затова живеят по 200 години, защото ядат всичко на корем... Туранага сан!

Най-много калории от плодовете дават гроздето и динята, затова наблягам на тях.

Публикувано изображение И динята? Това сериозно или е шега?

Aз. А сега напълно сериозно. От един бедуин научих, че плодовете на даден кактус се смятат за полов стимулатор. Те са червени на цвят с размер на лимон. Обелва се с нож кората и бодилите, и ядеш сурово. Има вкус на киви. Бедуина предупреди, че ако преядеш можеш да вдигнеш крава в въздуха без ръце.

За вечеря свински пържоли с картофено пюре, а към 23:00 половин диня. Най-много калории от плодовете дават гроздето и динята, затова наблягам на тях. Морето ме изтощава. Плувам до шамандурата и обратно, даже пренабивах нови дупки на коланите.

Те, японците затова живеят по 200 години, защото ядат всичко на корем... Туранага сан!

Току-що приключох с вечерята :)

Мога да ви кажа, че салата със шпротите стана чудесна. Много по-добре е на вкус от рибата тон (е-поне за мен де)

Сейчас си пийвам бяло винце, приятелю :cheers:

Видя ли ми излагането с облаците ?

е -те това :

Публикувано изображение

Е как сирене и риба?!?

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Публикувано изображение И динята? Това сериозно или е шега?

Мислиш ли, че ако сутринта ми връчиха писмо за уволнение, а днес на излизане в края на последния ми работния ден и предаване на магнитна карта, ключове, телефон - отказаха да ги вземат с уговорки, че не мога да напусна, защото не ме пускат и ми се извиниха, като го обърнаха на молба да остана и преразгледам грешката им. След подобно премеждие ще дойда и седна да разправям майтапи тука? Очаквай включване под работно заглавие "Кризата капут". Умна мома си, отвори гугела и чети колко калории се набиват от бяло десертно грозде и диня. Все пак уволнението ми отне нова служебна кола и служебен телефон и започнах да сънувам филма - "Клошари 2010". Отрази ми се зле на детската психика и малко олабих подкожната мас.

Антената ти е 6+. Мислех, че си заразял фотомагазина и останах приятно изненадан. Дори си направих труда да търся къде се кахъриш. За съжаление посещавам кръжоци по кам-чертане и усилията ми са насочени на там. Идея си нямаш колко съм в шах и накъде да тръгна. Държа в ръцете си каре дами и знам, че противника е в поза заден масаж, обаче съм си мекотело.

Влиза адмирал в снежно бяла униформа в публичен дом. Прокарва бели ръкавици по перваза и доволен заключава - няма прах. Сваля бялата фуражка и я прокарва по тавана. О! Чиста е. Посочва една мома с думи, че иска "кавал". Момата се заела. Била много усърдна, даже задминала Пенка от гара Бургас. Капнала, не издържала и казала.

- Адмирале, всички фокуси приложих, но не мога да го вдигна.

- Не е нужно да стои, важно е да блести!

Мислиш ли, че ако сутринта ми връчиха писмо за уволнение, а днес на излизане в края на последния ми работния ден и предаване на магнитна карта, ключове, телефон - отказаха да ги вземат с уговорки, че не мога да напусна, защото не ме пускат и ми се извиниха, като го обърнаха на молба да остана и преразгледам грешката им. След подобно премеждие ще дойда и седна да разправям майтапи тука? Очаквай включване под работно заглавие "Кризата капут". Умна мома си, отвори гугела и чети колко калории се набиват от бяло десертно грозде и диня. Все пак уволнението ми отне нова служебна кола и служебен телефон и започнах да сънувам филма - "Клошари 2010". Отрази ми се зле на детската психика и малко олабих подкожната мас.

Тогава нещо си в грешка (за динята, гроздето е ясно). Проверих естествено чрез чичкото преди да задам въпроса си (за всеки случай, нещо да не ми се е размътил мозъкът от дъждовете напоследък) и всички резултати, които удостоих с бърз преглед сочат, че си в заблуда. Неслучайно има и динена диета. За справка тук или закръглени силно данни тук.

П.П. Умно момче си, ще си намериш друга високоплатена работа (знам).

След малко започвам да си приготтвям вечерята : три кремвирша, сцепени на две, а вътре, в цепката - кашкавал, и след това запечени на перти-грила.

Салата тази вечер ще я гарнирам с гъби.Тоест -домати, краставици, лук, сорова чушка (сладка), една такава, ама люта (тоже сурова) , сладка царевичка от консерва, накълцани мариновани манатарки (това е новото), а отгоре -обилно поръсване с настъргано козе сирене (дет на ботуша му викат "пармезан, ама моя си е домнашно произведен.не, не си милете, че съм доил жената и съм правил млякото на сирене.Тъщата го прави) .

Виното - както обикновенно : бяло "мискет&шардоне", реколта 2007 на Туида-Ямбол, силно изтудено с тоник.

За дините кака fedora e права.Никога не спори с операционна система - особенно, ако е тази.Преинсталацията е невъзможна, както се подразбира.Ще ти прекара харда през low level format и няма и да се усетиш.Умница ни е тя.

Знаеш ли, че блядовете правят от арбузите бира ?

Не, не съм изоставял заниманията си със шопа.Експериментирам всеки ден различни методи и неща.Чета.Все още обаче много имам да уча и да се упражнявам и все не съм доволен от постигнатото.

На пазара, близо един до друг, трима търговци разположили сергиите си. Първият продавал краставици, вторият - домати, а третият - дини. На първата сергия се спрял клиент и попитал:

- Ти какво продаваш?

- Краставици, не виждаш ли?

- Това краставици ли са? Да знаеш в нашето село какви краставици има…

Отминал и спрял на следващата сергия:

- Какво продавате тук?

- Домати.

- Това домати ли са? Да знаете в нашето село какви домати има…

Когато клиентът наближил до третата сергия, където дини продавал бил стар габровец, продавачът се провикнал:

- Грах продавам, грах!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.