Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

За утре съм замислила нещо, което скоро правих из чуждите къщи :) Пилешко филе..нарязано на кубчета със сос от сметана и синьо сиренце... :P

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Гювечета с кайма и картофи,нещо като мусака. Отгоре,накрая кашкавал и яйце...салата. ;)

Печени - картофи и наденица , препечен хляб , сос (майонезен) и дренков компот за пиене :nono:

За утре съм замислила нещо, което скоро правих из чуждите къщи :ph34r:

Пилешко филе..нарязано на кубчета със сос от сметана и синьо сиренце... :P

Та като си почнала да готвиш "из чуждите къщи" ела да сготвиш и в нас. :yanim:

п.п. Напазарувай преди да дойдеш че аз съм до късно на работа и ме мързи да пазарувам ;)

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Купих пиле на грил! Само ще правя салата:1)от китайско зеле; 2)печен пипер;

Та като си почнала да готвиш "из чуждите къщи" ела да сготвиш и в нас. :lick lips:

п.п. Напазарувай преди да дойдеш че аз съм до късно на работа и ме мързи да пазарувам :love:

Тъкмо се засилих да приема поканата, ама с този мързел ме отблъсна :clap: Хич не обичам мързеливи хора в готвенето, предпочитам когато готвя за някого да ми се помага, за да е по-забавно ;)

А сега ще правя гювечета с каквото намеря из хладилника, но определено ще е с доста неща...не обичам да е много "постно"

Понеже Федора, Весито и Еми спряха с кулинарните уроци, днес мисля да се помъча на тънка пица :whist:

Понеже Федора, Весито и Еми спряха с кулинарните уроци, днес мисля да се помъча на тънка пица :speak:

Дай да я видим тази пица, както и съставките й. :P

Вече приготвих крем-супата от червена леща. Сега чакам да станат и пълнените чушки с кайма и ориз.

и палачинки...току що ги изядохме :lol6:

А гювеча стана невероятен !

Палачинки с нещо или само така?

Доста ми се изостри апетита, докато четох вашите предложения, но днес смятам да заложа на добрата стара класическа леща, че хем става и бързо. :cool:

Понеже Федора, Весито и Еми спряха с кулинарните уроци, днес мисля да се помъча на тънка пица :D

Понеже на Емито нещо и се прецака блутута няма как да споделя манджи в картинки......

Жалко, защото тия манджи в 5-6 лесни стъпки бяха голям стимул и вдъхновение за набеден готвач като мен.

пълнени чушки- червени. и по една купичка кисело мляко на човек за десерт.

1. Картофена супа 2. Зеле, но без пиле 3. Една тенджера с макарони със захар и сирене, та дано не мръкна голямото, че все малко от тях съм правила.

1.Зеленчукова супа 2.Ориз със зеленчуци 3.Печено пиле

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.