Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво ще готвите днес?

Featured Replies

нищо :) ... Майка е наред Публикувано изображение

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 110,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Снощи направих тази многолистна питка по рецепта на Рони

• Направих тези египетски сладки (маслени сладки с дъх на портокал и канела и пълнеж от ядки, стафиди и фурми)

• Вчерашната ирландска яхнийка с говеждо на Дарки, но вариантът с грах, картофки и морковчета. Не знам кое повече ми хареса - биричката Kilkenny или яхнийката

Публикувани изображения

Нищо.Препечен хляб и сиренце,че от снощната веселба сега ми е зле на стомаха.

Пържена пастърва със салата от картофки и чесън. И малко биричка естествено Публикувано изображение

Публикувано изображение

:speak:

С триста зора качих снимката, която и без това е ужасна. Затова обяснявам салата, таратор, пилешки пържоли на скара, картофи на фурна със сирене. :speak:

Редактирано от vivilon (преглед на промените)

... салата, таратор, пилежки пържоли на скара, картофи на фурна със сирене. :speak:

Виви , добре си го спретнала!

Поздрави :speak:

Гювеч.Ще изпробвам глиненото съдче,което пристигна миналата седмица от България:)

Гювеч.Ще изпробвам глиненото съдче,което пристигна миналата седмица от България:get out:

Печено агнешко месо с ориз и гъби.Първо се приготвя отделно агнешкото и се слага в тавата с ориза и гъбите и почти няма нужда от подправки.Само лук, масло и сол.Салатата ще е доматена.

Гювеч.Ще изпробвам глиненото съдче,което пристигна миналата седмица от България:get out:

Печено агнешко месо с ориз и гъби.Първо се приготвя отделно агнешкото и се слага в тавата с ориза и гъбите и почти няма нужда от подправки.Само лук, масло и сол.Салатата ще е доматена.

За днес още не знам, но да ви кажа какво готвих вчера:винен кебап с картофена салата.И тй като имах само бяло вино, импровизирах с него и се получи страхотно!Досега винаги заради ястието тичах специално за червено вино, тъй като ние пием само бяло!

Аз не съм много по готвенето но ся си напрайх за закуска едно мноо яко нещо-казвам му бутерки-вземам едно бутер тесто и го режа на квадрати после слагам по едно парче салам или кашкавал и стаа като банички мноо е яко пече се 30 мин някъде!

Нещо пикантно ми се хапва .... ще направа някакъв лютив сос + варени картофи и наденица :cool:

Боб.Обожавам да го готвя! Слагайки го да заври знам, че мога да полегна на диванчето поне 2-3 часа с любима книжка в ръка!

Пиле с картофи + таратор!

В момента готвя супа топчета, но трябва да измисля още нещо...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.